Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hadi maaşallah canım aman dikkat et bende amıyom oda doğunca herşey alınır ama yat sen bol bol canım
ya bugün özeldeki doktorda bana dursun mayıs sonu alak diyo bakalım gata ne dicek
gelirim canım dğru mayısda en geç diyolar son haftası yani:)))))))))))))

canım o hareket işte :)))))))))) ha ha ben akşam güncellerim sizi şimdi biraz işim var öotüm hepinizi byeeeeee

inşallah sende zevkine göre güzel bir takım alırsın canım .... Allah sağlıkla kavuştursun bizi en önemlisi o ...
Koltuk mor kalsın .kılıfı değiştirmene gerek yok . Pembe takımda al .. Birbirine çok uyumlu olur ...

Benim takım lila rengi .. Park yatağı özellikle pembe aldım ..yanyana çok şirin duruyor..

inşallah cnm inşallah.tabi en önemlisi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız sonuçta neleri geçerek bugünlere geldik...
benim bebek odası olarak hayalim beyaz yada kırık beyaz bi mobilya takımı, duvar kağıdı halısı tülü aksesuarları uyku seti falan ayrıntıların pembe olması böyle düşünüyorum ama kısmet tabikide koltuk takımında kararsızım ona dokunmayabilirimde..
herşey nasip kısmet cnm benim...

canım bende odayı kırık beyaz bakıyorum halıyı ve perdeyi pembe alıcam ama bende içeriyr koltuk almayı düşünüyorum emzirme koltuğu onu lilaa alıcam bence de değiştirme kız odası olduğu için şık duruyo helede perdeyi pembe aama üzeri lila desenli alırsan çok şeker ben hep bakıyorum butip oda resimlerine çelekte felan bile böle var lila beyaz pembe yada turkuaz beyaz pembe şeklinde odalar :))))))))

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta--------KIZ-----------------ARYA
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
24-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
27-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
2 leydim84------------------------------21.Hafta------kız

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE]

zevklerimiz aynıymış kız....benim koskoca köşe olduğu için emzirme koltuğu almayı düşünmüyorum..
bak güzel fikir bu tül olarak pembeli morlu tuttum bunu
ay şu 1 ayı daha devireyim o zaman bol bol gezip ikir edinirim,sendende hbrler bekliyorum hbr verirsin...

kızlar bizim topikten bir arkadaşımız doğum yaptı .. hala onun şokundayım ..Allah yardımcıları olsun .. çok minicik ... .. tansiyonunuz yükselirse ..düşüremezseniz mutlaka bir hadtaneye gidin ...

bebek küvezde 1400 gr doğdu 2kiloya kadar küvezde kalacakmış ...
sizde dua edin bebek bir an önce toplasın kendini..

ayy cnm yaaa ne anneye nede o minik meleğe kıyamam ben çok üzüldüm dua edicem muhakkak..Allah yardımcıları olsun....

Canım benim RABBİM yardımcısı olsun inşallah her şey yolunda gider ve en kısa zamanda 2 klio olurda annesi meleğini kucağına alır canım annemede söylerim ben oda okur canım.

evet canım zevk aynı sanırım :))))))))) benim odada 2 kapılı bi dolap bi pc masası birde çekyat var ama ben çekyatı atıcam zaten eskidi burda kiracı olduğum için ıvır zıvır odam yok o dolapla pc masasını yatak odama koycam kendi evimde yani memleketteki evimde arye varonun için atmiim diyorum ıvır zıvır koyarin :)))))) sağlam çünkü oplum kullanamadı o yüzden güzelbi koltuk istiorum :)))))
ama srnin köşe daha iyi ağladığı zaman veya hastayken çok lazım oluyo odada yatcak bişeye

ah canım tabi ederiz dua cnım eğer bebekte sorun yoksa sadece kilo azsa yaşar bildiğim kadarıyla ama iliyosun ben çok araştırıyorum bu erken doğumları geneli yaşıyor rabbim inşallaharkadaşının yavrusunu ona bağışlar sende üzme kndini bu arada tansiyon çıkması gerçektenciddi bi konu arkadaşlar düşmesinde sakınca yok ama eğer çıkıyorsa hemen doktorunuza bilgi verin düzenli olarak 3-4 günde yada haftada birde ölçün

Nurcan sen yapmadiysan bile yinede çok güzel kapi sûsün güle güle kullan.

Dogum eden anne'ye dualarimiz onunla insallah bebegi en kisa zamanda toparlanir

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Günaydin kizlar hayirli cumalar.

Nurcancim sagol. Ben bu gidisle begenemicem meleklerimin odasini kiyafetlerini. Ben ayakta kalamiyorum yûrûyemiyorum her tarafim agri giriyor. Simdiden böyleyim 2 ay sonra nasil olurum allah bilir. Mayis sonundan önce birsey almayi düsünmüyorum.
Hayirlisi olsun.

Canım günaydın sanada hayırlı cumalar
Niye ağrı giriyor canım doktoruna sormadınmı?

:)))))) canım sanadahayırlı cumalar hiç alamıcam diye üzülme canım nolcak doğdularmı alınır herşey yeterki onlar sapa sağlim eve gelsinler bende bitek bu süsleri aldım zaten odayı felan doğunca alıcam acelesi yok diye düşünüyorum :) sadece hastaneden çıkanakadar seni idare edecek şeleri alıp valizini hazırlasan yetersana eve gelince zaten çıplak kalmaz o yaramazlar :))))))))

ayy cnm yaaa ne anneye nede o minik meleğe kıyamam ben çok üzüldüm dua edicem muhakkak..Allah yardımcıları olsun....

Canım benim RABBİM yardımcısı olsun inşallah her şey yolunda gider ve en kısa zamanda 2 klio olurda annesi meleğini kucağına alır canım annemede söylerim ben oda okur canım.

Dogum eden anne'ye dualarimiz onunla insallah bebegi en kisa zamanda toparlanir

saolun kızlar ... Allah sizlere de sağlık sıhhat versin dualarınızı önününze getirsin

herkese hayırlı cumalar...herkesın durumu ııdır ınsallh ben pek gıremıyorum gırdıkcede yazıyorum.nurcancım bızde 20 haftalık olduk hamdolsun daha hareketlerını tam algılayamıyorum ama kıprtıları hıssedebılıyorum..dogum yapanlarda var ne guzel allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallh darısı hepımızın basına opuyorum allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…