hadi maaşallah canım aman dikkat et bende amıyom oda doğunca herşey alınır ama yat sen bol bol canımgünaydınlar herkeze... MAŞALLAHHHHH bebişlerin odası hazırlanmaya başlamış ALLAH güle güle içinde bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin inş.... bizde dün doktora fittik ayrıntılı ultrasonda bebişimi gördüm şükürler olsun gayet iyi darısı isteyen herkezin başına... kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.... 21. haftamıza girdik şükürler olsun bebeğimin cinsiyetide kız.......biz daha oda düşünmüyoruz bebeğimin düşük riski var aşağıdan tutunmuş benim kızım o yüzden herzaman korku içindeyiz sürekli yatıyorum arada geziniyorum... işlerimi eltimler görümcem arada sırada annem ve kızkardeşlerim yapıyo saolsunlar.... kızımın canı saolsun da gerisi önemli değil... torum yazamasamda sizleri sürekli takip ediyorum.... benimde listedeki sıramı yenilermisiniz..
ya bugün özeldeki doktorda bana dursun mayıs sonu alak diyo bakalım gata ne dicekkızlar günaydın
nasılsınız? bebişlerin cicileri çok güzel olmuş, nevra halıya bayıldım,çok güzel, güle güle kullanın, nurcan kapı süsün de çok güzel, melekler gelsin de güle güle kullansınlar..
biz de dün meleğimizi görmeye gittik,doğum için haftaya demişti ama 2-3 günde bir kontrol edecek doktorumuz, eğer durursa bebiş ( inşallah) 20sinden sonraya kalacak sanırım..39 hafta bitmiş olsun istiyor doktorumuz, bakalım hayırlısı...
gelirim canım dğru mayısda en geç diyolar son haftası yani:)))))))))))))teşek ederiz teyzesi ... senin kuzuna Allah daha iyi lerini nasip etsin inş.
saolasın nurcancım ... takip et tabi .. hep değişik şeyler oluyor .. fiyat yazıyorlar .. hatta sende bizim mayıs anneleri linkine gelsene arada ..............sende mayıs annes i olucan muhtemelen
saol canım teşk ederim... hayırlısı inş ..ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyidir
slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil nurcancim biz 20 haftalik olduk canim allahin izniyle.. onumuzdeki hafta ici bakalim dr gitcez detayli ultrason icin ins hersey yolunda cikar buarada ben daha haraket hissetmedim yanliz bugun karnimda donuyormusmus gibi oldu hani boyle yokustan assagi inerken insan tuhaf olurya oyleydi acaba o neydi hareketmiydi
ayy ben biliyorum o mobilyacılar sitesini düğün zamanı çok gitmiştim evimiz için..bebek odalarıda vardı evet gördüm nurcancım tavsiye ederim sanada cnm..nevracım odanıza baktım mayıs anneleri sitesinde çok güzel güle güle kullanın..bebişin bu odada sağlıkla sıhhatle sorunsuz büyümesini nasip etsin allahım.bende oda yapmayı düşünüyorum ama bebek odası olarak inş allahım bizimde hevesimizi kursağımızda bırakmasın..eşim bu mor oda takımını görse hemen yazılır valla, benim çocuk odamda köşe koltuk var mor renkli eşimde ona uysun morlu takım olsun diyo halısı tülü ona uygun olduğu için,ama ben sırf pespembe olsun odası minnişin diyorum bakalım üstün gelirsem eğer koltuğun kılıfını değiştirebilirim tülü halısında ona uygun olacak tabii bunu ona söyleyince onunda içine sindi hissettim,inş istediklerimi gerçekleştirebilirim...
....
inşallah sende zevkine göre güzel bir takım alırsın canım .... Allah sağlıkla kavuştursun bizi en önemlisi o ...
Koltuk mor kalsın .kılıfı değiştirmene gerek yok . Pembe takımda al .. Birbirine çok uyumlu olur ...
Benim takım lila rengi .. Park yatağı özellikle pembe aldım ..yanyana çok şirin duruyor..
inşallah cnm inşallah.tabi en önemlisi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız sonuçta neleri geçerek bugünlere geldik...
benim bebek odası olarak hayalim beyaz yada kırık beyaz bi mobilya takımı, duvar kağıdı halısı tülü aksesuarları uyku seti falan ayrıntıların pembe olması böyle düşünüyorum ama kısmet tabikide koltuk takımında kararsızım ona dokunmayabilirimde..
herşey nasip kısmet cnm benim...
demek benim zipir oynuyormus bende dedim neoluyor icimde sagol nurcancim
canım bende odayı kırık beyaz bakıyorum halıyı ve perdeyi pembe alıcam ama bende içeriyr koltuk almayı düşünüyorum emzirme koltuğu onu lilaa alıcam bence de değiştirme kız odası olduğu için şık duruyo helede perdeyi pembe aama üzeri lila desenli alırsan çok şeker ben hep bakıyorum butip oda resimlerine çelekte felan bile böle var lila beyaz pembe yada turkuaz beyaz pembe şeklinde odalar :))))))))
kızlar bizim topikten bir arkadaşımız doğum yaptı .. hala onun şokundayım ..Allah yardımcıları olsun .. çok minicik ... .. tansiyonunuz yükselirse ..düşüremezseniz mutlaka bir hadtaneye gidin ...
bebek küvezde 1400 gr doğdu 2kiloya kadar küvezde kalacakmış ...
sizde dua edin bebek bir an önce toplasın kendini..
kızlar bizim topikten bir arkadaşımız doğum yaptı .. hala onun şokundayım ..Allah yardımcıları olsun .. çok minicik ... .. tansiyonunuz yükselirse ..düşüremezseniz mutlaka bir hadtaneye gidin ...
evet canım zevk aynı sanırım :))))))))) benim odada 2 kapılı bi dolap bi pc masası birde çekyat var ama ben çekyatı atıcam zaten eskidi burda kiracı olduğum için ıvır zıvır odam yok o dolapla pc masasını yatak odama koycam kendi evimde yani memleketteki evimde arye varonun için atmiim diyorum ıvır zıvır koyarin :)))))) sağlam çünkü oplum kullanamadı o yüzden güzelbi koltuk istiorum :)))))zevklerimiz aynıymış kız....benim koskoca köşe olduğu için emzirme koltuğu almayı düşünmüyorum..
bak güzel fikir bu tül olarak pembeli morlu tuttum bunu
ay şu 1 ayı daha devireyim o zaman bol bol gezip ikir edinirim,sendende hbrler bekliyorum hbr verirsin...
Nurcan sen yapmadiysan bile yinede çok güzel kapi sûsün güle güle kullan.
Dogum eden anne'ye dualarimiz onunla insallah bebegi en kisa zamanda toparlanir
Günaydin kizlar hayirli cumalar.
Nurcancim sagol. Ben bu gidisle begenemicem meleklerimin odasini kiyafetlerini. Ben ayakta kalamiyorum yûrûyemiyorum her tarafim agri giriyor. Simdiden böyleyim 2 ay sonra nasil olurum allah bilir. Mayis sonundan önce birsey almayi düsünmüyorum.
Hayirlisi olsun.
Günaydin kizlar hayirli cumalar.
Nurcancim sagol. Ben bu gidisle begenemicem meleklerimin odasini kiyafetlerini. Ben ayakta kalamiyorum yûrûyemiyorum her tarafim agri giriyor. Simdiden böyleyim 2 ay sonra nasil olurum allah bilir. Mayis sonundan önce birsey almayi düsünmüyorum.
Hayirlisi olsun.
ayy cnm yaaa ne anneye nede o minik meleğe kıyamam ben çok üzüldüm dua edicem muhakkak..Allah yardımcıları olsun....
Canım benim RABBİM yardımcısı olsun inşallah her şey yolunda gider ve en kısa zamanda 2 klio olurda annesi meleğini kucağına alır canım annemede söylerim ben oda okur canım.
ah canım tabi ederiz dua cnım eğer bebekte sorun yoksa sadece kilo azsa yaşar bildiğim kadarıyla ama iliyosun ben çok araştırıyorum bu erken doğumları geneli yaşıyor rabbim inşallaharkadaşının yavrusunu ona bağışlar sende üzme kndini bu arada tansiyon çıkması gerçektenciddi bi konu arkadaşlar düşmesinde sakınca yok ama eğer çıkıyorsa hemen doktorunuza bilgi verin düzenli olarak 3-4 günde yada haftada birde ölçün
Dogum eden anne'ye dualarimiz onunla insallah bebegi en kisa zamanda toparlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?