Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bende nurcana katılıyorum ... ... babamlar falan aldı bir sürü şey 7. aydan sonra.... zaten bende eksiklerimi yeni yeni tamamladım....
artık ağırlaşmaya başlıyor insan çünkü 30. haftalarda ....
28. haftadan sonra hızlandırdım eksik alışverişini ... bebekler sağlıklı olsundaa ... alınır herşey

Canım günaydın sanada hayırlı cumalar
Niye ağrı giriyor canım doktoruna sormadınmı?

Hayir sormadim ama hareket etmeye etmeye'de olabilir. Birde agirlik var göbegim bûyüdü ister istemez hamladim hareketsizlikten. Dinlendigim zaman geçti. Insallah korkacak birsey yok.

Sagol nurcancim. üzülmüyorum insanin ilk hamileligi olunca istiyor ki herseyi gezerek almak ister. Ama dedigin gibi saglikli gelsinler o zamanda alinir. Burdaki sorun mobilya'yi alinca kendin monte ediyorsun esimde hiç anlamaz :))) o yüzden isterdim ki hazir olsun bebiserim eve gelince. Daha var o zaman düsünürüz.

Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin İkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.

istanbul1977 ohh be ne güzel bi pozitif hbri geldi cnm hayırlısı olsun bebişinin..
ikiz olup olmadığı diğer kan tahlilinden belli olabilir cnm yada ultrason görüntüsünden ama ultrason için suan çok erken...
2 gündür negatif hbrinin üzerine bu pozitif iyi geldi...
inş sağlıklı sorunsuz hayırlı bişekilde devam eder hamileliğin cnm...

nevra kız hadi sende koskoca 30 haftayı devirdin maşallah sana cnm...

kız nurciş bende 17.haftaya başladım e artık benim haftayada bi el atarsın....

selam kızlar 2 şubatta pozitifi aldım ama daha oh diyemedim...1 gün sonra lekelenmem başladı...sonraki gün gece ağrı ile uyandım ve acıdan bayıldım..sabaha kadar kusup acıdan öldüm...hemotom (kanama alanım)alanım oluştu...şükürler olsun ki meleğim hala benimle ama lekelenmem hala devam...

allah yardımcısı olsun inş biran önce hayırlısıyla 2 kiloya ulaşır.erken dogum derken kaçıncı ayda oldu merak ettim bende bu erken dogumdan baya bi korkuyorumda

Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin İkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
hayırlı olsun maşallahh ...
nevra kız hadi sende koskoca 30 haftayı devirdin maşallah sana cnm...

kız nurciş bende 17.haftaya başladım e artık benim haftayada bi el atarsın....
ay valla sorma .. bu haftalar zor ama. daha zor ve yavaşgeçiyor ...
seninde 17 hafta olmuş maşallah .... daha dün gibiydi pıt pıtlarını duymalar falan ... maşallah
allah yardımcısı olsun inş biran önce hayırlısıyla 2 kiloya ulaşır.erken dogum derken kaçıncı ayda oldu merak ettim bende bu erken dogumdan baya bi korkuyorumda
aminnn
33. haftaya yeni girmişti canım .. yani 8. ayın içindeydi .. nisan sonu ya da mayıs başı doğum yapacaktı normalde

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun yaa,inş lekelenmen hemen kesilirde bi oh çekersin derinden...

öyle valla cnm inş kucağımıza aldığımız günleride görürüz hayırlısıyla...

geçmis olsun edut. Bebegin seninle insallah hiç birakmaz. Lekelenmeler kanamalar bir çogumuzda olmustur mesela ben 4cü aya kadar çektim.

benim de ilk 3 ay hep lekelenme ile geçti, doktor bu durum için iğne ya da ilaç verdi mi? ben transferden sonra olmadı zannetmiştim, çünkü kanama, lekelenme vardı hep,sonra uzun zaman iğne oldum.. moralini iyi tutmaya çalış.. biliyorum zor oluyor ama meleğini düşün

istanbul1977 hayırlı olsun, sağlıkla kavuşursun inşallah sen de meleğine ya da meleklerine mi demeliyim:)

Son düzenleme:
maşallah canım düzeltirim sende Allaha emanet ol
kızlar merhaba
nasılsınız? doğum yapan arkadaş umarım iyidir, inşallah herşey yolundadır..
hadi senide aldım alttarafa doğum yapacak olarak inşallah senden güzel haber bekliyoruz :)))
nurcancım bizde 31. haftadayız kızımla..
ay aslında ben düzeltecektim ama özellikle sen dediye bekledim sen diyince benimde kızım büyümüş gibi oluyo dönümler aynıya :))))))))) kendim yazınca direk zevkli olmuyo ha ha
bide arkadaşım 33 haftalık dedin doğurdu ama bebek 1.400 kg az değilmi ya 33 hafta için
tabiki canım ben anlıyorum seni alırsın merak etme yakında açılırsın biraz biraz ozaman alırsın zaten sonra tekrar ağırlaşıcan :))))))
monteyi sizmi yapcanız kötüya yakınınızda bi marangoz yokmu canım onu çağırsanız kendiniz kurarsanız sallanır kötü olur bide takarken yalama yaptırırsanız daha beter
canım 2. testi yaptır ona göre belli olur hadi gözün aydın
aman aman maaşallah kızımıza :))))))) bak kanama felan derken kocaman oldu kızımız

çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğinde sağ sağlim gelir bidaha böle şeler yaşamadan

canım haftanıda biara güncellersen iyi olur

Son düzenleme:
meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----17.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

hihi büyüyoz valla
bende alışverişe hiç başlamadım annem yelekler süveterler örüyo sadece o kadar ama mobilya araştrmalarına başladım ...
gerçi benim bebiş için kız dedi dr ama 20.haftada detaylı usg de net kesinleşsin ondan sonra başlıcam alışverişlere yavaş yavaş..
akşam neten bulduğum bebiş odalarını gösterdim eşime oda çok beğendi kesin beyaz mobilya alıcaz hatta ptesi kontrolüm var dr a,bana diyoki dr dan çıkınca maskoya gider ön araştırma yaparız, yavaş be adam dedim yaa...
ayy sormayın dünle bugün pek bi marifetli oldum kızlar anlamadım gitti nedense dün döktürdümde döktürdüm yemekleri kayınvalidemle kayınpederimi çağırdım sonra yemeğe iyi oldu,bugünde aynı maşallahım var
ee ne bekliyonuz gelin bigün banada ziyafet verim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…