:)))))) canım sanadahayırlı cumalar hiç alamıcam diye üzülme canım nolcak doğdularmı alınır herşey yeterki onlar sapa sağlim eve gelsinler bende bitek bu süsleri aldım zaten odayı felan doğunca alıcam acelesi yok diye düşünüyorum :) sadece hastaneden çıkanakadar seni idare edecek şeleri alıp valizini hazırlasan yetersana eve gelince zaten çıplak kalmaz o yaramazlar :))))))))
Canım günaydın sanada hayırlı cumalar
Niye ağrı giriyor canım doktoruna sormadınmı?
:)))))) canım sanadahayırlı cumalar hiç alamıcam diye üzülme canım nolcak doğdularmı alınır herşey yeterki onlar sapa sağlim eve gelsinler bende bitek bu süsleri aldım zaten odayı felan doğunca alıcam acelesi yok diye düşünüyorum :) sadece hastaneden çıkanakadar seni idare edecek şeleri alıp valizini hazırlasan yetersana eve gelince zaten çıplak kalmaz o yaramazlar :))))))))
Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsinİkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsinİkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
kızlar bizim topikten bir arkadaşımız doğum yaptı .. hala onun şokundayım ..Allah yardımcıları olsun .. çok minicik ... .. tansiyonunuz yükselirse ..düşüremezseniz mutlaka bir hadtaneye gidin ...
bebek küvezde 1400 gr doğdu 2kiloya kadar küvezde kalacakmış ...
sizde dua edin bebek bir an önce toplasın kendini..
hayırlı olsun maşallahh ...Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsinİkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
ay valla sorma .. bu haftalar zor ama. daha zor ve yavaşgeçiyor ...nevra kız hadi sende koskoca 30 haftayı devirdin maşallah sana cnm...
kız nurciş bende 17.haftaya başladım e artık benim haftayada bi el atarsın....
aminnnallah yardımcısı olsun inş biran önce hayırlısıyla 2 kiloya ulaşır.erken dogum derken kaçıncı ayda oldu merak ettim bende bu erken dogumdan baya bi korkuyorumda
cnm çok geçmiş olsun yaa,inş lekelenmen hemen kesilirde bi oh çekersin derinden...selam kızlar 2 şubatta pozitifi aldım ama daha oh diyemedim...1 gün sonra lekelenmem başladı...sonraki gün gece ağrı ile uyandım ve acıdan bayıldım..sabaha kadar kusup acıdan öldüm...hemotom (kanama alanım)alanım oluştu...şükürler olsun ki meleğim hala benimle ama lekelenmem hala devam...
hayırlı olsun maşallahh ...
ay valla sorma .. bu haftalar zor ama. daha zor ve yavaşgeçiyor ...
seninde 17 hafta olmuş maşallah .... daha dün gibiydi pıt pıtlarını duymalar falan ... maşallah
aminnn
33. haftaya yeni girmişti canım .. yani 8. ayın içindeydi .. nisan sonu ya da mayıs başı doğum yapacaktı normalde
öyle valla cnm inş kucağımıza aldığımız günleride görürüz hayırlısıyla...
selam kızlar 2 şubatta pozitifi aldım ama daha oh diyemedim...1 gün sonra lekelenmem başladı...sonraki gün gece ağrı ile uyandım ve acıdan bayıldım..sabaha kadar kusup acıdan öldüm...hemotom (kanama alanım)alanım oluştu...şükürler olsun ki meleğim hala benimle ama lekelenmem hala devam...
benim de ilk 3 ay hep lekelenme ile geçti, doktor bu durum için iğne ya da ilaç verdi mi? ben transferden sonra olmadı zannetmiştim, çünkü kanama, lekelenme vardı hep,sonra uzun zaman iğne oldum.. moralini iyi tutmaya çalış.. biliyorum zor oluyor ama meleğini düşünselam kızlar 2 şubatta pozitifi aldım ama daha oh diyemedim...1 gün sonra lekelenmem başladı...sonraki gün gece ağrı ile uyandım ve acıdan bayıldım..sabaha kadar kusup acıdan öldüm...hemotom (kanama alanım)alanım oluştu...şükürler olsun ki meleğim hala benimle ama lekelenmem hala devam...
maşallah canım düzeltirim sende Allaha emanet olherkese hayırlı cumalar...herkesın durumu ııdır ınsallh ben pek gıremıyorum gırdıkcede yazıyorum.nurcancım bızde 20 haftalık olduk hamdolsun daha hareketlerını tam algılayamıyorum ama kıprtıları hıssedebılıyorum..dogum yapanlarda var ne guzel allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallh darısı hepımızın basına opuyorum allaha emanet olun
hadi senide aldım alttarafa doğum yapacak olarak inşallah senden güzel haber bekliyoruz :)))kızlar merhaba
nasılsınız? doğum yapan arkadaş umarım iyidir, inşallah herşey yolundadır..
ay aslında ben düzeltecektim ama özellikle sen dediye bekledim sen diyince benimde kızım büyümüş gibi oluyo dönümler aynıya :))))))))) kendim yazınca direk zevkli olmuyo ha hanurcancım bizde 31. haftadayız kızımla..
tabiki canım ben anlıyorum seni alırsın merak etme yakında açılırsın biraz biraz ozaman alırsın zaten sonra tekrar ağırlaşıcan :))))))Hayir sormadim ama hareket etmeye etmeye'de olabilir. Birde agirlik var göbegim bûyüdü ister istemez hamladim hareketsizlikten. Dinlendigim zaman geçti. Insallah korkacak birsey yok.
Sagol nurcancim. üzülmüyorum insanin ilk hamileligi olunca istiyor ki herseyi gezerek almak ister. Ama dedigin gibi saglikli gelsinler o zamanda alinir. Burdaki sorun mobilya'yi alinca kendin monte ediyorsun esimde hiç anlamaz :))) o yüzden isterdim ki hazir olsun bebiserim eve gelince. Daha var o zaman düsünürüz.
canım 2. testi yaptır ona göre belli olur hadi gözün aydınBugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsinİkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
aman aman maaşallah kızımıza :))))))) bak kanama felan derken kocaman oldu kızımızistanbul1977 ohh be ne güzel bi pozitif hbri geldi cnm hayırlısı olsun bebişinin..
ikiz olup olmadığı diğer kan tahlilinden belli olabilir cnm yada ultrason görüntüsünden ama ultrason için suan çok erken...
2 gündür negatif hbrinin üzerine bu pozitif iyi geldi...
inş sağlıklı sorunsuz hayırlı bişekilde devam eder hamileliğin cnm...
nevra kız hadi sende koskoca 30 haftayı devirdin maşallah sana cnm...
kız nurciş bende 17.haftaya başladım e artık benim haftayada bi el atarsın....
selam kızlar 2 şubatta pozitifi aldım ama daha oh diyemedim...1 gün sonra lekelenmem başladı...sonraki gün gece ağrı ile uyandım ve acıdan bayıldım..sabaha kadar kusup acıdan öldüm...hemotom (kanama alanım)alanım oluştu...şükürler olsun ki meleğim hala benimle ama lekelenmem hala devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?