Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kız banada göster bulduğun odaları :)))))))))) bakim hıııııııııım
bencede ayrıntılı ultrasonu bekle aceleye gerekyok zaten daha çok erken canım
bu arada bende eşimle maskoya gitmek istiyorum bakalım şuan hasta sanırım bidahaki haftasonu gideriz :)))))
maaşallah marifetli hatun benim hiç bişi yapasım gelmiyo iyi yiyorum ama yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum midemde hep yanıyo :)))))))) aslında neler neler yapmak istiyom kısısrlar poğacalar ooooooooh :))))))))) ama kendini çok yorma :)))))))))
hadi kapıdayım aç kapıyı yemeğe geldim :))))))))))))
selam kızlar aranıza bugun katıldım herkeze selam

hoşgeldin canım

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----17.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

nurciş kız buradaki topikleri geziyorum ocaktan aralığa kadar olan topikleri geziyom bebişlerin odaları diye açılan topikler var oraları gezip gezip duruyo beğendiğim mobilyaların annişlerine özelden maj atıom parasını nereden aldığını soruyom falan..bundan sonrakileri sanada gösteririm cnm...
ayy cnm çok geçmiş olsun kocişlerin hasta olması çok zor....
bende yapmasına yapıomda pek yemiyom bu gidişle cılız bi kızım olmaz inş ilerleyen aylarda açılır iştahım diye bekliyorum...

Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin İkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
Canım değerin güzel çıkmış ama keseleri görmeden cevap vermek zor RABBİM tamamına erdirsin meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Canım geçmiş olsun şükür meleğin seninleymiş kendine çok dikkat et canım sırt üstü yat dinlen RABBİM gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda kesilir. Maşallah hamarat hanım RABBİM nazarlardan saklasın seni ziyafet veririm demişsinde artık bana kargoyla gönderirisin ben ankaradayım çünkü:))))

Canım hoşgeldin aramıza RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin.

ay ben bakamıyom daralıyom öle ara ara sen güzel buldummu göseter bana bende mağazalarda uygun bulursa sölerim çileğe baktım şimdilik bitek ama fiyat çok tuzlu ordan vaz geçtim

ay eevet çok zor hasta olması yaaaaa
ay ebn süper yiyorum :)))))) ama kıza bi faydası yok :)))))))))))
bende dıkkat ettım 4 tane falan erkek var...kız annelerının egemenlıgı var....

evet canım :))))))

Benimde eşim yatak döşek yatıyo...Hapşırık ,ateş..Daha yeni iyileştim zaten tekrar hasta olcam die korkuyorum....

Nevraaaa, Ben şimdi 17- 0 hamileyim..Yani 4 aylık bitiyor mu?? Yani şimdi 5 mi olcam, 4.5 mu?? Ama böyle hesaplayınca gebelik 10 ay sürüyo

Desenize doğru yerdeyim....Burda oğluşuma kesin kız bulurum
ha ha y seç beğen al gözdem ciiiiiiiiiiiiiiiiiiim bir sürü fıstııııııııık:)))))))))

bu arada ayı dört hafta saymıyosun canım 4.5 hafta bir ay sayılıyo hani bazı aylar 31 çekiyoya :)))))

SENİNDE MAŞALLAHIN VAR KIZZ. 28. HAFTADASIN ..ALLAH 38. HAFTALARI GÖSTERSİN SAĞLIKLA
ULTRASONDA DOKTORLAR 1750 FALAN DEMİŞLER .. DOĞUNCA HEP DAHA AŞAĞI KİLODA OLUYORMUŞ .. TAM TUTMUIYORMUŞ O HESAP ...

MERHAB HOŞGELDİN .. KAÇ HAFTALIK BEBİŞ
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
4. AYIN İÇİNDESİN CANIM .... 19. HAFTANA GELDİĞİNDE 5. AYA GİRECEKSİN
EŞİNE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

evet canım biz 28e girdik sen kızını büyüttükçe benimkızda büyüyo :))))))))
canım biliyorum biraz az çıkar ama 1400 de çok az geldi bana ama olsun hayırlısı ya bugün bi arkadaşımada sordum oda 7 aylık doğurdu kııznı oda diyo yaşar diye bebeği Allahım inşallah iyi haberlerinide vermeyi nasip etsin

allaha şükür hayati tehlikesi yokmuş ...bugünde sütü gelmiş kızın nihayet ... sondasınıda sökmüşler yürümüş .. bebeğini görmüş ...
Artık toparlayacak küvezde serumla +anne sütüyle inşallah

kızlar acıl yardım lutfen şimdi dr bana genel ultrason ıcın 20 ıle 21 haftalar arası baktır dedı benım hastanem medıcal park ama dr umbenı ya semıha sakıre gıt ya yenı mah dogum evı yada bır dr ısmı verdı hatırlamıyorum ben nasıl yapıcam ya esım cınde burda kımse yok oralara randevuılemı gıdılıyor ben gungorende oturuyorum ya sadece ıkılı test yetmıyormu yardımmmmmmmmmm kızlarrr

canım ayrıntılı ultrason çok farklı birşey güzelim ikili test dawn sendromu varmı yokmu onun için daha ama ayrıntılı ultrason damarları gelişiyomu iç organları gelişiyomu yani inan bu ayrıntılı bana göre ikili testten bile önemli ben ce doktorun iyi biyerde yaptırmanı istemiş çünkü heryer iyi bakmıyor büyük ihtimalle dediği yerlerde randevuludur çünkü ayrıntılı uuzzun sürer bu yüzden randevuyla alırlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…