selam kızlar aranıza bugun katıldım herkeze selam
kız banada göster bulduğun odaları :)))))))))) bakim hıııııııııımhihi büyüyoz valla
bende alışverişe hiç başlamadım annem yelekler süveterler örüyo sadece o kadar ama mobilya araştrmalarına başladım ...
gerçi benim bebiş için kız dedi dr ama 20.haftada detaylı usg de net kesinleşsin ondan sonra başlıcam alışverişlere yavaş yavaş..
akşam neten bulduğum bebiş odalarını gösterdim eşime oda çok beğendi kesin beyaz mobilya alıcaz hatta ptesi kontrolüm var dr a,bana diyoki dr dan çıkınca maskoya gider ön araştırma yaparız, yavaş be adam dedim yaa...
ayy sormayın dünle bugün pek bi marifetli oldum kızlar anlamadım gitti nedense dün döktürdümde döktürdüm yemekleri kayınvalidemle kayınpederimi çağırdım sonra yemeğe iyi oldu,bugünde aynı maşallahım var
ee ne bekliyonuz gelin bigün banada ziyafet verim sizlere
nurcan teyzesi biz 16 haftaya gırdık...
Canım değerin güzel çıkmış ama keseleri görmeden cevap vermek zor RABBİM tamamına erdirsin meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bugün, 12. gün değerim 335 çıktı, 2 yumurta transfer edilmişti, sizce ikiz mi? Çooook mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsinİkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar, yorum ve önerilerinizi rica ediyorum.
Canım geçmiş olsun şükür meleğin seninleymiş kendine çok dikkat et canım sırt üstü yat dinlen RABBİM gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda kesilir.selam kızlar 2 şubatta pozitifi aldım ama daha oh diyemedim...1 gün sonra lekelenmem başladı...sonraki gün gece ağrı ile uyandım ve acıdan bayıldım..sabaha kadar kusup acıdan öldüm...hemotom (kanama alanım)alanım oluştu...şükürler olsun ki meleğim hala benimle ama lekelenmem hala devam...
Maşallah hamarat hanım RABBİM nazarlardan saklasın seni ziyafet veririm demişsinde artık bana kargoyla gönderirisin ben ankaradayım çünkü:))))hihi büyüyoz valla
bende alışverişe hiç başlamadım annem yelekler süveterler örüyo sadece o kadar ama mobilya araştrmalarına başladım ...
gerçi benim bebiş için kız dedi dr ama 20.haftada detaylı usg de net kesinleşsin ondan sonra başlıcam alışverişlere yavaş yavaş..
akşam neten bulduğum bebiş odalarını gösterdim eşime oda çok beğendi kesin beyaz mobilya alıcaz hatta ptesi kontrolüm var dr a,bana diyoki dr dan çıkınca maskoya gider ön araştırma yaparız, yavaş be adam dedim yaa...
ayy sormayın dünle bugün pek bi marifetli oldum kızlar anlamadım gitti nedense dün döktürdümde döktürdüm yemekleri kayınvalidemle kayınpederimi çağırdım sonra yemeğe iyi oldu,bugünde aynı maşallahım var
ee ne bekliyonuz gelin bigün banada ziyafet verim sizlere
biz sanal olarak ziyafeti çektik cnm ama merak etme ben sana yine yollarım
ay ben bakamıyom daralıyom öle ara ara sen güzel buldummu göseter bana bende mağazalarda uygun bulursa sölerim çileğe baktım şimdilik bitek ama fiyat çok tuzlu ordan vaz geçtimnurciş kız buradaki topikleri geziyorum ocaktan aralığa kadar olan topikleri geziyom bebişlerin odaları diye açılan topikler var oraları gezip gezip duruyo beğendiğim mobilyaların annişlerine özelden maj atıom parasını nereden aldığını soruyom falan..bundan sonrakileri sanada gösteririm cnm...
ayy cnm çok geçmiş olsun kocişlerin hasta olması çok zor....
bende yapmasına yapıomda pek yemiyom bu gidişle cılız bi kızım olmaz inş ilerleyen aylarda açılır iştahım diye bekliyorum...
bende dıkkat ettım 4 tane falan erkek var...kız annelerının egemenlıgı var....
bende dıkkat ettım 4 tane falan erkek var...kız annelerının egemenlıgı var....
maşallah canım düzeltirim sende Allaha emanet ol
tabiki canım ben anlıyorum seni alırsın merak etme yakında açılırsın biraz biraz ozaman alırsın zaten sonra tekrar ağırlaşıcan :))))))
monteyi sizmi yapcanız kötüya yakınınızda bi marangoz yokmu canım onu çağırsanız kendiniz kurarsanız sallanır kötü olur bide takarken yalama yaptırırsanız daha beter
Evet canim burda mobilya alinca sorun oluyor((( aldigin magiza adam yollamiyor yada parayla oda saat ücretiyle çok fazla tutuyor maalesef kendin monte etmek zorundasin esimde hiç anlamaz bu islerden bakicaz artik (((
ha ha y seç beğen al gözdem ciiiiiiiiiiiiiiiiiiim bir sürü fıstııııııııık:)))))))))Desenize doğru yerdeyim....Burda oğluşuma kesin kız bulurum
maşallah canım düzeltirim sende Allaha emanet ol
tabiki canım ben anlıyorum seni alırsın merak etme yakında açılırsın biraz biraz ozaman alırsın zaten sonra tekrar ağırlaşıcan :))))))
monteyi sizmi yapcanız kötüya yakınınızda bi marangoz yokmu canım onu çağırsanız kendiniz kurarsanız sallanır kötü olur bide takarken yalama yaptırırsanız daha beter
Evet canim burda mobilya alinca sorun oluyor((( aldigin magiza adam yollamiyor yada parayla oda saat ücretiyle çok fazla tutuyor maalesef kendin monte etmek zorundasin esimde hiç anlamaz bu islerden bakicaz artik (((
ah canım yakın olsak yardım ederdim ama uzakğız((((((( elim yatkındır öle işlere
SENİNDE MAŞALLAHIN VAR KIZZ. 28. HAFTADASIN ..ALLAH 38. HAFTALARI GÖSTERSİN SAĞLIKLAay aslında ben düzeltecektim ama özellikle sen dediye bekledim sen diyince benimde kızım büyümüş gibi oluyo dönümler aynıya :))))))))) kendim yazınca direk zevkli olmuyo ha ha
bide arkadaşım 33 haftalık dedin doğurdu ama bebek 1.400 kg az değilmi ya 33 hafta için
MERHAB HOŞGELDİN .. KAÇ HAFTALIK BEBİŞselam kızlar aranıza bugun katıldım herkeze selam
15-18 = 4. AyBenimde eşim yatak döşek yatıyo...Hapşırık ,ateş..Daha yeni iyileştim zaten tekrar hasta olcam die korkuyorum....
Nevraaaa, Ben şimdi 17- 0 hamileyim..Yani 4 aylık bitiyor mu?? Yani şimdi 5 mi olcam, 4.5 mu?? Ama böyle hesaplayınca gebelik 10 ay sürüyo
SENİNDE MAŞALLAHIN VAR KIZZ. 28. HAFTADASIN ..ALLAH 38. HAFTALARI GÖSTERSİN SAĞLIKLA
ULTRASONDA DOKTORLAR 1750 FALAN DEMİŞLER .. DOĞUNCA HEP DAHA AŞAĞI KİLODA OLUYORMUŞ .. TAM TUTMUIYORMUŞ O HESAP ...
MERHAB HOŞGELDİN .. KAÇ HAFTALIK BEBİŞ
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
4. AYIN İÇİNDESİN CANIM .... 19. HAFTANA GELDİĞİNDE 5. AYA GİRECEKSİN
EŞİNE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
evet canım biz 28e girdik sen kızını büyüttükçe benimkızda büyüyo :))))))))
canım biliyorum biraz az çıkar ama 1400 de çok az geldi bana ama olsun hayırlısı ya bugün bi arkadaşımada sordum oda 7 aylık doğurdu kııznı oda diyo yaşar diye bebeği Allahım inşallah iyi haberlerinide vermeyi nasip etsin
kızlar acıl yardım lutfen şimdi dr bana genel ultrason ıcın 20 ıle 21 haftalar arası baktır dedı benım hastanem medıcal park ama dr umbenı ya semıha sakıre gıt ya yenı mah dogum evı yada bır dr ısmı verdı hatırlamıyorum ben nasıl yapıcam ya esım cınde burda kımse yok oralara randevuılemı gıdılıyor ben gungorende oturuyorum ya sadece ıkılı test yetmıyormu yardımmmmmmmmmm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?