Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

oooooo toparlar hiiiiiiç merak etmeyin ozaman yemek yiyo demekki anne sütü vereceklerse tamamdır daha bişi olmaz allahın izniyle şimdi tek korkucağı sarılık olmasın eğer sarılık olursa kilo alımı yavaşlar hatta verebilirbile rabbim inşallah 1-2 aya kalmaz evlerine gitmeyi nasip eder :))))))) ay çok sevindim anne sütü veriliyoya artık korkmasın zaten eğer veremeseydi sorun olurdu sağsın süreklide kurutmasın göğsunu şimdi sağmazsa sürekli kesilir bir kaç güne ben sağmadım bir yığın sütüm vardı 1-2 gün böle boşaldıgeldi sonra kesildi emziremeyince süt bezleri çalışmayı geri bırakıyo bebek şimdi fazla içemiceği için onunda sütü kalacak çünkü

kızlar selam
iyi haftasonları:82:
nurcan beni sona eklemişsin gördüm görünce de heyecan panik yaptım yineeee
:83: :111: :124:
bugün de nst yaptılar.. artık 2-3 günde bir bakıyor doktorumuz, daha kesin gün vermedi, şimdi 3 gün sonraya tekrar bakacak.. son zamanlar beklemesi herşeyden zor geldi bana..buarada doğum fotoğrafçısı araştırması yaptım biraz,350 lira dedi ,paketleri varmış, 20 pozluk albüm,bir pano, cdde tüm fotoğraflar+ dvdde o 20 pozun slayt gösterileri gibi bir paket, tam ayrıntısını daha sormadım,bir fikir edinebilmek için sordum... bu konuda ne düşünüyorsunuz? sizce nasıl bir fikir?

merhaba güzel anneler ...
hava ne güzel dışarıda güneşli .. günlerdir kardan dolayı çıkmamıştım evden .. markete gittim .. o bile değişiklik oldu benim için ..ama artık poşet taşımak çok zorluyor .. gelir gelmez poşetleri mutfağa kendimi yatağa attım ..

derviş fotoğrafçıdan bahsetmişsin .... bence güzel bişey ama 350 tl çok ... ben doğum parasını bile düşünüyorum şu an .. son aylar kredi kartına da çok yüklendik .. artık bizimkiler çekecek bol bol fotoğraf ...

Son düzenleme:
canım eğer maddiyatın elveriyosa çok güzel fikir geçen gün bende baktım doğum fotoğrafçısının resimlerine çok duygulandım resimleri görünce ama ben tutamam odayı bile sınırlarıı zorlayıp alıcam kendi param yok kaynanamlarda adettir doğum yapan geline burma bilezik takıyolar onu bozdurup kızıma oda alıcam ha ha olumdada ölmesine rağmen takmışlardı onuda kızımın tedavisindde bozdurmuştumm :))))))))) yan nevranın dediği gibi anca doğum yapacak kadar param var ki bazı yerler 2-3 bin tl diyo hatta daha fazla öle biyerde doğum bile yapmam zor :)))))))))))) ama el verirse durumun çok hoş olur hatırası eminim

hadi ordan biz sizin gibi erkek anaları icinmi kızlarımızı büyütücez.... ya bu kadar kızın ıcınde yetısen erkek ne olur bilmiyorum...
ha ha benim eşim kızımı vermicem diyo şimdiden kaçarsa kendi bilir ama kimseye vermem diyo :)
bende kızım kimi isterse verece hemde en güzel düğünü yapacam kızıma diyorum ha ha

ah canım taşıma kız poşet felan çocuğu emzikten çıaracan ağır taşıma uzanma biyere yat dinlen bak erken açılırsa rahim bebiş erken gelir otur oturduğun tyere en fazla git markette gez gel geri bi iki ıvır zıvır la yeter gerisini eşinle al :)))))))))

gözdem [ ben avrupa yakasında yım ..başakşehirde

nurcan sen anadolu yakasında nerede oturdun bekarken ... ?
Benim kayınvalidelerde maltepedeler

Son düzenleme:
gözdem [ ben avrupa yakasında yım ..başakşehirde

nurcan sen anadolu yakasında nerede oturdun bekarken ... ?
Benim kayınvalidelerde maltepedeler

canım ben ümraniyede realin orda oturdum meydanda diyolar annemve kardeşlerim hatta bütün sülalem orda ama ben 3-4 gündür ablamdaydımya ablamda maltepede oturuyor halamda askerlik şubesi var orda oturuyolar expres carrefourun orda biliyomusun orayı çok sık giderim maltepeye :)))))))))

Son düzenleme:
bende istanbuldayım gaziosmanpaşa..
aaa siz nurcanla yakınsınız ...

benim kayınvalidelerde oraya yakın ...halanın oraya o dediğin yere maltepeye yakın

Mrb bebeğin hayırlı uğurlu olsun tüp bebeğini nerde yaptırdın gaziosmanpaşadaymışsın. Bende orda şafak hastanesi refaahattin yücelle tedaviye başlıcam inş. adet olmayı bekliyorum..

canım bizim listemiz var arka sayfada kaldı sanırım orda herkezin nerde yaptırdığı yazıyor sizin gibi fikir almak isteyen arkadaşlar için yazdık canım istrsen bak

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----17.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…