hayrlısı olsun içini rahat tut umarım kötü birsey yoktur tub bebekte 12 gün neler yasadın anlatabilir misin?tutup tutmadığını nasıl anlaya biliyorsun ?
sağol Allahın izni ile güzel haberler alacağım inşallah...
ilk denemen olacak herhalde ....Allah yardımcın olsun kontrollerle başlıyor herşey regl 3 günü gidiyorsun gerekirse histeroskopi yapılıyor ve sonra iğnelerle start veriliyor 2 günde bir kontolle gidilerek yumurta takibi yapılıyor sonra transfer günü işte ....
benim 5 .gün blastokist embrioyosuydu ve yaşım gereği 2 tane transfer edildi 10 gün sonunda test istedi dr. benden sanırım 5. gün ler 10 gün bekliyor ..
ilk günler kasık ağrısı ama ilaclardan tabi 3 gün ayaklarım buz gibi oldu hatta annem ayaklarıma sıcak su koydu .. göğüs ağrısı vücut ısısı 36.9-37 cıvarıydı cok sık wc ihtiyacı ...son 2 gün iştahta artış oldu bu kadar rahat gecirdim cok yatmadım 4 günü temizlik bile yaptım ağır olmamak koşulu ile duş aldım gün aşırı ılık ...bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur ...
iyi geceler
merhaba ve iyi geceler arkadaşlar ...
Allahıma şükürler olsun bende hamileyim ve artık bu topikteyim10 yıllık evlilik 6 yıllık mücadelenin sonunda ilk tüp bebek denememde pozatifi gören anne adayıyım şükürler olsun ve güzel Allahım isteyen herkeze nasip etsin..
kan değerlerim cok yüksekti dr. ikiz olabilir dedicumartesi dayanamayıp dr gittim 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi dr. ve altan bakmayalım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bilmeniz gereken bu bir iç gebelik dış gebelik değil dedi cok şükür ...ama kesem cok kücük olduğu için içini göremedik ...
kalbimin atışını nasıl dizginleyeceğim 1 hafta nasıl gececek neden bilmiyorum ama endişeliyim biliyorum burdaki bircok arkadaş aynı endişeyi hissetmiştir nasıl baş ettiniz arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...dua ediyorum sürekli ama yinede korkuyorum ....
Allahıma şükürler olsun bende hamileyim ve artık bu topikteyim10 yıllık evlilik 6 yıllık mücadelenin sonunda ilk tüp bebek denememde pozatifi gören anne adayıyım şükürler olsun ve güzel Allahım isteyen herkeze nasip etsin..
kan değerlerim cok yüksekti dr. ikiz olabilir dedicumartesi dayanamayıp dr gittim 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi dr. ve altan bakmayalım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bilmeniz gereken bu bir iç gebelik dış gebelik değil dedi cok şükür ...ama kesem cok kücük olduğu için içini göremedik ...
kalbimin atışını nasıl dizginleyeceğim 1 hafta nasıl gececek neden bilmiyorum ama endişeliyim biliyorum burdaki bircok arkadaş aynı endişeyi hissetmiştir nasıl baş ettiniz arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...dua ediyorum sürekli ama yinede korkuyorum ....
kızlarr benim bugün kontrolüm var inş bu kontrolümüde sağ salim güzel bi şekilde atlatırız,dr um beni ilk defa çağırdı 1 hafta sonra gel diye normalde o çağırmadan gidiyodum ya
eşimde diyo tabi dr çağırdı ya ondan gidecez yoksa sen zaten gitmezdin
heralde dörtlü içinmi çağırdı anlamadım gerçekten dr daha çağırmamıştır beni bugüne kadar hep ben gitmişimdir.
bebeğimide çok özledim çok merak ediyorum,ya ne zaman hissedecem hareketlerini artık yaa hissetmek istiyorum,
sizlerde ne var ne yok kızlar...
eşimde dedi dr sakinleşince ben seni arayacağım bakalım ne zaman çağıracak saatleri sayıyorum artık...
kızlar selam, stdt hayırlı olsun, bebişli günlere hoşgeldin, endişe hiiiç bitmiyor, hatta diyorum ya son zaman artıyor endişe, heyecan...
buarada doğum fotoğrafçısı bence de çok pahalı.. dediğiniz gibi güzel fikir ama gerçekten pahalı.. birkaç yere daha soracağım.. ben buarada inşallah bebişim de durursa haftaya kadar bekleyeceğim gibi gözüküyor, son 8-9 gün sanki. ama son zamanlarda çook kilo aldım, toplam 17-18 kilo oldu, son haftada da alırsambir de ödem olayı acayip arttı, ellerim, ayaklarım davul gibi.. hayırlısı.. ama 18 kilo çok oldu yaaaa
nurcan teyzesi buarada biz 38 haftalık olduk..
ya bazen bişiler oluyoda anlamıyoda olabilir yada gazla karıştırıyorumda olabilir,arkadaşlar karnın pıt pıt atacak dedi o pıt pıt lar atarken karında gözle görülür harekette oluyomu?
yoooooooooooooook senin daha okadar olmaz senin zaten sanki gazsıkışması gibi olur daha bizimki yeni dışardan belli oluyo kız :))))))ufacıcık o dhaa annesi çokşey bekleme ondan
inşallah iyi o canım sen merak etme :)) ayyyy benimki aynı hiç ilerleme yok valla ömrümü yedi :))))))))))))çok abartmışım demek,ay bugün onu yine sağlıklı göreyim sorunsuz döneyimde geç hissetsemde olur...
sennasılsın nurciş eşin nasıl oldu
slm kızlar geldil biz
ddemek artık benim topicdesin heeeeeeeeeee seni seni :))))))))))))
hiç takma haytım kafana bu korkular hep olacak ay kese varmı
ay kalp atışı varmı
ay oynadımı nezaman oynıcak derken 6. aya geliyosun anlamıyosun bile yalnır 6 dan sonrası işkence heran doğum olabileceği için :))))))) sabırsız oluyosun bian önce yavruna kavulmak istiyosun ama erken doğsunda istemiyosun :))))))))) yani endişelerin hep olacak canım
tebrik ederim..Allah tamamını erdirsin inşallah.sana sadece şunu söyliyim.o heyecan sadece ilk haftada olmuyor.ben ilk zamanlar bir kesesini görsek diye heyecan yapıyordum.ama hala da her doktora gideceğim günü iple çekiyorum.başka hiçbir şeye konsantre olamıyorum.çok tatlı bir heyecan ve de endişe aynı zamanda.sanırım bu heyecan doğurana kadar da devam edecek.içini rahat tut.sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun..söyleyene bak:)))
ayy ne güzel bi hamiş daha katıldı aramıza
tebrik ederim seni cnm büyük mücadeleler sonrası kavuşmuşsun çok şükür...
ama sen şimdi diyosun ya bu bi hafta nasıl geçecek ahh cnm benim ben 17ci haftaya geldim o 1 haftalar hala geçmiyo bitanem...
ama senin olayın daha farklı ilk göreceksin ne güzel bi mutluluk...
hiç merak etme kan değerleirnde güzel yükseldiyse en güzel şekilde görürsün kendine çok dikkat et.
kaç embriyo transfer edilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?