Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----17.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
merhaba ve iyi geceler arkadaşlar ...
Allahıma şükürler olsun bende hamileyim ve artık bu topikteyim 10 yıllık evlilik 6 yıllık mücadelenin sonunda ilk tüp bebek denememde pozatifi gören anne adayıyım şükürler olsun ve güzel Allahım isteyen herkeze nasip etsin..
kan değerlerim cok yüksekti dr. ikiz olabilir dedi cumartesi dayanamayıp dr gittim 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi dr. ve altan bakmayalım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bilmeniz gereken bu bir iç gebelik dış gebelik değil dedi cok şükür ...ama kesem cok kücük olduğu için içini göremedik ...
kalbimin atışını nasıl dizginleyeceğim 1 hafta nasıl gececek neden bilmiyorum ama endişeliyim biliyorum burdaki bircok arkadaş aynı endişeyi hissetmiştir nasıl baş ettiniz arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...dua ediyorum sürekli ama yinede korkuyorum ....

hayrlısı olsun içini rahat tut umarım kötü birsey yoktur tub bebekte 12 gün neler yasadın anlatabilir misin?tutup tutmadığını nasıl anlaya biliyorsun ?

hayrlısı olsun içini rahat tut umarım kötü birsey yoktur tub bebekte 12 gün neler yasadın anlatabilir misin?tutup tutmadığını nasıl anlaya biliyorsun ?

sağol Allahın izni ile güzel haberler alacağım inşallah...
ilk denemen olacak herhalde ....Allah yardımcın olsun kontrollerle başlıyor herşey regl 3 günü gidiyorsun gerekirse histeroskopi yapılıyor ve sonra iğnelerle start veriliyor 2 günde bir kontolle gidilerek yumurta takibi yapılıyor sonra transfer günü işte ....
benim 5 .gün blastokist embrioyosuydu ve yaşım gereği 2 tane transfer edildi 10 gün sonunda test istedi dr. benden sanırım 5. gün ler 10 gün bekliyor ..
ilk günler kasık ağrısı ama ilaclardan tabi 3 gün ayaklarım buz gibi oldu hatta annem ayaklarıma sıcak su koydu .. göğüs ağrısı vücut ısısı 36.9-37 cıvarıydı cok sık wc ihtiyacı ...son 2 gün iştahta artış oldu bu kadar rahat gecirdim cok yatmadım 4 günü temizlik bile yaptım ağır olmamak koşulu ile duş aldım gün aşırı ılık ...bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur ...
iyi geceler

evet ilk denemem amin insallah yasım 29 2 emriyo transfer edildi ilk üçgün çok idrara çıktım kasık agrılarım oldu asırı yemek yeme istegimde kanamam olmadı insallahta olmaz yarın sonucu öğrenecem çok heyecanlıyım uyku tutmuyo insallah bebegini kucagına almayı nasip eder allah tesekkürler ii geceler

ddemek artık benim topicdesin heeeeeeeeeee seni seni :))))))))))))
hiç takma haytım kafana bu korkular hep olacak ay kese varmı
ay kalp atışı varmı
ay oynadımı nezaman oynıcak derken 6. aya geliyosun anlamıyosun bile yalnır 6 dan sonrası işkence heran doğum olabileceği için :))))))) sabırsız oluyosun bian önce yavruna kavulmak istiyosun ama erken doğsunda istemiyosun :))))))))) yani endişelerin hep olacak canım

tebrik ederim..Allah tamamını erdirsin inşallah.sana sadece şunu söyliyim.o heyecan sadece ilk haftada olmuyor.ben ilk zamanlar bir kesesini görsek diye heyecan yapıyordum.ama hala da her doktora gideceğim günü iple çekiyorum.başka hiçbir şeye konsantre olamıyorum.çok tatlı bir heyecan ve de endişe aynı zamanda.sanırım bu heyecan doğurana kadar da devam edecek.içini rahat tut.sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun..söyleyene bak:)))

ayy ne güzel bi hamiş daha katıldı aramıza
tebrik ederim seni cnm büyük mücadeleler sonrası kavuşmuşsun çok şükür...
ama sen şimdi diyosun ya bu bi hafta nasıl geçecek ahh cnm benim ben 17ci haftaya geldim o 1 haftalar hala geçmiyo bitanem...
ama senin olayın daha farklı ilk göreceksin ne güzel bi mutluluk...
hiç merak etme kan değerleirnde güzel yükseldiyse en güzel şekilde görürsün kendine çok dikkat et.
kaç embriyo transfer edilmişti.

kızlar selam, stdt hayırlı olsun, bebişli günlere hoşgeldin, endişe hiiiç bitmiyor, hatta diyorum ya son zaman artıyor endişe, heyecan...
buarada doğum fotoğrafçısı bence de çok pahalı.. dediğiniz gibi güzel fikir ama gerçekten pahalı.. birkaç yere daha soracağım.. ben buarada inşallah bebişim de durursa haftaya kadar bekleyeceğim gibi gözüküyor, son 8-9 gün sanki. ama son zamanlarda çook kilo aldım, toplam 17-18 kilo oldu, son haftada da alırsam bir de ödem olayı acayip arttı, ellerim, ayaklarım davul gibi.. hayırlısı.. ama 18 kilo çok oldu yaaaa

nurcan teyzesi buarada biz 38 haftalık olduk..

Son düzenleme:
kızlarr benim bugün kontrolüm var inş bu kontrolümüde sağ salim güzel bi şekilde atlatırız,dr um beni ilk defa çağırdı 1 hafta sonra gel diye normalde o çağırmadan gidiyodum ya
eşimde diyo tabi dr çağırdı ya ondan gidecez yoksa sen zaten gitmezdin
heralde dörtlü içinmi çağırdı anlamadım gerçekten dr daha çağırmamıştır beni bugüne kadar hep ben gitmişimdir.
bebeğimide çok özledim çok merak ediyorum,ya ne zaman hissedecem hareketlerini artık yaa hissetmek istiyorum,
sizlerde ne var ne yok kızlar...
eşimde dedi dr sakinleşince ben seni arayacağım bakalım ne zaman çağıracak saatleri sayıyorum artık...

bişi kalmadı kız heran hissedebilirsin :))))))))) hatta

ya bazen bişiler oluyoda anlamıyoda olabilir yada gazla karıştırıyorumda olabilir,arkadaşlar karnın pıt pıt atacak dedi o pıt pıt lar atarken karında gözle görülür harekette oluyomu?

maaşallah ama ben senin haftanı kaldırdım seni doğumu bekleyen olarak alta aldım inşallah yeni listeeye bebişinle senin adını yazıcaz :)))))))))

ya bazen bişiler oluyoda anlamıyoda olabilir yada gazla karıştırıyorumda olabilir,arkadaşlar karnın pıt pıt atacak dedi o pıt pıt lar atarken karında gözle görülür harekette oluyomu?

yoooooooooooooook senin daha okadar olmaz senin zaten sanki gazsıkışması gibi olur daha bizimki yeni dışardan belli oluyo kız :))))))ufacıcık o dhaa annesi çokşey bekleme ondan

yoooooooooooooook senin daha okadar olmaz senin zaten sanki gazsıkışması gibi olur daha bizimki yeni dışardan belli oluyo kız :))))))ufacıcık o dhaa annesi çokşey bekleme ondan

çok abartmışım demek,ay bugün onu yine sağlıklı göreyim sorunsuz döneyimde geç hissetsemde olur...
sennasılsın nurciş eşin nasıl oldu

şişşt pişşt bakarmısınz...
kızlzar gittim geldim kontrole
gayet güzel bi mkontrol geçti bebiş hareketliydi ama çok değil
dr ölçtü 166 gr olmuş dedi ve bana sordu kilo alımımı bende 75 le başladım bulantı istifra 70e düştüm şimdi 72 73 gidip geliyorum bi türlü eski kiloma bile geri dönemedim dedim oda daha iyi ya daha ne istiyosun dedi...
4lü için kan verdim
kan sonuçlarınız çıksın gelirsiniz yine bakarız dedi
hareketlerini ne zaman hissedecem dedim ooo daha 1 ayın var 20 haftadan sonra dedi...
bekliyorum...

ah kalbi cnm çok şükür maşallah diyorum sana ve bebişine
vaktin olunca hbrlerini bekliyoruz...

evvvettt kızlarrr artık bende bu topikteyim şükürler olsunnnn...birde şu korkular olmasa cok güzel olacak yazık eşimi de manyak ettim rahat adam pinpirik oldu gitti şimdi yazık okuma ne olur diyor okursanda bana söyleme diyor .......bütün anneler sizin söylediklerinizi söylüyor 9 ay endişelerin hiç bitmeyecek diyor ..
güzel Allahım da sizlere sabır versin ve o haftalar aylar car cabuk gecip bebeklerinize kavuşmayı nasip etsinnnn ....cennet kokulularımızı doya doya koklayalım inşallah ..
10. günde kan değerim 500 14. de 1600 16. da 4400 bebeğim yada bebeklerim büyümeze yükselmezdi öyle değil mi kızlar perşembe kontrolüm var sizede bilgi vereceğim mutlaka .
bu arada 2 tane transfer edildi ...iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…