Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayırlı uğurlu olsun ...Allah kucağında nasip etsin
maşallah ...son haftlar geçmiyor değilmi ??? ...inşallah doğumdan sonra hepsi birden geçecek ... kuş gibi olacağız .. ben hep onu hayal ediyorum Allah sağlıklı doğumlar versin ...
]

maşallah bebeğine ... daha çok minik annesi .. 1-2 haftaya daha net duyarsın pıtpıtları ... öyle 250 gr falan olsun ..ayak tekmelerini anca hissedersin ...
dışarıdan hissedillirmi demişsin .... onuda 24. haftadan sonra belki ..azıcık .
26. dan sonra durmayacak tepikler inşallah ...düzene girecek ..

kızlar merhaba
nasılsınız? ben de yarın gideceğim doktora inşallah, bakalım ne diyecek.. yarın size şu sorduğum kıl tüy işlerini de doğumdan önce halledeceğim, aklımda çünkü hep, olsun da bitsin o dert..

evet cnm çok minik 166.gr cık kadar ayy yeririm ben onu
dr da öyle dedi daha duyamazsın 300 400 gr olması lazım duyman için dedi..
derviş bu kıl tüy derken neyi kastettin anlamadım ağda işini falanmı?

ağda da çok dikkat et cnm .. bikini bölgesine gideceksen ağdaya .. çok canın yanarsa sıçrayacak derecede yarım kalk....
bir kızın o şekilde berberde suyu gelmiş ...doktorlar son haftalarda pek önermiyorlar ..dediğimgibi .. dikkat et kendine

selam kızlar
yahyamı emzirdim yetmedi mama verdim gazını tuzunu çıkardım,altını aldım uyuttum geldimmmmm
çok güzel uğraşlar bunlar tabiki ama yinede bu günlerinizin kıymetini bilin diyenleri artık hafiften anlamaya başladım sanırımm
sizler nasılsınız arkadaşlar???

hoşgeldin canım .. maşallah yahyaya .... gecesi gündüzü karışıktır şimdi .. uyuyamıyorsundur...
maşallah 2 haftalık olmuş bile yavrucan
öpüyorum ufaklığı ...

hoşgeldin canım .. maşallah yahyaya .... gecesi gündüzü karışıktır şimdi .. uyuyamıyorsundur...
maşallah 2 haftalık olmuş bile yavrucan
öpüyorum ufaklığı ...
evet helede hem gece hem gündüz emmesi gerektiği için gece gündüz kavramımız henüz yok malesef...
bizde seni öpüyoruz nevra teyzesi

hadi bak iyi haberlerle geldin afferim benim kızıma büyüyo maaşallha kız sen okadar kilolu durmuyon ya ben 73 le gebe kaldım sen benden zayıf duruyon kıskandım bakkkkkkk:)))))
canım bencede snein iikiz kalp atışlarını duyda senide alalım listeye haftanı felan yazalım :)))))))
canım ilk çocuğumdada ya ağda ya makina kullandım bundada ağda yapıyorum ama kimseye şunu yap bunu et diyeme :))))))

canım benim ay yavruşunuda doyurmuş yerim ben onu :)))))))) ah tatlım benim kız bi ara resim koyda baklım bıdığa sonra kaldırırsın geri :)))))))

ay kuşuma cici bi elbise aldım akşam resmini koycam nevracım :))))))))))))) bakalım beğencenmi siizin topicdekiler kadar çok alamasamdaçok beğendim alim dedim :))))))))))

Son düzenleme:

Aman da aman..Yerim ben onu....Bizim içinde kokla bebişini...

ay kuşuma cici bi elbise aldım akşam resmini koycam nevracım :))))))))))))) bakalım beğencenmi siizin topicdekiler kadar çok alamasamdaçok beğendim alim dedim :))))))))))

koy valla resmini .. merak ettik kızımla ... bizim topikte baya bir alışveriş telaşı var sorma .. çoğunun eksikleri bitti fazlaları var hatta ...

bende hafta sonu bez aldım bebişime ; birde oyun ghavuzu toplarından bir file aldım ..
1 tanede penye yelek .. yaza denk gelecekler yaaa ;ter çeker diye düşündüm ... sıcaklarda yün yelekleri giydiremeyia herzaman

ay yok kız ben çok bişi alamıyom korkuma ama bu elbise hoşuma gitti :))))))
akşam eşim makinayı getirdsin eklerim :)))))))

merhaba kizlar.

sdtd gözün aydin degerlerin güzel allah tamamini erdirsin.

aminnn allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...cook teşekkür ederimmm...

NURCAN306 banada ikiz gibi geliyor ama bazı kadınların bhcg yüksek olabiliyormuş ...o yüzden baştan sevinmiyorum güzel Allahım en güzelini nasip etsin neyse hayırlısı onu versin ...hepimize
bu arada listede olacağım ..... şuan da 5h 1g bebeğim yada bebeklerimmm.....

eklerim canım listeteeye
dediğingibide olabilir ama olsun bitanede olsun nolcak zaten biz bitane kalsa razıyız ikincisi bizim için mucize olur :)))))

Son düzenleme:
meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----17.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…