hayırlı uğurlu olsun ...Allah kucağında nasip etsinmerhaba ve iyi geceler arkadaşlar ...
Allahıma şükürler olsun bende hamileyim ve artık bu topikteyim10 yıllık evlilik 6 yıllık mücadelenin sonunda ilk tüp bebek denememde pozatifi gören anne adayıyım şükürler olsun ve güzel Allahım isteyen herkeze nasip etsin..
kan değerlerim cok yüksekti dr. ikiz olabilir dedicumartesi dayanamayıp dr gittim 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi dr. ve altan bakmayalım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bilmeniz gereken bu bir iç gebelik dış gebelik değil dedi cok şükür ...ama kesem cok kücük olduğu için içini göremedik ...
kalbimin atışını nasıl dizginleyeceğim 1 hafta nasıl gececek neden bilmiyorum ama endişeliyim biliyorum burdaki bircok arkadaş aynı endişeyi hissetmiştir nasıl baş ettiniz arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...dua ediyorum sürekli ama yinede korkuyorum ....
maşallah ...son haftlar geçmiyor değilmi ??? ...inşallah doğumdan sonra hepsi birden geçecek ... kuş gibi olacağız .. ben hep onu hayal ediyorum Allah sağlıklı doğumlar versin ...kızlar selam, stdt hayırlı olsun, bebişli günlere hoşgeldin, endişe hiiiç bitmiyor, hatta diyorum ya son zaman artıyor endişe, heyecan...
buarada doğum fotoğrafçısı bence de çok pahalı.. dediğiniz gibi güzel fikir ama gerçekten pahalı.. birkaç yere daha soracağım.. ben buarada inşallah bebişim de durursa haftaya kadar bekleyeceğim gibi gözüküyor, son 8-9 gün sanki. ama son zamanlarda çook kilo aldım, toplam 17-18 kilo oldu, son haftada da alırsambir de ödem olayı acayip arttı, ellerim, ayaklarım davul gibi.. hayırlısı.. ama 18 kilo çok oldu yaaaa
nurcan teyzesi buarada biz 38 haftalık olduk..
şişşt pişşt bakarmısınz...
kızlzar gittim geldim kontrole
gayet güzel bi mkontrol geçti bebiş hareketliydi ama çok değil
dr ölçtü 166 gr olmuş dedi ve bana sordu kilo alımımı bende 75 le başladım bulantı istifra 70e düştüm şimdi 72 73 gidip geliyorum bi türlü eski kiloma bile geri dönemedim dedim oda daha iyi ya daha ne istiyosun dedi...
4lü için kan verdim
kan sonuçlarınız çıksın gelirsiniz yine bakarız dedi
hareketlerini ne zaman hissedecem dedim ooo daha 1 ayın var 20 haftadan sonra dedi...
bekliyorum...
...
evet cnm çok minik 166.gr cık kadar ayy yeririm ben onuhayırlı uğurlu olsun ...Allah kucağında nasip etsin
maşallah ...son haftlar geçmiyor değilmi ??? ...inşallah doğumdan sonra hepsi birden geçecek ... kuş gibi olacağız .. ben hep onu hayal ediyorum Allah sağlıklı doğumlar versin ...
]
maşallah bebeğine ... daha çok minik annesi .. 1-2 haftaya daha net duyarsın pıtpıtları ... öyle 250 gr falan olsun ..ayak tekmelerini anca hissedersin ...
dışarıdan hissedillirmi demişsin .... onuda 24. haftadan sonra belki ..azıcık .
26. dan sonra durmayacak tepikler inşallah ...düzene girecek ..
kızlar merhaba
nasılsınız? ben de yarın gideceğim doktora inşallah, bakalım ne diyecek.. yarın size şu sorduğum kıl tüy işlerini de doğumdan önce halledeceğim, aklımda çünkü hep, olsun da bitsin o dert..
selam kızlar
yahyamı emzirdim yetmedi mama verdim gazını tuzunu çıkardım,altını aldım uyuttum geldimmmmm
çok güzel uğraşlar bunlar tabiki ama yinede bu günlerinizin kıymetini bilin diyenleri artık hafiften anlamaya başladım sanırımm
sizler nasılsınız arkadaşlar???
evet helede hem gece hem gündüz emmesi gerektiği için gece gündüz kavramımız henüz yok malesef...hoşgeldin canım .. maşallah yahyaya .... gecesi gündüzü karışıktır şimdi .. uyuyamıyorsundur...
maşallah 2 haftalık olmuş bile yavrucan
öpüyorum ufaklığı ...
hadi bak iyi haberlerle geldin afferim benim kızıma büyüyo maaşallha kız sen okadar kilolu durmuyon ya ben 73 le gebe kaldım sen benden zayıf duruyon kıskandım bakkkkkkk:)))))şişşt pişşt bakarmısınz...
kızlzar gittim geldim kontrole
gayet güzel bi mkontrol geçti bebiş hareketliydi ama çok değil
dr ölçtü 166 gr olmuş dedi ve bana sordu kilo alımımı bende 75 le başladım bulantı istifra 70e düştüm şimdi 72 73 gidip geliyorum bi türlü eski kiloma bile geri dönemedim dedim oda daha iyi ya daha ne istiyosun dedi...
4lü için kan verdim
kan sonuçlarınız çıksın gelirsiniz yine bakarız dedi
hareketlerini ne zaman hissedecem dedim ooo daha 1 ayın var 20 haftadan sonra dedi...
bekliyorum...
ah kalbi cnm çok şükür maşallah diyorum sana ve bebişine
vaktin olunca hbrlerini bekliyoruz...
canım bencede snein iikiz kalp atışlarını duyda senide alalım listeye haftanı felan yazalım :)))))))evvvettt kızlarrr artık bende bu topikteyim şükürler olsunnnn...birde şu korkular olmasa cok güzel olacak yazık eşimi de manyak ettim rahat adam pinpirik oldu gittişimdi yazık okuma ne olur diyor okursanda bana söyleme diyor .......bütün anneler sizin söylediklerinizi söylüyor 9 ay endişelerin hiç bitmeyecek diyor ..
güzel Allahım da sizlere sabır versin ve o haftalar aylar car cabuk gecip bebeklerinize kavuşmayı nasip etsinnnn ....cennet kokulularımızı doya doya koklayalım inşallah ..
10. günde kan değerim 500 14. de 1600 16. da 4400 bebeğim yada bebeklerim büyümeze yükselmezdi öyle değil mi kızlar perşembe kontrolüm var sizede bilgi vereceğim mutlaka .
bu arada 2 tane transfer edildi ...iyi geceler
canım ilk çocuğumdada ya ağda ya makina kullandım bundada ağda yapıyorum ama kimseye şunu yap bunu et diyeme :))))))kızlar merhaba
nasılsınız? ben de yarın gideceğim doktora inşallah, bakalım ne diyecek.. yarın size şu sorduğum kıl tüy işlerini de doğumdan önce halledeceğim, aklımda çünkü hep, olsun da bitsin o dert..
selam kızlar
yahyamı emzirdim yetmedi mama verdim gazını tuzunu çıkardım,altını aldım uyuttum geldimmmmm
çok güzel uğraşlar bunlar tabiki ama yinede bu günlerinizin kıymetini bilin diyenleri artık hafiften anlamaya başladım sanırımm
selam kızlar
ay kuşuma cici bi elbise aldım akşam resmini koycam nevracım :))))))))))))) bakalım beğencenmi siizin topicdekiler kadar çok alamasamdaçok beğendim alim dedim :))))))))))
koy valla resmini .. merak ettik kızımla ... bizim topikte baya bir alışveriş telaşı var sorma .. çoğunun eksikleri bitti fazlaları var hatta ...
bende hafta sonu bez aldım bebişime ; birde oyun ghavuzu toplarından bir file aldım ..
1 tanede penye yelek .. yaza denk gelecekler yaaa ;ter çeker diye düşündüm ... sıcaklarda yün yelekleri giydiremeyia herzaman
Ayyy bu cicinin içinde bir kuzu.....Nasıl yakışır kim bilir??? güle güle giyinsin inşallahh
Ayyy bu cicinin içinde bir kuzu.....Nasıl yakışır kim bilir??? güle güle giyinsin inşallahh
merhaba kizlar.
sdtd gözün aydin degerlerin güzel allah tamamini erdirsin.
aminnn allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...cook teşekkür ederimmm...
NURCAN306 banada ikiz gibi geliyor ama bazı kadınların bhcg yüksek olabiliyormuş ...o yüzden baştan sevinmiyorum güzel Allahım en güzelini nasip etsin neyse hayırlısı onu versin ...hepimize
bu arada listede olacağım ..... şuan da 5h 1g bebeğim yada bebeklerimmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?