Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00

nurcan canım elbise çok tatlı umarım sağlıkla giyer bebiş. ben de hiç bir şey almadım cinsiyet de belli değil ama biraz da ilk bebek psikolojisi bakalım bugün doktora gidiyorum hayırlısı olsun

slm kızlar gunaydınnn .. yenı dogum yapan arkadaşları tebrık edıyorum ıns sag saglım buyutmeyı rabbım nasıp eder .... nurcan buarada bebışım oynamaya başladı hıssettım 55 kıloyla hamıle kaldım suan 63 kıloyum fazla almışmıyım

günaydın kızlar ;
yeni anne adayı arkadaşı tebrik ederim birde bir kızımız daha gelmiş dünyaya hayırlısıyla güle güle büyüt ah kalbim.
cuma günü ayrıntılı ultrosonumuz vardı tam bir saat izledik bebişi heryerine bakıldı çok şükür Allah a bir sıkıntımız yok 23.haftada bir kontrolumuz daha olucak tekrar çağırdılar biz ultrosonu dışarda özel bir merkezde yaptırdık 2'li testtin risk grubuna girdiğimiz için 3'lü testtimiz iyi çıktı ama herşeyden emin olmak istedik benim bebeğimi ilk öğrediğim gün az olsada 7-8 gün süren kanmam olmuştu ultrosonda kanamanın plasantanda olduğu çıktı onun için doktorum dün progestanın iğnesini başladı tetbir amaçlı haftada bir vurunucam. 22 haftamıza başlıyoruz dün kızımıza oda baktık çok güzel şeyler var dün akşamdan beri kataloglara boğuldum karar vermek zor :))

nurcan canım elbise çok tatlı umarım sağlıkla giyer bebiş. ben de hiç bir şey almadım cinsiyet de belli değil ama biraz da ilk bebek psikolojisi bakalım bugün doktora gidiyorum hayırlısı olsun
canım sağol bence hemen acele etme zaten daha çok erken senin için bende daha yeni bişiler alıyom gerçi ben ilkini kaybettiğim için buna fazla bişi almıcam odasını felan beğenicem eşim doğum sağ sağlim olursa gidip alacak benim olumda herşey elimde kaldı dolap kıyafet dolu kızımın kileri koycak yer bile yok o yuzden bukez biraz ağırdan alıcam <zaten sağ sağlim doğarsa heryer mağaza çıkar iki dkkada alırım
sağol canım
biraz fazla canım bu kilyu ben alsam çok çünkü ben zaten kiloluyum ama senin için birazdaha normal tabi bu hızla alırsan doktorun ilerleyen haftalarda kızmaya başlar çünkü çok hızlı almışsın

hadi gözün aydın canım bak negüzel bebişin iyiymiş hem sorunun farkedilmeside iyi bişi en azından önlemi alınıyor
odada bakarmış :))))))))

Son düzenleme:
ayyy nurcan dımı kız çok alçışım kilooo uff yaa hee bırde ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdın .. bana yer söyleyin kızlar ben daha bulamadım

teyzeleri koklasın o minik minik meleği
ah cnm Allah kolaylık versin sana biz şimdi çok rahatız
inş bizlrrde sağ salim bebeklerimizi alalım kucağımızada uykularımız karışsın napalım çok büyük heveslerle bekliyoruz onları...sana çook kolay gelsin cnm...

Uploaded with ImageShack.us

nevracım cicimiz bu :))))))))
ne yani bi tek nevrayamı bu resim biz bakamazmıyız yani
nurcişim çok güzelmiş elbise inş giydirirde öyle çekersin bebişini inşallahhh
kız bu arada benim face tekii fotolarım biraz kilo almadan öncekiler ondan sonra hafif göbek yapmıştım...
Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?

iyiyiz cnm çok şükür bi yaramazlık yok sağ kasığımda dakkika başı ağrı var bugün ama kötüye işaret değildir inş...

haa kızlar ben dün kocişle gezmeye çıktım forum filan gezdik,bi hamiş pantolu aldım e gebe den kot
bide e bebe den çok beğendiğim bebişime patik beyaz üzerine kenarında pembe nakışı var çok hoşumada gitti eşimde beğendiysen al dedi aslında alışveriş için erken ama çok beğendim aldım fotosunu çekip koymayı düşünüyorum becerbilirsem,sonra eve gelince kayınvalidem geldi ona gösterdim çok beğendi arkasından eltim geldi ve eşim eltimin bebeğine doğduktan 1 ay sonra bebek marketine girip yeğenine hastane çıkışı takımı almış,eltimde bebeği büyük doğduğu için ve başka takım kullandığı için onu açmamış bile paketinde duruyomuş onu getirdi alın siz kullanın sizin kıza kısmetmiş bak dedi takımı getirdi ay bi güzelki pembiş pembiş anlatamam...canım eşim meğerse yeğenine diye aldığı takım kızına nasip olacak inş...

aldıklarını güle güle kullansın kuzun .. bende ilk eczaneden 2li slikon mama kaşığı almıştım kızıma ... senin haftalardaydım ...
hastane çıkışınıda güle güle kullanın .. kısmete bak yaaa ..... Allah ne güzel nasip etmiş .. o an eltine alırken eşin kim bilir ne temiz kalplilikle çocuğumuz olsunda bizde böyle alalım diye aklından geçirdiyse ... Allahın sevdiği kuluymuş ..Ona nasip olmuış.

sğl cnm teşekkür ederiz..evet cnm neye niyet neye kısmet...Allahım bu hamileliği bize nasip etti doğurup sağlıkla kucağımızada almamızı nasip eder inş..
Allah herkesin her hamile kalmak isteyene bu duyguları nasip etsin inş....

merhaba kizlar.

Nurcan kizinin cicisi çok güzel masallah çok yakisicak.
Bende kizima ogluma güzel ciciler alicam :))))) mayis sonu gelsin hayirlisiyla sag salim kucagimiza alalim melekleri bir sÜrü aliriz.

Bu arada biz bugün 22 hafta olduk oglumun ve kizimin yüz resmini aldik birbirine çok benziyorlar
Doktora göre 24 hafta artik kafam karisti

oh oh ne güzel birbirlerine benzeyen ikizlerden olacak desene maşallah

kızlar selam
ben de birazdan doktora gideceğim inşallah, belki gününü öğrenirim artık..
kıl, tüy (ağda)işlerini de sağsalim hallettim,baştan korktum son anda bişey olur diye, ama hallolldu veee çok memnunum:124:
buarada kızının elbisesi çok güzel nurcan, inşallah sağlıkla güzel günlerde giyer..

ay çok şirin .. çıtır çıtır .. maşallah ..Allah sağ salim bu elbiselerin içinde eylesin kuzunu inşallah

merhaba biz iyiyiz ...sen nasılsın ? bebişler nasıl?
sağol canım amin innşallah rabbim hepimize nasip eder giydirmeeyi
ay yok hayatım nevra paylaşalım demişti aldıklarımızı ondan nevra dedim haha herkeze açık yoksa :)))))

evet facede zayıfsın çünkü :)))))))))
maşşallah ya çok begendim iyi günlerde güle güle giysin bebeşin

sağol canım amin

am,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım
bence doktorun 24 diyosa 24 dür ay bıcırıklar benziyo he doğsalarda onlarıda bi görsek :)))))))
sağol canım amin

hadi geçmiş olsun oh temizlendin :))))))))) haha ben her ay kendim ağda yapıyom Allahtan beceriyom hiç bişi oladı şimdiyekadar :)))))
doktordan dönünce haber verirsin :))))))

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----17.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta

doğum yapacaklar
dervis---37. hafta kız.

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

oh oh ne güzel birbirlerine benzeyen ikizlerden olacak desene maşallah

sagol canim simdilik öyle görünüyorlar dogana kadar degisirler :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…