sagol canim simdilik öyle görünüyorlar dogana kadar degisirler :)))))
am,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım
bence doktorun 24 diyosa 24 dür ay bıcırıklar benziyo he doğsalarda onlarıda bi görsek :)))))))
insallah sag salim dünyaya gelsinler benim melekler kaydedicem resimlerini :)))))
inşallah canım :)))))))))
Şükür kızlar hem siz hem bebişler iyiymiş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.RABBİM meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Benim bebişlerde iyi şükür.Kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.
Şükür kızlar hem siz hem bebişler iyiymiş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.RABBİM meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Benim bebişlerde iyi şükür.Kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.
am,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
doktordan dönünce haber verirsin :))))))
günaydın kızlar
doktor sonunda günümüzü söyledi, salı günü4 günümüz kaldı bugünü saymazsak, hayırlısıyla bebişlerimizi hepimiz kucağımıza alalım inşallah...
günaydın kızlar
doktor sonunda günümüzü söyledi, salı günü4 günümüz kaldı bugünü saymazsak, hayırlısıyla bebişlerimizi hepimiz kucağımıza alalım inşallah...
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Allah kurtarsın canım...
Kızlar test sonuçlarım çıkmış.İyi Allaha şükür...Ayyy bu test stresi çok kötü...
Allah kurtarsın canım...
Kızlar test sonuçlarım çıkmış.İyi Allaha şükür...Ayyy bu test stresi çok kötü...
Allah kurtarsın canım...
hadi gözünaydın cnm..rahatladmışsındır...
gözün aydın canım :)))))))))
Gözünaydın canım şükürler olsun mercimekde iyimiş.Kendine iyi bak canım.
ha ha aynen valla hayatım bende öleyim bende kendimden sıkıldım harbi ha ha :)))))))))Sağ olun valla..Hem de ne rahatladım..Uykularım kaçmıştı...Aman ne stresli hamişleriz be....kendimden sıkıldım valla...
nurcan cnm şimdi gördüm göbişini maşallahın var valla,
hiç fazla kilo almışa benzemiyosun şimdiye kadar ne kadar aldın?
ha ha aynen valla hayatım bende öleyim bende kendimden sıkıldım harbi ha ha :)))))))))
ah kız almammı transfere 73 ile başladım 74 ile hamiş kaldım şuan 82 kiloyum ama yakındır 83 olmam ne bulsam yiyom :)))))))))))))))))) ha ha h a[/Q
doğuma kadar alırsın tabi cnm ama çoook fazlada olmaz yani...
30 kilo alıp doğum yapan insanlar tanıyorum
sen kararında alıcaksınne güzel..
maşallah
ha ha aynen valla hayatım bende öleyim bende kendimden sıkıldım harbi ha ha :)))))))))
ah kız almammı transfere 73 ile başladım 74 ile hamiş kaldım şuan 82 kiloyum ama yakındır 83 olmam ne bulsam yiyom :)))))))))))))))))) ha ha h a[/Q
doğuma kadar alırsın tabi cnm ama çoook fazlada olmaz yani...
30 kilo alıp doğum yapan insanlar tanıyorum
sen kararında alıcaksınne güzel..
maşallah
ay aman aman 30 kilo almim ya :)))))))) ha ha h adoktorum şimdilik 5 kilo daha alabilirsin dedi doğuma kadar en fazla ama ben buay bi kilo alsam bidahai ay 2 kilo alsam 3 kilodaha alıp kapasam bu konuyu çok iyi olcak ha ha h a bakalım bidaha doktora ayın 8 inde gidicem ozamana kadar en fazla 83 olmam lazım :)))))))))))) sende alma çok hayatım belki normal olur doğumun inşallah olursa kolay olsun :))))) benimki kesin sezeryan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?