Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Şükür kızlar hem siz hem bebişler iyiymiş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.RABBİM meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Benim bebişlerde iyi şükür.Kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.

seninde bebişlerininde iyi olmasına sevindim canım dikkat et kendine

Amin canım iyi olmanıza çok sevindim.

am,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

doktordan dönünce haber verirsin :))))))

günaydın kızlar
doktor sonunda günümüzü söyledi, salı günü 4 günümüz kaldı bugünü saymazsak, hayırlısıyla bebişlerimizi hepimiz kucağımıza alalım inşallah...

günaydın kızlar
doktor sonunda günümüzü söyledi, salı günü 4 günümüz kaldı bugünü saymazsak, hayırlısıyla bebişlerimizi hepimiz kucağımıza alalım inşallah...

oh oh hadi bakalım şimdiden gözün aydın analı babalı büyüt bu arada bizide habersiz bırakma bak
canım kızımızın adı neydi listeye geçireyim seni

günaydın kızlar

oh oh Allah kurtarsın diyelim cnm inş sağlıklı sorunsuz bi şekilde bebişini kucağına alırsın tatlım...
Allah yardımcınız olsun...

günaydın kızlar

Canım RABBİM sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel az kaldı meleğini kucağına almaya.AMİNNNNNN

günaydın kızlar

Allah kurtarsın canım...

Kızlar test sonuçlarım çıkmış.İyi Allaha şükür...Ayyy bu test stresi çok kötü...

Sağ olun valla..Hem de ne rahatladım..Uykularım kaçmıştı...Aman ne stresli hamişleriz be....kendimden sıkıldım valla...
ha ha aynen valla hayatım bende öleyim bende kendimden sıkıldım harbi ha ha :)))))))))
nurcan cnm şimdi gördüm göbişini maşallahın var valla,
hiç fazla kilo almışa benzemiyosun şimdiye kadar ne kadar aldın?

ah kız almammı transfere 73 ile başladım 74 ile hamiş kaldım şuan 82 kiloyum ama yakındır 83 olmam ne bulsam yiyom :)))))))))))))))))) ha ha h a

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------28. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 31.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

kızlar iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim, inanın bu son zamanların beklemesi ve stresi çok daha fazlaymış.. hayırlısı ile ve sağlıkla hepimiz meleklerimize kavuşalım inşallah..

Nurcancım ismi Meriç olacak inşallah ama doğsun da ben eve gelir gelmez ve tabii fırsat bulur bulmaz size haber vereceğim, doğumdan sonra beni listeye geçir istersen, ne biliyim öyle daha iyi olur gibi geldi, şimdilik o en altta durayım , doğsunda haber veririm inşallah...
gozdemm sonuçların iyi çıkmış, gözünaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…