ay aman aman 30 kilo almim ya :)))))))) ha ha h adoktorum şimdilik 5 kilo daha alabilirsin dedi doğuma kadar en fazla ama ben buay bi kilo alsam bidahai ay 2 kilo alsam 3 kilodaha alıp kapasam bu konuyu çok iyi olcak ha ha h a bakalım bidaha doktora ayın 8 inde gidicem ozamana kadar en fazla 83 olmam lazım :)))))))))))) sende alma çok hayatım belki normal olur doğumun inşallah olursa kolay olsun :))))) benimki kesin sezeryan da
ayy cnm bak sen ne güzel program yapmışsın kilo konusunda ve inş böyle olur..
ben dediğim gibi 75le başladım 70 düştüm 73 faln oldum şimdi
karnımda şiştii hafif hee :)
ayy cnm bak sen ne güzel program yapmışsın kilo konusunda ve inş böyle olur..
ben dediğim gibi 75le başladım 70 düştüm 73 faln oldum şimdi
karnımda şiştii hafif hee :)
seninde iyi hayatım sende bi kilo belirle kendine ayda en fazla bir kilo almaya özen göster zaten son 3 ayda bebek çok kilo alıcağı için ayda 2 kilo al son 3 ay onun dışında ayda bir yeter sana şimdiden sonra alma fazla milletin ye ye demesine bakma sen az ye sık ye doğumdan sonrada süt olcak yağına seni kandırmalarına izin verme kitaplarıçok okuyorum zaten sütü olacak olanın olurmuş öle şekerli su bilmemne palavraymış sadece sıvı tüketmek gerekiyormuş bol bol bide sık sık emzirmek gerekmiş sonra tombik anne olmıyak ha h a bizim bebişerimizin peşinde koşmamız lazım yolda bulmadık :))))))))
seninde iyi hayatım sende bi kilo belirle kendine ayda en fazla bir kilo almaya özen göster zaten son 3 ayda bebek çok kilo alıcağı için ayda 2 kilo al son 3 ay onun dışında ayda bir yeter sana şimdiden sonra alma fazla milletin ye ye demesine bakma sen az ye sık ye doğumdan sonrada süt olcak yağına seni kandırmalarına izin verme kitaplarıçok okuyorum zaten sütü olacak olanın olurmuş öle şekerli su bilmemne palavraymış sadece sıvı tüketmek gerekiyormuş bol bol bide sık sık emzirmek gerekmiş sonra tombik anne olmıyak ha h a bizim bebişerimizin peşinde koşmamız lazım yolda bulmadık :))))))))
haklısın cnm bu dediklerini dikkate alıcam...
kızlar iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim, inanın bu son zamanların beklemesi ve stresi çok daha fazlaymış.. hayırlısı ile ve sağlıkla hepimiz meleklerimize kavuşalım inşallah..
Nurcancım ismi Meriç olacak inşallah ama doğsun da ben eve gelir gelmez ve tabii fırsat bulur bulmaz size haber vereceğim, doğumdan sonra beni listeye geçir istersen, ne biliyim öyle daha iyi olur gibi geldi, şimdilik o en altta durayım , doğsunda haber veririm inşallah...
gozdemm sonuçların iyi çıkmış, gözünaydın..
DOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
DOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
oyoyoyoy paşa oğluşum iki güzel meleğin arasına girmiş yerleşmiş
hangisine göz koysak şimdiden acaba
oyoyoyoy paşa oğluşum iki güzel meleğin arasına girmiş yerleşmiş
bizm çeyizimiz hazır. dedesi bilezik, halası küpe taktı bunun yanında urupları hazır yani
ha havalla doğru iki kızın arasına girdi yahyacık :))))))))))))oyoyoyoy paşa oğluşum iki güzel meleğin arasına girmiş yerleşmiş
çok şükür canım iyi olmanızasevindim eşinle aranın düzlmeside çok iyi şükür bn demiştşm senin gebeliğinin sitresi var onda benim eşimde aynı yapmadığı şeleri yapıyo inada :))))))))))slm hamişler nasılsınız??? kızımlar bizim maşlhhımız var. bu gün 11. gün ben daha yeni yeni ayağa kalktım. biraz zor iyileştim ehralde. eski halime dönsemde rahat rahat sevebilsem ranamı. alllhım sizede yaşataın.çok güzel bir duygu. eşimle ben sarışınız ama kızımız halasına amcasına çekmiş biraz:) siyah saçlı kumral tenlieşimle aramızda problemler vardı nurcan bilir. ama rana doğunca düzeldi aramız. gece odanın ışığı ne zaman açık lsa geliyor rnanyı kucağından indrimiyor walla
pc başına ancak oturabildim.
nurcan doğum saatimiz 11:45
şimdilik bu kadar görüşürz
selam kızlar...uzunca bir süredir giremedim...3 hafta kanamadan yattım hemetom alanım oluştu az kaldı meleğim gidecekti ama ben onu ikna ettim galiba...Hamdolsun ki...
çok geçmiş olsun canım aferim bebişine imdiden sözünü dinliyor bak
sabır canım sabır hayatım şü 3 ayı bitir dörde gir herşey çok daha güzel olack
slm hamişler nasılsınız??? kızımlar bizim maşlhhımız var. bu gün 11. gün ben daha yeni yeni ayağa kalktım. biraz zor iyileştim ehralde. eski halime dönsemde rahat rahat sevebilsem ranamı. alllhım sizede yaşataın.çok güzel bir duygu. eşimle ben sarışınız ama kızımız halasına amcasına çekmiş biraz:) siyah saçlı kumral tenlieşimle aramızda problemler vardı nurcan bilir. ama rana doğunca düzeldi aramız. gece odanın ışığı ne zaman açık lsa geliyor rnanyı kucağından indrimiyor walla
pc başına ancak oturabildim.
nurcan doğum saatimiz 11:45
şimdilik bu kadar görüşürz
canım hayırlı olsun şimdiden ...günaydın kızlar
doktor sonunda günümüzü söyledi, salı günü4 günümüz kaldı bugünü saymazsak, hayırlısıyla bebişlerimizi hepimiz kucağımıza alalım inşallah...
nevracım pek yoksun bu sıralar nasılsın iyimisin arkadaşın ve yavrusu nasıl oldu merak ettim seni
selam kızlar...uzunca bir süredir giremedim...3 hafta kanamadan yattım hemetom alanım oluştu az kaldı meleğim gidecekti ama ben onu ikna ettim galiba...Hamdolsun ki...
canım hayırlı olsun şimdiden ...
2 gündıür kardeşim bebişi ile kalmaya gelmişti .. babamlar falanda geldi ev kalabalıktı açamadım hiç pc yi canım ...
haftamız hayırlı olsun
yaaa ben görmedim göbişini nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?