Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayırlı cumalar arkdaşlar benimde bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız biri erkekmiş.bizide listeye yazarsın nurcan teyzesi

hayırlı cumalar arkdaşlar benimde bebişlerimin cinsiyeti belli oldu biri kız biri erkekmiş.bizide listeye yazarsın nurcan teyzesi
rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde dün yumurtalarım toplandı 24 tane bugün aradılar 19 tanesi dolu çıkmış 14 taneside döllenmiş inşallah benimde hayırlısıyla tutar banada dua edin kızlar cici anneler

çok saolasın arkadaşım inş. seninde herşey yolunda gider.allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.senin bebişlerinde sana sımsıkı tutunsunlar

çok saolasın arkadaşım inş. seninde herşey yolunda gider.allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.senin bebişlerinde sana sımsıkı tutunsunlar

canım sizde sorun neydi bizde siperm sayısı düşük morfoloji 100. 0 inşallah tutar bide kaçıncı denemende oldu

selam kızlar...uzunca bir süredir giremedim...3 hafta kanamadan yattım hemetom alanım oluştu az kaldı meleğim gidecekti ama ben onu ikna ettim galiba...Hamdolsun ki...
cnm evet göremedim seni uzun zamandır...
kanama off çok kötü bişi kanama psikolojisini biliyorum hemde çok iyi...
şükür olsunki meleğin eninle dualarını eksik etme cnm..
çok geçmiş olsun...

aramıza hoşgeldin cnm...ne güzel bisürü embriyon var maşallah cnm size inş kaliteleride iyidir..

kızlar bunlarda bende patiğimizi e bebekten çok beğenerek aldım..
yeleğimizde ananemizden...
diğer takımımız ise eşim eltimin kızına alımıştı geçen sene ama küçük geleceği için bende vermemiştim
benim kızıma nasip oldu
inş bunları en güzel günlerimzde giymemizi nasip eder Allahım...

selam kızlar...uzunca bir süredir giremedim...3 hafta kanamadan yattım hemetom alanım oluştu az kaldı meleğim gidecekti ama ben onu ikna ettim galiba...Hamdolsun ki...
Canım geçmiş olsun RABBİM tekrar yaşatmasın şükür meleğin seninleymiş.Knedine dikkat et canım.
Canım gözünaydın cinsiyetlerini öğrenmişsin benim daha öğrenmeme var RABBİM iki duyguyuda tatdıracak sana.
Canım hoşgeldin aramıza ne güzel bir sürü yumoşların olmuş inşallah buradan hamişlik haberlerini alırız RABBİM yardımcın olsun canım.

Canım ya süpermiş ne güzelmiş aldıkların.Canı gönülden AMİNNNNNN kuzum kuzuna nasip oldu kıyafet.

bayıldım bunlara ben ya..harika şeyler ben de alsam mı acaba yavaş yavaş..Allahım hayırlısıyla mutlu günlerinizde giymesini nasip etsin inşallah..Her zaman seninle seninle aramızda tam 2 hafta var.ben de 16.haftama girdim dün..sen hareketlerini hissediyormusun?yada hissetmeye başlayınca hemen yazarmısın buraya..ben sabırsızlıkla bekliyorum artık hissetmek istiyorum..bana da umut olur.sen her hafta gidebiliyormuşsun doktora.benim doktorum ayda 1 çağırıyor.o yüzden hissetmek istiyorum bir an önce..tedirginliğim azalır o zaman.

ayyyyyyyyyyyy benim kıızımın cicilerinede bak ay çok tatlı canım rabbim en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin çok talı olcak bu cicişlerle ::))))))999
hoşgeldin canım maaşallah bayağı iyi bi sayı
ay valla ne yalan diyim böle ikizler bir kız bir erkek olunca çok daha fazla seviniyorum negüzel rabbim ,k,s,n, b, anda veriyo bidaha olmasada olur :)))))))))
merak ettim girmeyince tasalandım yazayım dedim belki girerse görürdedim yazmasaydn özelden yazacaktım birde :)))))))) canım benim resimler facede isterseniz ekleyin varsa face ben özelden yazim face adresimi :))))
ay canım evet haftamızda hayırlı olsun inşallah :))))))))))))))))
merhaba arkadaslar.

Hepinize hayirli cumalar diliyorum.

Nurcan bende göbegini görmedim.

Edut geçmis olsun insallah birdaha yasamazsin.

canım sanada yazim face adresimi özelden bakarsın :))))))))

Son düzenleme:
meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45

sğl cnm beğenmene sevindim...
bendede bunlar ve bi hastane çıkışı artı 2 örme yelek var başka yok
erken diye almıyorum bişi...
cnm ya sanki ben 2 gündür bi iki kıpraşma hisseder gibiyim ama kıpraşmalar net değil
genelde gazla karıştırılır diyolar ama o kıpraşmalar gazda değil heralde benim mrcimek kendini hissettirmeye başladı,her haftada gitsem içimde tedriginlikler var cnm sizlere allah sabır versin cnm..

hehehe sğl nurcan teyzesi teşekkür ederiz beğenmene sevindik..inş en güzelleri senin kızının olur cnm benim
yaw bende diyemedim bi türlü bende 18.haftaya başladım elin deyince düzeltiver..

merhaba arkadaşlarrrr;
size ara ara yazıyorum cünkü calışıyorum ve geri kalan kısımda da uyuyorum ama bu sabah dr gittik bebeğim 1 taneymiş babamız üzüldü biraz diğer bebeğimize ne oldu şimdi diye ama kalp atışını görünce mucizeye inanamadı ikizmizinde gözleri doldu ...harika bir andı ...neyse bebeğim 6+1 günlük bugün bilginize ....
iyi gecelerrrr

nurcancım 16.haftamıza girdik canım...

sağol canım benim :))))))))))
ben düzelttim seni çoktan hayatım diğer tarafta yazmışınya :)))))))) ordan gördüm ha ha

ah olsun hayatım rabbim buna sağlık versin kalp atışını gördünya şükret canım benim en güzel an o ilk atışı duyduğunuz an rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…