Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

gözünden bişide kaçmaz heeee

gözünden bişide kaçmaz heeee

ah canım senin resmin yok göremedim :))))))))) benim gobiş yok fazla ama kilo .çok sen ne güzel zap zayıfmışın :))))))))[/QUOTE]

benim hamile resmim yok çünki bir çok insan bilmiyor hamile oldugumu ve bilenler ikiz oldugunu hiç kimse bilmiyor o yüzden hami resim koymuyorum.
Evet zayiftim artik degim su an 65 kilo oldum zayifliktan bir eser kalmadi :)))))

nurcancım sana faceden istek gönderdim ..cnm ...benimde 2-3 hafta önceki .. birde yılbaşındaki halimle göbişli resmim var orada

nevra bende 2 gündür görmeyince meraklandım valla aman korkutma bizi cnm..
foto burada yok cnm face deydi...
canım benim saolasın .. nurcancımda merak etmiş... önemsenmek sevilmek ne kadar güzel ...
giremedim bir türlü 2 gün aklım hep sizlerdeydi ...
şimdide eşim traş olmaya çıktı ben kahvaltı hazırlıyorum o arada hemen girip bir selam vereyim dedim

cicilerinde harika ... el örgüsü olduğuna inanamadım yaa .. yeleği nefis örmüş ....
patiklerle takım gibi :)))
kuzun güle güle giysin

Merhaba kızlar; kıyafetler göbişler, benimde karnım çıktı ama öyle bir abartısı yok yanlız bende kilo konusunda hızla ilerleyenlerdenim 65 kiloyla tedaviye başladım hamile olduğumu öğrendiğimde 66 kiloydum şuan 22. haftadayız ve 73 kiloyum karnımdan çok ben büyüyormuşum gibi gelmeye başladı bizde ayrıntılı ultroson sonrası o sevinçle ilk kıyafet olarak eşimle hastane çıkışı aldık kızımıza
Allah hepimize hayırlısıyla kullanmayı kısmet etsin kendinize ve bebişlere iyi bakın.

ah canım senin resmin yok göremedim :))))))))) benim gobiş yok fazla ama kilo .çok sen ne güzel zap zayıfmışın :))))))))

benim hamile resmim yok çünki bir çok insan bilmiyor hamile oldugumu ve bilenler ikiz oldugunu hiç kimse bilmiyor o yüzden hami resim koymuyorum.
Evet zayiftim artik degim su an 65 kilo oldum zayifliktan bir eser kalmadi :)))))
[/QUOTE]
ah canım benim neyse sende doğurunca koyarsın :))))))))))) ha ha sağ sağlim olsunlarda yaramazlar :))))
ah kız gördüm 1 resmin de hafifce bişi varibi ama oda çok belli değil aman siz zaten zayıfmışınızya ondan pek bişi belli olmuyo ben zaten iri diim şimdi daha iriyim ha h a:)))))))
sen neden oymuyon kıs koysana güzel güzel gerçi bende koymuyordum ama burdan arkadaşlar rica etti :))))))
canım alma ızlı sonra zor oluyo vermek
bebişinin cicisi hayırlı olsun iyi günlerde kullan :))))))))
ben 72 ile başladım şimdi de 73 74 gibiyim

ay sen hiç almmışn maaşallah

maşallah kuzuna ...güle güle kullansın cicilerini
bende 67 oldum artık ...
58le başlamıştım... 32. haftada 67 yim ..heralde 70le tamamlarım

hehe sğl cnm...ama yelek el örgüsü değil hazır almış annem onu...
ama ördükleride var bi sürü bi araonlarıda koyarım...
inş en güzelleri sizin olur cnm...
bu arada bu ne yaa benide ekleyin face nize kıskandım:84::84:

nevra seninde masallahin var fazla kilo almadin.
Neden ben bu kadar kilo aldim ((( ikiz mi diye.

ikiz diye tabiii .biz doğumda 4-5 kilo eksileceğiz ... sen 7-8 kilo ...

düşünsene sende 2 plesenta var (1 tanesi 1 kilo)
2 tane bebeğin su kesesi var (1.5-2 kilodan )hesapla
bebişte 2 tane .... şuan en az ikisi 1.5 kilodur
o yüzden normal .. ,önemli olan sağlıklı olsun bebişler

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45

geçmiş olsun .... gaviscon kullanmıyormusun

yok canım doktorum tavsiye etmiyo sol tarafına yat bekle geçer diyo sağ tarafına yatma hem bebeğe kan dolaşımı daha çok gider hemde midene yaptığı baskı geçer diyor ilaçları hepsinin yan etkisi olabiliyormuş :)))))))

Kızlar merhaba hepinize hayırlı cumalar RABBİM meleklerimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
nilu selam, merak etmişşsin eskisi gibi takılmaıorum pc ye, çok halsiz oluyorum ve akşamları 8 den itibaren inanılmaz uykum gelio göz kapklarımı açamıorum, bi arada acayip bir baş dönmesi oldu yatarken kafamı sağa sola çevirirken dünya başıma yıkılıodu ve aynı anda da mide bulantısı beraberinde. neyse iki gün ilaç kullandım geçti. Ama yine ara ara başımdönüo ve ağrıo bide su içemiorum afedersin midem resmen ağzıma gelio (suyun ne için önemi var acaba sadece kabızlık için mi) durum böle. en zon ikili testim olmuştu onda bi sorun yok dediler ultrasonda da gördük miniği, şimdi 1 nisanda 3 lü test var bakalım inş. problemsiz devam eder. sen nasılsın bebkler nasıl?

anladım cnm ...ben hep gavisconla atlattım reflüyü .. benim gözümden yaş geliyor bazen oderece yemek borum deliniyor gibi oluyor ....
hamurişi kızartma yersem oluyor genelde ...
yüksek yastıkta yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…