Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geçmiş olsun ...canım su sadece kabızlık için önem taşımıyor ...
bebeğin organ gelişimi için çok gerekli ....
idrar yollarında enfeksiyon oluşmaması içinde gerekli
ve en önemlisi .. amniyosıvının azalmaması için bol bol su içmelisin

kızlar bu yazdıklarınızın sonuna hamilelik sayacını nasıl ekliyorsunuz? ben lilypie diye bir siteden oluşturdum oluşturmasına ama mesajların sonuna eklemeyi beceremedim..yapanlar anlatabilir mi??

nevraa çok teşekkür ederim bilgiler için

Sende haklisin sonuçta ben iki can tasiyorum size göre kilom iki kat :))))))
meleklerim sag salim dünyaya gelsin kilo nede olsa kaybedilir.
Sadece agirlik yapiyor bellim agriyor dayancaz baska çare yok.

canım nevrada anlatmış zaten bebek için özellikle çok önemli bebeğin deriside su ile oluşuyor su çok önemli sakın dikkate almamazlık yapma bebek vücut her yediğinden u çıkarır zaten ama sende kestradan tüket mutlaka
anladım cnm ...ben hep gavisconla atlattım reflüyü .. benim gözümden yaş geliyor bazen oderece yemek borum deliniyor gibi oluyor ....
hamurişi kızartma yersem oluyor genelde ...
yüksek yastıkta yat
ya aslında herkez kullanyo ama neden bana izin vermedi anlamıyorum gerçi bana herşey yasak nerdeyse heralde ilk bebek hastalandıya ondan bunda hiç bişi kullandırtmıyolar anlamadım benimde çok kötü oluyo
Sende haklisin sonuçta ben iki can tasiyorum size göre kilom iki kat :))))))
meleklerim sag salim dünyaya gelsin kilo nede olsa kaybedilir.
Sadece agirlik yapiyor bellim agriyor dayancaz baska çare yok.

ay tabi kız sen 2 tane kuzu taşıyon onlar bi doğsunda onlarla uğraşırkende bizim 2 katımız kilo verirsin ha ha ay biri ağlar öbürü ağlar ne güzel :))))))))

midem çooooooooook ekşiyooooooooooooooooooooooo
hehe bebeğinin saçlarımı oluşuyo,öyle derler ya ,geçmiş olsun cnm..
kız nurcancım bende genelde yattığımda soluma yatmaya gayret ediyorum ama
gece uyurken ya sırt üstü yada sağıma döbüyorum rahat uyumazk için
demek bundan vazgeçmem gerekecek...

cnm evet sen çoktandır girmedin siteye sanırım...
çok geömiş olsun cnm inş en kısa zamanda nırmal haline kavuşursunda hamileliğin tadını çıkarırısın cnm...

maşallah kuzuna ...güle güle kullansın cicilerini
bende 67 oldum artık ...
58le başlamıştım... 32. haftada 67 yim ..heralde 70le tamamlarım

sağol canım, ne güzel ideal kilolar bende bu ay abarttım 3 kiloya yakın aldım malesef benim sekseni geçiceğim kesin.

mide benimde sorunum kızlar aşırı mide bulantısı ve kusmalardan sonra yanma başladı bendede sanki yemek borumu eritir gibi renu kullanıyordum ama bir faydasını görmedim oturarak uyuyorum üstelik sonunda doktorum pandev diye bir hap yazdıgeçen hafta sabah aç karnına aldım ve mucize gibi herşey bitti sürekli almıyorum ama b grubu bir ilaçmış aldığımız vitaminlerin grubundan şikayetin devam ederse hergün bir tane alabilirsin demişti doktorum. Kız bebeklerde bulantı kusma ve yanmaların daha çok olduğu kanıtlanmış kağan kocatepenin sitesinde okumuştum.

geçmiş olsun canım .... Nurcan sen de uygula istersen ...benim kendi geliştirdiğim az da olsa faydasını gördüğüm yöntemler ... 30. haftadan sonra biraz ..azaldı bende ...35.de arkadaşlar var onların rahim iyice aşağı inmiş doğum pozisyonuna ... tamamen geçtiğini söylüyorlar
havuç yiyince biraz kesiyor ben, rahatlatıyor ... çok değil ama ..yarım
ufak ufak yudumlarla serin su yada serin süt iç ... kısa zamanlı da olsa iyi gel,yor ...
diyet büsk,iviler varyaaa .. üzerine peynir koy ye .. az bi su iç üstüne öyle yat .... gece için iyi

Beni de ekleyin 6. haftamdayım. Memorial'da tüp bebek...

sağol canım :)))))))))
ya bende hep sırt üstü yatarım asında ama napim mecburen doktor dediki bebeğe giden kan sır üstü ve yüz üstü yada sağına yatınca daha az oluyormuş en çok oluna yatarsan kan daha fazla gidermiş bizim ilk bebekte kan boşalmıştıya ondan soluna yat diyo hem midene yaptığı baskı azalır hemde kabızlık sorunun azalır beebek soldaysa hiç biyere baskı yapamaz diyo sende sürekli sola yat mümkün meryebe sadece mide yanması için değil yani :))))
çok geçmiş olsun ilk zaman soluma yat demeden önce doktor bende çoooooook oturarak uyuum şimdi okadar olmuyo şükür
canım ilaçları bütün doktorlar veriyo normalde belirlenmiş bir yan etkileri zaten yok ama nasıl insanın herhangi birşeye lerjisi oluya bebeğimizinde o ilaca verdiği rahatsız bi reaksiyon olabiliyor belkide 10.000 kadından birinde oluyor bu raslantı yanş aslıda olmıcakk bişi ama benim diğer bebek öldüğü için bunda hiç birşey kullandırtmıyolar tetikleyen bişi arsa bu kez olmasın diye sadece kan ilacı oda 1 firmanınki hiç değiştirmiyoruz hep anı ürün yazılıyor başından beri
ay sağol canım bunları deniyim nasılsa günlük yediğimiz şeler ay yapiyim benim zaten genelde gece oluyor
Beni de ekleyin 6. haftamdayım. Memorial'da tüp bebek...

tabi eklerim canım hoş geldin rabbim yAVRUNU KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45

topikleri gezerken gebelik topiğine baktım benimle aynı ayda doğum yapacakalrın yazılarına ne çok hazırlık yapmışlar yapıyorlar pusetten mama sandalyesine bense yedinci ayımızı görmeden birşey yapmaya cesaret edemiyorum ne kadar özensemde sadece tedavi değil ondan sonraki süreçlerimizde faklı ilerliyor kendimi ait olduğum topiğe zor attım.

listede en büyük ben gözüküyorum

nazımın bebeğininde bugün 40"ı olması lazım

bebeklerimizin kırkı bile gelmeye başladı maşallah topiğimize

canım bakma sen orlara zaten ya çok abartıyolar aceleye gerek yok tabiki gördüğün çok hoşuna giden bişi olursa alısın ama herşeyini tamamlamak için daha erken rabbim gerçi oldurcaksa 7. aydan sonrada oldurur ama genede tedbirli olmak daha iyi boşer ıncık cıncık herşey alınır valla ben hiç takılşmıyom bebeğim sağ salim gelsinde bi donu yada ana kucağı bişeyi eksik olsun heryer mağaza dolu alırım :)))))))) sen bizimle kal boşver diğer topicleri ha ha :)))))))) zamanı geldimi bak neler alıyon helebi ayrıntılı ultrasonuna girde
listede en büyük ben gözüküyorum

nazımın bebeğininde bugün 40"ı olması lazım

bebeklerimizin kırkı bile gelmeye başladı maşallah topiğimize

ay kız valla nevracım dimi ilk bebişimiz ve ilk kırk kıkarışımız rabbim hepimize nasip etsin

canım evet listede en büyük senin kız ablamız :))))))))))))) yakında senide kendimide alt kata indiricam yada liseyi teslim ederim herzaman seninle indirir aşağıya öle daha heycanlı olur bende derim şukadar hafta oldum diye artık :)))))))
ya banada zaman geçmiyo sanada öle oluyomu artık çok yavaşladı sürec bir hafta 1 ay gibi geliyor eğer çok meşgulsem o hafta geçiyor ama evde isem geçmek bilmiyor bugün pazartesi ve cuma okkadar uzak geliyorki bu arada cuma otuz olucam son 10 haftalık döneme giricem çooooooooook helecanlıyım :b zaten her şekilde 2 hafta erken doğcak sezeryan olduğu için 36 da almasalarda 38 de doğacak mecbur kuşum yani 8 haftam kalıyor nevra nasıl geçiriyon günlerini kız dantel bile yapmaya başladım geçmiyo geçmiyo geçmiyo (((((((((

Son düzenleme:
merhaba kizlar.
Hepinize iyi hafta geçirmenizi diliyorum.

Nurcan banada geçmek bilmiyor. Aslinda geçmise baktigimin zaman ne çabuk geçti diyorum eylül'de baslamistim tedaviye baya oldu simdi. Ama doguma bakincada daha var ((((( sayili gÜn çabuk geçer diyorlarda insallah öyle olur. Birde ben hep evde oldugum için günler uzun geliyor.
Hayirlisi olsun sag salim alalim kuzularimizi bu günlerde unutulur.

ay bende eylüldebaladı eylülün 3 ünde sat tarihim 4 ündede inelerebaşladım :))))))))))
ya bana ilk zamanlar geçiyordu çok hızlı hemde ama senin gibi 20. haftayı geçince yavaşladı sanki şimdi 30 olcak dahada bi yavaşladı sanli hiç gelmicek gibi ayyyyyyyy bi kucağımıza alsak onları artık bi koklasam evladımı diğerini saramadım koynuma bunu alsam sarsam koklasam çok heycanlıyım :)))))))))) ve doğumdandda çok korkuyorum ameliyatn değilde sonunda kavuamamaktan o yüzdende doğurmmakta istemiyorum ay arada kaldım hem geçsin hemde geçmesi istiyorum :))))) bugün acayip bi karın ağrısıyla uyandım çok korktum bişiler yiyine hafifledi şükür sandım yine bişi oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…