nilu selam, merak etmişşsin eskisi gibi takılmaıorum pc ye, çok halsiz oluyorum ve akşamları 8 den itibaren inanılmaz uykum gelio göz kapklarımı açamıorum, bi arada acayip bir baş dönmesi oldu yatarken kafamı sağa sola çevirirken dünya başıma yıkılıodu ve aynı anda da mide bulantısı beraberinde. neyse iki gün ilaç kullandım geçti. Ama yine ara ara başımdönüo ve ağrıo bide su içemiorum afedersin midem resmen ağzıma gelio (suyun ne için önemi var acaba sadece kabızlık için mi) durum böle. en zon ikili testim olmuştu onda bi sorun yok dediler ultrasonda da gördük miniği, şimdi 1 nisanda 3 lü test var bakalım inş. problemsiz devam eder. sen nasılsın bebkler nasıl?
geçmiş olsun ...canım su sadece kabızlık için önem taşımıyor ...
bebeğin organ gelişimi için çok gerekli ....
idrar yollarında enfeksiyon oluşmaması içinde gerekli
ve en önemlisi .. amniyosıvının azalmaması için bol bol su içmelisin
ikiz diye tabiii .biz doğumda 4-5 kilo eksileceğiz ... sen 7-8 kilo ...
düşünsene sende 2 plesenta var (1 tanesi 1 kilo)
2 tane bebeğin su kesesi var (1.5-2 kilodan )hesapla
bebişte 2 tane .... şuan en az ikisi 1.5 kilodur
o yüzden normal .. ,önemli olan sağlıklı olsun bebişler
canım nevrada anlatmış zaten bebek için özellikle çok önemli bebeğin deriside su ile oluşuyor su çok önemli sakın dikkate almamazlık yapma bebek vücut her yediğinden u çıkarır zaten ama sende kestradan tüket mutlakanilu selam, merak etmişşsin eskisi gibi takılmaıorum pc ye, çok halsiz oluyorum ve akşamları 8 den itibaren inanılmaz uykum gelio göz kapklarımı açamıorum, bi arada acayip bir baş dönmesi oldu yatarken kafamı sağa sola çevirirken dünya başıma yıkılıodu ve aynı anda da mide bulantısı beraberinde. neyse iki gün ilaç kullandım geçti. Ama yine ara ara başımdönüo ve ağrıo bide su içemiorum afedersin midem resmen ağzıma gelio (suyun ne için önemi var acaba sadece kabızlık için mi) durum böle. en zon ikili testim olmuştu onda bi sorun yok dediler ultrasonda da gördük miniği, şimdi 1 nisanda 3 lü test var bakalım inş. problemsiz devam eder. sen nasılsın bebkler nasıl?
ya aslında herkez kullanyo ama neden bana izin vermedi anlamıyorum gerçi bana herşey yasak nerdeyse heralde ilk bebek hastalandıya ondan bunda hiç bişi kullandırtmıyolar anlamadım benimde çok kötü oluyoanladım cnm ...ben hep gavisconla atlattım reflüyü .. benim gözümden yaş geliyor bazen oderece yemek borum deliniyor gibi oluyor ....
hamurişi kızartma yersem oluyor genelde ...
yüksek yastıkta yat
Sende haklisin sonuçta ben iki can tasiyorum size göre kilom iki kat :))))))
meleklerim sag salim dünyaya gelsin kilo nede olsa kaybedilir.
Sadece agirlik yapiyor bellim agriyor dayancaz baska çare yok.
hehe bebeğinin saçlarımı oluşuyo,öyle derler ya ,geçmiş olsun cnm..midem çooooooooook ekşiyooooooooooooooooooooooo
kız nurcancım bende genelde yattığımda soluma yatmaya gayret ediyorum amayok canım doktorum tavsiye etmiyo sol tarafına yat bekle geçer diyo sağ tarafına yatma hem bebeğe kan dolaşımı daha çok gider hemde midene yaptığı baskı geçer diyor ilaçları hepsinin yan etkisi olabiliyormuş :)))))))
nilu selam, merak etmişşsin eskisi gibi takılmaıorum pc ye, çok halsiz oluyorum ve akşamları 8 den itibaren inanılmaz uykum gelio göz kapklarımı açamıorum, bi arada acayip bir baş dönmesi oldu yatarken kafamı sağa sola çevirirken dünya başıma yıkılıodu ve aynı anda da mide bulantısı beraberinde. neyse iki gün ilaç kullandım geçti. Ama yine ara ara başımdönüo ve ağrıo bide su içemiorum afedersin midem resmen ağzıma gelio (suyun ne için önemi var acaba sadece kabızlık için mi) durum böle. en zon ikili testim olmuştu onda bi sorun yok dediler ultrasonda da gördük miniği, şimdi 1 nisanda 3 lü test var bakalım inş. problemsiz devam eder. sen nasılsın bebkler nasıl?
maşallah kuzuna ...güle güle kullansın cicilerini
bende 67 oldum artık ...
58le başlamıştım... 32. haftada 67 yim ..heralde 70le tamamlarım
mide benimde sorunum kızlar aşırı mide bulantısı ve kusmalardan sonra yanma başladı bendede sanki yemek borumu eritir gibi renu kullanıyordum ama bir faydasını görmedim oturarak uyuyorum üstelik sonunda doktorum pandev diye bir hap yazdıgeçen hafta sabah aç karnına aldım ve mucize gibi herşey bittisürekli almıyorum ama b grubu bir ilaçmış aldığımız vitaminlerin grubundan şikayetin devam ederse hergün bir tane alabilirsin demişti doktorum. Kız bebeklerde bulantı kusma ve yanmaların daha çok olduğu kanıtlanmış kağan kocatepenin sitesinde okumuştum.
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------16.hafta--------KIZ-----------------ARYA
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
doğum yapacaklar
derviş &meriç
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim
sağol canım :)))))))))hehe bebeğinin saçlarımı oluşuyo,öyle derler ya ,geçmiş olsun cnm..
kız nurcancım bende genelde yattığımda soluma yatmaya gayret ediyorum ama
gece uyurken ya sırt üstü yada sağıma döbüyorum rahat uyumazk için
demek bundan vazgeçmem gerekecek...
cnm evet sen çoktandır girmedin siteye sanırım...
çok geömiş olsun cnm inş en kısa zamanda nırmal haline kavuşursunda hamileliğin tadını çıkarırısın cnm...
çok geçmiş olsun ilk zaman soluma yat demeden önce doktor bende çoooooook oturarak uyuum şimdi okadar olmuyo şükürmide benimde sorunum kızlar aşırı mide bulantısı ve kusmalardan sonra yanma başladı bendede sanki yemek borumu eritir gibi renu kullanıyordum ama bir faydasını görmedim oturarak uyuyorum üstelik sonunda doktorum pandev diye bir hap yazdıgeçen hafta sabah aç karnına aldım ve mucize gibi herşey bittisürekli almıyorum ama b grubu bir ilaçmış aldığımız vitaminlerin grubundan şikayetin devam ederse hergün bir tane alabilirsin demişti doktorum. Kız bebeklerde bulantı kusma ve yanmaların daha çok olduğu kanıtlanmış kağan kocatepenin sitesinde okumuştum.
ay sağol canım bunları deniyim nasılsa günlük yediğimiz şeler ay yapiyim benim zaten genelde gece oluyorgeçmiş olsun canım .... Nurcan sen de uygula istersen ...benim kendi geliştirdiğim az da olsa faydasını gördüğüm yöntemler ... 30. haftadan sonra biraz ..azaldı bende ...35.de arkadaşlar var onların rahim iyice aşağı inmiş doğum pozisyonuna ... tamamen geçtiğini söylüyorlar
havuç yiyince biraz kesiyor ben, rahatlatıyor ... çok değil ama ..yarım
ufak ufak yudumlarla serin su yada serin süt iç ... kısa zamanlı da olsa iyi gel,yor ...
diyet büsk,iviler varyaaa .. üzerine peynir koy ye .. az bi su iç üstüne öyle yat .... gece için iyi
Beni de ekleyin 6. haftamdayım. Memorial'da tüp bebek...
Beni de ekleyin 6. haftamdayım. Memorial'da tüp bebek...
canım bakma sen orlara zaten ya çok abartıyolar aceleye gerek yok tabiki gördüğün çok hoşuna giden bişi olursa alısın ama herşeyini tamamlamak için daha erken rabbim gerçi oldurcaksa 7. aydan sonrada oldurur ama genede tedbirli olmak daha iyi boşer ıncık cıncık herşey alınır valla ben hiç takılşmıyom bebeğim sağ salim gelsinde bi donu yada ana kucağı bişeyi eksik olsun heryer mağaza dolu alırım :)))))))) sen bizimle kal boşver diğer topicleri ha ha :)))))))) zamanı geldimi bak neler alıyon helebi ayrıntılı ultrasonuna girdetopikleri gezerken gebelik topiğine baktım benimle aynı ayda doğum yapacakalrın yazılarına ne çok hazırlık yapmışlar yapıyorlar pusetten mama sandalyesine bense yedinci ayımızı görmeden birşey yapmaya cesaret edemiyorum ne kadar özensemde sadece tedavi değil ondan sonraki süreçlerimizde faklı ilerliyor kendimi ait olduğum topiğe zor attım.
listede en büyük ben gözüküyorum
nazımın bebeğininde bugün 40"ı olması lazım
bebeklerimizin kırkı bile gelmeye başladı maşallah topiğimize
merhaba kizlar.
Hepinize iyi hafta geçirmenizi diliyorum.
Nurcan banada geçmek bilmiyor. Aslinda geçmise baktigimin zaman ne çabuk geçti diyorum eylül'de baslamistim tedaviye baya oldu simdi. Ama doguma bakincada daha var((((( sayili gÜn çabuk geçer diyorlarda insallah öyle olur. Birde ben hep evde oldugum için günler uzun geliyor.
Hayirlisi olsun sag salim alalim kuzularimizi bu günlerde unutulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?