canım bakma sen orlara zaten ya çok abartıyolar aceleye gerek yok tabiki gördüğün çok hoşuna giden bişi olursa alısın ama herşeyini tamamlamak için daha erken rabbim gerçi oldurcaksa 7. aydan sonrada oldurur ama genede tedbirli olmak daha iyi boşer ıncık cıncık herşey alınır valla ben hiç takılşmıyom bebeğim sağ salim gelsinde bi donu yada ana kucağı bişeyi eksik olsun heryer mağaza dolu alırım :)))))))) sen bizimle kal boşver diğer topicleri ha ha :)))))))) zamanı geldimi bak neler alıyon helebi ayrıntılı ultrasonuna girde
ay kız valla nevracım dimi ilk bebişimiz ve ilk kırk kıkarışımız rabbim hepimize nasip etsin
canım evet listede en büyük senin kız ablamız :))))))))))))) yakında senide kendimide alt kata indiricam yada liseyi teslim ederim herzaman seninle indirir aşağıya öle daha heycanlı olur bende derim şukadar hafta oldum diye artık :)))))))
ya banada zaman geçmiyo sanada öle oluyomu artık çok yavaşladı sürec bir hafta 1 ay gibi geliyor eğer çok meşgulsem o hafta geçiyor ama evde isem geçmek bilmiyor bugün pazartesi ve cuma okkadar uzak geliyorki bu arada cuma otuz olucam son 10 haftalık döneme giricem çooooooooook helecanlıyım :b zaten her şekilde 2 hafta erken doğcak sezeryan olduğu için 36 da almasalarda 38 de doğacak mecbur kuşum yani 8 haftam kalıyor nevra nasıl geçiriyon günlerini kız dantel bile yapmaya başladım geçmiyo geçmiyo geçmiyo(((((((((
30 lu haftalarda daha bir çabuk zaman geçsin istiyor insan. 33 ü atlatayım .. bir 35 olsa - 37yi görsem gibi ..... o yüzden geçmiyor bence ... çocuk için endişe yaptığımızdan dolayı ...
bizim gibi tedavi olup ve öncesinde de başka bir sürü probl. yaşayanlar doğumdan o kadar korkmuyor bence ... zaten ne acılar çektik ... bebişler sağlıklı ve zamanında gelsin diyoruz .. önemli olan o
ah keşke sadece diğer sorunlar olsa bende korkmazdımm ama ilk doğumuma girerken bebeğime bişi olduğunu bilerek girdim ağlıya ağlıya çıktığımdada hiç iyi şelerle karşılaşmadım yoksa hiç korkmuyodum doğumdan şimdiki korkumda dediğin gibi ya bu kezde kavuşamazsam korkusu aslında ay ben 30 dan sonrasında kalpten giderim herhalde :))))))))))
[
inş. birşey olmayacak canım ..sıkma kendini ...
benimde öyle korkularım var .. kan sulandırıcılarla bebeğime kan gidiyor ... onu kesecekler doğuma yakın .. ondan korkuyorum .
.ama hep olumlu düşünüyorum ...bebeğim iyi olacak diyorum...
elimde iğnem bitti .. aramadığım depo eczane kalmadı . piyasada yok şuan .. o iğnelere mecburum .. şuan elimde telefon kaç yerden haber bekliyorum .....
ne yapalım bizde böyle yaşayacakmışız.. kucağımıza alalımda unutalım herşeyi ...
çektiğim eziyetleri .. tüp tedavisindeki ameliyatlarımı(3 kere polip ameliyatı oldum )
... çapada acile kaldırılışımı ..serumları .. bunları düşündükçe ...doğumdan korkmaya bile vakit ayıramıyorum bebeğin sağlığını düşünüyorum önce ....
inşallah iyi olacaklar .... sıkmayalım kendimizi doğuma giderken sütümüz kesilmesin ....
ay yaaaaaaaa senin işinde çok zor aslında arkadaşım vardı ecza deposunda çalışan ama geçen sene çıktı başka şehire gitti yoksa ayarlardık zaten işe yarıcakları zaman olmazlar(((( canım inşallah bulursun ilaçlarını dediğin gibi aslında doğumdan korkmaya vakit bulamıyosun yavruma sağ sağlim kavuşsam diyosun işin kötü tarafıda seninkisi çok ciddi bir sorun bebeğe kan ulaşması geçekten önemli ah canım aslında çok inanıyorum hepimiz sağ sağlim alacağız kendi yavrumada inanıyorum ama işte o acabalar varya
ay negüzel olcak herşey kuzularımız gelince dünya tozz pembe olur bana ondan sonra yeterki yavrum sağ sağlim sağlıklıca gelsin rabbim bütün çektiklerimizi unutturur dediğin gibi :)))))))
şimdi eczaneden geliyorum ... cumaya kadar ilaç buldum şimdilik 5000lik yoktu ...2500lük buldum çift enjektör ama küçüklerden buldum .. 2 kere batıracağım kendime artık günde .. olsunnn bunada şükür ..
cumaya kadar vakit kazandım daha araştırıırım bari ..
. şu son ayıma giriyorum yarabbim .. bu ilaç niye böyle sıkıntıya girdi .. dua edinde arkadaşlar problem olmasın..
saol canım ..Allah razı olsun ... eşim araştıyor .. cumaya kadar ....nevracım genede bulamazsan söle buralarda bakayım bi şekilde buluşuruz olmazsa bak çekinme yani
slm kızlr ne gsl hepinz hamişsnz allah hepinize sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsn inş kızlar şimdi sizlern duası kabul olur ne olr bana dua edn yarın hayırlısıyla pozitf sonucumu alayım buqün idrrda baktm ama çıkmadı morelm bozuldu yanılma şansı vardır dimi doktorm yanıltıcı dedi ama sizce nedir bişiler yazın bana içimi rahatlatınn dua edn ltfnn sizler anlarsnz yaşadıklarımı...
Canım merhaba geçmiş olsun.Merak etme diğerlerinde problem olmadığına göre bundada bişey çıkmaz canım su ile iligili soru sormuşsun nevracım cevaplamış sana.Benim kanamalarım devam ediyo şükür bebişlerde iyi kendine iyi bak.nilu selam, merak etmişşsin eskisi gibi takılmaıorum pc ye, çok halsiz oluyorum ve akşamları 8 den itibaren inanılmaz uykum gelio göz kapklarımı açamıorum, bi arada acayip bir baş dönmesi oldu yatarken kafamı sağa sola çevirirken dünya başıma yıkılıodu ve aynı anda da mide bulantısı beraberinde. neyse iki gün ilaç kullandım geçti. Ama yine ara ara başımdönüo ve ağrıo bide su içemiorum afedersin midem resmen ağzıma gelio (suyun ne için önemi var acaba sadece kabızlık için mi) durum böle. en zon ikili testim olmuştu onda bi sorun yok dediler ultrasonda da gördük miniği, şimdi 1 nisanda 3 lü test var bakalım inş. problemsiz devam eder. sen nasılsın bebkler nasıl?
Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonra daha iyi olrsun.mide benimde sorunum kızlar aşırı mide bulantısı ve kusmalardan sonra yanma başladı bendede sanki yemek borumu eritir gibi renu kullanıyordum ama bir faydasını görmedim oturarak uyuyorum üstelik sonunda doktorum pandev diye bir hap yazdıgeçen hafta sabah aç karnına aldım ve mucize gibi herşey bittisürekli almıyorum ama b grubu bir ilaçmış aldığımız vitaminlerin grubundan şikayetin devam ederse hergün bir tane alabilirsin demişti doktorum. Kız bebeklerde bulantı kusma ve yanmaların daha çok olduğu kanıtlanmış kağan kocatepenin sitesinde okumuştum.
slm kızlr ne gsl hepinz hamişsnz allah hepinize sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsn inş kızlar şimdi sizlern duası kabul olur ne olr bana dua edn yarın hayırlısıyla pozitf sonucumu alayım buqün idrrda baktm ama çıkmadı morelm bozuldu yanılma şansı vardır dimi doktorm yanıltıcı dedi ama sizce nedir bişiler yazın bana içimi rahatlatınn dua edn ltfnn sizler anlarsnz yaşadıklarımı...
ay bende eylüldebaladı eylülün 3 ünde sat tarihim 4 ündede inelerebaşladım :))))))))))
ya bana ilk zamanlar geçiyordu çok hızlı hemde ama senin gibi 20. haftayı geçince yavaşladı sanki şimdi 30 olcak dahada bi yavaşladı sanli hiç gelmicek gibi ayyyyyyyy bi kucağımıza alsak onları artık bi koklasam evladımı diğerini saramadım koynuma bunu alsam sarsam koklasam çok heycanlıyım :)))))))))) ve doğumdandda çok korkuyorum ameliyatn değilde sonunda kavuamamaktan o yüzdende doğurmmakta istemiyorum ay arada kaldım hem geçsin hemde geçmesi istiyorum :))))) bugün acayip bi karın ağrısıyla uyandım çok korktum bişiler yiyine hafifledi şükür sandım yine bişi oldu
ben halen sırt ustu yatısa devam...gecen salı rahıme dikiş atıldı operasyon gecırdım...yarın kontrolum var.operasyonda cok korktum anesteziden dolayı ama dr rahatlattı bıraz insaallah bı sorun cıkarmaz anestezi...aynı zamanda melegımın ılk hareketlerını hıssettım bugun o an dunyalar benım oldu....
maşallah bebişine ...hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
ben halen sırt ustu yatısa devam...gecen salı rahıme dikiş atıldı operasyon gecırdım...yarın kontrolum var.operasyonda cok korktum anesteziden dolayı ama dr rahatlattı bıraz insaallah bı sorun cıkarmaz anestezi...aynı zamanda melegımın ılk hareketlerını hıssettım bugun o an dunyalar benım oldu....
cnm geçmiş olsun yaa...
dr umla konuştum bugün sırt üstü yatabilirsin şuan sorun olmaz dedi ama sola yatmak herzaman iyidir bunu unutma dedi..
hehe hissettin demek meleğini cnm hadi gözünaydın sen kaç haftalıktın cnm kusura bakma karıştırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?