Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah bebişine ...
detaylıda daha net görürsün ...

geçmiş olsun cnm... rahimde açılma vardı heralde .. anestezi genelmi ? bayıltarakmı yapıyorlar

tesekkur ederım nevracımm benım ılk gebelık rahım agzı acıklıgından oldu...normaldede yetmezlık varmıs o yuzden dıkıs atıldı 5 dk anestezi verdıler...yarın kontrolum var

maşallah bebişine ...
detaylıda daha net görürsün ...

geçmiş olsun cnm... rahimde açılma vardı heralde .. anestezi genelmi ? bayıltarakmı yapıyorlar
sğl cnm teşekkür edeeriz teyzesi..
detaylıyı sabırsızlıkla bekliyorum...
canım ben 17. haftaya gırdım ama benım ıkıncı gebelık oldugu ıcın daha erken hıssedılıyor.senın son adet tarihin neydı..

hmm anladım cnm bende 4 5 gündür hissediyorum bişiler..
ben 18 hafatlığım cnm bugün yani 17+4

tesekkur ederım nevracımm benım ılk gebelık rahım agzı acıklıgından oldu...normaldede yetmezlık varmıs o yuzden dıkıs atıldı 5 dk anestezi verdıler...yarın kontrolum var

çok geçmiş olsun ... genede çok ayakta durma bundan sonra .. dikiş atılsa bile çok zorlama kendini ...

listede en büyük ben gözüküyorum

nazımın bebeğininde bugün 40"ı olması lazım

bebeklerimizin kırkı bile gelmeye başladı maşallah topiğimize

Slm kızlar fırsat buldum kızım nihayet uyudu
duş alıcam aslında ama bir bakım dedim sizlere zaman geçiyor doğumlar yaklaşıyor valla kızlar hamileyken hiç geçmayen zaman şimdş nasıl geçiyor anlayamıyorum bir bakıyom pzt. birde bakıyom cuma olmuşşş yedir içir uyut kaldır derken güünler geçip gidiyor kucaklarınıza alınca meleklerinizi anlarsınız benii daha kırkımız çıkmadı şubat 28 çekiyor yhaa inşlhhh çarşamba kırk olucaz kırkından sonra kızın uslanır belki diyorladı ümitle bekliyorum bakalım sizler nasılsınız ne var ne yokkk

canım rabbim iiyi haberler almayı nasip etsin testi ssabah ilk idrarınla dene daha net sonuç alırsın kiiiiiiii ben hiç idrarda pozitifi görmedim en düşük değer 5 diyolar doktorlar 5 üzerini gebe sayıyor ama genelde testlerde eğer bebek sorunlu değilse 20 nin üstünde çıkıyor oda geç tutunma diyolar felan filen mesela benim 11. gün değerim 51 çıktı hemşire geç tutunma dedi hatta bkaçgün sonra değer ükseldimi diye birdaha bakıldı kimyasal gebeliktir belki diye şükür pozitif idrarda gömesem de :))))) moralini bozma yani
inşallah canım bulursun bian önce

evet canım senin erken doğum riskin bize nazaran daha fazla oyüzden fazla yürüme sen genelde evde yavaş hareketlerle yürü hareket et felan uzanma biyere sakınen azından 30 haftayı bi bitirmeye çalışki bebişler 1 kiloyu geçsinler gerçi elinden gelse sonuna akadar dayanırsında benimkide laf :))))))) hani yorma kendini özetle aslında öle diyim
canım tekrar geçmiş olsun dikiş atılsada kendini zorlama nekadarda olsa dikiş sonrada tututurma bişi sen işini sağlama al dinlen sürekli

ay napalım kız bizde kırk çıkarıyoduk nevrayla :))))))))) senin kzızın kırkı çıktı diye nese 2 gün sonra çıkartırız

valla bana günler hiç geçmiyor şimdi bi sağ sağlim olsunda isterse yareamaz olsun razıyım :))))))))

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45

nevracım ben sana biş sorcaktım bu maskomu ne orası nerdeydi hani kızına oda almıştınya moblyacılar çarşısı ben sordum bir iki kişiye neler neler anlattılar burdan top kapıya git ordan bin bilmem nere ordan bin başka yere çok karıştı kafam

cnm inş saol içimi rahatlattn kanımı verdm beklemedeym bakalaımne olck 12 de alıcm sonucu

ben kendime göre hesap yaptım .. şubatın 28 çektiğini hesap etmemişim :))))
maşallah canım ... Allah bizlere de nasip etsin ....

sizin orda gaziosmanpaşa minübübüsleri var yaaa.. hala kaldırmadılar onları galiba ... demirkapıda modessa mobilyacılar çarşısının orada indiriyorlar ....

cnm inş saol içimi rahatlattn kanımı verdm beklemedeym bakalaımne olck 12 de alıcm sonucu
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allahım inşallah nasip eder yavrunu

evet canım hala var ay sağol ya millet bi anlatıo tahmini 3-4 vesatt değiştiriyn dedim öle ise modokoya giderim ha h a karşıda hem aileme yakın :))))))))))) tekrar sağol inşallah buhafta gidicem bakalım

Canım merhaba inşallah yarın güzel sonuçalırsın RABBİM yardımcın olsun.BHCG hormonu kanda düşük olursa bazen idrarda çıkmıyo hemen moralini bozma.

saol cnm yha tek gebelikte dha düşük çıkıyor dimi en düşük bhcg değeri ne en düşük ama hamile olupta en düşük bi blgn vrsa bnmle paylaşırmısn cnm[/QUOTE]
Canım benim olmadıda arkadaşım çift çizgiyi 3 aylık gebeyken görmüştü.İnşallah güzel haberlerle gelirisn canım.
Canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et.Doktordan gelince haber et bizi.
Canım ya ne güzel sen meleğini kucağına aldın RABBİM bizede nasip etsin.Kırkınada az kalmış.ne çabuk büyüdü meleğin.RABBİM uzun ömürler versin meleğine.

ya kıslar enteresan bişi farkettim ben benim kız oynamıyo oynamıyo diyodumya 2 gündr geceleri oturup gündüz uyuyorum ama sabah ezanına kadar oturuyorum benim kız ben yatana kadar belirli sıklıkta sabaha kadar oynuyo gündüz tabi yine tık yok acaba bu sıpa gece ben uyurken oynu yoda ben ondan mı anlamıyorum gündüzde yorulup uyuyo heralde ay bu yaramaz eğer öle ise doğunca gece sabahlara kadar mızırdanacak saka maka kardeşlerimi çok danardım 2 kız kardeşimde sabaha kadar oturur akşamakadar yatar harbiden onlaramı benzicek acaba ha ha benimgibi takıtılı bi annenin tembel bi kızı olcak ((((((((((

benim minik kızım sabah kalktığımda uyuyor nurcan teyzesi işe gelip burda kahvaltı ediyorum. kahvaltıdan sonra yavaş yavaş pıt pıtlar başlıyor ama otuyoryorsam anlıyorum ayakta veya işlerle uğraşırken farkedemiyorum ama geceleri çok daha güçlü oluyor güzel kızım belkide oturup onu dinlediğim için

slm güzel anneler nasılsınız...
bende evi süpürdüm yoruldum bi dinleneyim dedi dinlenmede pc karşısında nasıl dinlenmeyse
sizler nasılsınız bakalım..
ay dün akşam nazımmi gelmiş topiğe oh oh 40ı geldi kızının maşallah onlara
nurcan demek senin kızın gündüzü birbirine girmiş tabi doğunca onla beraber sende
kbr cnm hadi güzel hbrini bekliyoruz
bende bi değişiklik yok bebiş kendini iyice hissettirmesinden başka
süpürdüm oturdum dedim ya pc nin açılmasını beklerken oynadı durdu içerde yer onu annesi...

hareketlerini hissetmek çok güzel bir duygu akşamları oturuyorum ve bebeğim hareket ettikçe gülümsüyorum sanırım eşim hemen atılıyor oynadımı diye elleri karnımda beklemeye başlıyor güzel kızım hareket ediyor ama babası onu hala hissedemedi doktor bu ayımızı bitirdikten sonra dışarıdan hissedersiniz hareketlerini demesine rağmen babamız her akşam bekliyor.

ay belkide ben sürekli hareket halindeyim çocuk youluyo oturuncada yorgunluktan kıpırdanamıyo heralde :)))))))))
akşamlarıda dinlenmiş oluyo :))))))) bol bol oynuyo benimki öle yemekle felanda kanmıyo mubarek benim bildiğğim bütün bebişler tatlı yiyincetatlı kana daha çabuk karıyışıyoya hemen oynarlar ama benim sıpa tııın isterse pastaneyi ye gene uursamıyo ündüz :)))))) ama olsun ben akşamda oynasın razıyım ha ha çok hoşuma gitti o oynadıkça o duranakadAR uyumaadım yoruldu hersalde sabah ezanından sonra durdu bende öle uyudum :))))))))))

ay ben yerim o yaramazı artık ben burdayım diyor heeeeeee :))))))) budan sonra yeni bi heyecan başlıyor senn için ay çok güzel duygular bunlar ya rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza tez zamanda evlat nasio etsin bu duyguyu tadmak gerçekten bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel şey rabbim kimseden anneliği esirgemesin bu yorda savaş veren herkezin yüzünü güldürsün

ah canım benimki doğsunda artık sağ sağlim geçtim uykuyu uyutmasın razıyım haha :))))))

Annesi gibi nöbet tutacak sanada tutturacak canım kıyamam ben ona yoruluyo demekki kuzum senin kız babayı sevmeyecek galiba gece uyumayan bebişlere bizim burada öyle derler:)))))))))

şımarık seninkisi naz yapıyorrr...
gündüz hareket halinde anlamıyorsundur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…