maşallah bebişine ...
detaylıda daha net görürsün ...
geçmiş olsun cnm... rahimde açılma vardı heralde .. anestezi genelmi ? bayıltarakmı yapıyorlar
sğl cnm teşekkür edeeriz teyzesi..maşallah bebişine ...
detaylıda daha net görürsün ...
geçmiş olsun cnm... rahimde açılma vardı heralde .. anestezi genelmi ? bayıltarakmı yapıyorlar
canım ben 17. haftaya gırdım ama benım ıkıncı gebelık oldugu ıcın daha erken hıssedılıyor.senın son adet tarihin neydı..
tesekkur ederım nevracımm benım ılk gebelık rahım agzı acıklıgından oldu...normaldede yetmezlık varmıs o yuzden dıkıs atıldı 5 dk anestezi verdıler...yarın kontrolum var
listede en büyük ben gözüküyorum
nazımın bebeğininde bugün 40"ı olması lazım
bebeklerimizin kırkı bile gelmeye başladı maşallah topiğimize
canım rabbim iiyi haberler almayı nasip etsin testi ssabah ilk idrarınla dene daha net sonuç alırsın kiiiiiiii ben hiç idrarda pozitifi görmedim en düşük değer 5 diyolar doktorlar 5 üzerini gebe sayıyor ama genelde testlerde eğer bebek sorunlu değilse 20 nin üstünde çıkıyor oda geç tutunma diyolar felan filen mesela benim 11. gün değerim 51 çıktı hemşire geç tutunma dedi hatta bkaçgün sonra değer ükseldimi diye birdaha bakıldı kimyasal gebeliktir belki diye şükür pozitif idrarda gömesem de :))))) moralini bozma yanislm kızlr ne gsl hepinz hamişsnz allah hepinize sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsn inş kızlar şimdi sizlern duası kabul olur ne olr bana dua edn yarın hayırlısıyla pozitf sonucumu alayım buqün idrrda baktm ama çıkmadı morelm bozuldu yanılma şansı vardır dimi doktorm yanıltıcı dedi ama sizce nedir bişiler yazın bana içimi rahatlatınn dua edn ltfnn sizler anlarsnz yaşadıklarımı...
inşallah canım bulursun bian öncesaol canım ..Allah razı olsun ... eşim araştıyor .. cumaya kadar ....
tabiki söylerim .. ama inş . gerek kalmaz bulunur
hayırlısı olsun canıom .. inş ..iyi sonuçlar alırsın ... tüp bebek tedavisimi görüyorsun ...
idrar tahlili sonucunu atma hemen .. daha sonradan silik çizgi çıkabiliyor ... ben de önce negatif çıktı .. banyo dolabına fırlattım .. akşam çöpe atmak için alıyordum tam ... baktım çizgi çıkmış
evet canım senin erken doğum riskin bize nazaran daha fazla oyüzden fazla yürüme sen genelde evde yavaş hareketlerle yürü hareket et felan uzanma biyere sakınen azından 30 haftayı bi bitirmeye çalışki bebişler 1 kiloyu geçsinler gerçi elinden gelse sonuna akadar dayanırsında benimkide laf :))))))) hani yorma kendini özetle aslında öle diyimbende 3 eylül basladim :)))) benimki uzun protokoldü 13 ekim yumoslar toplandi 2 gün sonra 15 ekim transfer gerçeklesti. Bugûnlerimizede sükür hamile kaldik insallah sag salim kucagimiza aliriz.
Bu gecede benim sag tarafimda göbegimin altinda bir agri girdi dönerken sonrada geçti. Hepimiz korkular içindeyiz birseymi oldu olucak mi. Bende erken dogumdan korkuyorum ikiz oldugu için. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
canım tekrar geçmiş olsun dikiş atılsada kendini zorlama nekadarda olsa dikiş sonrada tututurma bişi sen işini sağlama al dinlen sürekliben halen sırt ustu yatısa devam...gecen salı rahıme dikiş atıldı operasyon gecırdım...yarın kontrolum var.operasyonda cok korktum anesteziden dolayı ama dr rahatlattı bıraz insaallah bı sorun cıkarmaz anestezi...aynı zamanda melegımın ılk hareketlerını hıssettım bugun o an dunyalar benım oldu....
Slm kızlar fırsat buldum kızım nihayet uyudu
duş alıcam aslında ama bir bakım dedim sizlere zaman geçiyor doğumlar yaklaşıyor valla kızlar hamileyken hiç geçmayen zaman şimdş nasıl geçiyor anlayamıyorum bir bakıyom pzt. birde bakıyom cuma olmuşşş yedir içir uyut kaldır derken güünler geçip gidiyor kucaklarınıza alınca meleklerinizi anlarsınız benii daha kırkımız çıkmadı şubat 28 çekiyor yhaa inşlhhh çarşamba kırk olucaz kırkından sonra kızın uslanır belki diyorladı ümitle bekliyorum bakalım sizler nasılsınız ne var ne yokkk
canım rabbim iiyi haberler almayı nasip etsin testi ssabah ilk idrarınla dene daha net sonuç alırsın kiiiiiiii ben hiç idrarda pozitifi görmedim en düşük değer 5 diyolar doktorlar 5 üzerini gebe sayıyor ama genelde testlerde eğer bebek sorunlu değilse 20 nin üstünde çıkıyor oda geç tutunma diyolar felan filen mesela benim 11. gün değerim 51 çıktı hemşire geç tutunma dedi hatta bkaçgün sonra değer ükseldimi diye birdaha bakıldı kimyasal gebeliktir belki diye şükür pozitif idrarda gömesem de :))))) moralini bozma yani
inşallah canım bulursun bian önce
ben kendime göre hesap yaptım .. şubatın 28 çektiğini hesap etmemişim :))))Slm kızlar fırsat buldum kızım nihayet uyudu
duş alıcam aslında ama bir bakım dedim sizlere zaman geçiyor doğumlar yaklaşıyor valla kızlar hamileyken hiç geçmayen zaman şimdş nasıl geçiyor anlayamıyorum bir bakıyom pzt. birde bakıyom cuma olmuşşş yedir içir uyut kaldır derken güünler geçip gidiyor kucaklarınıza alınca meleklerinizi anlarsınız benii daha kırkımız çıkmadı şubat 28 çekiyor yhaa inşlhhh çarşamba kırk olucaz kırkından sonra kızın uslanır belki diyorladı ümitle bekliyorum bakalım sizler nasılsınız ne var ne yokkk
nevracım ben sana biş sorcaktım bu maskomu ne orası nerdeydi hani kızına oda almıştınya moblyacılar çarşısı ben sordum bir iki kişiye neler neler anlattılar burdan top kapıya git ordan bin bilmem nere ordan bin başka yere çok karıştı kafam
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allahım inşallah nasip eder yavrunucnm inş saol içimi rahatlattn kanımı verdm beklemedeym bakalaımne olck 12 de alıcm sonucu
ben kendime göre hesap yaptım .. şubatın 28 çektiğini hesap etmemişim :))))
maşallah canım ... Allah bizlere de nasip etsin ....
sizin orda gaziosmanpaşa minübübüsleri var yaaa.. hala kaldırmadılar onları galiba ... demirkapıda modessa mobilyacılar çarşısının orada indiriyorlar ....
Canım merhaba inşallah yarın güzel sonuçalırsın RABBİM yardımcın olsun.BHCG hormonu kanda düşük olursa bazen idrarda çıkmıyo hemen moralini bozma.
Canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et.Doktordan gelince haber et bizi.ben halen sırt ustu yatısa devam...gecen salı rahıme dikiş atıldı operasyon gecırdım...yarın kontrolum var.operasyonda cok korktum anesteziden dolayı ama dr rahatlattı bıraz insaallah bı sorun cıkarmaz anestezi...aynı zamanda melegımın ılk hareketlerını hıssettım bugun o an dunyalar benım oldu....
Slm kızlar fırsat buldum kızım nihayet uyudu
ya kıslar enteresan bişi farkettim ben benim kız oynamıyo oynamıyo diyodumya 2 gündr geceleri oturup gündüz uyuyorum ama sabah ezanına kadar oturuyorum benim kız ben yatana kadar belirli sıklıkta sabaha kadar oynuyo gündüz tabi yine tık yok acaba bu sıpa gece ben uyurken oynu yoda ben ondan mı anlamıyorum gündüzde yorulup uyuyo heralde ay bu yaramaz eğer öle ise doğunca gece sabahlara kadar mızırdanacak saka maka kardeşlerimi çok danardım 2 kız kardeşimde sabaha kadar oturur akşamakadar yatar harbiden onlaramı benzicek acaba ha ha benimgibi takıtılı bi annenin tembel bi kızı olcak((((((((((
ay belkide ben sürekli hareket halindeyim çocuk youluyo oturuncada yorgunluktan kıpırdanamıyo heralde :)))))))))benim minik kızım sabah kalktığımda uyuyor nurcan teyzesi işe gelip burda kahvaltı ediyorum. kahvaltıdan sonra yavaş yavaş pıt pıtlar başlıyor ama otuyoryorsam anlıyorum ayakta veya işlerle uğraşırken farkedemiyorum ama geceleri çok daha güçlü oluyor güzel kızım belkide oturup onu dinlediğim için
slm güzel anneler nasılsınız...
bende evi süpürdüm yoruldum bi dinleneyim dedi dinlenmede pc karşısında nasıl dinlenmeyse
sizler nasılsınız bakalım..
ay dün akşam nazımmi gelmiş topiğe oh oh 40ı geldi kızının maşallah onlara
nurcan demek senin kızın gündüzü birbirine girmiş tabi doğunca onla beraber sende
kbr cnm hadi güzel hbrini bekliyoruz
bende bi değişiklik yok bebiş kendini iyice hissettirmesinden başka
süpürdüm oturdum dedim ya pc nin açılmasını beklerken oynadı durdu içerde yer onu annesi...
ya kıslar enteresan bişi farkettim ben benim kız oynamıyo oynamıyo diyodumya 2 gündr geceleri oturup gündüz uyuyorum ama sabah ezanına kadar oturuyorum benim kız ben yatana kadar belirli sıklıkta sabaha kadar oynuyo gündüz tabi yine tık yok acaba bu sıpa gece ben uyurken oynu yoda ben ondan mı anlamıyorum gündüzde yorulup uyuyo heralde ay bu yaramaz eğer öle ise doğunca gece sabahlara kadar mızırdanacak saka maka kardeşlerimi çok danardım 2 kız kardeşimde sabaha kadar oturur akşamakadar yatar harbiden onlaramı benzicek acaba ha ha benimgibi takıtılı bi annenin tembel bi kızı olcak((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?