hareketlerini hissetmek çok güzel bir duygu akşamları oturuyorum ve bebeğim hareket ettikçe gülümsüyorum sanırım eşim hemen atılıyor oynadımı diye elleri karnımda beklemeye başlıyor güzel kızım hareket ediyor ama babası onu hala hissedemedi doktor bu ayımızı bitirdikten sonra dışarıdan hissedersiniz hareketlerini demesine rağmen babamız her akşam bekliyor.
nilu cum senin kanamalarının sebebi ne canım yoğun kanama mı yaşıyorsun sürekli :18:
kesin sevmicek vall gerçi eşim ev yıkılsa uyur umuramaz ama kızına dayanamaz belki :)))))Annesi gibi nöbet tutacak sanada tutturacak canım kıyamam ben ona yoruluyo demekki kuzum senin kız babayı sevmeyecek galiba gece uyumayan bebişlere bizim burada öyle derler:)))))))))
şımarık seninkisi naz yapıyorrr...
gündüz hareket halinde anlamıyorsundur ...
ceyda 22.haftadasın o zamanlarda hissedilmiyomu daha dışarıdan?ayy ben oynadığını hissedeyimde varsın babası geç hissetsin napalım birimizin içi rahat olsunda...
nurcancım demekki doğunca çok uslu bi kızın olacak öyle çok ağlamayacak demekki bide anne gündüz hareket halinde oluyomuş ya oda içerde sallanıyomuş suyunun içinde ve sallandıkça uykusu gelip uyuyomuş ben böyle duymuştum...
nevracım sen nasılsın cnm dizdinmi bebişinin odasını?
Canımcım benim bebişler ikiz olduğu için doktorum rahmin daha hızlı büyüyo dedi bu yüzden kanamalarım oluyomuş.Ara ara yoğun oluyo ara ara azalıyo canım.
ceyda 22.haftadasın o zamanlarda hissedilmiyomu daha dışarıdan?ayy ben oynadığını hissedeyimde varsın babası geç hissetsin napalım birimizin içi rahat olsunda...
nurcancım demekki doğunca çok uslu bi kızın olacak öyle çok ağlamayacak demekki bide anne gündüz hareket halinde oluyomuş ya oda içerde sallanıyomuş suyunun içinde ve sallandıkça uykusu gelip uyuyomuş ben böyle duymuştum...
nevracım sen nasılsın cnm dizdinmi bebişinin odasını?
ay bakalım inşllah uslu olur cadım :)))))))) ha ha benimki kesin öle ozaman gündüz sallana sallana uyuyo yazık garibim akşamda oh diyo annaem oturdu bi geriniyim :))))))))))
a kız tabiki sen hissette gerisi önemli değil tabiki eninde sonunda onlarda hissetcek ama anne nekadar çabuk hissederse içi okadar rahat ediyor nevra biliyo ben daha 15-16 haftalıktı belkide hareket ediyo demiştim mesela çok erken başladı hatta daha öncede sıyırma gibi hareketleri olmuştu ozaman içim çok rahattı benimki sonradan durdu ozamanlar hiç iş güç yapmıyodum ama şimdi evimin işini yemeğini herşeyi kendim yapıyom
geçmiş olsun canım sürekli dinlemedesin anlaşılan bebişlerin iyi olsunda umarım tamamen kesilir.
15+4 olduk canım doktorum 17 haftanın sonuna kadar devam edebilir dedi en azından evimdeyim canım ona şükrediyorum bazılarını hastanede yatırıyorlarmış.Senin kanaman tam olarak ne kadar sürdü canım?nilucum haklısın canım yatmak çok zor zaman geçmişyor bende ilk aylarda bir süre yattım inşallah seninde sıkıntıların biterde biraz daha rahat hareket edersin. kaçıncı haftadasın canım sen.
ilk kanaman hamile olduğumu öğrediğimde başladı ve 10 güne yakın sürdü sonra iki gün kesildi ve tekrar 3 gün süren bir kanma başladı sonuncu daha yoğundu ama kısa sürdü Allah şükürler olsun bir daha tekrar etmedi ben geçen hafta ayrıntılı ultrosona girdim özel bir merkezde bir saat baktı doktor kanamanız olmuş dedi şaşırdım plasantada dedi çok dikkat etmem gerektiği söyledi doktora not yazdı bunun için ve iğne başladık Allah iznizle inşallah hepimiz vakit saat geldiğinde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize hepimizin kendimize ve birbirimize duası bu
slm güzel anneler nasılsınız...
bende evi süpürdüm yoruldum bi dinleneyim dedi dinlenmede pc karşısında nasıl dinlenmeyse
sizler nasılsınız bakalım..
ay dün akşam nazımmi gelmiş topiğe oh oh 40ı geldi kızının maşallah onlara
nurcan demek senin kızın gündüzü birbirine girmiş tabi doğunca onla beraber sende
kbr cnm hadi güzel hbrini bekliyoruz
bende bi değişiklik yok bebiş kendini iyice hissettirmesinden başka
süpürdüm oturdum dedim ya pc nin açılmasını beklerken oynadı durdu içerde yer onu annesi...[/QUO
süper ya hissediyor musun artık hareketlerini?ayy çok sevindim valla..demek ki kısa bir süre sonra ben de hissetmeye başlıcam..aslında ufak ufak bir şeyler oluyor gibi özellikle kıprdamadan oturduğum zamanlarda.ama tam emin olamıyorum.valla çok sevindim senin adına keyfini çıkarmaya bak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?