Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ha ha belli olmaz canım ya belki issedilir adam cağız hem hevesini alsın yazık bitanecik yaramazı var :)))))))) benin kız oynuyosada elimizi koydummu hemen duruyo elimizi çekince bidaha oynuyo babası 1 kere anca hissetti doğğacak sıpa nerdeyse çok enteresan bi bebek ya oğlum hiç böle değildi :)))))

nilu cum senin kanamalarının sebebi ne canım yoğun kanama mı yaşıyorsun sürekli :18:

Canımcım benim bebişler ikiz olduğu için doktorum rahmin daha hızlı büyüyo dedi bu yüzden kanamalarım oluyomuş.Ara ara yoğun oluyo ara ara azalıyo canım.

Annesi gibi nöbet tutacak sanada tutturacak canım kıyamam ben ona yoruluyo demekki kuzum senin kız babayı sevmeyecek galiba gece uyumayan bebişlere bizim burada öyle derler:)))))))))
kesin sevmicek vall gerçi eşim ev yıkılsa uyur umuramaz ama kızına dayanamaz belki :)))))
şımarık seninkisi naz yapıyorrr...
gündüz hareket halinde anlamıyorsundur ...

ah nevracım harbiden şımarık biliyo heralde çok değerli olacağını acısını şimdiden çıkarıyo :))))))))))))
evet ben g
ündüz sürekli kalk otur yapan bi insanım sabit kalamıyorum rahatsız hissediyom bişi yaızıyom kalkıyom bişi yapıp geri geliyom çoğu zaman :)))))))

ceyda 22.haftadasın o zamanlarda hissedilmiyomu daha dışarıdan?ayy ben oynadığını hissedeyimde varsın babası geç hissetsin napalım birimizin içi rahat olsunda...
nurcancım demekki doğunca çok uslu bi kızın olacak öyle çok ağlamayacak demekki bide anne gündüz hareket halinde oluyomuş ya oda içerde sallanıyomuş suyunun içinde ve sallandıkça uykusu gelip uyuyomuş ben böyle duymuştum...
nevracım sen nasılsın cnm dizdinmi bebişinin odasını?

ay bakalım inşllah uslu olur cadım :)))))))) ha ha benimki kesin öle ozaman gündüz sallana sallana uyuyo yazık garibim akşamda oh diyo annaem oturdu bi geriniyim :))))))))))

a kız tabiki sen hissette gerisi önemli değil tabiki eninde sonunda onlarda hissetcek ama anne nekadar çabuk hissederse içi okadar rahat ediyor nevra biliyo ben daha 15-16 haftalıktı belkide hareket ediyo demiştim mesela çok erken başladı hatta daha öncede sıyırma gibi hareketleri olmuştu ozaman içim çok rahattı benimki sonradan durdu ozamanlar hiç iş güç yapmıyodum ama şimdi evimin işini yemeğini herşeyi kendim yapıyom

Canımcım benim bebişler ikiz olduğu için doktorum rahmin daha hızlı büyüyo dedi bu yüzden kanamalarım oluyomuş.Ara ara yoğun oluyo ara ara azalıyo canım.

geçmiş olsun canım sürekli dinlemedesin anlaşılan bebişlerin iyi olsunda umarım tamamen kesilir.

kesilirkızlar kanamalar diğerikizi olacak arkdaşımızında oldu ki tek bebeklerde bile oluyor tek çözüm bol bol dinlenin rabbimin izni ile o yaramazlar bırakmaz annelerini ne zorlukla tutundular onlar biliyo :))))))))

yok canım daha hissedemedi babamız o kadar sabırla bekliyorki her akşam bana göre çok güçlü ve farkedilir hareketleri var artık ama yedinci ayda dışarıdan algılanır dedi doktor.

haha evet senin yüzünden bütün gün ayaktasın kıpraşıyosun sonra niye oynamadı bugün diye kendine kızıyosun
evet cnm ya hissedince insanın içi daha rahat ediyo en azından önceki gibi sık gitmem dr a...bende çok şükür eski halime döndüm yavaş yavaşta olsa işlerimi yapıyorum süpür sil toz al yemek yap falan çok şükür...

geçmiş olsun canım sürekli dinlemedesin anlaşılan bebişlerin iyi olsunda umarım tamamen kesilir.

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için evet sürekli yatmak zorundayım ama çok sıkıldım yatmaktan inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer.

benimde bu akşam iğnem var ilk haftalarda olan kanaman plasantadanmış orda bir yara varmış rahim kasılmasın diye doktorumuz haftada bir iğne başladı doğuma kadar devam edeceğiz sanırım tetbir amaçlı dedi doktor sanırım benim yara falan bahsedince korkudan gözler açıldı kadın sakınleştirmeye çalıştı beni

nilucum haklısın canım yatmak çok zor zaman geçmişyor bende ilk aylarda bir süre yattım inşallah seninde sıkıntıların biterde biraz daha rahat hareket edersin. kaçıncı haftadasın canım sen.

nilucum haklısın canım yatmak çok zor zaman geçmişyor bende ilk aylarda bir süre yattım inşallah seninde sıkıntıların biterde biraz daha rahat hareket edersin. kaçıncı haftadasın canım sen.
15+4 olduk canım doktorum 17 haftanın sonuna kadar devam edebilir dedi en azından evimdeyim canım ona şükrediyorum bazılarını hastanede yatırıyorlarmış.Senin kanaman tam olarak ne kadar sürdü canım?

ilk kanaman hamile olduğumu öğrediğimde başladı ve 10 güne yakın sürdü sonra iki gün kesildi ve tekrar 3 gün süren bir kanma başladı sonuncu daha yoğundu ama kısa sürdü Allah şükürler olsun bir daha tekrar etmedi ben geçen hafta ayrıntılı ultrosona girdim özel bir merkezde bir saat baktı doktor kanamanız olmuş dedi şaşırdım plasantada dedi çok dikkat etmem gerektiği söyledi doktora not yazdı bunun için ve iğne başladık Allah iznizle inşallah hepimiz vakit saat geldiğinde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize hepimizin kendimize ve birbirimize duası bu

AMİNNNNN canım RABBİM dualarımızı kabul etsin.Tekrar geçmiş olsun canım sana.RABBİM tekrar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…