Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nevracım sen nasılsın cnm dizdinmi bebişinin odasını?

dizdik teyzesi ... yataklarını serdim ..çarşafla kapadım kirlenmesin diye .. perde ve halı da kirlenmesin d,ye daha koymadım ....
bir-iki battaniye ve bir posta çamaşırı daha var yıkanacak ... geciktiriyorum kiii . hep yeni bişeyler alınıyor onlar da yıkansın diye ...

Merhaba kizlar.
Kaynatmissiniz sabah ben ancak girebildim geç uyaniyorum bugÜn 12'de kalktim :))))
Benimkilerin masallahi var hiç durmuyorlar tabii hangisi oldugunu ayirt etmek zor ama sanki benim melekler yaramaz olucaklar.

Merhaba kizlar.
Kaynatmissiniz sabah ben ancak girebildim geç uyaniyorum bugÜn 12'de kalktim :))))
Benimkilerin masallahi var hiç durmuyorlar tabii hangisi oldugunu ayirt etmek zor ama sanki benim melekler yaramaz olucaklar.

ayyy 30lu haftalarda hissedilelnin 2 katını düşünemiyorum ... 2 tekme 1 yumruk kafa göz ..Allah yardımcın olsun şekerr

korkma kız hiç bişi olmaz allahın izni ile napıcan hepimizin sıkıntıları var bak nevracım ine oluyo ben hareket anlamıyom heerzaman seninle ve diğer kızlar kanama geçirdi hep sorun oluyo mutlaka önemli olan bebiş sağ sağlim gelsin
kolay gelsin kızlar fazla yormayın kendinizi karnınızdaki kızlara iyi bakın
sağol canım sizde iyi bakın kendinize anca oturuyom valla tabi oynamaaz benim sıpa :)
Hepinize kolay gelsin kızlar kendinize dikkat edin.
sağol canım sizde kendinixe dikkat edin
ay ben onun odasına kurban oliyim herşeyidse tam bi kızımız eksik içinde hee :)))))))) yakında oda gelcek ooohhhh tontiş tontiş nasıl mis kokacak oda o gelince sen bak ozaman
Merhaba kizlar.
ha ha h akız sen yandın zaten hadi bizz bitane ağlasa koşarız sen ikitane haşereyla napıcan ha ha ha bunlar doğdummu biri acıkır öbürü acıkır biri ağlar öbürü ağlar sende oturur yanlarına ağlarsın artık benim kuzenim öleydi ilk bebişinde bebek ağladıkça oda ağlıyodu ha ha

saol teyzesi ..hepimizinki sağlıkla gelsin inş .. odası kıyafeti oyuncağı sadece küçük ayrıntı ... bir beşik bir dolap yeter aslında ama heves ediyoruz yavrularımıza ...Allahım kucaklarımızı o minik meleklerle doldur

bende düsünemiyorum ilerideki bebislerin hareketlerini.
Oglum kizimdan daha hareketli hiç yerinde durmuyor tekme ûstûne tekme.

Nurcan haklisin bende oturup aglarim onlarla.

Bugün dogumcu doktor geldi eve yarim saat cihaza bagladi beni meleklerin kalbini dinledik hareketlerini izledik. Allaha sükûr iyiler ikiside hareketliler.

nurcancım bnm kızda geceleri kıpırdadrdı hep bu kız dünyaya gelince aynı şekilde devam etmez inşlhhh diyorduk ama aynen geceleri kıpır kıpır bizim gözümüzden uyku akıyor ama onun gözleri faltaşı gibi oluyor)))))))

Allahım doktorlar eve geliyor ...
nevra sen ne iğnesi kullanıyosun?
nurcan bahsetmiş..

kan sulandırıcı iğne canım ... bebeğe kan akışı için ...
kan pıhtılaşma probl var bende mlsf .. onun için

ben doktora kendim gidiyorum 2 haftada bir. Geçen hafta gittigimde her hafta dogumcu kadin yollamaya basladi. Ikiz oldugu için her sali 2 ay boyunca dogumcu kadin tansiyonumu, bebeklerin kalplerini, hareketlerini ve bakiyor dogum sancisi oluyor mu yarim saat sûrûyor.
Benim isime geliyor her hafta meleklerimin iyi oldugunu biliyorum.

maşallah canım .. inş herşey yolunda gider.. sen fransadaydın dimi orada olan bir uygulama mı bu ??

bir arkadaşta var hollanda da orada da ; doğumdan sonra 5 gün boyunca eve hemşire ve bakıcı geliyor .. bebeğin altını temizliyor . nasıl yatması gerekiyor onu gösteriyor .. emzirmeye yardımcı oluyor .. annenin pansumanını yapıyor .. evi temizliyor ... misafirlre çay kahve yapıor . çarşafları değiştiriyor .. eğer istersen akşama yemek bile yapıyorlarmış ... duyduğumda çok şaşırmıştım ..

ay kız heves etdiyoz tabi canım benim zar sor bulduk bu bebişleri ablam gibi zart hamile kalıp zırt doğursam önemsemem ama kızımın herşeyi olsun istiyorum belki bidaha çocum bile olmıcak en azından yavrumun herşeyinin tadını çıkarıyım hepimiz böle düüşünüyoruz zaten eminim canım benim inşallah hepimiz sağ sağlim evlerimize getiririz kuzularımızı mis kokulu bebişlerimizi :)))))
ha ha canım erkek bebek herzaman cinsiyetinide erken göserir hareketlerede erken başlar genelde kılardanda hızlı kilo alırlar o yüzden vuruşları daha kuvvetli olur :)))))))) senin olan yaramaz olursa kız sakin olur vbak ikizlerin hep biri yaramaz biri uslu oluyor

aynnen bende alarım kız :)))))))

oh negüzel doğumcu geliyo he ay nekadar ii hem senin kiler ikiz senin için çok iyi

ah canım ben yandım ozaman zaten gebe değilken toplasan 3 saat anca uyuyordum şimdi hiç uyumıyacaz heralde ay ben şimdiki uykularımın tadını çıkarıyım valla genelde 12 de kalkıyom artık 1-2 de kalkiyim :))))))) ha ha

evet canim ben fransa'dayim. Insallah hersey yolunda gider. çoguk gebelik riskli hamilelik oldugu için 24 haftadan itibaren doktor kontrolü hariç eve dogumcu kadin geliyor.
Bu arada benimde yardimcim var evi temizlemek için geliyor hafta 2 defa 2 saat ben yapamadigi için ikizlere hamile oldugum için böyle bir hakkim var ücretli azda olsa parali.
Daha öncede demistim burda dogum edince anne 5 ile 7 gün arasi hastanede kaliyor hemsireler bu sÜreç içinde anneye emzirmeye gösteriyorlar, bebegin alti nasil baglanir, nasil banyo yapilir,.....

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------22.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45

dün dr ziyaretimiz vardı....melegımin cok hareketlı oldugunu soyledı,190 gr olmusuz...dıkıslerımde bı sıkıntı sokmus ,kendımı yormam yasak...bıde kan verdık 3lü test ıcın...hanfendının elınde gobek kordonu bı asagı bı yukarı oynuyor keyfı yerıde kızımın

maşallah canım ikinizede Allah daha iyi etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…