nevracım sen nasılsın cnm dizdinmi bebişinin odasını?
evet cnm artık iyiden iyiye hissediyorum çok güzel bişi çok mutlu oluyorum o kıpraştıkçaslm güzel anneler nasılsınız...
bende evi süpürdüm yoruldum bi dinleneyim dedi dinlenmede pc karşısında nasıl dinlenmeyse
sizler nasılsınız bakalım..
ay dün akşam nazımmi gelmiş topiğe oh oh 40ı geldi kızının maşallah onlara
nurcan demek senin kızın gündüzü birbirine girmiş tabi doğunca onla beraber sende
kbr cnm hadi güzel hbrini bekliyoruz
bende bi değişiklik yok bebiş kendini iyice hissettirmesinden başka
süpürdüm oturdum dedim ya pc nin açılmasını beklerken oynadı durdu içerde yer onu annesi...[/QUO
süper ya hissediyor musun artık hareketlerini?ayy çok sevindim valla..demek ki kısa bir süre sonra ben de hissetmeye başlıcam..aslında ufak ufak bir şeyler oluyor gibi özellikle kıprdamadan oturduğum zamanlarda.ama tam emin olamıyorum.valla çok sevindim senin adına keyfini çıkarmaya bak......
gerçi dr um 20.haftadan önce hissedemezsin dedi ama hissediyorum yaa
dizdik teyzesi ... yataklarını serdim ..çarşafla kapadım kirlenmesin diye .. perde ve halı da kirlenmesin d,ye daha koymadım ....
bir-iki battaniye ve bir posta çamaşırı daha var yıkanacak ... geciktiriyorum kiii . hep yeni bişeyler alınıyor onlar da yıkansın diye ...
ayyy yerim ben onun odasını bi posta çamaşırlarını,yavaş yavaş yaparsın cnm zoru bitmiş nasıl olsa...
Merhaba kizlar.
Kaynatmissiniz sabah ben ancak girebildim geç uyaniyorum bugÜn 12'de kalktim :))))
Benimkilerin masallahi var hiç durmuyorlar tabii hangisi oldugunu ayirt etmek zor ama sanki benim melekler yaramaz olucaklar.
korkma kız hiç bişi olmaz allahın izni ile napıcan hepimizin sıkıntıları var bak nevracım ine oluyo ben hareket anlamıyom heerzaman seninle ve diğer kızlar kanama geçirdi hep sorun oluyo mutlaka önemli olan bebiş sağ sağlim gelsinbenimde bu akşam iğnem var ilk haftalarda olan kanaman plasantadanmış orda bir yara varmış rahim kasılmasın diye doktorumuz haftada bir iğne başladı doğuma kadar devam edeceğiz sanırım tetbir amaçlı dedi doktor sanırım benim yara falan bahsedince korkudan gözler açıldıkadın sakınleştirmeye çalıştı beni
sağol canım sizde iyi bakın kendinize anca oturuyom valla tabi oynamaaz benim sıpa :)kolay gelsin kızlar fazla yormayın kendinizi karnınızdaki kızlara iyi bakın
sağol canım sizde kendinixe dikkat edinHepinize kolay gelsin kızlar kendinize dikkat edin.
ay ben onun odasına kurban oliyim herşeyidse tam bi kızımız eksik içinde hee :)))))))) yakında oda gelcek ooohhhh tontiş tontiş nasıl mis kokacak oda o gelince sen bak ozamandizdik teyzesi ... yataklarını serdim ..çarşafla kapadım kirlenmesin diye .. perde ve halı da kirlenmesin d,ye daha koymadım ....
bir-iki battaniye ve bir posta çamaşırı daha var yıkanacak ... geciktiriyorum kiii . hep yeni bişeyler alınıyor onlar da yıkansın diye ...
ha ha h akız sen yandın zaten hadi bizz bitane ağlasa koşarız sen ikitane haşereyla napıcan ha ha ha bunlar doğdummu biri acıkır öbürü acıkır biri ağlar öbürü ağlar sende oturur yanlarına ağlarsın artık benim kuzenim öleydi ilk bebişinde bebek ağladıkça oda ağlıyodu ha haMerhaba kizlar.
Kaynatmissiniz sabah ben ancak girebildim geç uyaniyorum bugÜn 12'de kalktim :))))
Benimkilerin masallahi var hiç durmuyorlar tabii hangisi oldugunu ayirt etmek zor ama sanki benim melekler yaramaz olucaklar.
korkma kız hiç bişi olmaz allahın izni ile napıcan hepimizin sıkıntıları var bak nevracım ine oluyo ben hareket anlamıyom heerzaman seninle ve diğer kızlar kanama geçirdi hep sorun oluyo mutlaka önemli olan bebiş sağ sağlim gelsin
ay ben onun odasına kurban oliyim herşeyidse tam bi kızımız eksik içinde hee :)))))))) yakında oda gelcek ooohhhh tontiş tontiş nasıl mis kokacak oda o gelince sen bak ozaman
ya kıslar enteresan bişi farkettim ben benim kız oynamıyo oynamıyo diyodumya 2 gündr geceleri oturup gündüz uyuyorum ama sabah ezanına kadar oturuyorum benim kız ben yatana kadar belirli sıklıkta sabaha kadar oynuyo gündüz tabi yine tık yok acaba bu sıpa gece ben uyurken oynu yoda ben ondan mı anlamıyorum gündüzde yorulup uyuyo heralde ay bu yaramaz eğer öle ise doğunca gece sabahlara kadar mızırdanacak saka maka kardeşlerimi çok danardım 2 kız kardeşimde sabaha kadar oturur akşamakadar yatar harbiden onlaramı benzicek acaba ha ha benimgibi takıtılı bi annenin tembel bi kızı olcak((((((((((
Allahım doktorlar eve geliyor ...bende düsünemiyorum ilerideki bebislerin hareketlerini.
Oglum kizimdan daha hareketli hiç yerinde durmuyor tekme ûstûne tekme.
Nurcan haklisin bende oturup aglarim onlarla.
Bugün dogumcu doktor geldi eve yarim saat cihaza bagladi beni meleklerin kalbini dinledik hareketlerini izledik. Allaha sükûr iyiler ikiside hareketliler.
nevra sen ne iğnesi kullanıyosun?
nurcan bahsetmiş..
Allahım doktorlar eve geliyor ...
ben doktora kendim gidiyorum 2 haftada bir. Geçen hafta gittigimde her hafta dogumcu kadin yollamaya basladi. Ikiz oldugu için her sali 2 ay boyunca dogumcu kadin tansiyonumu, bebeklerin kalplerini, hareketlerini ve bakiyor dogum sancisi oluyor mu yarim saat sûrûyor.
Benim isime geliyor her hafta meleklerimin iyi oldugunu biliyorum.
ben doktora kendim gidiyorum 2 haftada bir. Geçen hafta gittigimde her hafta dogumcu kadin yollamaya basladi. Ikiz oldugu için her sali 2 ay boyunca dogumcu kadin tansiyonumu, bebeklerin kalplerini, hareketlerini ve bakiyor dogum sancisi oluyor mu yarim saat sûrûyor.
Benim isime geliyor her hafta meleklerimin iyi oldugunu biliyorum.
ay kız heves etdiyoz tabi canım benim zar sor bulduk bu bebişleri ablam gibi zart hamile kalıp zırt doğursam önemsemem ama kızımın herşeyi olsun istiyorum belki bidaha çocum bile olmıcak en azından yavrumun herşeyinin tadını çıkarıyım hepimiz böle düüşünüyoruz zaten eminim canım benim inşallah hepimiz sağ sağlim evlerimize getiririz kuzularımızı mis kokulu bebişlerimizi :)))))saol teyzesi ..hepimizinki sağlıkla gelsin inş .. odası kıyafeti oyuncağı sadece küçük ayrıntı ... bir beşik bir dolap yeter aslında ama heves ediyoruz yavrularımıza ...Allahım kucaklarımızı o minik meleklerle doldur
ha ha canım erkek bebek herzaman cinsiyetinide erken göserir hareketlerede erken başlar genelde kılardanda hızlı kilo alırlar o yüzden vuruşları daha kuvvetli olur :)))))))) senin olan yaramaz olursa kız sakin olur vbak ikizlerin hep biri yaramaz biri uslu oluyorbende düsünemiyorum ilerideki bebislerin hareketlerini.
Oglum kizimdan daha hareketli hiç yerinde durmuyor tekme ûstûne tekme.
Nurcan haklisin bende oturup aglarim onlarla.
Bugün dogumcu doktor geldi eve yarim saat cihaza bagladi beni meleklerin kalbini dinledik hareketlerini izledik. Allaha sükûr iyiler ikiside hareketliler.
nurcancım bnm kızda geceleri kıpırdadrdı hep bu kız dünyaya gelince aynı şekilde devam etmez inşlhhh diyorduk ama aynen geceleri kıpır kıpır bizim gözümüzden uyku akıyor ama onun gözleri faltaşı gibi oluyor)))))))
maşallah canım .. inş herşey yolunda gider.. sen fransadaydın dimi orada olan bir uygulama mı bu ??
bir arkadaşta var hollanda da orada da ; doğumdan sonra 5 gün boyunca eve hemşire ve bakıcı geliyor .. bebeğin altını temizliyor . nasıl yatması gerekiyor onu gösteriyor .. emzirmeye yardımcı oluyor .. annenin pansumanını yapıyor .. evi temizliyor ... misafirlre çay kahve yapıor . çarşafları değiştiriyor .. eğer istersen akşama yemek bile yapıyorlarmış ... duyduğumda çok şaşırmıştım ..
dün dr ziyaretimiz vardı....melegımin cok hareketlı oldugunu soyledı,190 gr olmusuz...dıkıslerımde bı sıkıntı sokmus ,kendımı yormam yasak...bıde kan verdık 3lü test ıcın...hanfendının elınde gobek kordonu bı asagı bı yukarı oynuyor keyfı yerıde kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?