Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

maşallah ... inş. herşey hep böyle yolunda gitsin

Gözünaydın canım mercimekler iyiymiş diğer yazdıklarınıda okudum yabancı ülke farkı işte bende bebeğim tv de seyretmiştim anne adaylarına eğitim veriyorlar evde doğum yapmak istiyorsan evinde doğum yapıyosun ne güzel uygulama.
Gözünaydın canım her şey yolundaymış bundan sonra problemsiz devam eder inşallah.

vay hollandada olan bu uygulama ne kadar güzelmiş...
nevracım görmedin sanırım nurcan bahsetmiş sen iğne oluyomuşsun neden cnm?

keyfi yerinde maşallah meleğimizin,maşallah gramıda güzelmiş...inş 3lü testinizde güzel çıkar cnm..

merhaba arkadaşlar transferin 10. günü kan testinde 16.33 çıktı değerim düşükmüş bu çok kötümü normal değer kaçtan başlıyorki cvp lara teşekkürler dün öğrendim ama çok iyi sevinemedim fazla karıştı kafam yarın tekrar test yaptırıcam

cnm evet hamilesin normalde 5in üstü gebelik olarak kabul ediliyor...
2gün sonra tekrarlamanı istemişlerdir 2 gün sonra tekrar kanda gebeliğe baktır veo zaman 2 katı olması gerekiyor iki katı olunca sağlıklı gebelik olarak kabul ediliyor..
benimde 12.gün 42.64 tü ama çok şükür her 2 günde bi 2 katı artıı...

Canım herzamanseninle arkadaşımız sana gerekli açıklamayı yapmış inşallah katlanarak gider buradan güzel haberlerini alırız.RABBİM yardımcın olsun ve gönlüne göre versin.

vay hollandada olan bu uygulama ne kadar güzelmiş...
nevracım görmedin sanırım nurcan bahsetmiş sen iğne oluyomuşsun neden cnm?

..
aa evet yazmıştım .... kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün canım .. bebeğe kan akışı sağlasın d,ye .. kan pıhtılaşması sorunu var bende

merhaba .. öncelikle değerin 5 üzeri çıktığı için hayırlı olsun diyorum ....
evet biraz düşük ..ama 2 gün sonraki tahlilin değeri çok önemli ...
muhtemelen biokimyasal gebelikten şüphelenmişlerdir ...
benim ilk hamileleğimde de 10 civarı çıkmıştı .. sonra düşerek kayboldu ...
ama 6-7 ile başlayıp ... hamileleiği devam edenler de var .. o yüzden ... 2 gün daha sabret dinlen .. umudunu kaybetme ...

Merhaba arkadaslar.

Eray gözün aydin hamilesin arkadaslarin dedigi gibi 2 gün sonra tekrarla testini insallah degerin 2 kat katlanir.

Nilu evet istersen evde dogum edebilirsin ama ben kesinlikle etmem hastane dururken evin ne geregi var risk alamam.

Nurcan bizde 23 hafta olduk teyzesi güncellersen tesekkür ederiz.

kız nurcan...espoir arkadaşımız haftasını düzeltmeni istemiş bende dedimki bu nurcan yolcu yakında listeyi nasılsa bana emanet edecek dedim ben değiştireyim espoir arkadaşımızın haftasını 22 yi 23 yaptım ama bitürlü onay vermedi yazdığınız metin 15 harfi geçmeli dedi dedi durdu
sen nasıl yapıyosun bunu anlatsana kız da öğreneyim...

Senin olmaz zaten canım ben normal doğumu kastetmiştim.Ben normal doğumu bile evde yapamazdım.

Senin olmaz zaten canım ben normal doğumu kastetmiştim.Ben normal doğumu bile evde yapamazdım.

Burda öncelik normal dogum basen genisse bebeklerin pozisyonu iyi ise normal dogum olucak. Yoksa bir aksilik olursa sezeryan. Dogumcu kadina sordum simdi erken dedi karar vermek için ama normal dogum eden çok ikizlerde.
Ben normal dogum istiyorum hayirlisi olsun.

canım gebeliğin hayırlı olsun sorunun cevabınıda gayet net arkadaşlar anlatmış gözün aydın
hayırlı olsun canım yani haftan
canım alıntı ile cevapla yapıyorsun listeye hem başında hem sonunda parantez içinde ya<zı çıkıyo[/QUOTE]
şunun gibi o yazıları siliyorsun baştakı birazdaha uzun nurcan 306 felan yazar onşları silince liste senin düzenle paylaş hadi bakalım bugün sana bıraktım demne bakalım hem minelberranın hemde espoir in haftasaını :))))))))
bende 10 haftalık oldum benide günceller misin. kocam bilgisayar yasağı koyduğu için çok fazla giremiyorum nete

olsun canım arada hatırlat yeter :))))))))

[]meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------29. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE]

aaaa deneme dedik kız hemen sattın listeyi valla
hiç merak etme cnm listen başarıyla devam edecektir aklın kalmasın

:
nurcan listeyi sattın valla hemen .. doğurmayamı karar verdin bu aralar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…