maşallah canım ikinizede Allah daha iyi etsin.
dün dr ziyaretimiz vardı....melegımin cok hareketlı oldugunu soyledı,190 gr olmusuz...dıkıslerımde bı sıkıntı sokmus ,kendımı yormam yasak...bıde kan verdık 3lü test ıcın...hanfendının elınde gobek kordonu bı asagı bı yukarı oynuyor keyfı yerıde kızımın
Gözünaydın canım mercimekler iyiymiş diğer yazdıklarınıda okudum yabancı ülke farkı işte bende bebeğim tv de seyretmiştim anne adaylarına eğitim veriyorlar evde doğum yapmak istiyorsan evinde doğum yapıyosun ne güzel uygulama.bende düsünemiyorum ilerideki bebislerin hareketlerini.
Oglum kizimdan daha hareketli hiç yerinde durmuyor tekme ûstûne tekme.
Nurcan haklisin bende oturup aglarim onlarla.
Bugün dogumcu doktor geldi eve yarim saat cihaza bagladi beni meleklerin kalbini dinledik hareketlerini izledik. Allaha sükûr iyiler ikiside hareketliler.
dün dr ziyaretimiz vardı....melegımin cok hareketlı oldugunu soyledı,190 gr olmusuz...dıkıslerımde bı sıkıntı sokmus ,kendımı yormam yasak...bıde kan verdık 3lü test ıcın...hanfendının elınde gobek kordonu bı asagı bı yukarı oynuyor keyfı yerıde kızımın
vay hollandada olan bu uygulama ne kadar güzelmiş...maşallah canım .. inş herşey yolunda gider.. sen fransadaydın dimi orada olan bir uygulama mı bu ??
bir arkadaşta var hollanda da orada da ; doğumdan sonra 5 gün boyunca eve hemşire ve bakıcı geliyor .. bebeğin altını temizliyor . nasıl yatması gerekiyor onu gösteriyor .. emzirmeye yardımcı oluyor .. annenin pansumanını yapıyor .. evi temizliyor ... misafirlre çay kahve yapıor . çarşafları değiştiriyor .. eğer istersen akşama yemek bile yapıyorlarmış ... duyduğumda çok şaşırmıştım ..
merhaba arkadaşlar transferin 10. günü kan testinde 16.33 çıktı değerim düşükmüş bu çok kötümü normal değer kaçtan başlıyorki cvp lara teşekkürler dün öğrendim ama çok iyi sevinemedim fazla karıştı kafam yarın tekrar test yaptırıcam
merhaba arkadaşlar transferin 10. günü kan testinde 16.33 çıktı değerim düşükmüş bu çok kötümü normal değer kaçtan başlıyorki cvp lara teşekkürler dün öğrendim ama çok iyi sevinemedim fazla karıştı kafam yarın tekrar test yaptırıcam
aa evet yazmıştım .... kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün canım .. bebeğe kan akışı sağlasın d,ye .. kan pıhtılaşması sorunu var bendevay hollandada olan bu uygulama ne kadar güzelmiş...
nevracım görmedin sanırım nurcan bahsetmiş sen iğne oluyomuşsun neden cnm?
..
Merhaba arkadaslar.
Nurcan bizde 23 hafta olduk teyzesi güncellersen tesekkür ederiz.
Merhaba arkadaslar.
Eray gözün aydin hamilesin arkadaslarin dedigi gibi 2 gün sonra tekrarla testini insallah degerin 2 kat katlanir.
Nilu evet istersen evde dogum edebilirsin ama ben kesinlikle etmem hastane dururken evin ne geregi var risk alamam.
Senin olmaz zaten canım ben normal doğumu kastetmiştim.Ben normal doğumu bile evde yapamazdım.
canım gebeliğin hayırlı olsun sorunun cevabınıda gayet net arkadaşlar anlatmış gözün aydınmerhaba arkadaşlar transferin 10. günü kan testinde 16.33 çıktı değerim düşükmüş bu çok kötümü normal değer kaçtan başlıyorki cvp lara teşekkürler dün öğrendim ama çok iyi sevinemedim fazla karıştı kafam yarın tekrar test yaptırıcam
hayırlı olsun canım yani haftanMerhaba arkadaslar.
Eray gözün aydin hamilesin arkadaslarin dedigi gibi 2 gün sonra tekrarla testini insallah degerin 2 kat katlanir.
Nilu evet istersen evde dogum edebilirsin ama ben kesinlikle etmem hastane dururken evin ne geregi var risk alamam.
canım alıntı ile cevapla yapıyorsun listeye hem başında hem sonunda parantez içinde ya<zı çıkıyo[/QUOTE]kız nurcan...espoir arkadaşımız haftasını düzeltmeni istemiş bende dedimki bu nurcan yolcu yakında listeyi nasılsa bana emanet edecek dedim ben değiştireyim espoir arkadaşımızın haftasını 22 yi 23 yaptım ama bitürlü onay vermedi yazdığınız metin 15 harfi geçmeli dedi dedi durdu
sen nasıl yapıyosun bunu anlatsana kız da öğreneyim...
bende 10 haftalık oldum benide günceller misin. kocam bilgisayar yasağı koyduğu için çok fazla giremiyorum nete
nurcan kork benden
ha ha artık liste senindir :)))))))) ama doğum listesini unutma :))))))))) ha ha ben girremiyom artık zaten eskisi kadar bu haftadan sonrada yine millet gelcek temizlik felan bide düğünümüz var sen almışken senin olsun bende dua listesine bakayım diğer tarafta ha ha
:ha ha artık liste senindir :)))))))) ama doğum listesini unutma :))))))))) ha ha ben girremiyom artık zaten eskisi kadar bu haftadan sonrada yine millet gelcek temizlik felan bide düğünümüz var sen almışken senin olsun bende dua listesine bakayım diğer tarafta ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?