Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

aaaa deneme dedik kız hemen sattın listeyi valla
hiç merak etme cnm listen başarıyla devam edecektir aklın kalmasın
ha ha napim kız artık eskisi kadar giremiyom nete habire millet geliyo bugün yarında kaynanam damlar hiç aramıyo vall bi sabah pat diye zili çalı verirse hiç giremem bide dua listesi var onuda yakında umudumsuna satarım :)))))))))
:
nurcan listeyi sattın valla hemen .. doğurmayamı karar verdin bu aralar :)))

ha ha baktım eleman hazır hemen verim dedim zaten bikaç aya oda artık başkasına verir doğum içinde ablamızı bekliyoruz sein küçükabla gelsin hemen arkandan bizde gelcez inşallah haha:)))))

hiç merak etme cnm en güzel şekilde arkandan gelirim...:81:

[/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimB & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45 [/QUOTE]

oh valla ben daha hiç bi iş yapmadım yeni kalktım sayılır :))))) bende kalkimde bişiler yapim bari karılar hamarat :)))))))))))

Canım ya ne güzel işinizi gücünüzü kendiniz azda olsa yapabiliyorsunuz benim kanamam olduğu için ben hala hiç bir şey yapamıyorum inşallah yakında normal hayatıma dönebilirim.Kolay gelsin size topikteki hanımlar maşallah hamarat bende tembel:))))

seni çok iyi anlıyorum cnm ...
benimde kanamam olduğunda çok morelim bozuktu ev temizlemeye gelen oluyodu kadın alıyodum ama günlük işler ayrı bi işin cerebesiydi,kenardan tozlar çıkar bulaşıklar yerleşmek ister çamaşır falan böyle kolay işleri bile yapamamak kötü...şimdi çok şükür yavaşta olsa yapıyorum...
cnm hiç merak etme bitanem en kısa zamanda sende eski haline kavuşur azcık azcıkta olsa yaparsın...nurcanın dediği gibi doğumdan sonra herşey bize bakacak o zaman bi tarafımıza motor takılı hepsini mecbur yapacaz...
herşey bebişlerimiz için..

canım hiç üzülme 1. öncelik = bebeğin seninle olsun ...
iş bahaneee.. kimsenin evi kurtlanmaz hamile kaldı diye ..bir gün gelir yapılır

canım sen ve bebişlerin iyi olun Allahın izniyle işlere bakan bulunur bende yapıyorum ama korka korka yanlış bir haraket yaparım diye korkuyorum bazen ayarı kaçırıyorum belim ağrıyor çok kızıyorum kendime sen bu mucizeyi neden korumaktan başka şeylerle uğraşıyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…