Canım ya ne güzel işinizi gücünüzü kendiniz azda olsa yapabiliyorsunuz benim kanamam olduğu için ben hala hiç bir şey yapamıyorum inşallah yakında normal hayatıma dönebilirim.Kolay gelsin size topikteki hanımlar maşallah hamarat bende tembel:))))
ha ha nazar değdirdim karılara :)))))))) ay bende elimi bişeye sürmedim maskomu ne varya oraya gittim gezdim biraz ay fiyatlar çok pahalı ya yada benim beğendiklerim pahalı en ucuzu 2.500 3 000ahhh ne hamarat ne hamarat hiç sorma
face da nevrayla daldık sohbete onunda işler kaldı benimde
gözün kaldı sanırım
maaşallah valla iyi ilerliyoruz :)))))))))) imşallah sonunda herkez sağ sağlim doğurrtopiğimizde 300 üncü sayfamız bitiyor ...
Canım ya ne güzel işinizi gücünüzü kendiniz azda olsa yapabiliyorsunuz benim kanamam olduğu için ben hala hiç bir şey yapamıyorum inşallah yakında normal hayatıma dönebilirim.Kolay gelsin size topikteki hanımlar maşallah hamarat bende tembel:))))
ha ha nazar değdirdim karılara :)))))))) ay bende elimi bişeye sürmedim maskomu ne varya oraya gittim gezdim biraz ay fiyatlar çok pahalı ya yada benim beğendiklerim pahalı en ucuzu 2.500 3 000
ama çok güzeller bi öodelvar taş işlemeli ay harika yaaaaaaaaa
maaşallah valla iyi ilerliyoruz :)))))))))) imşallah sonunda herkez sağ sağlim doğurr
ay hayatım benim sıpa birtane ama genede iiş yapmıyom yoldamı bulduk bu sıpaları boşver yapma iş güç yat aşşağıya zaten nevrada herzaman seninlede öle ağır bişi yapmıyolardı bi süpürge bi yemek anca sende bikaç ay sonra onları yaparsın merak etme çokte heveslenilecek şelerde değil bana kalsa hiç yapmam çoğuzaman ya uyuyom ya geziyorum :)))))))
kız ben karıştırıyom bunları :)))))))) demirkapıdakine gittim modesa sanırım ay çok güzel odalar vardı ama hiç 1.400 lük görmedim gerçi benim baktıklarım bu beyaz mobilyalar oluyorya onlardan ama çooooooooook pahalı yaaaaaaa ben 2 000 anca olur diyordum ama yok yani :))))))))maskoyamı gittin kızzz ikitelli de o ...
modessa demirkapıdaki .. ben koxca takımı 1400 e aldım
inan çok bir iş yapamıyorum dediğin gibi .. sıraya koydum ...
dün banyo dolabını döktüm içini temizleyip yerleştşrdim ..bide yemek yaptım bütün gün ...,
bugün buzdolabını raflarını söküp yıkadım .. iç dış temizledim ..yemeğimde var dünden .. başka hiçbirşey yapmadım ...
yarında mutfak dolabım var ..oınu boşaltı temizlerim ...
aslında eskiden 1 günlük işti hepsi ..
bir gün süpürüyorsanız ..bırakın ertesi gün silin .. kesinlikle aynı gün çok zorluyor
nurcancım hayırlısı ile yarın 30 oluyorsun ..maşallahhhhh ... :92:
mihrimah cnm h.g aramıza...
kız nurcann demek gezdin bugün hee..
baktığın modellerin dolapları kaç kapılı?
yatak dolap komidin üçlüsümü o para gerçi malının kalitesinede bağlıdır değilmi?
bende hiç bakmadım valla erken diye erkende benim için...
canım aslında ürünler hemen hemen birbirine benziyor ben beyaz baktım zaten mdf zaten sunta felan değil geneli 3 kapılı sadece 1 tane 4 kapılı vardı 2.500 dü fiyatı ama diğerleri hep 3 kapılı dolap
kanguru yatak üstü beşik altı da çekmeli yata olanlart varya üstüde sonradan yatak oluyo hani öle 1 komidin 1 tanede oyuncak kutusu :)))) ya çok güzeller ama işte bN 2.5 -3 pahalı geldi ben 2 bin diyodum en fazla bakalım
cnm biraz pazarlık yapıp dediğini 2ye alabilirsin
bu bebek mobilyalarında sıkı pazarlık tutturursan eğer çok düşebiliyolarmış
peki bu fiyatlara uyku setide dahilmi öğrendinmi..
canım hiçbiri indirim yapmıyor yaaaaaa
uyku seti dahil canım :))))))))
benim ablam geçen sene maskodan 2li dolap bide yatağına 1250 vermişti...
eğer maskoya gidersen onun aldığı dükkanın ismini öğrenir veririm sana
bende modellerden birinin dolabının fotosu var yarın diğer pc den yüklerim laptoptan yülkleyemiyom görürsün sende bakarsan uygun bişi bulursan bana söle mutlaka zaten tipleri hep aynı sayılır şekli farklı motifler aynı :)))))))
masko ikitellidekimiydi
ya bide öle eğer küçük istersen var bn büyük istiyom ondan pahalı :)))))))) sanırım
tabi cnm dolap büyüdükçe fiyat artar...
ya nurcan bu
.................. ne demek
tabi cnm dolap büyüdükçe fiyat artar...
merhaba arkadaşlar:112:
yahyamı uyuttum geldim.nasılsınız görüşemeyeli:126:
beni,babasını,ananesini herkesi yoruyor 50 cmlik boyuyla nurcancımay ay taze anne biz iyiyiz şükü siz nasılsınız oluşumuz nasıl :)))))) yoruyomu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?