Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay kız sende daha dün doğdu çocuk büyüsede diyon biz napak ha ha :)))))))))
bekle yakındır nevraa ile ben geliyon an kısa zamanda :))))))))))) kardeş getiriyoz size yada gelin ha ha
canım benim baba kastamonu anne trabzon ben doğma büyüme istanbulluyum ama eşim gelibolulu olduğu için artık gelibolulu olduk :))))))))) sen nerelisin

bende lapsekiliyim canım.şuanda bigada oturuyoruz bizde.benimde eşim trabzonlu.yani oğluşum laz uşağı

slm kızlar nasılsınız beni hatırladınızmı.37 haftalık olduk az kaldı kızıma kavuşmaya.herseyimiz hazır bekliyoruz allahın izniyle.normal doğum olacak bakalım

Son düzenleme:
bende lapsekiliyim canım.şuanda bigada oturuyoruz bizde.benimde eşim trabzonlu.yani oğluşum laz uşağı
ay hemşeri çıktık sayılır hadi :)))))) ha ha biz her yaz geliyoruz geliboluya çanakkaleyede geçiyoruz ama lapseki yada bigaya gitmek daha kısmet olmadı :))) ama çok güzel memleket yaaaaaaaa
eşinde benim taraftan valla oooooooh oluşunda laz uşağı he bizim delikanlılarımız yakışıklı olur :)))) çok canlar yakar oluşunda başlar yakında çapkınlığa zaten bukadar kızın içine girmesinden belli ha ha :)))))))))
slm kızlar nasılsınız beni hatırladınızmı.37 haftalık olduk az kaldı kızıma kavuşmaya.herseyimiz hazır bekliyoruz allahın izniyle

canım hatırladım pek girmiyorsun sen hadi Allahım sağ sağlim kurtarsın yavrunuda senicde

Bende tüp bebekle bebişimi bekliyorum kızlarr, benide aranıza alırmısınız
hayırlı olsun hoşgeldin cnm .. bilgi versene biraz...kaç haftalıksın nerde tedavi oldun ..
merhaba arkadaşlar:112:
yahyamı uyuttum geldim.nasılsınız görüşemeyeli:126:

maiallah kuzuya .... biz iyiyiz .. arada senin ve miniğin iyi haberlerini alınca daha iyi oluyoruz ...
öpüyorum yahya yı

kızlarrrrrrrrrrrrr sonunda 29 haftam bitti oleeeeeeeeey :)))))))
30 haftaya başlıyorum herzaman seninleci düzeltirsin hıııııııııııııh
ha ha ha h a

[]meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE]

B]DOĞUM LİSTESİ[/B]

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 11:45 [/QUOTE]

her zaman seninle canım; elin bir deymişken listeye benimde haftamı düzelttir misin 23. haftadayız. nurcan cım bende burda bir yerde çok güzel bir bebek odası beğendim fiyatlarda senin dediğin gibi 3 kapılı dolap büyüyen yatak 2200 ama şifonyeride var onu alırsak 2800 oluyor birde lake mdf heryeri bizede pahalı geldi daha bunu halısı perdesi var tanığımız bir mobilyacı var siz beğenin hiç o paraları vermeyin yaparız aynısını demiş eşime gidip görüşmedik benimde beğendiğim oda taşlı ben görmüştüm sonra eşime göstermek için tekrar gittik bu bebek odasımı diyor bizim yatak odasından daha güzel harika şeyler var.

Günaydin kizlar.

Herkes yatak odalarina bakmaya basladi biz halen bakamadik bakmicaz'da bir mayis ayi gelsin öyle bakariz. Bende büyüyen yatak istiyorum.

Nurcan sende 30'lari devirmisin masallah darisi bize

B]meleğini bekleyenler [/B]

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik------------16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek----------------33.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- ------23.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---------20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek -----------16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- ------12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. ----------20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial----------5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana---------------18.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia-------------------------8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek ----------7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----------22.hafta------- KIZ
17-) leydim84-----------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek-------------------16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international --------------13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--------10.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana-------------9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek -------------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek ------------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. -------------6.Hafta
2stdt-----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial---------------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

ay hayatım belkide aynı tarz beğendik zaten benim baktıklarımda motif taşlı model farlı oluyo mesela 3 çekmece bi ikili bi tekli kapak yata direk 3lü kapak ama dışı taşsüslemeli oluyo beyaz mdf dediğingini ya benim yaptırabileceğim biyerde yok mecbur alcam ama baktıklarım hep şifınyeri büyüyenve kanguru yataklı yani 2 yatak 3yada 4kapılı dolap bitanede oyuncak rafı ve oyuncak kutusu yanında hatta bir yer ekstraadan ayaklı abazur hediye ediyordu :))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

herzaman seninle ... benide 33. hafta olarak düzeltirmisin pls....

haftan hayırlı olsun canım :)))))))))
Günaydin kizlar.

Herkes yatak odalarina bakmaya basladi biz halen bakamadik bakmicaz'da bir mayis ayi gelsin öyle bakariz. Bende büyüyen yatak istiyorum.

Nurcan sende 30'lari devirmisin masallah darisi bize

teşekkür ederim canım inşallah sende görürsün o haftaları :))))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…