beni,babasını,ananesini herkesi yoruyor 50 cmlik boyuyla nurcancım
özelliklede kendi yoruluyor gaz sancısından.biraz daha büyüsekte rahatlasak artık
doğum yapanlar artsada burada beslenmelerini,gazlarını,tuzlarını konuşsak:118:
bu arada sen gelibolulu musun canım?????
bende lapsekiliyim canım.şuanda bigada oturuyoruz bizde.benimde eşim trabzonlu.yani oğluşum laz uşağıay kız sende daha dün doğdu çocuk büyüsede diyon biz napak ha ha :)))))))))
bekle yakındır nevraa ile ben geliyon an kısa zamanda :))))))))))) kardeş getiriyoz size yada gelin ha ha
canım benim baba kastamonu anne trabzon ben doğma büyüme istanbulluyum ama eşim gelibolulu olduğu için artık gelibolulu olduk :))))))))) sen nerelisin
ay hemşeri çıktık sayılır hadi :)))))) ha ha biz her yaz geliyoruz geliboluya çanakkaleyede geçiyoruz ama lapseki yada bigaya gitmek daha kısmet olmadı :))) ama çok güzel memleket yaaaaaaaabende lapsekiliyim canım.şuanda bigada oturuyoruz bizde.benimde eşim trabzonlu.yani oğluşum laz uşağı
slm kızlar nasılsınız beni hatırladınızmı.37 haftalık olduk az kaldı kızıma kavuşmaya.herseyimiz hazır bekliyoruz allahın izniyle
hayırlı olsunBende tüp bebekle bebişimi bekliyorum kızlarr, benide aranıza alırmısınız
merhaba arkadaşlar:112:
yahyamı uyuttum geldim.nasılsınız görüşemeyeli:126:
Bende tüp bebekle bebişimi bekliyorum kızlarr, benide aranıza alırmısınız
kızlarrrrrrrrrrrrr sonunda 29 haftam bitti oleeeeeeeeey :)))))))
30 haftaya başlıyorum herzaman seninleci düzeltirsin hıııııııııııııh
ha ha ha h a
ay hayatım belkide aynı tarz beğendik zaten benim baktıklarımda motif taşlı model farlı oluyo mesela 3 çekmece bi ikili bi tekli kapak yata direk 3lü kapak ama dışı taşsüslemeli oluyo beyaz mdf dediğingini ya benim yaptırabileceğim biyerde yok mecbur alcam ama baktıklarım hep şifınyeri büyüyenve kanguru yataklı yani 2 yatak 3yada 4kapılı dolap bitanede oyuncak rafı ve oyuncak kutusu yanında hatta bir yer ekstraadan ayaklı abazur hediye ediyordu :))))))))her zaman seninle canım; elin bir deymişken listeye benimde haftamı düzelttir misin 23. haftadayız. nurcan cım bende burda bir yerde çok güzel bir bebek odası beğendim fiyatlarda senin dediğin gibi 3 kapılı dolap büyüyen yatak 2200 ama şifonyeride var onu alırsak 2800 oluyor birde lake mdf heryeri bizede pahalı geldi daha bunu halısı perdesi var tanığımız bir mobilyacı var siz beğenin hiç o paraları vermeyin yaparız aynısını demiş eşime gidip görüşmedik benimde beğendiğim oda taşlı ben görmüştüm sonra eşime göstermek için tekrar gittik bu bebek odasımı diyor bizim yatak odasından daha güzel harika şeyler var.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
herzaman seninle ... benide 33. hafta olarak düzeltirmisin pls....
Günaydin kizlar.
Herkes yatak odalarina bakmaya basladi biz halen bakamadik bakmicaz'da bir mayis ayi gelsin öyle bakariz. Bende büyüyen yatak istiyorum.
Nurcan sende 30'lari devirmisin masallah darisi bize
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
haftan hayırlı olsun canım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?