espoir_fr bebişlere isim düşündün mü ????
listede baktım isim yok seninkilerinin karşısında ...
iyi maşallah ..sıkıntılı dönemi atlatıyorsun yavaş yavaş ... 2li testten ve 14. haftadan sonra daha bir rahatlarsınBende elh. 12. haftaya girdim. Bursa'da Pembe Mavi Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
merhaba güzel anneler 3lü testim çok iyi çıktı çok çok şükür :) sizler nasılsınız bakalım umarım herkes çoook iyidir :)
Bende elh. 12. haftaya girdim. Bursa'da Pembe Mavi Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
merhaba güzel anneler 3lü testim çok iyi çıktı çok çok şükür :) sizler nasılsınız bakalım umarım herkes çoook iyidir :)
cnm artık sende listemize eklendin,hayırlısı olsun...Bende elh. 12. haftaya girdim. Bursa'da Pembe Mavi Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
Evet inş. inş. ben 2 li 3 lü testleri yaptırmıycam. Eşimle böyle bir karar aldık :)iyi maşallah ..sıkıntılı dönemi atlatıyorsun yavaş yavaş ... 2li testten ve 14. haftadan sonra daha bir rahatlarsın
çok sevindim hayırlı olsun
hayırlı olsun kızlar :))))))
cnm artık sende listemize eklendin,hayırlısı olsun...
çok şükür cnm...bizlerde iyiyiz bi yaramazlık yok şükür...
maşallah bi kızın oluyomuş hayırlısı olsun cnm...benimde kızım bazı kontrollerde 1 2 gün önden gittiği oluyodu...ayrıntılıyı hepimiz çok merak ediyoruz cnm inş sorunsuz geçiririz...selam kızlar...bizim de haftaiçi muayenemiz vardı..bana göre 17.haftadayız ama doktorum 1 hafta önden gidiyor şimdilik dedi.benim bıcırık 192 gram olmuş ve kız olduğu kesinleşti.üçlü test için kan verdim.pazartesi sonuç bildirecekler.en çok da şu ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum.bir dahaki muayenede onun için yönlendirecek doktorum..inşallah test sonuçlarım da iyi çıkar da...çok şükür haberler iyi yani kızlar...
kızlar herkes ne yapıyor bir girip bir çıkıyoruz bugün ...denk gelemedik bir türlü ....
hava çok güzel .. ama mlsf evdeyim ... hamileliği yaza denk gelenler bol bol keyfini çıkarıp gezsin .. ben kışın üşümekle geçirdim .. tam havalar açıyor ..ağırlaştım biraz ... şimdide uzun süreli dışarı çıkamıyorum ... temizliğimi doya doya yapamıyorum ...
mutfakdolaplarını boşalttım .. yağ çözücüleri sıktım .. geldim çorbamı içiyorum .. bilg. karşısında ...
önce yakıtımı alayım dimi :)))
en son transferden önce heryeri dökmüştüm .. sonra bu kadar derin yapamadım ..
hade ben kaçar işlere bakayım arada bakarım gene
hayırlı olsun ... Hep kız olduk ne güzel ... erkek azınlıkta .. bu sene kız senesi galiba:)))selam kızlar...bizim de haftaiçi muayenemiz vardı..bana göre 17.haftadayız ama doktorum 1 hafta önden gidiyor şimdilik dedi.benim bıcırık 192 gram olmuş ve kız olduğu kesinleşti.üçlü test için kan verdim.pazartesi sonuç bildirecekler.en çok da şu ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum.bir dahaki muayenede onun için yönlendirecek doktorum..inşallah test sonuçlarım da iyi çıkar da...çok şükür haberler iyi yani kızlar...
tedaviden önce kazıdım ama .. hamilelikte de bir-iki kere kadın geldi .. benim gibi yapamaz hiçbir kadın ... ben herşeyi tek tek yıkıyorum siliyorum .. düzen tertip yapıyorum ..bir sürü atılacak çıkartıp .. yer genişletiyorum ...kolay gelsin cnm...
bende senin dediğin gibi tedavi olacağım ay kesinleşince 1 ay öncesinden bütün evi alt üst ettim duvarları bile sildim o kadar derin yani...benim evim çok büyük 165m.1 ayda ara sıra dinlene dinlene çok zor bitirmiştim.
bi mutfağım kalmıştı mutfağımda çok büyük salonum kadar onuda tedavi aşamasında iğnelerimi yaparken 2 günde bitirmiştim...hamile kalırsam yapamam dedim ve iyiki yapmışım diyorum şimdi..1 ay sonrada kadın tutarım artık derin temizlik için napim...
hava çok güzel ama bende bugün evdeyim malesef kocişte bıraktı gitti...
hayırlı olsun ... Hep kız olduk ne güzel ... erkek azınlıkta .. bu sene kız senesi galiba:)))
tedaviden önce kazıdım ama .. hamilelikte de bir-iki kere kadın geldi .. benim gibi yapamaz hiçbir kadın ... ben herşeyi tek tek yıkıyorum siliyorum .. düzen tertip yapıyorum ..bir sürü atılacak çıkartıp .. yer genişletiyorum ...
kadın alıcam gene .. onun yapacakları başka ..camları silsin koltuk halı silip banyo ovsun .. yani daha çok kuvvet isteyen ve herkesin yapacağı şeyleri ...
ama senin gibi mutfağım çok büyük olsa çok yapamayabilirim bilemiyorum canım ... yardım edecek yakınımda yok ..ne şimdi ne doğumdan sonra
sende son günlere gelince bakarsın bir çaresine ...
çook iş oluyor sonlara doğru .. yatak yorganlar yıkanacak daha .. buzluğa yemekler yapıp koyucam ... ohooo ...
kociş nereye kaçtı aloooo .... aaaaa ....
ben de kendi yaptığım işi seviyorum. sağolsun eşim de yardımcı oluyor baya. şimdi ben de sarma yapıyorum dolaba koymak için sonra misafir gelince çok rahat oluyor kurabiye poğaça falan da koyuyorum ne zaman müsaitsem.maşallah bi kızın oluyomuş hayırlısı olsun cnm...benimde kızım bazı kontrollerde 1 2 gün önden gittiği oluyodu...ayrıntılıyı hepimiz çok merak ediyoruz cnm inş sorunsuz geçiririz...
kolay gelsin cnm...
bende senin dediğin gibi tedavi olacağım ay kesinleşince 1 ay öncesinden bütün evi alt üst ettim duvarları bile sildim o kadar derin yani...benim evim çok büyük 165m.1 ayda ara sıra dinlene dinlene çok zor bitirmiştim.
bi mutfağım kalmıştı mutfağımda çok büyük salonum kadar onuda tedavi aşamasında iğnelerimi yaparken 2 günde bitirmiştim...hamile kalırsam yapamam dedim ve iyiki yapmışım diyorum şimdi..1 ay sonrada kadın tutarım artık derin temizlik için napim...
hava çok güzel ama bende bugün evdeyim malesef kocişte bıraktı gitti...
valla hava çok hoş ama bizde evdeyiz kızımın odası nı boyadık yarın kuruyunca yavaş yavaş tem,izlerim .amaşır usyu ile :)))))))))) ay bende mutfağı enson transfer öncesi temizlemiştim ufak bi mutfak ama aldı başını gidiyo valla eşyamda çok olunca :))))))))))kızlar herkes ne yapıyor bir girip bir çıkıyoruz bugün ...denk gelemedik bir türlü ....
hava çok güzel .. ama mlsf evdeyim ... hamileliği yaza denk gelenler bol bol keyfini çıkarıp gezsin .. ben kışın üşümekle geçirdim .. tam havalar açıyor ..ağırlaştım biraz ... şimdide uzun süreli dışarı çıkamıyorum ... temizliğimi doya doya yapamıyorum ...
mutfakdolaplarını boşalttım .. yağ çözücüleri sıktım .. geldim çorbamı içiyorum .. bilg. karşısında ...
önce yakıtımı alayım dimi :)))
en son transferden önce heryeri dökmüştüm .. sonra bu kadar derin yapamadım ..
hade ben kaçar işlere bakayım arada bakarım gene
selam kızlar...bizim de haftaiçi muayenemiz vardı..bana göre 17.haftadayız ama doktorum 1 hafta önden gidiyor şimdilik dedi.benim bıcırık 192 gram olmuş ve kız olduğu kesinleşti.üçlü test için kan verdim.pazartesi sonuç bildirecekler.en çok da şu ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum.bir dahaki muayenede onun için yönlendirecek doktorum..inşallah test sonuçlarım da iyi çıkar da...çok şükür haberler iyi yani kızlar...
ben de kendi yaptığım işi seviyorum. sağolsun eşim de yardımcı oluyor baya. şimdi ben de sarma yapıyorum dolaba koymak için sonra misafir gelince çok rahat oluyor kurabiye poğaça falan da koyuyorum ne zaman müsaitsem.
tuttum bu fikri,bende deneyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?