Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

B]meleğini bekleyenler [/B]

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

merhaba güzel anneler 3lü testim çok iyi çıktı çok çok şükür :) sizler nasılsınız bakalım umarım herkes çoook iyidir :)

Bende elh. 12. haftaya girdim. Bursa'da Pembe Mavi Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
iyi maşallah ..sıkıntılı dönemi atlatıyorsun yavaş yavaş ... 2li testten ve 14. haftadan sonra daha bir rahatlarsın
merhaba güzel anneler 3lü testim çok iyi çıktı çok çok şükür :) sizler nasılsınız bakalım umarım herkes çoook iyidir :)

çok sevindim hayırlı olsun

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---20.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)mihrimah24------pembe mavi-------------12.hafta
doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bende elh. 12. haftaya girdim. Bursa'da Pembe Mavi Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
cnm artık sende listemize eklendin,hayırlısı olsun...

çok şükür cnm...bizlerde iyiyiz bi yaramazlık yok şükür...

selam kızlar...bizim de haftaiçi muayenemiz vardı..bana göre 17.haftadayız ama doktorum 1 hafta önden gidiyor şimdilik dedi.benim bıcırık 192 gram olmuş ve kız olduğu kesinleşti.üçlü test için kan verdim.pazartesi sonuç bildirecekler.en çok da şu ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum.bir dahaki muayenede onun için yönlendirecek doktorum..inşallah test sonuçlarım da iyi çıkar da...çok şükür haberler iyi yani kızlar...

kızlar herkes ne yapıyor bir girip bir çıkıyoruz bugün ...denk gelemedik bir türlü ....
hava çok güzel .. ama mlsf evdeyim ... hamileliği yaza denk gelenler bol bol keyfini çıkarıp gezsin .. ben kışın üşümekle geçirdim .. tam havalar açıyor ..ağırlaştım biraz ... şimdide uzun süreli dışarı çıkamıyorum ... temizliğimi doya doya yapamıyorum ...
mutfakdolaplarını boşalttım .. yağ çözücüleri sıktım .. geldim çorbamı içiyorum .. bilg. karşısında ...
önce yakıtımı alayım dimi :)))
en son transferden önce heryeri dökmüştüm .. sonra bu kadar derin yapamadım ..

hade ben kaçar işlere bakayım arada bakarım gene

iyi maşallah ..sıkıntılı dönemi atlatıyorsun yavaş yavaş ... 2li testten ve 14. haftadan sonra daha bir rahatlarsın

çok sevindim hayırlı olsun
Evet inş. inş. ben 2 li 3 lü testleri yaptırmıycam. Eşimle böyle bir karar aldık :)

hayırlı olsun kızlar :))))))

Teş. ederim :)

cnm artık sende listemize eklendin,hayırlısı olsun...

çok şükür cnm...bizlerde iyiyiz bi yaramazlık yok şükür...

Gördüm teş. ederim :) çok saolun. Rabbim kucaklarımıza almayıda nasib etsin, acılarını göstermesin inş.

Son düzenleme:
maşallah bi kızın oluyomuş hayırlısı olsun cnm...benimde kızım bazı kontrollerde 1 2 gün önden gittiği oluyodu...ayrıntılıyı hepimiz çok merak ediyoruz cnm inş sorunsuz geçiririz...

kolay gelsin cnm...
bende senin dediğin gibi tedavi olacağım ay kesinleşince 1 ay öncesinden bütün evi alt üst ettim duvarları bile sildim o kadar derin yani...benim evim çok büyük 165m.1 ayda ara sıra dinlene dinlene çok zor bitirmiştim.
bi mutfağım kalmıştı mutfağımda çok büyük salonum kadar onuda tedavi aşamasında iğnelerimi yaparken 2 günde bitirmiştim...hamile kalırsam yapamam dedim ve iyiki yapmışım diyorum şimdi..1 ay sonrada kadın tutarım artık derin temizlik için napim...
hava çok güzel ama bende bugün evdeyim malesef kocişte bıraktı gitti...

hayırlı olsun ... Hep kız olduk ne güzel ... erkek azınlıkta .. bu sene kız senesi galiba:)))
tedaviden önce kazıdım ama .. hamilelikte de bir-iki kere kadın geldi .. benim gibi yapamaz hiçbir kadın ... ben herşeyi tek tek yıkıyorum siliyorum .. düzen tertip yapıyorum ..bir sürü atılacak çıkartıp .. yer genişletiyorum ...
kadın alıcam gene .. onun yapacakları başka ..camları silsin koltuk halı silip banyo ovsun .. yani daha çok kuvvet isteyen ve herkesin yapacağı şeyleri ...
ama senin gibi mutfağım çok büyük olsa çok yapamayabilirim bilemiyorum canım ... yardım edecek yakınımda yok ..ne şimdi ne doğumdan sonra
sende son günlere gelince bakarsın bir çaresine ...
çook iş oluyor sonlara doğru .. yatak yorganlar yıkanacak daha .. buzluğa yemekler yapıp koyucam ... ohooo ...

kociş nereye kaçtı aloooo .... aaaaa ....

Son düzenleme:

yorma kendini cnm benim...
buzluğa yemekmi koyacan o niye kız hangi yemekler buzluğa konurkii bak bu konuda bilgisiz kalmışım ben börek sarıp atıyodumda yemek ilk duydum
ayy kociş nereye kaçacak işine gitti...
çok şükür gitme gelme saat sorunu yok istediği saatte gidip istediği saatte geliyo...cnm sıkıldı şu saattede gelse olur,
aslında bi iki iş var yapsam iyi olur ama bugün tembelim..:84:

ben de kendi yaptığım işi seviyorum. sağolsun eşim de yardımcı oluyor baya. şimdi ben de sarma yapıyorum dolaba koymak için sonra misafir gelince çok rahat oluyor kurabiye poğaça falan da koyuyorum ne zaman müsaitsem.

valla hava çok hoş ama bizde evdeyiz kızımın odası nı boyadık yarın kuruyunca yavaş yavaş tem,izlerim .amaşır usyu ile :)))))))))) ay bende mutfağı enson transfer öncesi temizlemiştim ufak bi mutfak ama aldı başını gidiyo valla eşyamda çok olunca :))))))))))

oh oh prenseslere bak tüp bebişde kızlar daha inatçı heralde sım sıkı tutunuyo sıpalar baksana ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…