:)))))))))) kız sen öldürdün beni harbiden koymuyonmu dondurucuya bişi :)))))))
yaw öyle et falan koyuyorum ama yemek pişiripte dondurucuya koymuyorum...yazın genelde sebze koyarım bol bol kışın alıp pişirmek için...
bebek doğunca zor yapacağım yemek .. gelen giden de olacak misafir...yorma kendini cnm benim...
buzluğa yemekmi koyacan o niye kız hangi yemekler buzluğa konurkii bak bu konuda bilgisiz kalmışım ben börek sarıp atıyodumda yemek ilk duydum
ayy kociş nereye kaçacak işine gitti...
çok şükür gitme gelme saat sorunu yok istediği saatte gidip istediği saatte geliyo...cnm sıkıldı şu saattede gelse olur,
aslında bi iki iş var yapsam iyi olur ama bugün tembelim..:84:
valla hava çok hoş ama bizde evdeyiz kızımın odası nı boyadık yarın kuruyunca yavaş yavaş tem,izlerim .amaşır usyu ile :)))))))))) ay bende mutfağı enson transfer öncesi temizlemiştim ufak bi mutfak ama aldı başını gidiyo valla eşyamda çok olunca :))))))))))
e tamam işte zaten öle pişmiş konmuyo dolmayı felanda yapıp çiğ koyuyoruz sonra çıkarıp pişiriyosun
hayatım :)))))))) pişmiş pek bişi konmuyo zaten kavurma et konuyo bide karnıyarık felan gibi yemekler için kızartıp hazırda sebze konuluyo başka bişi konmyo gerisi çiğ konur çıkarıp pişirilir ki çşiğken bile en fazla 3-4 ayda tüketilmeli
ayyy aynen yaw bende bunları demek istedim yoksa dondurucum ağzınla bir dolu tembel dediysek o kadarda değil yaniiie tamam işte zaten öle pişmiş konmuyo dolmayı felanda yapıp çiğ koyuyoruz sonra çıkarıp pişiriyosun
hayatım :)))))))) pişmiş pek bişi konmuyo zaten kavurma et konuyo bide karnıyarık felan gibi yemekler için kızartıp hazırda sebze konuluyo başka bişi konmyo gerisi çiğ konur çıkarıp pişirilir ki çşiğken bile en fazla 3-4 ayda tüketilmeli
bebek doğunca zor yapacağım yemek .. gelen giden de olacak misafir...
1- sigaraböreği sarıp koyacağım
2- köfte yapıp kızartmadan dondurucuya direkt
3- bol bol soğan doğrayıp koyacağım
4- mantı yaptıracağım elde 1 kilo koyarım dondurucuya
5- piramit pasta yaparım 4-5 kalıp .. o da buzluk pastası zaten
6- yer kalırsa ..az biraz poğaça kurabiye koyarım pişirip
doğumdan sonra bir müddet beni rahat ettirir diye düşünüyorum
ohh .. tertemiz olmuştur .... çok çamaşır suyu koklama-kullanacaksan sulandır camı açta temizle .. miden bulanır ...
doğuma temizlersin birde ... bir müddet rahat edersin ...
at fazlalıkları .. beni bir görsen .. şimdi bile mutfaktan dünya çöp çıkardım ... kullanmadığım ne varsa atıyorum .. ne güzell yer açılıyor ...
çok pislenen yerlere folyolar poşetler. plastikler kestim koydum .... yağların altına büyük kartonlar ...
pislendikçe değiştirmek için ... öok uzun süre gider hem temiz kalır bide .. tavsiye ederim sanada
ayyy aynen yaw bende bunları demek istedim yoksa dondurucum ağzınla bir dolu tembel dediysek o kadarda değil yaniii
hamarat karıyımdır yaniii
hmm anladım senin dediğinide nevracım dediğin gibi çok iyi olur bizde inş son zamanlarımızda böyle hazırlıklar yaparız inş...
ohh ne güzel temizlendin valla maşallah...
bu arada piramit pasta cnm çektii hiçte yapmadım tarifinide bilmem:26::26::26:
kız nevra bi müsait olduğunda versene tarifini ne konuyo içine yapayım...
hamaratlığımı gösterim size
ayy canım benim .. hakkını helal et benim yüzümden canın çekti ...
defterime bakayım yazayım sana bugün bir ara
ay canım bendede atma hastalığı vardır eşim o yüzden kendi dolabını hayatta bana elletmez oda benim tam aksime çapulcu gibidir ben temizliğe başlaınca hıh bakalım gene neleri atacan der :))))))) eğer onun eşyalarını atıyosam gizlice alır saklar :)))))))) ha h abebek doğunca zor yapacağım yemek .. gelen giden de olacak misafir...
1- sigaraböreği sarıp koyacağım
2- köfte yapıp kızartmadan dondurucuya direkt
3- bol bol soğan doğrayıp koyacağım
4- mantı yaptıracağım elde 1 kilo koyarım dondurucuya
5- piramit pasta yaparım 4-5 kalıp .. o da buzluk pastası zaten
6- yer kalırsa ..az biraz poğaça kurabiye koyarım pişirip
doğumdan sonra bir müddet beni rahat ettirir diye düşünüyorum
ohh .. tertemiz olmuştur .... çok çamaşır suyu koklama-kullanacaksan sulandır camı açta temizle .. miden bulanır ...
doğuma temizlersin birde ... bir müddet rahat edersin ...
at fazlalıkları .. beni bir görsen .. şimdi bile mutfaktan dünya çöp çıkardım ... kullanmadığım ne varsa atıyorum .. ne güzell yer açılıyor ...
çok pislenen yerlere folyolar poşetler. plastikler kestim koydum .... yağların altına büyük kartonlar ...
pislendikçe değiştirmek için ... öok uzun süre gider hem temiz kalır bide .. tavsiye ederim sanada
canım ben her sene koyarımpatlıcan dolaba karnıyarık içinde şakşuka içinde ayrrı ayrı bayılırım patıcanlı her yemeğe buyur gelin sende herzaman seninle sende gel kız yaparım yerik üç hamiş :)))))))ay valla yaaaa .. biri karnıyarık yapsada buzluğuma koysa en rahat o ...
birde patlıcan mevsimi değil hormonlu .. yaz olsa ... bol bol közmatiikte közle poşetlere koy .... karnıyarık yap koy ...
patlıcanın her yemeği güzel oluyor ...
ayyy aynen yaw bende bunları demek istedim yoksa dondurucum ağzınla bir dolu tembel dediysek o kadarda değil yaniii
hamarat karıyımdır yaniii
hmm anladım senin dediğinide nevracım dediğin gibi çok iyi olur bizde inş son zamanlarımızda böyle hazırlıklar yaparız inş...
ohh ne güzel temizlendin valla maşallah...
bu arada piramit pasta cnm çektii hiçte yapmadım tarifinide bilmem:26::26::26:
nevracım sakın öyle düşünme ben bugün bi tatlı yada pasta yapmak istiyodum ne yapcağıma karar veremedim oturdum kaldım pc başında senin piramit demen birden aa bende bugün yapabilirdim oldum
sonra tarif yok bende ondan öyle dedim...
özelden mesaj attım .. canım .. burada yemek ler tarifler yapıpta kimsenin canını çektirmeyelim dedim ...
ay canım bendede atma hastalığı vardır eşim o yüzden kendi dolabını hayatta bana elletmez oda benim tam aksime çapulcu gibidir ben temizliğe başlaınca hıh bakalım gene neleri atacan der :))))))) eğer onun eşyalarını atıyosam gizlice alır saklar :)))))))) ha h a
bende şey koyuyom böle süngergibi süslü bezler oluyo 1 milyoncuda onlardan koyuyorum caım hep :))))) dolaplarımın içinde felna olnlardan var dolağlarım kötü zaten kiracıyımya evsahibide deli yaptırmıyo bende öle dantel felan koymuyom o şelerden koyuyom her yere :)))))))))
canım ben her sene koyarımpatlıcan dolaba karnıyarık içinde şakşuka içinde ayrrı ayrı bayılırım patıcanlı her yemeğe buyur gelin sende herzaman seninle sende gel kız yaparım yerik üç hamiş :)))))))
ay evet bende bilmiyorum tarifini bende alırım hiç yapmadım ama yan komşum gibi eksik verme :)))))))) ha h akarı özellikle ypapammayalım diye kıskançlıktan hep yanlış verir ben hayatta yapmama verdiği tarifi :))))
sğl cnm eşimden bisküvi istiyim akşam yemeğinden sonra yaparım
nurcam bu arada sus istersen şakşuka falan filan avucumu yalamaktan karnım doydu
bende dantel koymuyorum .ilk evlenince koyuldu ... artık kaldırdım .. kullanışlı örtüler yada senin dediğin şeyler daha iyi oluyor ...
senin komşuda bi alemmiş ... bende tferruatlı anlatırımk,i ... herkes yapsın yesin ...
o zaman burdan yazayım da canı çeken olmuşsa da konuştukyaaaa ... günaha fgirmeyelim ...
tarifin,i ortaya yazalım bari ... imkan olsa yapsam size ikram etsem .. çok sık yaparım ben
buyurr arkadaşım ...
2 paket pöti bör bisküvi
2 yumurta - ben 1 tane koyuyorum .. hamileyim zararı olmasın- pişmeyecek diye içinde
kakao -- 4-5 kaşık yada 1 küçük çay bardağı
4 kaşık toz şeker
yarım paket yağ
1.5 bardak süt
vanilya
istersen portakal kabuğu rendele
yada ceviz ez koy
çok güzel oluyor ...
yumurta ile şekeri çırp ... margarini erit .. biraz ılınsın onuda kat - kakaoyu vanilyayı .. ceviz koyduysan onu .sütü . işte hepsini karıştır
.... ayrı bir yerde büskivileri gelişi güzel ufak ufak kır .. bu sulu kakaolu spsa karıştır ...
gözüne çok kuru gelirse(tüm büsküvileri kaplasın .. hepsi çukulata rengi olsun)
alimünyüm folyoda piramit şekli ver buzluğa koy ... 3-4 saat beklesin
kociş aradı gelmek üzereymiş ... ortalıkta temizlik bezleri falan var .. biraz toparlayayım barii :))))
görüşürüz gene .... kızımla öpüyruz sizleri
nevracım sğl bacım teşekkür ederim...
nurcan kıs yok şaka diyom bee
Ayy kızlar evde kabloya takıldım..Uçuyodum nerdeyse..Zor toparladım,düşmedim....Korkarım karnım önden gittiii:)))Ödüm patladı ya bişey olduysa die...Kendime kızıyom bu kadar pimpirikli olma die..Bide siz kızsanız...Belki aklım başıma gelir....
gözdemm
lütfen bundan sonra attığın atacağın adımlara dikkat et,söyle eşine ortalıkta duran kabloları gizlesin kenarlara köşelere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?