Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben 2 kere düştüm biri evde biride karda hastanede :))))) hiç bişi olmadı ama sen genede dikkat et fazlada kuruntulu olma

Tamamen benim savsaklığım...Kendi taktığım fişe takıldım...Hayır psikolojim bozuk bebeğe bişey olacak die herşeyden evham yapıyorum....Normalde önemsiz bişey....

ahh cnm benim çok zor yollarla sahip olduğumuz için bu bebişlere o yüzden her adımımızda evhamlanıyoruz
aslında buda çok iyi bişi değil ama elimizde olmayan bişi öyle herşeye evhamlanıp bebişide üzme kendi canınıda sıkma güzelim...

geçmiş olsun cnm ...Allah korumuş

geçmiş olsun cnm ...Allah korumuş

ben 2 kere düştüm biri evde biride karda hastanede :))))) hiç bişi olmadı ama sen genede dikkat et fazlada kuruntulu olma

Korkuyorum çocukta kuruntulu olcak die...Uzandım bişey oldu mu,takıldım bişery oldu mu...Valla kendimden bunaldım..Siz benim gibi değil misiniz??*Yoksa ben mi manyadım?

Korkuyorum çocukta kuruntulu olcak die...Uzandım bişey oldu mu,takıldım bişery oldu mu...Valla kendimden bunaldım..Siz benim gibi değil misiniz??*Yoksa ben mi manyadım?

ay cnm olmazmıyız tabi senin gibiyiz yani ben kendi adıma konuşayım pardon kızlar
bende sağıma yatıyorum ayy yok soluma yatmak daha iyiydi dön sola,sırt üstü yatıyorum sırt üstüde iyi değildi dön sola,kalkıyorum sabah yataktan kalkıyorum ay çokmu hızlı kalktım gece yatakta dönüyorum ay çok hızlı hareket ediyorum bebeğin başı döndü diyorum kendi kendime ve gün içinde bi sürü şey..ama çok takılmadan geçiyorum yoksa kafaya taksam başa çıkamamki cnm
bence sende böyle yap...

hepimiz öleyiz hayatım merak etme :)))))))

AAA sevindim o zaman...Herzaman seninle beni anlattın ...akşam dönmekten uyayamıyorum..Yan yatıyorum ama yüzüstü gibi...Ezildi mi acaba,bide grip olmuşum 20 kere hapşurup,20 kere öksürüyorum...Neyse kızlar rahattlattınız beni...

Bu topiktekilerin hepsi tüp babyy. çok merak ediyorum tüp bebek olupta normal doğum yapan varmıı? :44:

ben o sancıyı çeke çeke normal doğum yapmaya çok özeniyorum. Ve tabiki herşeyin doğalı güzel olduğu için normal doğum yapmayı çok istiyorum.

canım tüp bebektede normal doğum var ama çoğu doktor bu bebekler değerli olduğu için riske atmamaktan yana yoksa normal doğum oluyo bi sakıncası yok yani

canım tüp bebektede normal doğum var ama çoğu doktor bu bebekler değerli olduğu için riske atmamaktan yana yoksa normal doğum oluyo bi sakıncası yok yani

Biliyorum canım yaa. Dr sormaya çekiniyorum dur daha bismillah bi bebeği karnında büyütelm o günlere gelirince konuşuruz diycek kesin çok soğukkanlı ve işini çok iyi yapan bir Dr aceleye korkuya mahal yok

merhaba evet tup bebekle normaldogum yaptim 3120 gr bebegim dunyaya geldi gerci simdi 15 kilo

Biliyorum canım yaa. Dr sormaya çekiniyorum dur daha bismillah bi bebeği karnında büyütelm o günlere gelirince konuşuruz diycek kesin çok soğukkanlı ve işini çok iyi yapan bir Dr aceleye korkuya mahal yok
:)))))))))))))))))) aman iyi olsunda doktorun önemli olan o
merhaba evet tup bebekle normaldogum yaptim 3120 gr bebegim dunyaya geldi gerci simdi 15 kilo

yüzbinkere maaşallah allahım nazardan korusun 3 kilo iyi imiş negüzel almışı yavrunu kucağına rabbim bize nasip etsin

Uzmanlar, hamilelik döneminde özürlü bebek doğumuna yol açan 6 tehlikeye karşı anne adaylarını uyardı Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek isteyen anne adayının gebelik öncesi bilinçli olmasının, ortaya çıkabilecek pek çok rahatsızlığı önlediğini belirten uzmanlar, özürlü bebek doğumuna yol açan

tehlikeye karşı anneleri uyardı

Yüksek ateş, kedi ve köpekle yakın temas, her gün yapılan ağır makyaj, stres, içki ve bozulmuş yemek yemenin bebeğin özürlü doğmasına neden olduğunu tespit eden uzmanlar, bu durama yol açan sebepleri şöyle sıraladı: Hamileliğin ilk günlerinde yüksek ateş: Hamileliğin ilk günlerinde geçirilen yüksek ateş, bebeğin dış görünüşünde bir anormalliğe neden olmazken, bebeğin beyin dokularının büyümesini olumsuz etkiler ve çocuğun zeka özürlü olmasına yol açabilir

KEDİYLE TEMAS SAKINCALI

Kedi ve köpekle yakın temas: Bakteri taşıyan kedilerin bebeğin özürlü olmasına neden olan bir bulaşıcı hastalığın kaynağı olduğu ve kedinin dışkısının da bu bulaşıcı hastalığın ana yayılma yollarından biri olduğu pek bilinmiyor
Ancak yapılan bir araştırmada, İngiltere'de her yıl yaklaşık 500 bebeğin, annelerinin kediyle yakın temasta bulunmasından dolayı özürlü kaldığı ortaya çıktı Her gün ağır makyaj yapmak: Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen bir araştırma sonucuna göre, her gün ağır makyaj yapan kadınların makyaj yapmayanlara göre özürlü bebek doğurma riski 125 kat daha fazla Bebeği olumsuz etkileyen ise, kozmetik ürünlerde bulunan arsenik, kurşun ve merkür gibi zehirli maddeler
Bu gibi maddeler hamile kadının cildinden bebeğin kan dolaşımına giriyor ve bebeğin normal büyümesini olumsuz etkiliyor

BOZULMUŞ YEMEKLER ZARARLI STRES:

Hamileliğin ilk üç ayı içinde yaşanan stres, bebeğin "tavşan dudaklı" olması gibi çeşitli özürlere neden olabiliyor İÇKİ: Hamile kadın içki içtiği zaman, alkol plasentadan embriyoya geçer ve bebeğe ciddi zarar verir Hamilelik döneminde günlük iki bardak ya da daha fazla alkollü içki, bebeğin özürlü olmasına neden olabilir

BOZULMUŞ YEMEK YEMEK: Uzmanlar, hamile kadının yediği bozulmuş yemeklerde bulunan küfün, plasentadan bebeğe geçtiğini, bunun da bebeğin kromozomlarında kötü etkiye yol açtığını belirtiyorlar

geçmiş olsun öksürmen çok devam ederse doktora görün canım ... öksürük şiddetli ve uzun sürerse kasılmalara neden olabiliyormuş ...

88 ve 177 4 gün sonra tekrar merak eden varsa böyle şimdiliktransferin 16 cı günü bugün yani kaç haftalık olmuş oluyor 2 haftamı artısı varmı çok cahilim yaaaa doktorum çok ciddi bişey sormaya korkuyorum

cnm değerin katlanarak ilerliyo ne güzel maşallah sana...
son adet tarihinden hesaplanıyo cnm
sen muhtemelen 5 haftalık hamilesindir cnm

[]B]meleğini bekleyenler [/B]

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta*
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…