Ayy kızlar evde kabloya takıldım..Uçuyodum nerdeyse..Zor toparladım,düşmedim....Korkarım karnım önden gittiii:)))Ödüm patladı ya bişey olduysa die...Kendime kızıyom bu kadar pimpirikli olma die..Bide siz kızsanız...Belki aklım başıma gelir....
Tamamen benim savsaklığım...Kendi taktığım fişe takıldım...Hayır psikolojim bozuk bebeğe bişey olacak die herşeyden evham yapıyorum....Normalde önemsiz bişey....
Ayy kızlar evde kabloya takıldım..Uçuyodum nerdeyse..Zor toparladım,düşmedim....Korkarım karnım önden gittiii:)))Ödüm patladı ya bişey olduysa die...Kendime kızıyom bu kadar pimpirikli olma die..Bide siz kızsanız...Belki aklım başıma gelir....
geçmiş olsun cnm ...Allah korumuş
ahh cnm benim çok zor yollarla sahip olduğumuz için bu bebişlere o yüzden her adımımızda evhamlanıyoruz
aslında buda çok iyi bişi değil ama elimizde olmayan bişi öyle herşeye evhamlanıp bebişide üzme kendi canınıda sıkma güzelim...
ben 2 kere düştüm biri evde biride karda hastanede :))))) hiç bişi olmadı ama sen genede dikkat et fazlada kuruntulu olma
Korkuyorum çocukta kuruntulu olcak die...Uzandım bişey oldu mu,takıldım bişery oldu mu...Valla kendimden bunaldım..Siz benim gibi değil misiniz??*Yoksa ben mi manyadım?
Korkuyorum çocukta kuruntulu olcak die...Uzandım bişey oldu mu,takıldım bişery oldu mu...Valla kendimden bunaldım..Siz benim gibi değil misiniz??*Yoksa ben mi manyadım?
hepimiz öleyiz hayatım merak etme :)))))))
ay cnm olmazmıyız tabi senin gibiyiz yani ben kendi adıma konuşayım pardon kızlar
bende sağıma yatıyorum ayy yok soluma yatmak daha iyiydi dön sola,sırt üstü yatıyorum sırt üstüde iyi değildi dön sola,kalkıyorum sabah yataktan kalkıyorum ay çokmu hızlı kalktım gece yatakta dönüyorum ay çok hızlı hareket ediyorum bebeğin başı döndü diyorum kendi kendime ve gün içinde bi sürü şey..ama çok takılmadan geçiyorum yoksa kafaya taksam başa çıkamamki cnm
bence sende böyle yap...
Bu topiktekilerin hepsi tüp babyy. çok merak ediyorum tüp bebek olupta normal doğum yapan varmıı? :44:
ben o sancıyı çeke çeke normal doğum yapmaya çok özeniyorum. Ve tabiki herşeyin doğalı güzel olduğu için normal doğum yapmayı çok istiyorum.
canım tüp bebektede normal doğum var ama çoğu doktor bu bebekler değerli olduğu için riske atmamaktan yana yoksa normal doğum oluyo bi sakıncası yok yani
Bu topiktekilerin hepsi tüp babyy. çok merak ediyorum tüp bebek olupta normal doğum yapan varmıı? :44:
ben o sancıyı çeke çeke normal doğum yapmaya çok özeniyorum. Ve tabiki herşeyin doğalı güzel olduğu için normal doğum yapmayı çok istiyorum.
:)))))))))))))))))) aman iyi olsunda doktorun önemli olan oBiliyorum canım yaa. Dr sormaya çekiniyorum dur daha bismillah bi bebeği karnında büyütelm o günlere gelirince konuşuruz diycek kesinçok soğukkanlı ve işini çok iyi yapan bir Dr aceleye korkuya mahal yok
merhaba evet tup bebekle normaldogum yaptim 3120 gr bebegim dunyaya geldi gerci simdi 15 kilo
AAA sevindim o zaman...Herzaman seninle beni anlattın ...akşam dönmekten uyayamıyorum..Yan yatıyorum ama yüzüstü gibi...Ezildi mi acaba,bide grip olmuşum 20 kere hapşurup,20 kere öksürüyorum...Neyse kızlar rahattlattınız beni...
geçmiş olsun öksürmen çok devam ederse doktora görün canım ... öksürük şiddetli ve uzun sürerse kasılmalara neden olabiliyormuş ...
88 ve 177 4 gün sonra tekrar merak eden varsa böyle şimdiliktransferin 16 cı günü bugün yani kaç haftalık olmuş oluyor 2 haftamı artısı varmı çok cahilim yaaaa doktorum çok ciddi bişey sormaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?