Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

nurcancım bebişin ismini sildim ailem daha bebeğin ismini belirlemen iyi değildedi okiş

Neyse bende çooook çok canım çektiğinde yerim artık napayım

[][]B]meleğini bekleyenler [/B]

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 32.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----18.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

[][][]B]meleğini bekleyenler [/B]

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 33.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----20.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------17.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 16.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

slm cnm nasılsın...
iş güç peşine düştün yine dime gene ne işler yapıyosun bakalım...
yaa bu arada ben listemizi sayfalarda ararken nazım 83 girdi topiğe ama baktım bişi yazmamış..:84:

bebekli olunca giriyorlar .. bazen yazamadan çıkıyorlar ...

bugün daha bişey yapmadım ..sadece mutfak işi yemek falan yaparım bugün . yarın doktora gideceğim kontrolüm var .. hastane kardeşim evine yakın .. onda olucam ... bebeği oldu yaaa.. kız kahvaltıyı bile zor hazırlıyor ... yapıpta götüreyim diye ....
hee bide 2-3 parça ütüm var okadar ...
artık evde iş biriktirmek istemiyorum .. birikince yapamıyorum tatlım..

cnmm inş güzel sorunsuz bi kontrol geçirirsin..bebekli olunca zor valla Allah herkese nasip etsin bebiş ama kolaylığınıda versin inş...
bende bugün iş paylaşımı yaptım kendimce gidicem gelicem gidicem gelicem
anca topikleri yeni bitirdim okumayı
seni listede düzeltirken kendimi gördüm meğerse kendimi 2 haftadır düzeltmemişim
18 de kalmış yarın 20.ye başlıyoruz elim demişken kendimide düzeltiyim dedi bi bakarım 18
sen nereye hastaneye gidiyosun cnm kontrole

eeee. terzi söküğünü dikmezmiş

güngören özel ilgi hastanesi cnm

326 değerim 4 katı çıkmamış her an kaybedebilirim doktor öyle dedi 4 gün önce 177 idi yükselme yok çok üzgünüm 1 hafta içinde belli olur dedi

slm cnm nasılsın...
iş güç peşine düştün yine dime gene ne işler yapıyosun bakalım...
yaa bu arada ben listemizi sayfalarda ararken nazım 83 girdi topiğe ama baktım bişi yazmamış..:84:

canım ne hbr nasılsın kızım uyuyordu uyandı şimdide mama yiyoruz
tek elimle yazıyorummm valla hiç bir şey eskisi gibi değil her şeyi küçük cimcimem belirliyorrr
bu arada hasta oldu kuzum iğne yaptırıyoruz her gün bugün son inşlhh iyi olur kızım idrar yolu enfeksiyonu varmış huysuzluguda ondanmış ayrıca gaz sorunumuzda hat safhada offff kızlra bir ağlamaya başlıyor insanın içi parçalanıyor karşılıklı ağlaşıyoruz artık sizler ne yapıyorsunuz son zamanlara gelenler ağırlaşmışsınızdır allh yardımcınız olsun arkadaşlar

aynen valla bebekleriniz gelsin anlarsınız o zaman ))))
allahtan eşim bu aralar evde dersleri azaldı diye öğleye kadar evde oluyor kahvaltımız falan o hazırlıyor mutfağı topluyor ben öğleye kadar kızanımla uğraşıyorum hiç bir şey yapamıyorum geçen eşim yoktu sabah kahvaltıyı öğlen 1 de yaptım inanaın halbuki sabah 7 de kalkmıştık:93::93::93::93:

Son düzenleme:
326 değerim 4 katı çıkmamış her an kaybedebilirim doktor öyle dedi 4 gün önce 177 idi yükselme yok çok üzgünüm 1 hafta içinde belli olur dedi
cnm ama hiç yükselmemiş değilki yükselmiş yinede yanlız 4 katı değil o kadar ama bak beişin mücadele veriyo annesi üzülme sakın bebişide üzme...başka ne zaman için test yaptırmanı söyledi...

biz iyiyiz cnm ne olsun...
tekme yiyip yiyip duruyorum valla
ahh cnm kıyamam ben ona hastadamı oldu çok geçmiş olsun minicik şey yaa nasıl hemen idrar yolları enfesiyon kapabiliyo yaa kıyamam ben ona nazar deymesin kız ...hergün oku üfle yaramazı...

eee kolay değil eşleride yardımcı olacak tabi...
bu arada ara sırada olsa yardım eden yakının yokmu?

ay ne güzel di o tekmeler doğumdan sonra bağırsak prbl. oluyor yhaaa epeyce halen sanki içimde kızım kıpırdıyomuş gibi geliyordu))
idrar yolu enfk. kız bebeklerde oluyormuş çoğunlukla iyi temizlemek gerekiyor altını ıslak mendil felan kullanılmamaması gerekiyormuş bu arada bnm kız ağlıyor altı değişecek uyutursam gelirim yine

eee kolay değil eşleride yardımcı olacak tabi...
bu arada ara sırada olsa yardım eden yakının yokmu?

annem var canm allahtan çok uykusuz kalınca o geliyor beni dinlendiryor o gece eda hanım annanede kalıyor bende deliksiz uyuyorum zaten mama yiyoruz haaa valla öyle de olmasa beni yerden toplarlardı heralde )))

kan tahlili istemedi 1 hafta sonraya ultrason verdi artık ozamana belli olucak sağol cnm yaa sağol

annem var canm allahtan çok uykusuz kalınca o geliyor beni dinlendiryor o gece eda hanım annanede kalıyor bende deliksiz uyuyorum zaten mama yiyoruz haaa valla öyle de olmasa beni yerden toplarlardı heralde )))

demek kız bebeklerde oluyomuş he..bilgili olalımda...
cnm sen bak kızına bizi boşver o daha önemli şuan...mama yiyiyo demişsin emmedimi sütünmü gelmedi cnm?eğer uğrarsan yazarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…