Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba kizlar.

Nazim allah kolaylik versin vallah gözüm korkar oldu bir taneyle zor diyorsunuz ben ne yapicam 2 tane bebisle. Insallah allah yardimcim olur.

merhaba kizlar.

Nazim allah kolaylik versin vallah gözüm korkar oldu bir taneyle zor diyorsunuz ben ne yapicam 2 tane bebisle. Insallah allah yardimcim olur.

saol canım allh kolaylık verir mutlaka
allah annelerin sırtını sıvazlarmış güç kuvvat olurmuş gerçektende bn normalde 10 saat uyumazsam günde kendime gelemezdim şimdi 4 saat uyusam ohhhh diyorum ayrı bir güç oluyopr insanda senn ailen felan aynı yerdemisiniz onlar olssa daha rahat olur yardımcı olurlardı

demek kız bebeklerde oluyomuş he..bilgili olalımda...
cnm sen bak kızına bizi boşver o daha önemli şuan...mama yiyiyo demişsin emmedimi sütünmü gelmedi cnm?eğer uğrarsan yazarsın..

malesef sütüm duyuracak kadar olmadı canım
mamayı ana öğün gibi yiyor benide sütlü kave gibi üstüneee emyor çok üzüldüm süt olmadı diye ama yapacak bişey yok sağlıklı olsunda ne yapalım aptamille beslnsin

arka sayfada kaldığı için görmedin sandım tekrardan yazdım cnm...
oh oh mamanın üstüne keyifte yapıyo demek seni gidi yaramaz...maşallah ona
üzülme cnm elinden gelen bişi yok napacan...

canım hoşgeldin ... haklısın ..benim kardeşimden biliyorum .. kız 2 de kahvaltı ediyor ... 4 oluyor bazen .. sofrayı toplayamıyor ... bebek ciyaklarken nasıl bırakayım diyor ...

idrar yolu enf. çıkmış .. kıyamam canı ne ki onun ... İnş tez zamanda iyileşiir .. iğne ye nasıl dayanıyor ..yavrum benim ...
mevlütü ne yaptınız .. yaptınızmı???

326 değerim 4 katı çıkmamış her an kaybedebilirim doktor öyle dedi 4 gün önce 177 idi yükselme yok çok üzgünüm 1 hafta içinde belli olur dedi

eraycım ... çok heveslendirmek istemiyorum seni ama ;

benimkide öyle katlamamıştı tatlım...
hatta benim ilk 29 çıkmıştı .. çok düşüktü .. 2.si çok katladı
sonra 3 gün sonra az bişey çıktı ....350 küsürmü ne oldu .. korktum önce
bende bekledim ... 6. haftada direkt gittim .tahlilyaptılar 1000 üzeri çıkmıştı . baktık kese görünüyor ....

sayı 1000 e ulaşana kadar kese görünmeyebilir ... üzülme ..dinlen .ani hareket yapma ... tuvaletini bile kendini kasmadan yap .. . ben kivi yedim senin safhandayken .. birde parfüm sıkma.... yanındakilerde kullanmasın ..embiryoları öldürüyormuş ...

inşllh canm bugün son iğnemiz nasıl ağlıyor görsen dayanmıyoruz bizde ama ne yapalım işte iyileşmesi için katlanıyoruz mevlüt yapacaktım ben canım ama sonra vazgeçtim geçmiş olsuna gelenleri ikramlı ağırladık hep şerbet pasta börek çay tam 20 gün hergün misafirimiz oldu herkes geldi nerdeyse o yüzden vazgeçtim gelmezler tekrar diye annm de çok yorulmuştu her gün misafir ağırlamaktan yapmadık canm

anladım canım .. olmazsa bir ara aile içinde en yakınlar toplanır okursunuz ... bebeğin ağırlığı varsa gitsin üstünden

fotolar koydummm kızlarr

o 6 tane resim olan albüm d,mi ... maşallah

Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

evt cnm duan için saollll
silicem zaten şimdi sizin içindi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…