merhaba kizlar.
Nazim allah kolaylik versin vallah gözüm korkar oldu bir taneyle zor diyorsunuz ben ne yapicam 2 tane bebisle. Insallah allah yardimcim olur.
merhaba kizlar.
Nazim allah kolaylik versin vallah gözüm korkar oldu bir taneyle zor diyorsunuz ben ne yapicam 2 tane bebisle. Insallah allah yardimcim olur.
demek kız bebeklerde oluyomuş he..bilgili olalımda...
cnm sen bak kızına bizi boşver o daha önemli şuan...mama yiyiyo demişsin emmedimi sütünmü gelmedi cnm?eğer uğrarsan yazarsın..
malesef sütüm duyuracak kadar olmadı canım
mamayı ana öğün gibi yiyor benide sütlü kave gibi üstüneee emyor çok üzüldüm süt olmadı diye ama yapacak bişey yok sağlıklı olsunda ne yapalım aptamille beslnsin
canım ne hbr nasılsın kızım uyuyordu uyandı şimdide mama yiyoruz
tek elimle yazıyorummm valla hiç bir şey eskisi gibi değil her şeyi küçük cimcimem belirliyorrr
bu arada hasta oldu kuzum iğne yaptırıyoruz her gün bugün son inşlhh iyi olur kızım idrar yolu enfeksiyonu varmış huysuzluguda ondanmış ayrıca gaz sorunumuzda hat safhada offff kızlra bir ağlamaya başlıyor insanın içi parçalanıyor karşılıklı ağlaşıyoruz artık sizler ne yapıyorsunuz son zamanlara gelenler ağırlaşmışsınızdır allh yardımcınız olsun arkadaşlar
aynen valla bebekleriniz gelsin anlarsınız o zaman ))))
allahtan eşim bu aralar evde dersleri azaldı diye öğleye kadar evde oluyor kahvaltımız falan o hazırlıyor mutfağı topluyor ben öğleye kadar kızanımla uğraşıyorum hiç bir şey yapamıyorum geçen eşim yoktu sabah kahvaltıyı öğlen 1 de yaptım inanaın halbuki sabah 7 de kalkmıştık:93::93::93::93:
durun size kızımın fotolarında koyayım albümeee
326 değerim 4 katı çıkmamış her an kaybedebilirim doktor öyle dedi 4 gün önce 177 idi yükselme yok çok üzgünüm 1 hafta içinde belli olur dedi
canım hoşgeldin ... haklısın ..benim kardeşimden biliyorum .. kız 2 de kahvaltı ediyor ... 4 oluyor bazen .. sofrayı toplayamıyor ... bebek ciyaklarken nasıl bırakayım diyor ...
idrar yolu enf. çıkmış .. kıyamam canı ne ki onun ... İnş tez zamanda iyileşiir .. iğne ye nasıl dayanıyor ..yavrum benim ...
mevlütü ne yaptınız .. yaptınızmı???
inşllh canm bugün son iğnemiz nasıl ağlıyor görsen dayanmıyoruz bizde ama ne yapalım işte iyileşmesi için katlanıyoruz mevlüt yapacaktım ben canım ama sonra vazgeçtim geçmiş olsuna gelenleri ikramlı ağırladık hep şerbet pasta börek çay tam 20 gün hergün misafirimiz oldu herkes geldi nerdeyse o yüzden vazgeçtim gelmezler tekrar diye annm de çok yorulmuştu her gün misafir ağırlamaktan yapmadık canm
fotolar koydummm kızlarr
o 6 tane resim olan albüm d,mi ... maşallah
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
evt cnm duan için saollll
silicem zaten şimdi sizin içindi sadece
fotolar koydummm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?