ha ha valla ben dinlemiyom doktoru yiyom napim aten basurum normaldede var zaten bitek kilo alma sorunu oluyo o yüzdende sevdiğim şeyden vvazgeçemiyomNeyse bende çooook çok canım çektiğinde yerim artık napayım
oh hadi yarın iyi haberlerle gel inşallah canım kendinide yorma işle güçlebebekli olunca giriyorlar .. bazen yazamadan çıkıyorlar ...
bugün daha bişey yapmadım ..sadece mutfak işi yemek falan yaparım bugün . yarın doktora gideceğim kontrolüm var .. hastane kardeşim evine yakın .. onda olucam ... bebeği oldu yaaa.. kız kahvaltıyı bile zor hazırlıyor ... yapıpta götüreyim diye ....
hee bide 2-3 parça ütüm var okadar ...
artık evde iş biriktirmek istemiyorum .. birikince yapamıyorum tatlım..
ha h a:))))))))))) yaaaaaaaaaa listetutmak zor insan ara bul enson yazdığını eksiklikk olmasın derken kendininkini unutuyocnmm inş güzel sorunsuz bi kontrol geçirirsin..bebekli olunca zor valla Allah herkese nasip etsin bebiş ama kolaylığınıda versin inş...
bende bugün iş paylaşımı yaptım kendimce gidicem gelicem gidicem gelicem
anca topikleri yeni bitirdim okumayı
seni listede düzeltirken kendimi gördüm meğerse kendimi 2 haftadır düzeltmemişim
18 de kalmış yarın 20.ye başlıyoruz elim demişken kendimide düzeltiyim dedi bi bakarım 18
sen nereye hastaneye gidiyosun cnm kontrole
canım ya saçmalık gibi geldi bana doktorunun dediği zaten dört katı artmıyoki nemim değerim 51 idi 4 gün sonra gittiğimde 108 mi nedi doktorum geç döllenme olduğu içideğerin yüselmesi önemli kaç kat olduğu değil ded heeee eğer 51 den en fazla 60-70 gibi olsa odemekki sorunlu gebelik ama seninki 177 den 300 küsür bence iyi büyük ihtimalle senin yaramazda geç döllendi ondan değerin birazdaha düşük bizimgibi kiiiiiii nevrada yazmış zaten sana oda aynı az yükselmiş sen hiç takma kafana üzülürsen bebişinin gelişimini etkiler hem bi hafta sonra hiç bişicik göremez doktorun hayatım sakın keseyi göremezsende korkma sadece iş yapma ve nevranın dediği gibi parfum vs gibi tüm kozmetiklerden uzakdur makyaz eşyaları kremler bunlar hep bebeğin gelişimini ilk zaman engelleyen kimyasallar bol su iç ve bol bol uyu uyumak bebişin gelişimi içinb iyidir doktorunun dedikleriniumurdsama şükür değerim çoooooooook hızlı yükselmedi ama 30 haftaya geldik nevra dahada önde bizden326 değerim 4 katı çıkmamış her an kaybedebilirim doktor öyle dedi 4 gün önce 177 idi yükselme yok çok üzgünüm 1 hafta içinde belli olur dedi
canım bebeklerde sık görülüyor bu iltehap dediğin gibi kız bebişleri ıslak mendillerle silmek iyi değil bi kap ayarla suyla pamukla temizle eski usul yani bende ıslak mendil aldım ama sırf hastane için yoksa kızımın kabı var çok zararlı o mendiller cildi içindecanım ne hbr nasılsın kızım uyuyordu uyandı şimdide mama yiyoruz
tek elimle yazıyorummm valla hiç bir şey eskisi gibi değil her şeyi küçük cimcimem belirliyorrr
bu arada hasta oldu kuzum iğne yaptırıyoruz her gün bugün son inşlhh iyi olur kızım idrar yolu enfeksiyonu varmış huysuzluguda ondanmış ayrıca gaz sorunumuzda hat safhada offff kızlra bir ağlamaya başlıyor insanın içi parçalanıyor karşılıklı ağlaşıyoruz artık sizler ne yapıyorsunuz son zamanlara gelenler ağırlaşmışsınızdır allh yardımcınız olsun arkadaşlar
nurcancım nerdesin bugün göremedim seni ...
işe güce mi daldın yoksa
fotolar koydummm kızlarr
[ ha ha canım benim benim kız nazardeğmesinoynuyoya iyi olduğunu biliyom ondan oturmuyom yerimde önceden korkuma ine kaldırmıyodum şimdi titizlik astalığın geldi gerisin geri :)))))) ha ha şurayı yapim diyom bi bakıyom heryer elimden geçmiş bugünde salonumu temizedim Allah razı olsun komşum var bir tane o eçkiyo eşyalarımı ben süpürüp siliyom sonra o yerleeştiriyo gene vlla ondan yani bütün gün çalışıyom eşim bu saatte geldiği için o gelince bırakıyom kızıyo çok elimde bi bez görsün bağırıp duutryo :))))) sen nasılsın naptın bugün bayağı muhabbet etmişiniz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bebişimi göremedimmmmmmmmm
kizlar biz geldik doktordan. Hersey yolunda allaha sûkür kizimin ve oglumun gelisimi ayni ikiside iyi gelisiyor. Insallah sonuna kadar böyle devam eder.
hoşgeldinnnnnn...
maşallah canım ... Allah bozmasın ... ne kadar olmuş yavrular büyümüşlermi??? kilosu
Kilosunu söylemedi(((( en son gittigimde 2 martta 500g lardi. Aradan bir ay geçti bilmiyorum ne kadar oldular büyümüslerdir.
sabriya canım benim artık herzaman seninle ilgileniyo liiste ile hem olsun ille oraya isim yazmak gerekmiyo biz ole isteyen yazsındiye koyduk için nasaıl rahat ediyosa öle olsun
ha ha valla ben dinlemiyom doktoru yiyom napim aten basurum normaldede var zaten bitek kilo alma sorunu oluyo o yüzdende sevdiğim şeyden vvazgeçemiyom
oh hadi yarın iyi haberlerle gel inşallah canım kendinide yorma işle güçle
ha h a:))))))))))) yaaaaaaaaaa listetutmak zor insan ara bul enson yazdığını eksiklikk olmasın derken kendininkini unutuyo
canım ya saçmalık gibi geldi bana doktorunun dediği zaten dört katı artmıyoki nemim değerim 51 idi 4 gün sonra gittiğimde 108 mi nedi doktorum geç döllenme olduğu içideğerin yüselmesi önemli kaç kat olduğu değil ded heeee eğer 51 den en fazla 60-70 gibi olsa odemekki sorunlu gebelik ama seninki 177 den 300 küsür bence iyi büyük ihtimalle senin yaramazda geç döllendi ondan değerin birazdaha düşük bizimgibi kiiiiiii nevrada yazmış zaten sana oda aynı az yükselmiş sen hiç takma kafana üzülürsen bebişinin gelişimini etkiler hem bi hafta sonra hiç bişicik göremez doktorun hayatım sakın keseyi göremezsende korkma sadece iş yapma ve nevranın dediği gibi parfum vs gibi tüm kozmetiklerden uzakdur makyaz eşyaları kremler bunlar hep bebeğin gelişimini ilk zaman engelleyen kimyasallar bol su iç ve bol bol uyu uyumak bebişin gelişimi içinb iyidir doktorunun dedikleriniumurdsama şükür değerim çoooooooook hızlı yükselmedi ama 30 haftaya geldik nevra dahada önde bizden
canım bebeklerde sık görülüyor bu iltehap dediğin gibi kız bebişleri ıslak mendillerle silmek iyi değil bi kap ayarla suyla pamukla temizle eski usul yani bende ıslak mendil aldım ama sırf hastane için yoksa kızımın kabı var çok zararlı o mendiller cildi içinde
gaz sorunuda doğan 10 çocuktan 9 unda oluyor artık kolik diyorlar çoğunda 6. aya doğru geçiyor nadir bebekte ise 1 yaşına kadar devam ediyormuş kendim yaşamadım ama okuduğum kitaplarda felan doktorlar hep öle yazmışlar canım :))))))) bebeğine bi zararı yok ama meraketme sadece anneye eziyeti oluyo artık 6 ayı bitirmeye yakın rahatlarısn :)))))))
ha ha canım benim benim kız nazardeğmesinoynuyoya iyi olduğunu biliyom ondan oturmuyom yerimde önceden korkuma ine kaldırmıyodum şimdi titizlik astalığın geldi gerisin geri :)))))) ha ha şurayı yapim diyom bi bakıyom heryer elimden geçmiş bugünde salonumu temizedim Allah razı olsun komşum var bir tane o eçkiyo eşyalarımı ben süpürüp siliyom sonra o yerleeştiriyo gene vlla ondan yani bütün gün çalışıyom eşim bu saatte geldiği için o gelince bırakıyom kızıyo çok elimde bi bez görsün bağırıp duutryo :))))) sen nasılsın naptın bugün bayağı muhabbet etmişiniz
5 haftanın içindeyim geç döllenme olabilirmi diye sordum hayır dedi embriyo şekil bozukluğu olabilir dedi sağlıklı gebelik olmayabilir dedi bu gün çok ağladım keşke demeseydi bütün bunlarıda ama neyse allahıma şükür 11 yaşında oğlum var allah onıun sevgisini eksik etmesin o ilk eşimdendi bu ikinci evliliğim,belkide embriolar 2. kalite idi ondanda olabilir allah hayırlıysa versin alan allahsa verende o isyan edemeyiz ama çok üzüldüm bugünya
eray şimdi sonuç ne peki ...
kese var küçük ...
embiryo şekli bozuk olablir ...
sağlıklı olmayabilir bu mu???
ne zaman gideceksin şimdi ... .. 7. haftada falan gel bir daha bakalım .. kalp atışı varmı görelim ... demedimi ...
hayırlısı olsun canım ... dua et ..Allahtan hayırlısını iste .. bizede haber ver ..doktora gidincebir hafta sonra gel dedi kan tahlili istemedi ultrason dedi çok umutlanma kaybedebilirsin dedi yani bir hafta sonra kesin belli olucak gerileme var dedi offff doktor benim duygularımı alt üst etti anlıcağın sağol cnm ilgine
doğum listemiz çıktı piyasaya
kızlar bu arada derviş doğum yapmıştır unuttuk onu hbr de gelmedi...
Kızlar 19+3 oldum bugün hala bebişimi hissetmiyorum..arada sırada bi kıpırtı oluyo ama hareket gibi değil...O da her zaman değil...Doktor 20. haftadan sonra dedi ama sizlerde durum neydi???
ay canım yok dediğim gibi sağolsun arkadaş itiyo kakıyo benimde sadece 1 tane arkadaşım var zaten az arkadaş edinen soğuk bier tipim pek sevilmem etrafımda ama sevende tam sever ömrü billah ayrılmayız öle arkadaş edinirim laf olsundiye gitmem herkeze öleeline sağlık canım ... ama sende kendini çok yorma ... hazır bebiş oynuyor diye .. abartma temizliği ...
onlarda yoruluyorlar biz yorulunca ...
bak ben bugün ütü yaptım yemek yaptım çamaşır topladım .. pil bitti ..
daha iş yokmu dersinnn .. çookkk var ..ama sırayla ...
hem sana hem kendime diyorum aslında:)))
ne güzel komşun yardım ediyor .. .Allah razı olsun ondan ...
geçen foruma giren biri vardı yaa haskena mıydı . ondan tefriciye aldım sayı .. okuyorum ..sen okudunmu l,inki ... Allah yardımcısı olsun .. çok üzüldüm ... inş .dualarımız selamte çıkarır ....
sonra konuşulanları silmişler bide yasakmış ...
ayyyyyyyyy çok görmek istiyodum yaaaaaaaanazım bi müddet silmedi bekledi bide ... haklısın yaaaa
oh oh kuzulara maaşallahkizlar biz geldik doktordan. Hersey yolunda allaha sûkür kizimin ve oglumun gelisimi ayni ikiside iyi gelisiyor. Insallah sonuna kadar böyle devam eder.
kese gördüğünü söyledi zaten ama net değil dedi 3 milim dedi dış gebelik %90 değil dedi vallahi doktor çok iyi ama beni sözleri üzdü çok umutlanma dedi bu durumda nasıl üzülmiyimki ama sizin yazdıklarınız teselli etti sağolun varalun
nediyim hayatım hakkında hayırlısı olsun rabbim diğer yavryna uzun ömür versin5 haftanın içindeyim geç döllenme olabilirmi diye sordum hayır dedi embriyo şekil bozukluğu olabilir dedi sağlıklı gebelik olmayabilir dedi bu gün çok ağladım keşke demeseydi bütün bunlarıda ama neyse allahıma şükür 11 yaşında oğlum var allah onıun sevgisini eksik etmesin o ilk eşimdendi bu ikinci evliliğim,belkide embriolar 2. kalite idi ondanda olabilir allah hayırlıysa versin alan allahsa verende o isyan edemeyiz ama çok üzüldüm bugünya
ya nevracım sanada çok erken gelmedimi böle konuşması için doktorun yani 5. haftada keseden nasıl bukadar emin olabiliyo bilgemi hatırlıyosun onunda bebek keseye yapışıktı yani bozuktu kese ama kaçıncı haftada anlaşıldı ki değeri normaldi artıyodu gayet iyi ben anlamadım 177 den 300 küsüre çıkan değer nasıl kötü oluyoeray şimdi sonuç ne peki ...
kese var küçük ...
embiryo şekli bozuk olablir ...
sağlıklı olmayabilir bu mu???
ne zaman gideceksin şimdi ... .. 7. haftada falan gel bir daha bakalım .. kalp atışı varmı görelim ... demedimi ...
canım o doğum yaptı ama beni yazma dedi listeye ben sölemeden bakalım girer elbet yadoğum listemiz çıktı piyasaya
kızlar bu arada derviş doğum yapmıştır unuttuk onu hbr de gelmedi...
canım beni biliyon ya benim kız hala canı istedimmi oynuyo hareketlere hiiiiiiç takılma aha benim sıpa bu ay adam gibi oynamay başladı kiiiiiiiii yeri geliyo bütün gün hiiiiiiiiç oynamıyo seninkide kesin geceleri pıtlatıodur arada yavaş yavaş başlar acele etme sitres yapmaKızlar 19+3 oldum bugün hala bebişimi hissetmiyorum..arada sırada bi kıpırtı oluyo ama hareket gibi değil...O da her zaman değil...Doktor 20. haftadan sonra dedi ama sizlerde durum neydi???
kızlar yarın doktora gideceğim .kontrolümüz var
. oradan kardeşime gideceğim oturmaya gece çok geç döneriz... giremeyebilirim topiğe yarın ... haber vereyim dedim ...
hepinizi öpüyorum ..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?