Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

slm ben 15 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde ağrıve yanmlar oluyor ara ara geçiyor tekrarlıyor normla midir sizce bu sıkıntılar sizlerde oldumu nereye yazcağımı bilemedim hayırlı akşamalar

slm ben 15 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde ağrıve yanmlar oluyor ara ara geçiyor tekrarlıyor normla midir sizce bu sıkıntılar sizlerde oldumu nereye yazcağımı bilemedim hayırlı akşamalar

canım nasıl ağrılar idrarını yaerken felanmı oluyor yoksa adet sancısı ggibi ara sancımı oluyor biraz anlatsan eğer yanma varsa büyük ihtimalle iltehabın vardır yani doktoruna gitmen ve ilaç alman lazım

idrarımı yaparken yanama yok akıntım falan yok o yönden rahatım az ama kassıklarıma belime ağrı giriyoı yanmada oluyor

aslında evet bi nevi adet sancısı gibi ama yanma şeklinde olunca sıkıntı yaptım devam ederse doktoruma başvurayım çok sağol yardımcı olduğun için

korkum ondan 2yıl önce enfeksiyondan erken doğum yaptım 2kizlerimi kaybettim yarın drmu arıyayım içim rahat olsun çok sağol

korkum ondan 2yıl önce enfeksiyondan erken doğum yaptım 2kizlerimi kaybettim yarın drmu arıyayım içim rahat olsun çok sağol

canım ondan diyorum zaten doktoruna sor diye iltehap dediğim enfeksiyon zaten oda erken doğuma veya düşüğe sebep olabiliyo bende ilk aylarımda yaşadım doktorum antibiotik verdi canım başın sağolsun yarın bence aramaktan öte git hemen bi test yaptır şakası olmaz çünkü

Valla kendimi dinliyorum ama hiseedemiyorum..Zaten gündüzleri çok yoğun oluyorum..Etrafımda 40 tane çocuk..Akşamada yorgunluk...Uykudan uyanıp bekliyorum ama kıpraşmıyo..Uykusuz kaldım 2 gecedr...

Valla kendimi dinliyorum ama hiseedemiyorum..Zaten gündüzleri çok yoğun oluyorum..Etrafımda 40 tane çocuk..Akşamada yorgunluk...Uykudan uyanıp bekliyorum ama kıpraşmıyo..Uykusuz kaldım 2 gecedr...

hayatım olurmu öle ufacık bişi o sen bütüngü n hareket ederken yoruluyodur oda akşamlarıda ters düşüyodur gariban bırak yavrucağı napıcan sen tekmeyi o kendi bi iki haftaya kalmaz iyice ben burdayım derzaten sen zaten bütüngün çalışırken bide akşam uyumazsan o çoccuk nasıl büyüyecek yat dinlen akşamları onuda dinlendirki kilo alsın daha hızlı vursun sende hisset canım benim :)))))

Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....

[QUOTE18439769][]DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00 [/QUOTE][/QUOTE]
4-)derviş 22/03/2011

slm kızlar...
kız nurcan zar zor kledim ilki çirkin bişi oldu ikincide biraz düzeldi neyse sonra silerim bali eğer öyle istediyse...
,inş sağ salim sorunsuz doğurmuş şuanlar bebeğiyle uğraşıyodur..

Nurcancım ben geldim :))
Siteye çok fazla girmiyorum özellikle çünkü olumsuz şeyler okuduğumda moralim çok bozuluyor ve kendimi strese sokuyorum bundan dolayı böyle bir karar aldım. Ama girdiğimde sizin topiğinizede uğrayıp merhaba derim cnm :))
Ben iyiyim bebişimde iyi şuan için kanımda pıhtılaşma çıktı hergün iğne vuruluyorum ama alıştım artık
Çok korkuyorum ya birşey olursa diye :)) Hepimizde aynı sorun var zor elde edince insan daha fazla üstüne düşüyor allahım hepimizin meleklerini korusun...
Sizler kıdemli anne adaylarısınız hemen hemen az kalmış doğumlara eee yok mu bebişlerine ciciler biciler alanlar koymuyorsunuz hiiç en sevdiğim topikler cici topikleri

cnmm benim ahh ne kadar sevindim seni burada görünce anlatamam hamiişsin demek ne güzel...
nevra arkadşımızda senin gibi hergün iğne oluyo cm hiç merak etme sen herşey yolunda ilerleyecek...
tatlım listeyle ben ilgileniyorum bilgilerini yazarsan eğer senide listeye eklerim
buraya pek ciciş ekleyen yok 2 3 kişi hariç ben nurcan ve nevra ekledik bikaç parça bişi ama gerilerde kaldı...ben ayrıntılıyı bekliyorum kesin netleşsin ondan sonra başlıcam cicişleri almaya.gerçi kesin ama yinede bekliyorum:)

slm kızlar...
kız nurcan zar zor kledim ilki çirkin bişi oldu ikincide biraz düzeldi neyse sonra silerim bali eğer öyle istediyse...
,inş sağ salim sorunsuz doğurmuş şuanlar bebeğiyle uğraşıyodur..
olsun hayatım alışırsın zamanla :))))))))))
evet inşallah iyidirler canım yaaaa

ah canım sen iyi olda arada gir moralini bozma hiç boşuna canım bnim evet bizim annecijlerin arasında kıdemlilerde var ama yeni annelerimizde var bak mihrimahda bizim topiğin müdaimlerinden bizede durumunu bildiriyo :))))))) sende arada girdiğinde iyiyim yaz bilelim canım
buarda seninle aynı soruu yaşayan arkadaşımız var inşalllah hiç bişi cik olmaz bebişine içini ferah tut canım
canım burdaki annecikler acele etmemeye çalışıyo içimizde birrtek nevra ile benim doğumum yakın nevracığımın odası felan hazır ama benim daha önce ölümle soo nuçlanan bi gebeliğim olduğu için pek birşey alamıyorum diğer annelerimizde daha erken olduğu için alamadılar pek birşey ama yakında bizim topiğimizde cicilerle süslenir peş peşe gelen çok annemiz var nevra ile benim arkamdan olacak doğumlar hep bikaç gün aralarla olacak ondan sürekli cici paylaşırlar :))))

Söz yazıcam tatlım :))
Ya haklısın ciciler konusunda ama iştee hepimizde alma hevesi var Bizde geçen gün eşimle mothercareden bebişe cinsiyet belli olmadığı halde body aldık dayanamadık :26: sonra içim içimi yedi neden aldım diyee çok korktum hatta doktoruma söyledim ama benim doktorum herşeye olumlu cevap verdiği için almamda sakınca olmadığını söyledi:26: :26: Neyse para biriktirip doğuma doğru toplu almak en güzeli aslında
Yaşamış olduğun olumsuzlukları minişini kucağına aldığında unutacaksın tatlım çok az kaldı sonra bize nasıl bir duygu olduğunu anlatacaksın ayy düşünmesi bileee çok güzeeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…