slm ben 15 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde ağrıve yanmlar oluyor ara ara geçiyor tekrarlıyor normla midir sizce bu sıkıntılar sizlerde oldumu nereye yazcağımı bilemedim hayırlı akşamalar
aslında evet bi nevi adet sancısı gibi ama yanma şeklinde olunca sıkıntı yaptım devam ederse doktoruma başvurayım çok sağol yardımcı olduğun için
korkum ondan 2yıl önce enfeksiyondan erken doğum yaptım 2kizlerimi kaybettim yarın drmu arıyayım içim rahat olsun çok sağol
sabah gidicem canım çok sağol bu saatte destek oldun rabbim gönlüne göre versin hayırlı geceler
herzaman seninle şimdi aklıma geldi ... 22 marttı geçen salı dervişin sezeryanı
canım o kıpırtı bebeğin ilk hareketleri ... hani içinde baloncuklar pıtırdıyor sanki belli belirsiz
ben ilk hareketimi 17. haftada kelebek kanat çırpıyor gibi göbeğimde hissettim 2kere pıt .. o kadar ..
sonra 19. haftaya kadar hissetmedim galiba ... yada ufak baloncuk gibi arad bir
birgün sırtüstü yatarken .. biri içimde zorla bir cismi ittiriyor gibi oldu ...
bu bebeğin yada ayağını kolunu yer değiştirmesi yada kaymasıydı
sonra düzenli olarak devam etti ... tekmeler itmeler ...
bebek 250 gr civarıydı hissettiğimde
ay canım yok dediğim gibi sağolsun arkadaş itiyo kakıyo benimde sadece 1 tane arkadaşım var zaten az arkadaş edinen soğuk bier tipim pek sevilmem etrafımda ama sevende tam sever ömrü billah ayrılmayız öle arkadaş edinirim laf olsundiye gitmem herkeze öle
:)))))))) sende yapma akız senin heran çıkabilir bebiş 7 ay bitti senin
evet canım bende 100 adet aldım bitirdim bile
evet bütün sitelere yayın yaptıya öle dua okuyamıyosun kendi sitende sadece arkadaşlarınla okuyosun
ayyyyyyyyy çok görmek istiyodum yaaaaaaaa
oh oh kuzulara maaşallah
nediyim hayatım hakkında hayırlısı olsun rabbim diğer yavryna uzun ömür versin
ya nevracım sanada çok erken gelmedimi böle konuşması için doktorun yani 5. haftada keseden nasıl bukadar emin olabiliyo bilgemi hatırlıyosun onunda bebek keseye yapışıktı yani bozuktu kese ama kaçıncı haftada anlaşıldı ki değeri normaldi artıyodu gayet iyi ben anlamadım 177 den 300 küsüre çıkan değer nasıl kötü oluyo
canım o doğum yaptı ama beni yazma dedi listeye ben sölemeden bakalım girer elbet ya
canım beni biliyon ya benim kız hala canı istedimmi oynuyo hareketlere hiiiiiiç takılma aha benim sıpa bu ay adam gibi oynamay başladı kiiiiiiiii yeri geliyo bütün gün hiiiiiiiiç oynamıyo seninkide kesin geceleri pıtlatıodur arada yavaş yavaş başlar acele etme sitres yapma
hayırlı haberler al canım inşallah
Valla kendimi dinliyorum ama hiseedemiyorum..Zaten gündüzleri çok yoğun oluyorum..Etrafımda 40 tane çocuk..Akşamada yorgunluk...Uykudan uyanıp bekliyorum ama kıpraşmıyo..Uykusuz kaldım 2 gecedr...
[/QUOTE][]DOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
Nurcancım ben geldim :))
Siteye çok fazla girmiyorum özellikle çünkü olumsuz şeyler okuduğumda moralim çok bozuluyor ve kendimi strese sokuyorum bundan dolayı böyle bir karar aldım. Ama girdiğimde sizin topiğinizede uğrayıp merhaba derim cnm :))
Ben iyiyim bebişimde iyi şuan için kanımda pıhtılaşma çıktı hergün iğne vuruluyorum ama alıştım artık
Çok korkuyorum ya birşey olursa diye :)) Hepimizde aynı sorun var zor elde edince insan daha fazla üstüne düşüyor allahım hepimizin meleklerini korusun...
Sizler kıdemli anne adaylarısınız hemen hemen az kalmış doğumlara eee yok mu bebişlerine ciciler biciler alanlar koymuyorsunuz hiiçen sevdiğim topikler cici topikleri
olsun hayatım alışırsın zamanla :))))))))))slm kızlar...
kız nurcan zar zor kledim ilki çirkin bişi oldu ikincide biraz düzeldi neyse sonra silerim bali eğer öyle istediyse...
,inş sağ salim sorunsuz doğurmuş şuanlar bebeğiyle uğraşıyodur..
Nurcancım ben geldim :))
Siteye çok fazla girmiyorum özellikle çünkü olumsuz şeyler okuduğumda moralim çok bozuluyor ve kendimi strese sokuyorum bundan dolayı böyle bir karar aldım. Ama girdiğimde sizin topiğinizede uğrayıp merhaba derim cnm :))
Ben iyiyim bebişimde iyi şuan için kanımda pıhtılaşma çıktı hergün iğne vuruluyorum ama alıştım artık
Çok korkuyorum ya birşey olursa diye :)) Hepimizde aynı sorun var zor elde edince insan daha fazla üstüne düşüyor allahım hepimizin meleklerini korusun...
Sizler kıdemli anne adaylarısınız hemen hemen az kalmış doğumlara eee yok mu bebişlerine ciciler biciler alanlar koymuyorsunuz hiiçen sevdiğim topikler cici topikleri
olsun hayatım alışırsın zamanla :))))))))))
evet inşallah iyidirler canım yaaaa
ah canım sen iyi olda arada gir moralini bozma hiç boşuna canım bnim evet bizim annecijlerin arasında kıdemlilerde var ama yeni annelerimizde var bak mihrimahda bizim topiğin müdaimlerinden bizede durumunu bildiriyo :))))))) sende arada girdiğinde iyiyim yaz bilelim canım
buarda seninle aynı soruu yaşayan arkadaşımız var inşalllah hiç bişi cik olmaz bebişine içini ferah tut canım
canım burdaki annecikler acele etmemeye çalışıyo içimizde birrtek nevra ile benim doğumum yakın nevracığımın odası felan hazır ama benim daha önce ölümle soo nuçlanan bi gebeliğim olduğu için pek birşey alamıyorum diğer annelerimizde daha erken olduğu için alamadılar pek birşey ama yakında bizim topiğimizde cicilerle süslenir peş peşe gelen çok annemiz var nevra ile benim arkamdan olacak doğumlar hep bikaç gün aralarla olacak ondan sürekli cici paylaşırlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?