Söz yazıcam tatlım :))
Ya haklısın ciciler konusunda ama iştee hepimizde alma hevesi varBizde geçen gün eşimle mothercareden bebişe cinsiyet belli olmadığı halde body aldık dayanamadık :26: sonra içim içimi yedi neden aldım diyee çok korktum hatta doktoruma söyledim ama benim doktorum herşeye olumlu cevap verdiği için almamda sakınca olmadığını söyledi:26: :26: Neyse para biriktirip doğuma doğru toplu almak en güzeli aslında
Yaşamış olduğun olumsuzlukları minişini kucağına aldığında unutacaksın tatlım çok az kaldı sonra bize nasıl bir duygu olduğunu anlatacaksınayy düşünmesi bileee çok güzeeeel
nevracım gelince cevaplarmısın benim 30 hafta bitiyo şimdi ben 7 ayı bitirişmi oluyorum hayatım 8. ayamı başlıyorum
Merhaba nurcan nasilsin. Biz iyiz allaha sükür.
Masallah 30 haftayi devirdin
heeeeeeeeeeeeeeeeeeey kızlaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
herzaman seninle kız cadı kızınla aramazlıkmı yapıyonuz nerdesiniz :))))))))) tamam nevra kardeşinde ama sen girmeden durmazdın topiğe :)))))))))
ay evet canım bitiyor otuz rabbim sanada yavrularınla bu günleri bitirmeyi nasip etsin bebişlerin erken gelmesin gününde gelsinler topaç gibi olsun lar sağlıklı olsun lar inşalla
ben geldimmmm
kız nurcan bugün kayınvalidemler umreye gittiler bizim apartaman aile apartmanı olduğu için aşağı yukarı aşağı yukarı yaptım kendi çapımda yani yavaş hareketlerle
sonra onları kalabalık bi grup havaalanına götürdük oradan dönüşte bköye uğradık yemek yedik eve geldim arkadaşlarlada tel görüşmeleri yapamamıştım onlarda merak etmişler onlarla görüşmelerimi yaptım anca geldim kk ya merak etmişsin ama yaramazlık yapamadık bugün
canım rabbim büyük inşallah bebişin sana sağlıklıca sım sıkı tutunurda ne aldırmak zorunda nede düşürmek zorunda kalırsın hepimiz binbir zorlukla kavuşuyoruz bu yavrulara rabbim tam onları yakalamışken parmaklarımızın arasından almasın inşallah evlat acısı hertürlü ölüm acısından zordur ama yinede rabbimden hayırlısı sana kendini üzme diyemicem canım ne desemde insan üzülüyo sadece yinede kendine dikkat et beelki rabbim yardım ederde bebişin gelişir canım sen yine son ana kadar doktorlar gesin diyene kadar dikkatli olkızlar dün dayanamadım başka bir doktora gittim karından kontrol etti ve kesenin normalinden küçük olduğunu söyledi değeriminde düşük olduğunu söyledi artık allaha havale ettim bunu bana hayırlıysa versin yüce rabbin en doğrusunu bilir böyle teselli ediyorum kendimi sizler ne çok bilgi sahibi olmuşsunuz maşşallah verdiğiniz bilgiler insanları rahatlatıyor bana cvp verenlerden bahsediyorum tekrar teşekkür ederim
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Allah kabul etsin .. bende 100 tane okudum yazdım ona .. inş .şifa oluray canım yok dediğim gibi sağolsun arkadaş itiyo kakıyo benimde sadece 1 tane arkadaşım var zaten az arkadaş edinen soğuk bier tipim pek sevilmem etrafımda ama sevende tam sever ömrü billah ayrılmayız öle arkadaş edinirim laf olsundiye gitmem herkeze öle
:)))))))) sende yapma akız senin heran çıkabilir bebiş 7 ay bitti senin
evet canım bende 100 adet aldım bitirdim bile
evet bütün sitelere yayın yaptıya öle dua okuyamıyosun kendi sitende sadece arkadaşlarınla okuyosun
ya nevracım sanada çok erken gelmedimi böle konuşması için doktorun yani 5. haftada keseden nasıl bukadar emin olabiliyo bilgemi hatırlıyosun onunda bebek keseye yapışıktı yani bozuktu kese ama kaçıncı haftada anlaşıldı ki değeri normaldi artıyodu gayet iyi ben anlamadım 177 den 300 küsüre çıkan değer nasıl kötü oluyo
hayırlı haberler al canım inşallah
hoşgeldin tekrar ...daha önce de girmiştin hatırlıyorum .. kendini özletmekten öte .. kendini unutturdun hayatım sen ....Nurcancım ben geldim :))
Siteye çok fazla girmiyorum özellikle çünkü olumsuz şeyler okuduğumda moralim çok bozuluyor ve kendimi strese sokuyorum bundan dolayı böyle bir karar aldım. Ama girdiğimde sizin topiğinizede uğrayıp merhaba derim cnm :))
Ben iyiyim bebişimde iyi şuan için kanımda pıhtılaşma çıktı hergün iğne vuruluyorum ama alıştım artık
Çok korkuyorum ya birşey olursa diye :)) Hepimizde aynı sorun var zor elde edince insan daha fazla üstüne düşüyor allahım hepimizin meleklerini korusun...
Sizler kıdemli anne adaylarısınız hemen hemen az kalmış doğumlara eee yok mu bebişlerine ciciler biciler alanlar koymuyorsunuz hiiçen sevdiğim topikler cici topikleri
senin 7.. ay artık finitoooo ... bitiyor ... canım ...nevracım gelince cevaplarmısın benim 30 hafta bitiyo şimdi ben 7 ayı bitirişmi oluyorum hayatım 8. ayamı başlıyorum
Eray artık ..bizlere .. sana .. ve ..doktorlara diyecek hiçbirşey kalmamış... tek söz yüce rabbimin ...kızlar dün dayanamadım başka bir doktora gittim karından kontrol etti ve kesenin normalinden küçük olduğunu söyledi değeriminde düşük olduğunu söyledi artık allaha havale ettim bunu bana hayırlıysa versin yüce rabbin en doğrusunu bilir böyle teselli ediyorum kendimi sizler ne çok bilgi sahibi olmuşsunuz maşşallah verdiğiniz bilgiler insanları rahatlatıyor bana cvp verenlerden bahsediyorum tekrar teşekkür ederim
merhabalar ben 9 şubat 2011'de tedavime medicana ANKARA hastanesinde başladım.benim tedavim şöle oldu,doktorum dışarıdan bir doktordu.eskiden zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefi idi .ayrıldı medicana ile anlaştı.ve zorlu sürece başladık.benim tahlillerim medicanada ultrasonu kızılaydaki muayenede yaptırdım.hiç yorulmadım sonuçlar bizzat muayaneye fakslanıyordu.doktorum yumurta toplamama ve transferime kendisi girdi ve yaptı.şükürler olsun hamileyim.ikizlerim olucaktı aslında ama bikaç gün önce düşük yaptım .ve birini kaybettim.şükürler olsun ki diger yavrum beni bırakmadı.2 gün hastahanede serumla kasılma önleyiici ilaçlarla kanama ,kasılma durduruldu.kanamam şükürler olsun ki geçti.diger kuzum şimdi 7,5 haftalık kalp atışları gelişimi gayet iyi deniyor.sürekli dinleniyorum.midem çok bulanıyor onuda şöle düşünüyorum demekki beni mle tutunmaya çalışıyor,diyorum içimdem .kokulara,herşeye karşı hassassım.sadece ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum.oda yogurt çorbası,yagsız makarna ve patates.umarım herşey yolunda gider ve kuzum benimle kalır.
Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo cnm benimkızlar dün dayanamadım başka bir doktora gittim karından kontrol etti ve kesenin normalinden küçük olduğunu söyledi değeriminde düşük olduğunu söyledi artık allaha havale ettim bunu bana hayırlıysa versin yüce rabbin en doğrusunu bilir böyle teselli ediyorum kendimi sizler ne çok bilgi sahibi olmuşsunuz maşşallah verdiğiniz bilgiler insanları rahatlatıyor bana cvp verenlerden bahsediyorum tekrar teşekkür ederim
nst de sorun çıkmadı heralde cnm onu yazmamışsın ama iyidir yazmadığına göre,bebişe aldıklarını eklersen seviniriz nevracım..kız benim bebişte öyle hee ben elimi koyunca tekmeliyo babası hissetmek istiyo tık yok anlamadım gitti yaamerhaba kızlarrsss ... ben geldimmmmm ..dün gece 12 ye geliyordu evdeydik .. elimde torbalar ..bebişe bişey aldım .. birde doğumda ve sonrasında evde eksik olmasın diye eve stok yapıyorum birsürüşey ... onları yerleştirdik .. 1 oldu gece .. o saatten sonra giremedim ...
dün ultrasona girdik .... kızımı gördüm .. ama sıkıntılı kızım benim ittirip durdu hep doktorun gezdiği yerleri ... kesinlikle kimsenin dokunmasına izin vermiyor ... birtek benim elimi ittirmiyor ...
nst ye bağladılar 20 dk ... onda da sıkıldı elektrodları ittirdi kızım :)))
Nurcan aklında bulunsun ... bu aralar senide nstye bağlarlrsa ..tok git tatlı bişeyler ye ...
ben 15-20 dk önceden portakal suyu-topkek- bide fındık yedim ... bebeğe enerjili gıdalar vereceksinki .. nst de hareketlei izlenebilsin
geçmişi okudum birazdan cevaplayacağım ... güzel kaynatmışsınız valla ....
tabiki düzeltirim cnm ne demek...nilucum nasılsın kanamaların azalmıştı en son .. inş ..bitmiştir ..
herzaman seninle .. hayatım bizi 34. hafta olarak düzeltirmisin
merhabalar ben 9 şubat 2011'de tedavime medicana ANKARA hastanesinde başladım.benim tedavim şöle oldu,doktorum dışarıdan bir doktordu.eskiden zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefi idi .ayrıldı medicana ile anlaştı.ve zorlu sürece başladık.benim tahlillerim medicanada ultrasonu kızılaydaki muayenede yaptırdım.hiç yorulmadım sonuçlar bizzat muayaneye fakslanıyordu.doktorum yumurta toplamama ve transferime kendisi girdi ve yaptı.şükürler olsun hamileyim.ikizlerim olucaktı aslında ama bikaç gün önce düşük yaptım .ve birini kaybettim.şükürler olsun ki diger yavrum beni bırakmadı.2 gün hastahanede serumla kasılma önleyiici ilaçlarla kanama ,kasılma durduruldu.kanamam şükürler olsun ki geçti.diger kuzum şimdi 7,5 haftalık kalp atışları gelişimi gayet iyi deniyor.sürekli dinleniyorum.midem çok bulanıyor onuda şöle düşünüyorum demekki beni mle tutunmaya çalışıyor,diyorum içimdem .kokulara,herşeye karşı hassassım.sadece ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum.oda yogurt çorbası,yagsız makarna ve patates.umarım herşey yolunda gider ve kuzum benimle kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?