Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

olsun hayatım rabbim inşallah giydirmeyi nasip edecek yavrucuğuna o badiyide hiç dert etme canım :)))))))))

ah inşallah ama o duygu analatılamaz ya herkez tatmalı ben sadece 2 güncük anne oldum ne emzirdim ne dokundum ama onu gördüğüm an zaten hayattaki herşey ve herkez benim için ondan değersiz ve çirkin oldu gözümde birden bire aman Allahım dedim bu nasıl bir duygu o hissi hiç unutamam inşallah hepiniz o hissi yaşar ama benim gibi sonunu kötü görmez hastaneden evinize boş çantalarla değilde bebiş doolu ellerle gidersiniz canım inan bütün anlatılan duyguların nekadar boş olduğunu ozaman sende anlarsın :))))))

heeeeeeeeeeeeeeeeeeey kızlaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
herzaman seninle kız cadı kızınla aramazlıkmı yapıyonuz nerdesiniz :))))))))) tamam nevra kardeşinde ama sen girmeden durmazdın topiğe :)))))))))

heeeeeeeeeeeeeeeeeeey kızlaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
herzaman seninle kız cadı kızınla aramazlıkmı yapıyonuz nerdesiniz :))))))))) tamam nevra kardeşinde ama sen girmeden durmazdın topiğe :)))))))))

ben geldimmmm
kız nurcan bugün kayınvalidemler umreye gittiler bizim apartaman aile apartmanı olduğu için aşağı yukarı aşağı yukarı yaptım kendi çapımda yani yavaş hareketlerle
sonra onları kalabalık bi grup havaalanına götürdük oradan dönüşte bköye uğradık yemek yedik eve geldim arkadaşlarlada tel görüşmeleri yapamamıştım onlarda merak etmişler onlarla görüşmelerimi yaptım anca geldim kk ya merak etmişsin ama yaramazlık yapamadık bugün

he he yapmayın yaramazlık tabi uslu olun

kızlar dün dayanamadım başka bir doktora gittim karından kontrol etti ve kesenin normalinden küçük olduğunu söyledi değeriminde düşük olduğunu söyledi artık allaha havale ettim bunu bana hayırlıysa versin yüce rabbin en doğrusunu bilir böyle teselli ediyorum kendimi sizler ne çok bilgi sahibi olmuşsunuz maşşallah verdiğiniz bilgiler insanları rahatlatıyor bana cvp verenlerden bahsediyorum tekrar teşekkür ederim

canım rabbim büyük inşallah bebişin sana sağlıklıca sım sıkı tutunurda ne aldırmak zorunda nede düşürmek zorunda kalırsın hepimiz binbir zorlukla kavuşuyoruz bu yavrulara rabbim tam onları yakalamışken parmaklarımızın arasından almasın inşallah evlat acısı hertürlü ölüm acısından zordur ama yinede rabbimden hayırlısı sana kendini üzme diyemicem canım ne desemde insan üzülüyo sadece yinede kendine dikkat et beelki rabbim yardım ederde bebişin gelişir canım sen yine son ana kadar doktorlar gesin diyene kadar dikkatli ol
Merhaba güzel anneler nasılsınız?

sağol hayatım sen ve yaramazların nasıl kanaman kesildimi

merhaba kızlarrsss ... ben geldimmmmm ..dün gece 12 ye geliyordu evdeydik .. elimde torbalar ..bebişe bişey aldım .. birde doğumda ve sonrasında evde eksik olmasın diye eve stok yapıyorum birsürüşey ... onları yerleştirdik .. 1 oldu gece .. o saatten sonra giremedim ...

dün ultrasona girdik .... kızımı gördüm .. ama sıkıntılı kızım benim ittirip durdu hep doktorun gezdiği yerleri ... kesinlikle kimsenin dokunmasına izin vermiyor ... birtek benim elimi ittirmiyor ...

nst ye bağladılar 20 dk ... onda da sıkıldı elektrodları ittirdi kızım :)))
Nurcan aklında bulunsun ... bu aralar senide nstye bağlarlrsa ..tok git tatlı bişeyler ye ...
ben 15-20 dk önceden portakal suyu-topkek- bide fındık yedim ... bebeğe enerjili gıdalar vereceksinki .. nst de hareketlei izlenebilsin
geçmişi okudum birazdan cevaplayacağım ... güzel kaynatmışsınız valla ....

nilucum nasılsın kanamaların azalmıştı en son .. inş ..bitmiştir ..

herzaman seninle
.. hayatım bizi 34. hafta olarak düzeltirmisin

merhabalar ben 9 şubat 2011'de tedavime medicana ANKARA hastanesinde başladım.benim tedavim şöle oldu,doktorum dışarıdan bir doktordu.eskiden zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefi idi .ayrıldı medicana ile anlaştı.ve zorlu sürece başladık.benim tahlillerim medicanada ultrasonu kızılaydaki muayenede yaptırdım.hiç yorulmadım sonuçlar bizzat muayaneye fakslanıyordu.doktorum yumurta toplamama ve transferime kendisi girdi ve yaptı.şükürler olsun hamileyim.ikizlerim olucaktı aslında ama bikaç gün önce düşük yaptım .ve birini kaybettim.şükürler olsun ki diger yavrum beni bırakmadı.2 gün hastahanede serumla kasılma önleyiici ilaçlarla kanama ,kasılma durduruldu.kanamam şükürler olsun ki geçti.diger kuzum şimdi 7,5 haftalık kalp atışları gelişimi gayet iyi deniyor.sürekli dinleniyorum.midem çok bulanıyor onuda şöle düşünüyorum demekki beni mle tutunmaya çalışıyor,diyorum içimdem .kokulara,herşeye karşı hassassım.sadece ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum.oda yogurt çorbası,yagsız makarna ve patates.umarım herşey yolunda gider ve kuzum benimle kalır.

Allah kabul etsin .. bende 100 tane okudum yazdım ona .. inş .şifa olur
bencede ... ama fazla ümit vermek istememiş demekki doktor ... hayırlısı olsun inş ...

hoşgeldin tekrar ...daha önce de girmiştin hatırlıyorum .. kendini özletmekten öte .. kendini unutturdun hayatım sen ....
kanda pıhtılaşma faktörün ne yüksekmi ???
günlük ne kadar iğne oluyorsun .. cleaxen _fragmin-fraxparin .. bu 3 iğneden biridir seninki dozu ne???

merak etme korkma .. hergün aynı saatte yapmaya özen göster ...
ilaçlarını düzenli al ... çok aşırı süt içme ... çok aşırı yumurta sarısı yeme ... sonlara doğru umursamazsın ama 21-22. haftaya kadar dikkat et... detaylı ultrasona girincede bebeğe giden kan akışının nasıl olduğunu sor .... göbeğinden iğne yapıyorsundur..

18-19. hatadan sonra karnın gerilecek .. düğümler oluşabilir .. morarabilir .. kol ve bacaktan iğneye devam edersin ... aklına bişey takılırsa bana herzaman sorabilirsin ...
nevracım gelince cevaplarmısın benim 30 hafta bitiyo şimdi ben 7 ayı bitirişmi oluyorum hayatım 8. ayamı başlıyorum
senin 7.. ay artık finitoooo ... bitiyor ... canım ...
8. aya giriyorsun bu haftanın ortalarına doğru ....

bende bu haftanının sonuna doğru 9. aya merhaba diyeceğim inş...
Eray artık ..bizlere .. sana .. ve ..doktorlara diyecek hiçbirşey kalmamış... tek söz yüce rabbimin ...
sonuç iyde olabilir kötüde .. ikisine hazırlıklı ol .. bol bol dua et .. inş .. Allah gönlüne göre verir

hayırlı olsun ...
Allah kalan yavrunu ayırmasın senden inş ...

merhaba nevra ne güzel alis verisler yaptin.
Kizinda iyimis çok güzel insallah böyle devam eder.
Bu geçen salida ben nst'ye baglanmadan önce kahvalti etmistim meyve su kek falan benimkilerde hiç yerinde durmadilar hareketleri yerindeydi ama kalp atislarini yakalamakla zorlandik.
Senin prenses'te tekmelemis iyi yapti :)))

Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo cnm benim
ama bak ne güzel kendini sakinleştirmeyi başarabilmişsin ne mutlu değerin sonuçta hiç yükselmedi değil yükseldi ama az yinede mucizen mücadele verdi cnm bol dua et fazla yorulma..
nst de sorun çıkmadı heralde cnm onu yazmamışsın ama iyidir yazmadığına göre,bebişe aldıklarını eklersen seviniriz nevracım..kız benim bebişte öyle hee ben elimi koyunca tekmeliyo babası hissetmek istiyo tık yok anlamadım gitti yaa
nilucum nasılsın kanamaların azalmıştı en son .. inş ..bitmiştir ..

herzaman seninle
.. hayatım bizi 34. hafta olarak düzeltirmisin
tabiki düzeltirim cnm ne demek...

başta çok sevindim ikisininde tutunmasına sonra üzüldüm birinin düşmesine ve yaşadıklarına ama çok şükür bak bi bebişin seninle ne mutlu...mide bulantılarının tam olması gereken zaman cnm bu çok kötü bi bulantı hiç öncekilere benzemez ben buzdolabının kapısını açamıyodum,inş en kısa zamanda kesilir cnm,benim 3.ayın bitmesiyle kesilmişti..kendine çok dikkat et..

B]meleğini bekleyenler [/B]

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 34.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----20.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------17.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------19.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…