teyzesi bizde 19 haftaya basladık...
teşek ederiz teyzesi ...merhaba nevra ne güzel alis verisler yaptin.
Kizinda iyimis çok güzel insallah böyle devam eder.
Bu geçen salida ben nst'ye baglanmadan önce kahvalti etmistim meyve su kek falan benimkilerde hiç yerinde durmadilar hareketleri yerindeydi ama kalp atislarini yakalamakla zorlandik.
Senin prenses'te tekmelemis iyi yapti :)))
nst de sorun çıkmadı heralde cnm onu yazmamışsın ama iyidir yazmadığına göre,bebişe aldıklarını eklersen seviniriz nevracım..kız benim bebişte öyle hee ben elimi koyunca tekmeliyo babası hissetmek istiyo tık yok anlamadım gitti yaa
..
oh oh negüzel alışverişlerde yapılmış maaşallah senin kızda en azında tepki veriyo benimki eğer oynuyosa bile ben veya bi başkası bi dokunsun karnıma ogün bidaha oynamıyo çok gıcık bişi olcak benimki he h e:)))))merhaba kızlarrsss ... ben geldimmmmm ..dün gece 12 ye geliyordu evdeydik .. elimde torbalar ..bebişe bişey aldım .. birde doğumda ve sonrasında evde eksik olmasın diye eve stok yapıyorum birsürüşey ... onları yerleştirdik .. 1 oldu gece .. o saatten sonra giremedim ...
dün ultrasona girdik .... kızımı gördüm .. ama sıkıntılı kızım benim ittirip durdu hep doktorun gezdiği yerleri ... kesinlikle kimsenin dokunmasına izin vermiyor ... birtek benim elimi ittirmiyor ...
nst ye bağladılar 20 dk ... onda da sıkıldı elektrodları ittirdi kızım :)))
Nurcan aklında bulunsun ... bu aralar senide nstye bağlarlrsa ..tok git tatlı bişeyler ye ...
ben 15-20 dk önceden portakal suyu-topkek- bide fındık yedim ... bebeğe enerjili gıdalar vereceksinki .. nst de hareketlei izlenebilsin
geçmişi okudum birazdan cevaplayacağım ... güzel kaynatmışsınız valla ....
canım rabbim yavrunu sana bağışlasın ve çooooooooook geçmiş olsunmerhabalar ben 9 şubat 2011'de tedavime medicana ANKARA hastanesinde başladım.benim tedavim şöle oldu,doktorum dışarıdan bir doktordu.eskiden zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefi idi .ayrıldı medicana ile anlaştı.ve zorlu sürece başladık.benim tahlillerim medicanada ultrasonu kızılaydaki muayenede yaptırdım.hiç yorulmadım sonuçlar bizzat muayaneye fakslanıyordu.doktorum yumurta toplamama ve transferime kendisi girdi ve yaptı.şükürler olsun hamileyim.ikizlerim olucaktı aslında ama bikaç gün önce düşük yaptım .ve birini kaybettim.şükürler olsun ki diger yavrum beni bırakmadı.2 gün hastahanede serumla kasılma önleyiici ilaçlarla kanama ,kasılma durduruldu.kanamam şükürler olsun ki geçti.diger kuzum şimdi 7,5 haftalık kalp atışları gelişimi gayet iyi deniyor.sürekli dinleniyorum.midem çok bulanıyor onuda şöle düşünüyorum demekki beni mle tutunmaya çalışıyor,diyorum içimdem .kokulara,herşeye karşı hassassım.sadece ekşi ve tuzlu yiyebiliyorum.oda yogurt çorbası,yagsız makarna ve patates.umarım herşey yolunda gider ve kuzum benimle kalır.
Allah kabul etsin .. bende 100 tane okudum yazdım ona .. inş .şifa olur
bencede ... ama fazla ümit vermek istememiş demekki doktor ... hayırlısı olsun inş ...
hoşgeldin tekrar ...daha önce de girmiştin hatırlıyorum .. kendini özletmekten öte .. kendini unutturdun hayatım sen ....
kanda pıhtılaşma faktörün ne yüksekmi ???
günlük ne kadar iğne oluyorsun .. cleaxen _fragmin-fraxparin .. bu 3 iğneden biridir seninki dozu ne???
merak etme korkma .. hergün aynı saatte yapmaya özen göster ...
ilaçlarını düzenli al ... çok aşırı süt içme ... çok aşırı yumurta sarısı yeme ... sonlara doğru umursamazsın ama 21-22. haftaya kadar dikkat et... detaylı ultrasona girincede bebeğe giden kan akışının nasıl olduğunu sor .... göbeğinden iğne yapıyorsundur..
18-19. hatadan sonra karnın gerilecek .. düğümler oluşabilir .. morarabilir .. kol ve bacaktan iğneye devam edersin ... aklına bişey takılırsa bana herzaman sorabilirsin ...
senin 7.. ay artık finitoooo ... bitiyor ... canım ...
8. aya giriyorsun bu haftanın ortalarına doğru ....
bende bu haftanının sonuna doğru 9. aya merhaba diyeceğim inş...
Eray artık ..bizlere .. sana .. ve ..doktorlara diyecek hiçbirşey kalmamış... tek söz yüce rabbimin ...
sonuç iyde olabilir kötüde .. ikisine hazırlıklı ol .. bol bol dua et .. inş .. Allah gönlüne göre verir
teşek ederiz teyzesi ...
günde 3-4 kez kasılmalarım var 2 haftadır .. yalancı doğum sancıları başladı .. ama ben sancıyı hissetmiyorum öyleee (kiminin çok şiddetliymiş) .. kasılmaları hissediyorum şimdilik .. inş .böyle devam eder ..
kalp de 140 çıktı ... seninkiler ikizdiye zor olmuştur kalp atışı yakalamak
... nst mizde de probl .. çıkmadı Allaha şükür ..15 güne gene gidicez ...
Aldıklarımı çeker eklerim .. dün öyle yatağın üstüne koydum duruyor
teşek ederiz teyzesi ...
günde 3-4 kez kasılmalarım var 2 haftadır .. yalancı doğum sancıları başladı .. ama ben sancıyı hissetmiyorum öyleee (kiminin çok şiddetliymiş) .. kasılmaları hissediyorum şimdilik .. inş .böyle devam eder ..
kalp de 140 çıktı ... seninkiler ikizdiye zor olmuştur kalp atışı yakalamak
... nst mizde de probl .. çıkmadı Allaha şükür ..15 güne gene gidicez ...
Aldıklarımı çeker eklerim .. dün öyle yatağın üstüne koydum duruyor
nst de güzel çıkmış maaşallah canım kasılmalar olur artık bi süre sonra daha sende hissedebilirsin şiddetini hatta sancın bile olabilir doğum sancısı sanıp doktora bile gidebilirsin ama eğer beline beline batmalar olursa 10 dakika 20 dakika aralıklarla demektirki sancın geliyor o aralıklar bikaç saat sonra daha sıklaşacak demektir
herzaman seninle canım bizde 31 olduk teyzesi şimdide doktorumuza çıkıyoz öptük sizleri
seninki pek muhatap olmuyor kimseyle :)))) hemen küsüyor... nazlı şeyyy ...oh oh negüzel alışverişlerde yapılmış maaşallah senin kızda en azında tepki veriyo benimki eğer oynuyosa bile ben veya bi başkası bi dokunsun karnıma ogün bidaha oynamıyo çok gıcık bişi olcak benimki he h e:)))))
canım evet nst olayını biliyorum zaten en az 15 dakika önceden bişiler yemek gerekiyoki kana karışsın bebek hareket etsin oğlumdan deneyimliyim gerçi onun nstsi kötü sonuçlanmıştı bunda soruyorum hep bağlıcanızmı diye diğerinde 9 aylıkken bağladılar oda bebekte gariplik farkedince bağladılar(((((((
bakalım bugün özel bağlamasa bile 2 hafta sonra gatada bağlıcaklar ay kızım kaç kilo oldu acaba :)))))))))
ay ben ozaman 7 ay bitti sekizin içindemi diyim ay negüzel :)))))))))
nst de güzel çıkmış maaşallah canım kasılmalar olur artık bi süre sonra daha sende hissedebilirsin şiddetini hatta sancın bile olabilir doğum sancısı sanıp doktora bile gidebilirsin ama eğer beline beline batmalar olursa 10 dakika 20 dakika aralıklarla demektirki sancın geliyor o aralıklar bikaç saat sonra daha sıklaşacak demektir
şimdide doktorumuza çıkıyoz öptük sizleri
kızlar uzun aradan sonra selam
sonunda kızıma kavuştumdarısı sağlıkla hepinizin başına.. bugün kızım 10 günlük oldu, uyuması, emmesi, maması, bezi derken inanın çok hızlı geçiyor zaman..uyumaya bakın buarada, çünkü uyku diye birşey kalmıyor..tekrar yazmaya çalışırım fırsat oldukça..
nurcan teyzesi listeye eklersen doğum tarihimiz 22 mart, saatimiz: 15.53
kızlar uzun aradan sonra selam
sonunda kızıma kavuştumdarısı sağlıkla hepinizin başına.. bugün kızım 10 günlük oldu, uyuması, emmesi, maması, bezi derken inanın çok hızlı geçiyor zaman..uyumaya bakın buarada, çünkü uyku diye birşey kalmıyor..tekrar yazmaya çalışırım fırsat oldukça..
nurcan teyzesi listeye eklersen doğum tarihimiz 22 mart, saatimiz: 15.53
merhaba nevra
valla ancak zaman bulabildim, sezaryen sonrası iyileşmek de biraz vakit alıyor, daha tam iyileşemedim..ama çok güzel birşey anne olmak.. sağlıkla hepiniz kavuşun bebişlerinize..
[QUOTE18439769][]DOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & & 22/03/2011 & saat 15:53
Ekledim canım cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?