eklenildiniz cnm maşallah sana ve bebeğine..
kız ne istiyon adamdan brak adamı rahat :)))))))))))tamam cnm müsait olduğun bi zamanda bekleriz cicilerinizi...
bende 10 gündür eşime kızıyorum bugündemi bebişimize bişi almadan geldin sen diye zavallım ne desin ya gezmeye gittiğim bi yer yokki alayım diyo...bende bir an evvel bisürü ciciler almak istiyorum..kendim almadığım gibi eşimin almasını bekliyorum bendede var delilik.
canım geldik biz kızımız 1ilo 375 gram doktor suyun iyi dedi ama kzızım bi köşeye sinmiş duruyo doktor bile sanki sıkışmış gibi biyere toplanmış nevar yayılsa diyo kızım çok korkuyo dış etkenlerden sanırımhemmencik ekliyorum sizide hadi güzel hbrlerle gelin inş...
ay canım doktorum nst ye gerek yok dedsi gene ben sana zaten her gelmende hem ayrıntılı bakıyorum hemde renkli doblör bakıyorum diyo nstye gerek yok diyo gerçi doğru sölüyo beni hiç normal ultrasonda muayene etmiyor hep ayrıntılıda muayene ediyor ama ben gatada mutlaka baktırıcam hocaya sölicem zaten erken doğum için heyetede giricem alırlarsaseninki pek muhatap olmuyor kimseyle :)))) hemen küsüyor... nazlı şeyyy ...
şimdide bağlamazlarsa ısrar et yaa.. bağlasınlar .. aklında kalmasın .. için rahat etsin ..
evet kızzz hayırlısı ile 7 bitti seninde ..Allah kucaklarımızda nasip etsin hepimizin
ayyy bilmiyorum valla yanlış alarm alıp valizle koştururmuyum doktora:)))
suyun gelirse .. kanama yada sancı başlarsa hemen hastaneye gel dedi kadın .. Allahım inş .. herşey zamanında olsun ..
Nurcancım sende hayırlı haberlerle gel inş.
oh oh maaşlallah ongünde geçti heeeeee valla ne çabuk geçiyo doğdummu karnımızdaken böle olmuyo :)))))kızlar uzun aradan sonra selam
sonunda kızıma kavuştumdarısı sağlıkla hepinizin başına.. bugün kızım 10 günlük oldu, uyuması, emmesi, maması, bezi derken inanın çok hızlı geçiyor zaman..uyumaya bakın buarada, çünkü uyku diye birşey kalmıyor..tekrar yazmaya çalışırım fırsat oldukça..
nurcan teyzesi listeye eklersen doğum tarihimiz 22 mart, saatimiz: 15.53
ay çok güzeller o donlu takıma bayıldım he he
ya arkadaşlar transferimin 6.günü 5 saat önce gebelik testi yapmıştım...atmadım testi demin baktım 2.çizgi çok çok belirsiz şekilde var sizce bu ne demek oluyor...böyle birşey yaşıyan var mı aranızda
nurcan kız buradasın
gittin geldinmi nasıl hbrler?
ay nurcann ağzından bal damlıyor valla inşalllahhhhhh
sağol canımnurcan cnm çok sevindim kontrolünün sorunsuz geçmesine
dr un öyle diyosa öyledir cnm
bu arada benimkine diyorum alsın kızına bişiler ya hep eli boş geliyo ekmek gazeteyle yürümüyo bu işler ekmek poşetinin yanında bebiş cicisi poşetide olsun istiyom ben
belki bu akşam çıkarızda aldırırım bişiler
saol canım ..daha iyileri sizlere olsun .. .biraz fırıfırlı donlara totosu dantelli çoraplara heveslendim bu aralar :))))nevra ne şirin şeyler yaa maşallah maşallah nazar deymesin o çorabını donunu yerim ben onun
elbiseside çok şirin maşallah
bende de silik çıkmıştı .. sanıyorum hamilesin . öyle ise şimdiden hayırlı olur inş ... ... idrar testleri zaten kıpkırmızı çizgi çıkmıyor .. genelde silik çıkar ... dinlen ... 2-3 güne kadarda kan testini yaptır ... bize haber verya arkadaşlar transferimin 6.günü 5 saat önce gebelik testi yapmıştım...atmadım testi demin baktım 2.çizgi çok çok belirsiz şekilde var sizce bu ne demek oluyor...böyle birşey yaşıyan var mı aranızda
teik .ederiz teyzesi .. sizde ekleyin ama bişeylerr ...Nevracim kizinin cicileri hepsi birbirinden güzel, güzel günlerde giysin.
canım geldik biz kızımız 1ilo 375 gram doktor suyun iyi dedi ama kzızım bi köşeye sinmiş duruyo doktor bile sanki sıkışmış gibi biyere toplanmış nevar yayılsa diyo kızım çok korkuyo dış etkenlerden sanırım(((((((((
ay canım doktorum nst ye gerek yok dedsi gene ben sana zaten her gelmende hem ayrıntılı bakıyorum hemde renkli doblör bakıyorum diyo nstye gerek yok diyo gerçi doğru sölüyo beni hiç normal ultrasonda muayene etmiyor hep ayrıntılıda muayene ediyor ama ben gatada mutlaka baktırıcam hocaya sölicem zaten erken doğum için heyetede giricem alırlarsa
canım zaten dediğigibi kan gelirse veya suyun gelirsse anlarsın bazılarının suyu azar azar boşalır akıntıdan ayrı israrını yapargibi az az ıslaklıklar olarakta gelebilir zaten akınıt gibi pıhtılı olmıcağı için azçok anlarsın kiiiiiiiii birden gelirse zatn anlarsın suyunu sancıda kendini çok belli ediyo canım ya öle belli olmıcak bişi değil aslında mesela 10-20 dakikada bi kasığına sanki bişi saplanıyogibi yada beline bişi saplanıyo gibi oluyor sonra geçiyor git gide bu sancı süresi 5 dakikada bire sonra 2-3 dakikadabire düşüyor zaten şeygibide düşün mutlaka mideni üşütmüşündür daha önce mideni üşüttüğündeki karın ağrın gibi olur git gide şiddetlenir yatınca azalmış gibi gelir sen genede doktoruna git azaldı deyip evde bekleme sanmaki seni elden ayaktan düşürecek kadar bi ağrı geleceğini herkeze aynı şiddette gelmez
oh ay çok güzeller o donlu takıma bayıldım he he
saol canım ..daha iyileri sizlere olsun .. .biraz fırıfırlı donlara totosu dantelli çoraplara heveslendim bu aralar :))))
bende de silik çıkmıştı .. sanıyorum hamilesin . öyle ise şimdiden hayırlı olur inş ... ... idrar testleri zaten kıpkırmızı çizgi çıkmıyor .. genelde silik çıkar ... dinlen ... 2-3 güne kadarda kan testini yaptır ... bize haber ver
teik .ederiz teyzesi .. sizde ekleyin ama bişeylerr ...
nurcan kilosu çok güzel maşallah ...içim cızz etti öyle deme ...bir kenara sinmiş falan ... kıyamam ben ona .. o an öyle denk gelmiştir ...
canım genede gir heyete teakip edilsin ... riskle bekleme
saalasın.. az bişey aldım .. öyle gezmeleik kıyafetimiz yoktu ... ondan alayım dedimm
sağol canım
canım beni erkekler tekken pek alamazlar beğenirler ama almayı beceremezler bak birlikte gidin mutlaka beğendikleri olacaktır:)))))))))
yok kız benimki çok iyi becerir öyle işleri yeğenine hep alıp alıp getirirdi ben getirdiğinde görürdüm
acaba yeğeninimi kıskanıyorumki anlamadım
aslında onuda anlıyorum şu sıra pek fırsat bulamıyoda olabilir..
bencede yğenini kıskanıyosun adam şuan daha zaten yeni inanıyodur bebeği olduğuna kolaymı zar zor evlat sahibi oldu korkuyodur heran bişi olcak diye hemdce yiğenine almak kolay zaten ilk beğendiğini alır gelirsin ama kendi bebişine zor asıl almasın he he kıskanç seniiiiiiiiiiii
he he tabi hayatım ben biliyom bu işleri kocamdan deneyimliyim erkekler senden benden zor atlatıyor bu günleri emin ol birlikte beğenin alın işte ne güzl :))))))))))ayyy kendimi çok kötü hissettim bak
kız dediğin gibi adam panik atak oldu kanamalrım yüzünden geçen teyzesine öyle demiş bu bebek beni panik atak yaptı ne zaman arasa koş gel kanamam var diyecek sanıyorum demiş..
çok şükür o tehlikm geçti inş bi dahada yaşamam..en iyisi birazdan çıkıcaz aldırım bişide bi daha kafasını yemiyim adamın
hosgeldin nurcan. Kizinin kilosu iyi masallahsen doguma kadar 2,5kg geçer bence. Benim minoslarda hep ayni yerdeler kizim üstte oglum göbek altinda :)))))
çıplak kalmıcakya hoş bebişler doğdumu gider 1 saatte bir yığın şey alıverirsin canım boşver
nevracim ben bir yere gidemiyorum araba yasak ve son 3 ay dikkat et dedi doktor araba çok sakincali sanci'ya sebep oluyor bu gidisle ben meleklerime cici alamicam annem ve esim alir. Zaten mayis'tan öncede almaya dûsünmüyorum 7 ay bitsin äliriz.
aman sakıncalıysa binme neme lazım boşver ....nevracim ben bir yere gidemiyorum araba yasak ve son 3 ay dikkat et dedi doktor araba çok sakincali sanci'ya sebep oluyor bu gidisle ben meleklerime cici alamicam annem ve esim alir. Zaten mayis'tan öncede almaya dûsünmüyorum 7 ay bitsin äliriz.
ay kimse girmiyo topiğe yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?