Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ya arkadaşlar transferimin 6.günü 5 saat önce gebelik testi yapmıştım...atmadım testi demin baktım 2.çizgi çok çok belirsiz şekilde var sizce bu ne demek oluyor...böyle birşey yaşıyan var mı aranızda

Dervis taze annemiz ugramis bugün allah anali babali büyütsün. Darisi bizlere sag salim kucagimiza almak nasip olur meleklerimizi.

Nevracim kizinin cicileri hepsi birbirinden güzel, güzel günlerde giysin.

kız ne istiyon adamdan brak adamı rahat :)))))))))))
hemmencik ekliyorum sizide hadi güzel hbrlerle gelin inş...
canım geldik biz kızımız 1ilo 375 gram doktor suyun iyi dedi ama kzızım bi köşeye sinmiş duruyo doktor bile sanki sıkışmış gibi biyere toplanmış nevar yayılsa diyo kızım çok korkuyo dış etkenlerden sanırım (((((((((
ay canım doktorum nst ye gerek yok dedsi gene ben sana zaten her gelmende hem ayrıntılı bakıyorum hemde renkli doblör bakıyorum diyo nstye gerek yok diyo gerçi doğru sölüyo beni hiç normal ultrasonda muayene etmiyor hep ayrıntılıda muayene ediyor ama ben gatada mutlaka baktırıcam hocaya sölicem zaten erken doğum için heyetede giricem alırlarsa

canım zaten dediğigibi kan gelirse veya suyun gelirsse anlarsın bazılarının suyu azar azar boşalır akıntıdan ayrı israrını yapargibi az az ıslaklıklar olarakta gelebilir zaten akınıt gibi pıhtılı olmıcağı için azçok anlarsın kiiiiiiiii birden gelirse zatn anlarsın suyunu sancıda kendini çok belli ediyo canım ya öle belli olmıcak bişi değil aslında mesela 10-20 dakikada bi kasığına sanki bişi saplanıyogibi yada beline bişi saplanıyo gibi oluyor sonra geçiyor git gide bu sancı süresi 5 dakikada bire sonra 2-3 dakikadabire düşüyor zaten şeygibide düşün mutlaka mideni üşütmüşündür daha önce mideni üşüttüğündeki karın ağrın gibi olur git gide şiddetlenir yatınca azalmış gibi gelir sen genede doktoruna git azaldı deyip evde bekleme sanmaki seni elden ayaktan düşürecek kadar bi ağrı geleceğini herkeze aynı şiddette gelmez
oh oh maaşlallah ongünde geçti heeeeee valla ne çabuk geçiyo doğdummu karnımızdaken böle olmuyo :)))))
canım artık listeyi herzaman seninle arkadaşım tutuyor o düzeltir seni listede

ay çok güzeller o donlu takıma bayıldım he he

canım seni umutlandırmak istemem ama 3 arkadaşımın testi böle oldu gebe çıktılar sonunda herkezinki idrarda net çıkmıyor

Son düzenleme:
ay nurcann ağzından bal damlıyor valla inşalllahhhhhh

ya benim kendimin yaşamadığım bişi benim he testte negatif çıktı saatlerce bekledim genede 2. çizgi çıkmıyodu ama kanda pozitif çıktı ama arkadaşlarımın öleydi gölge gibi çıkıyodu sonrada ama hepside pozitif sonuç aldı idrarda herkezin net çıkmıyo bence boşa idrar yapma büyük ihtimal gebesin gününü bekle kanda baktır yavaş hareketlerde bulun ani hareket etme sakın vc dede ıkınma

nurcan cnm çok sevindim kontrolünün sorunsuz geçmesine
dr un öyle diyosa öyledir cnm
bu arada benimkine diyorum alsın kızına bişiler ya hep eli boş geliyo ekmek gazeteyle yürümüyo bu işler ekmek poşetinin yanında bebiş cicisi poşetide olsun istiyom ben
belki bu akşam çıkarızda aldırırım bişiler

sağol canım

canım beni erkekler tekken pek alamazlar beğenirler ama almayı beceremezler bak birlikte gidin mutlaka beğendikleri olacaktır:)))))))))

nevra ne şirin şeyler yaa maşallah maşallah nazar deymesin o çorabını donunu yerim ben onun

elbiseside çok şirin maşallah
saol canım ..daha iyileri sizlere olsun .. .biraz fırıfırlı donlara totosu dantelli çoraplara heveslendim bu aralar :))))
bende de silik çıkmıştı .. sanıyorum hamilesin . öyle ise şimdiden hayırlı olur inş ... ... idrar testleri zaten kıpkırmızı çizgi çıkmıyor .. genelde silik çıkar ... dinlen ... 2-3 güne kadarda kan testini yaptır ... bize haber ver
Nevracim kizinin cicileri hepsi birbirinden güzel, güzel günlerde giysin.
teik .ederiz teyzesi .. sizde ekleyin ama bişeylerr ...

nurcan kilosu çok güzel maşallah ...içim cızz etti öyle deme ...bir kenara sinmiş falan ... kıyamam ben ona .. o an öyle denk gelmiştir ...
canım genede gir heyete teakip edilsin ... riskle bekleme

saalasın.. az bişey aldım .. öyle gezmeleik kıyafetimiz yoktu ... ondan alayım dedimm

Son düzenleme:

sağol canım şükür sağlığımız iyi ama işte benim kız dış tepkilere böle sabahta dedimya mesela ben dahil kim elini koysa karnıma hemen bırakıyor oynamayı hoşlanmıyor sanırım dokunulmaktan bilmiyorum ellerinide yüzünden hiç çekmiyo zorla çektiriyo doktor karnımı ite kaka sanırım korkuya bende anlamadım açıkçası ama onun dışında sağlığı gelişimi herşeyi iyi heyete kesin girmek için çabalıcam ya napim 36 haftaya kadar 2.5 kilo olsa gene yeter zaten 200 gramı felan şişlik olur onun napim dışarda alır birazcık kiloyu bi gidiyimde gatadaki randevum ayın 11 inde

ay canım benimde pek hevesim var o fırfırlı donlara çoraplara rabbim güzel günlerde diydirmeyi nasip etsin

sağol canım

canım beni erkekler tekken pek alamazlar beğenirler ama almayı beceremezler bak birlikte gidin mutlaka beğendikleri olacaktır:)))))))))

yok kız benimki çok iyi becerir öyle işleri yeğenine hep alıp alıp getirirdi ben getirdiğinde görürdüm
acaba yeğeninimi kıskanıyorumki anlamadım
aslında onuda anlıyorum şu sıra pek fırsat bulamıyoda olabilir..

bencede yğenini kıskanıyosun adam şuan daha zaten yeni inanıyodur bebeği olduğuna kolaymı zar zor evlat sahibi oldu korkuyodur heran bişi olcak diye hemdce yiğenine almak kolay zaten ilk beğendiğini alır gelirsin ama kendi bebişine zor asıl almasın he he kıskanç seniiiiiiiiiiii

ayyy kendimi çok kötü hissettim bak
kız dediğin gibi adam panik atak oldu kanamalrım yüzünden geçen teyzesine öyle demiş bu bebek beni panik atak yaptı ne zaman arasa koş gel kanamam var diyecek sanıyorum demiş..
çok şükür o tehlikm geçti inş bi dahada yaşamam..en iyisi birazdan çıkıcaz aldırım bişide bi daha kafasını yemiyim adamın

hosgeldin nurcan. Kizinin kilosu iyi masallah sen doguma kadar 2,5kg geçer bence. Benim minoslarda hep ayni yerdeler kizim üstte oglum göbek altinda :)))))

nevracim ben bir yere gidemiyorum araba yasak ve son 3 ay dikkat et dedi doktor araba çok sakincali sanci'ya sebep oluyor bu gidisle ben meleklerime cici alamicam annem ve esim alir. Zaten mayis'tan öncede almaya dûsünmüyorum 7 ay bitsin äliriz.

he he tabi hayatım ben biliyom bu işleri kocamdan deneyimliyim erkekler senden benden zor atlatıyor bu günleri emin ol birlikte beğenin alın işte ne güzl :))))))))))
aldıklarını bizede göstert kııııııııııı

ay canım sağol bakalım inşallah geçer 2.5 kiloyu ben 36. haftada aldırmayı pilanlıyorum ondan korkuyorum ya geçmezse diye benim kız bugün doktora gittikya daha hiç oynamadı anlamıyomki neden böle ((((((

ay senin yaramazları yerim ben he h e:)))))))) demek kız stte oğluş altta he seninkız olana gün yüzü göstermicek bak kızın daha yaramaz olcak he h e olunda kuzugibi olcak kesin :))))))
canım bişi alamamanı dert etme boşver yavruların

: aman sakıncalıysa binme neme lazım boşver ....
annen ve eşin en güzellerini alır ....
ay kimse girmiyo topiğe yaaaaaaaaaa

ben girdimmmmmm

Merhaba kizlar.
Nurcancim öyle görûnüyor sanki kizim oglum'dan daha yaramaz olucak ondan daha hareketli hiç durmuyor masallah kardesinin üstünde onu resmen simdiden eziyor :))))))
oglum yaramaz olur derken kiz üstte çikti :)))))

Nevracim dert etmiyorumda yeter ki bebisler iyi olsun ama bu ilk ve son gebeligim olabilir insan hevesleniyor ama sagliklari yerinde olsun onlar dogduktan sonra bir çok ciciler alir sizlere gösterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…