Merhaba kizlar.
Nurcancim öyle görûnüyor sanki kizim oglum'dan daha yaramaz olucak ondan daha hareketli hiç durmuyor masallahkardesinin üstünde onu resmen simdiden eziyor :))))))
oglum yaramaz olur derken kiz üstte çikti :)))))
Nevracim dert etmiyorumda yeter ki bebisler iyi olsun ama bu ilk ve son gebeligim olabilir insan hevesleniyor ama sagliklari yerinde olsun onlar dogduktan sonra bir çok ciciler alir sizlere gösterim.
slm kızlar nasılsınız...
akşam kocişle çıktık dışarı çıkmışken yemekte yedik ama benim mideye yaramadı sanırım
sabah 6 dan beri afedersiniz lavabodan çıkamıyorum istifra yok ama çok afedersiniz ishalim ve sancıyla geliyo 1 saattir rahatım şuan bişiyim yok ama kendimi çok kötü hissediyorum bebişe bi zararı yoktur değlmi,benim yediklerimden eşimde yedi ama onda bişi yok turp gibi mübarek...
slm kızlar nasılsınız...
akşam kocişle çıktık dışarı çıkmışken yemekte yedik ama benim mideye yaramadı sanırım
sabah 6 dan beri afedersiniz lavabodan çıkamıyorum istifra yok ama çok afedersiniz ishalim ve sancıyla geliyo 1 saattir rahatım şuan bişiyim yok ama kendimi çok kötü hissediyorum bebişe bi zararı yoktur değlmi,benim yediklerimden eşimde yedi ama onda bişi yok turp gibi mübarek...
ayyy kendimi çok kötü hissettim bak
kız dediğin gibi adam panik atak oldu kanamalrım yüzünden geçen teyzesine öyle demiş bu bebek beni panik atak yaptı ne zaman arasa koş gel kanamam var diyecek sanıyorum demiş..
çok şükür o tehlikm geçti inş bi dahada yaşamam..en iyisi birazdan çıkıcaz aldırım bişide bi daha kafasını yemiyim adamın
gecmıs olsun canım bol su ıcmeyi ıhmal etme...
sğlun kızlar bol su içiyorum başımda çok arıyo gidip biraz uyusam iyi olacak çok sğlungeçmiş olsunn ... bol sıvı al ... leblebi ye bağırsakların bozulmuş .. birde ishalin 3 günü geçerde doktora başvur mutlaka ... mikrobik olma olasılığına karşın
aynı durumlara sokmusuz eşlerımızı...benım esım dıyor bi sorun yoksa sen benı arama ben senı ararım sen aradıgında korkuyorum nefes bıle alamıyorum dıyor...bızım bebisler cok nazlı ...yüce rabbim bizlere bagıslasın meleklerımızı
merhaba kızlar bugün dayanamadım tahlil yaptırdım 4 gün önce 329 du biliyorsunuz bugün 977 çıktı bu iyiye işarettir umarım doktorumu aradım haber bekliyorum bugün 5+4 oldum.allah benim dualarımı kabul ediyor galiba bi terslik çıkmaz sizinle paylaşayim dedim (nevra,,seninle...,ve nurcan,,,ve diğerleri
ya kızlar bise sorucam yazdıklarınızın altında cizelge cıkıyor kac haftalık ve kac gun kaldıgını nasıl yaptınız...
slm kızlar nasılsınız...
Geçmis olsun canim. Bol su tüket insallah geçer birde isala kati seyler iyi gelir muz, pilav gibi seyler kesilmesi için.
sğl cnm..
nevranın dediği gibi leblebi yiyorum şuan..
annemde dedi turşu suyu iç hamile olmasam içerdimde hamilelikte tırsıyorum,öncesinde içmiştim 1 2 kere süper fayda etmişti....
akşam içinde bi bulgur pilavı yapayım bari...
yap bulgur pilavi bende severim simdiden afiyet olsun
bende çıkmadımdışarı bugün hiç ..Herkes haftasonu gezmesine çikti.
Burada hava çok güzel ama ben tadini çikaramiyorum((((
ben buradayım kızlarr
biraz uyumuşum iyi oldu
canım yediklerinden olduğunu sanmıyorum bende dün aynı şekildeydim bir karın ağrısı bis aferdersin ishal felakettim havalar aniden değiştiği için bünyemizde zayıf yaramıyo ama buübbişeyim yoktu mesela geçmişti sanırım seninde yarına bişi kalmaz ama nevranın dediği gibi geçmezse ozaman git doktora boşşlamaslm kızlar nasılsınız...
ya hayatım bak bence senin doktor bişi bilmiyooooooooo hııııııııh bizim bebişimiz büyüyo Allahıma şükür bak tutunacak inatla annesinemerhaba kızlar bugün dayanamadım tahlil yaptırdım 4 gün önce 329 du biliyorsunuz bugün 977 çıktı bu iyiye işarettir umarım doktorumu aradım haber bekliyorum bugün 5+4 oldum.allah benim dualarımı kabul ediyor galiba bi terslik çıkmaz sizinle paylaşayim dedim (nevra,,seninle...,ve nurcan,,,ve diğerleri
sğl cnm..
nevranın dediği gibi leblebi yiyorum şuan..
annemde dedi turşu suyu iç hamile olmasam içerdimde hamilelikte tırsıyorum,öncesinde içmiştim 1 2 kere süper fayda etmişti....
akşam içinde bi bulgur pilavı yapayım bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?