Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:)))))))))))) ha h acadı kız olumuzu hep döver o bak :))))))))))

slm kızlar nasılsınız...
akşam kocişle çıktık dışarı çıkmışken yemekte yedik ama benim mideye yaramadı sanırım
sabah 6 dan beri afedersiniz lavabodan çıkamıyorum istifra yok ama çok afedersiniz ishalim ve sancıyla geliyo 1 saattir rahatım şuan bişiyim yok ama kendimi çok kötü hissediyorum bebişe bi zararı yoktur değlmi,benim yediklerimden eşimde yedi ama onda bişi yok turp gibi mübarek...

gecmıs olsun canım bol su ıcmeyi ıhmal etme...

geçmiş olsunn ... bol sıvı al ... leblebi ye bağırsakların bozulmuş .. birde ishalin 3 günü geçerde doktora başvur mutlaka ... mikrobik olma olasılığına karşın

aynı durumlara sokmusuz eşlerımızı...benım esım dıyor bi sorun yoksa sen benı arama ben senı ararım sen aradıgında korkuyorum nefes bıle alamıyorum dıyor...bızım bebisler cok nazlı ...yüce rabbim bizlere bagıslasın meleklerımızı

gecmıs olsun canım bol su ıcmeyi ıhmal etme...

geçmiş olsunn ... bol sıvı al ... leblebi ye bağırsakların bozulmuş .. birde ishalin 3 günü geçerde doktora başvur mutlaka ... mikrobik olma olasılığına karşın
sğlun kızlar bol su içiyorum başımda çok arıyo gidip biraz uyusam iyi olacak çok sğlun
nevracım dediğini dikkate alıcam...

evet cnm çok nazlılar

merhaba kızlar bugün dayanamadım tahlil yaptırdım 4 gün önce 329 du biliyorsunuz bugün 977 çıktı bu iyiye işarettir umarım doktorumu aradım haber bekliyorum bugün 5+4 oldum.allah benim dualarımı kabul ediyor galiba bi terslik çıkmaz sizinle paylaşayim dedim (nevra,,seninle...,ve nurcan,,,ve diğerleri

ya kızlar bise sorucam yazdıklarınızın altında cizelge cıkıyor kac haftalık ve kac gun kaldıgını nasıl yaptınız...

tatlım bu çok güzel bir habar ... 3 e katlamış gibi ...

inş ..ultrasondada öyle güzel çıkar ...

Geçmis olsun canim. Bol su tüket insallah geçer birde isala kati seyler iyi gelir muz, pilav gibi seyler kesilmesi için.

Geçmis olsun canim. Bol su tüket insallah geçer birde isala kati seyler iyi gelir muz, pilav gibi seyler kesilmesi için.

sğl cnm..
nevranın dediği gibi leblebi yiyorum şuan..
annemde dedi turşu suyu iç hamile olmasam içerdimde hamilelikte tırsıyorum,öncesinde içmiştim 1 2 kere süper fayda etmişti....
akşam içinde bi bulgur pilavı yapayım bari...

canım yediklerinden olduğunu sanmıyorum bende dün aynı şekildeydim bir karın ağrısı bis aferdersin ishal felakettim havalar aniden değiştiği için bünyemizde zayıf yaramıyo ama buübbişeyim yoktu mesela geçmişti sanırım seninde yarına bişi kalmaz ama nevranın dediği gibi geçmezse ozaman git doktora boşşlama
ya hayatım bak bence senin doktor bişi bilmiyooooooooo hııııııııh bizim bebişimiz büyüyo Allahıma şükür bak tutunacak inatla annesine
çok çok çok gözün aydın inşallah ultrasondanda çoooook güzel haberlerle gelirsin bizlere habervermeye

canım turşu suyu içmende bi sakınca olduğunu sanmıyorum ben gataya eminönünden gidipgeliyorumya eşim çoksever ordaki turşuculardan hep alır kendinede banada turşu suyu içeriz sadece abartma ben mesela yarım bardak içerim bardağın hepsini içmem sende az bişi içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…