slm kızlar nettiniz giremiyorum hiç rana dan. kendinize iyi bkın
geçmiş olsun ... bizim topikte üst bacağının arkasına kramp giren çok oldu ...kızlar dün hafif hafif sağ bacağım ağrıyordu hamlama tarzı önemsemedim ama gece sızlama zonklama şeklinde uyutmadı deli gibi ağrıdı. sağ bacağımda dizimin üstü, üst bacağımın arkası çok fenaydı ayağıma basamadım sağ bacağımda sadece. tek bacak olması neye delalaet kan pıhtılaşması habercisi mi varis falan şişme falan yok kızlar çok fenayım bugün de pazar acile gittim pratisyen bişi anlamadı bunları yaşayan var mı
slm kızlar nettiniz giremiyorum hiç rana dan. kendinize iyi bkın
biz napalım göbişlerimizdekileri büyütmeyi çalışıyoruz cnm...
sana kolay gelsin...
NEVRAA buradasın cnm nasılsın...
iyiyim .. hava kapalı evdeyiz .. sen nasılsın?
afiyet olsun ....bizde iyiyiz cnm kahvaltı sonrası biraz evde takıldık sonra çıktık eşimle market alışverişi yaptık geldim,onun dediği bi yer var hamile eşortmanı satıyomuş alta çok ihtiyacım var orayada baktık ama kapalıydı...
yarında annem geliyoo 1 hafta kalıcak haftasonuda ablam gelir oğluşuyla
afiyet olsun ....
kesinlikle üst bulabiliyorsun ..ama alt daha zor oluyor .. rahat birşeyler giymek lazım ...
ne güzel ..annen ; ablan ; destek çıkarlar sana .. birşeyler yaparlar oturturlar seni ...
yeğenin bebek mi?? ya da kaç yaşında
eşimde işte o dediğim yerden kendine bişiler almış sormuş hamile kıyafeti varmı diye onlarda var demiş göz gezdirmiş süper alt eşortmanlar var dedi bende bugün bakalım dedim ama kapalıydı,bi tane beli rahat eşortmanım var sürekli o üzerimde diğerleri artık sıkmaya başladı
bütün yemeklik malzemeleri aldım bugün annem yapar güzel güzel yeriz
çocuk odamdaki köşe koltuğun altını toparlatacam ona malum başlasın artık hazırlıklar...
ablamın bebeği 10 aylık cnm face te var fotomuz bak istersen...
benimde birkaçtane var bol .. biri eşimin .. üstüne kondum şimdilik :)) ... hep onları giyiyorum
10 aylık maşallah ..tam sevilecek çağda .. bıcırık...
buğra mı?? baktım şimdi
kızlar selam..hayırlı haberlerle geldim çok şükür.biliyorsunuz üçlü testim riskli çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermişti.o günden beri kendimde değildim.daha 5 ay kafamda sorularla yaşamaktansa amniyosentezi yaptırmaya karar verdim.farklı bir doktor yaptı bu işlemi.çok iyi bir doktordu zaten öncesinde 1 saatten fazla konuştuk.ve cuma akşamı fish denilen kromozomsal kusur olup olmadığını gösteren sonuçlar geldi..bu sonuçlar %95 genel sonucu da veriyormuş.çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı.maşallah bebeğime sağlıklıymış.bu bir genetik test olduğundan cinsiyetinin kesin kız olduğunu da söylediler.şükürler olsun ki çok rahatladım.Allahım kimseye böyle kaygılar yaşatmasın.kendi canına bişey olsa insan bu kadar üzülmezdi.daha kucağıma almadan annelik duygusunu sonuna kadar yaşadım.desteklerinizden dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ederim...
kızlar selam..hayırlı haberlerle geldim çok şükür.biliyorsunuz üçlü testim riskli çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermişti.o günden beri kendimde değildim.daha 5 ay kafamda sorularla yaşamaktansa amniyosentezi yaptırmaya karar verdim.farklı bir doktor yaptı bu işlemi.çok iyi bir doktordu zaten öncesinde 1 saatten fazla konuştuk.ve cuma akşamı fish denilen kromozomsal kusur olup olmadığını gösteren sonuçlar geldi..bu sonuçlar %95 genel sonucu da veriyormuş.çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı.maşallah bebeğime sağlıklıymış.bu bir genetik test olduğundan cinsiyetinin kesin kız olduğunu da söylediler.şükürler olsun ki çok rahatladım.Allahım kimseye böyle kaygılar yaşatmasın.kendi canına bişey olsa insan bu kadar üzülmezdi.daha kucağıma almadan annelik duygusunu sonuna kadar yaşadım.desteklerinizden dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ederim...
hadi gözün aydın canım ben emindim zaten bişi çıkmayacağına rabbim kızına uzuuuuuuuuun ve hayırlı ömürler versinkızlar selam..hayırlı haberlerle geldim çok şükür.biliyorsunuz üçlü testim riskli çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermişti.o günden beri kendimde değildim.daha 5 ay kafamda sorularla yaşamaktansa amniyosentezi yaptırmaya karar verdim.farklı bir doktor yaptı bu işlemi.çok iyi bir doktordu zaten öncesinde 1 saatten fazla konuştuk.ve cuma akşamı fish denilen kromozomsal kusur olup olmadığını gösteren sonuçlar geldi..bu sonuçlar %95 genel sonucu da veriyormuş.çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı.maşallah bebeğime sağlıklıymış.bu bir genetik test olduğundan cinsiyetinin kesin kız olduğunu da söylediler.şükürler olsun ki çok rahatladım.Allahım kimseye böyle kaygılar yaşatmasın.kendi canına bişey olsa insan bu kadar üzülmezdi.daha kucağıma almadan annelik duygusunu sonuna kadar yaşadım.desteklerinizden dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ederim...
napalım canım doğumumuzu bekliyoruz sen kavuştun mis kokuluna inşallah bizde bi kavuşsak sağ salim :))))))))slm kızlar nettiniz giremiyorum hiç rana dan. kendinize iyi bkın
canım abartmıcan okadar çok içme tabiki tuz zararlı ama ayda yılda bir turşusuyu içmişin diye bişicik olmaz sen yersen kızartmaları hamur işlerii hergün hergün urşuydu bilmemne tabi zararlı ama sen yarım bardakçık iççennevracım haklısın cnm uykuları çok arayacağız..
bu sabahta zor kalktım valla uykuma doyamıyorumkociş benden 2 saat önce kalkıyo tv izliyo benim kalkmamı bekliyo bu sabahta dedim ona ben uyuyorum ama niye doğum yapan herkes hamilelere tavsiyede bulunuyo hamileyken bol bol uyuyun sonra çok ararsınız diyo dedim oda bana ne dese beğenirsiniz aşkım ama sen hamile değilkende çok uyuyodun:26 tabi sustum kaldım)
nurcan ya turşu çok tuz barındırdığı için içinde içmek istemedim,annemin cırcıra ilacıdır turşu suyu anında keser...
zeynepela cnm geçmiş olsun hafta içi tekrar git istersen dr a
benim başıma böyle bişi gelmdi yardımcı olamıyacağımmm
kızlar dün hafif hafif sağ bacağım ağrıyordu hamlama tarzı önemsemedim ama gece sızlama zonklama şeklinde uyutmadı deli gibi ağrıdı. sağ bacağımda dizimin üstü, üst bacağımın arkası çok fenaydı ayağıma basamadım sağ bacağımda sadece. tek bacak olması neye delalaet kan pıhtılaşması habercisi mi varis falan şişme falan yok kızlar çok fenayım bugün de pazar acile gittim pratisyen bişi anlamadı bunları yaşayan var mı
Günaydin kizlar. Hepimize güzel bir hafta geçirmemizi diliyorum.
Bugün erkenciyim sag sola döne döne sonunda kalktim bacaklarim uyusuyor nasil engel olucam buna((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?