Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba güzel annişler nasılsınız?Geçmişi okuyamadığım inşallah hepiniz iyisinizdir:)))))

Doktora sorcam bugun dogumcu kadin gelecek ona sorarim. Ama bence normal. Ablam'da kramp oluyordu. Benim bacaklarda uyusuyor hep ayni pozisyonda uyuyunca.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------30. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------24.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 34.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----20.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------19.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

QUOTE=herzaman_seninle;18447762][QUOTE18439769][]DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE]

herzaman seninle canım nasıl oldun iyimişin kesildimii ishal bebiş nasıl :)

cnm iyiyim kesildi çok şükür 1 gün sürdü sadece çok şükür ishalim..
bebişte iyi tepinip tepinip duruyo durduğu yerde
annemler geldi bugün babamla ondan pek yazamadım sizlerede bişi
annem bi sürü şey örmüş getirmiş foto makinam eltimde umreye gittiler ya gelince çekip koyucam hepsini...
sizler nasılsınız?

olsun canım ailenle ilgilen
ayyyyyyyyyy negüzel cicişler geldi heeeeeeeee :)))))))))))

ishalin geçmiş sevindimmm

ne güzel annenler gelmiş ohh ... kardeşinde gelmişti .. bol bol mamalar pişirir annen şimdi ...
annemin yemeğini öyle bir özledimkii bir çorbasına neler verirdim ... kıymetini bil annenin hayattayken ...
ayy neyseee ...
annenin ördüklerini de güle güle kullansın bebişin

nurcancım nerdesin sen ?? karşılaşamıyoruz ... boşladın bizi valla ...
listeyide sattın ..daha yüzünü pek göremedikkk ...

kontrole gidecektin gataya ne oldu .. heyete giricem görüşücem falan diyordun ???

olsun canım ailenle ilgilen
ayyyyyyyyyy negüzel cicişler geldi heeeeeeeee :)))))))))))
evet cnm cicişler geldi güzel güzel

sğl cnm..
cnm ablamlar yarın akşama gelecek yeğenimi daha öpüp koklayamadım...:84:
sanıırım annen vefat etti cnm başın sağolsun Allah mekanının cennet eylesin..
cicilerimiz içinde teşekkür ederim

ha ha canım sürekkli misafirim oluyorya eşimin iş arkadaşları hep aynı mahallelerdeyiz yada çok yakın civardayız sürekli birileri geliyo bigün biri geliyo bigün öbürü derken giremiyorum dün sabah 9-10 gibi bi başladı misafir kahvaltıyla gece 1 i geçkindi ev boşaldı ((( bugünde arkadaş seni ramide bi pazarvar oraya götirim dedi pazara gitmemle sancılanmam bir oldu doğru dürüst gezemedim bile eve gelip attım kendimi yatağa (((((((( gataya ayın 11 inde gidicem gülüm pazartresi günü daha var yani dua edinde kızımı 36. haftada sağlıklıca alsınlar artık iyice korkmaa başladım bukadar erken ara sancım oolmaması lazım diğeri diğeride erken doğum du ondan zaten sorun oldu bebek erken doğmak istemiş ama doğamamıştı bunda sanırım kızım erken gelmek isticek inşallah doktorlar kabul eder erken doğumu

sen nasılsın canım yaaaaaa harbiden konuşamıyoruz hiç

Son düzenleme:

ne güzel misafirlerin gelmiş hep .hem berekettir . ama yorgunlukta olur .kendine dikkat et
. ... bize mesela kimse gelmez .. yıllar geçecek kayınvalideler gelsin görümcemlerde öyle ...
eşim kızgın şimdi hepsine zaten ....
bir kardeşim var ogelir eşiyle . arada da babam eşiyle gelir ... geçenlerdede hamileyim diye merak etmişler 2 yengem geldi :))))
budur yaneee ... hep biz gittik gittik senelerce .. eşim diyor artık kimseye gitmeyelim ..

senin sancılar başlamış ... çok sık olması da önemli ..
benim sancı yok taaa sertleşmeyle gelen kasılma var günde 3 -4 kere ... ben sancıyı hissetmiyorum ...
kimi senin gibi o kasılmaları sancıyla hisseder ...
kardeşimde senin gibi sancıları erken başladı .. en çok gece giriyordu ... bebiş erken geldi ... seninkide aceleci galiba .. annesini biranönce görmek istiyor ...
34- 36.hafta arası ciğer gelişimi artık bitiyormuş .. inş ..36 dan sonra sağlıklı alırsın cnm kucağına

ay yok benim benim 2 ablam 3 kardeşim var 6 kardeşiz babamyok annem var sadece hemen hemen her ay görüşürüz ya bana geliir ya annemde yada ablamda sırayla yani yazları veya 15 tatillerde hepimiz istanbulda yaşamaamıza rağmen birlikte zaman geçirebilmek için bi hafta bizde 1 hafta ablamda 1 hafta annemde öle kalırız sırayla
kaynanam benimde gelmez bi yeni evliyken ilk yaz 1 haftalığına geldi sonra oğlumun doğumundan 1 gün önce geldi oğlum ölünce 1 hafta kalıp gitti bidahada gelmedi biz her yaz gideriz kış iznimizide yaz iznimizide geçiririz memlekette
burdada eşimin askeriyedeki arkadaşları ile aynı yerdeyiz evlerimiz yayan daire ya karşı apartman öle hemen hemen hergün görüşürüz yorgunluk olmuyo zaten hergün görüşünce bi hazırlık yapmıyosun bitek çay kahvre zaten evde genelde hazırda kekim veya tatlı bişeyim olur kahveyle yenecek hiç bişi yoksa bisküvi felann koyuyorum

ah canım boşuna sancı çektiriyo bana işte sıpa benimki her şekilde sezeryan olacak sizin hadi normal dğurma ihtimali var ama benim yok olumu doğuralı 3 yıl oldu 5 yıl dolmadan normal doğum aypamıyorum :))))))))) inşallah sezeryanla alırlar 36 da:))))))))))

gerçekten boşuna sancı çektiriyor ... uğraşmasın kızın ... sezeryanla doğacak .. yorulmadan etmeden ohhh .. uyurken bile çıkartıyorlarmış ...

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Biz iyiz bugün nst'ye baglandik 30 dk bebekler yerinde durmadilar dogru düzgün kalp atislarini yakalayamadik ama hareketlerin yerindeydi masallah

gerçekten boşuna sancı çektiriyor ... uğraşmasın kızın ... sezeryanla doğacak .. yorulmadan etmeden ohhh .. uyurken bile çıkartıyorlarmış ...
bende diyom kızım nboşa aşağıya inmeye çalışma kendine eziyet diyom ama dinlemiyor he he :))))))))
Merhaba kizlar nasilsiniz ? Biz iyiz bugün nst'ye baglandik 30 dk bebekler yerinde durmadilar dogru düzgün kalp atislarini yakalayamadik ama hareketlerin yerindeydi masallah

ha ha kız seninle buluşak b,iş arada senin sıpalar benimkine eğitim versin benimkide totosunu kaldırmıyo hiç he he :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…