kızlar mrb nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık ıns sorun yoktur benım 24 haftayaım ama bugun gorumcemde salatada cıg nane vardı az yedım ama migdem bulanıyor . ben hamılegım boyunca bulantı yasamadım hayır olsun
merhaba hoşgeldin .. maşallah bayaa ilerlemiş haftan:
afiyet olsun ..ama nane mide bulandırmaz .. başka bişeyden bulanmıştır ..
ah nerde o günler benim kızda şöle fıldır fıldır olsa :))))))))))))olur nurcancim benimkiler senin kizi bastan çikarirlar sonra kudurursa karismam :))))
kızlar mrb nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık ıns sorun yoktur benım 24 haftayaım ama bugun gorumcemde salatada cıg nane vardı az yedım ama migdem bulanıyor . ben hamılegım boyunca bulantı yasamadım hayır olsun
sağol nurcancım heralde usuttum buarada dularım senınle ıns hayırlısıyla gununde ve vaktınde sagsaglım kucagında ıns arkadasım
hb nevracım sağol evet allahın izniyle baya ilerledik ama ben bugün iyi degılım miğdem fena eşim de daha gelmedi çin den tek olmakta zor bugun korkuyorum kendım dua edın kızlar
yarın kontrolümüz var kızlarssss ... ..sabahtan doktora gideceğiz.
oradan kardeşime geçeceğim tüm güm orada olurum . kk ya giremeyebilirim .
bilginiz olsun ..
Canım merhaba bende iyiyim şükür bebişlerde iyi benimde sol ayağım şişiyo haftaya kontrolümüz var doktoruma soracağım bakalım.Merhaba nilu. Biz iyiz bebisleri büyütüyoruz. Sen nasilsin keyfin sagligin bebislerin nasil ?
nilu cum iyiyiz saol..sen iyimisin .. kanamaların bittimi?
bilginiz olsun ..
Canım merhaba bende iyiyim şükür bebişlerde iyi benimde sol ayağım şişiyo haftaya kontrolümüz var doktoruma soracağım bakalım.
İyiyim canım şükür RABBİME kanamalarımda kahverengi lekelerimde kesildi artık daha iyiyim ama çok çabuk yoruluyorum iş güç yaparken 5 dakika yapıyosam 15 dakika dinleniyorum.Doktordan güzel haberlerle gel bakalım meleğin nasılmış?
HERZAMANSENİNLE canım ishal olmuşsun geçmiş olsun.Sen nasılsın meleğin nasıl?
NURCAN306 sen nasılsın canım meleğin nasıl?
bilginiz olsun ..
cnm bugün kontrolün varmış inş sorunsuz bi kontrol geçirirsin gelince yaz mutlaka hbrlerini bekliyoruz...yarın kontrolümüz var kızlarssss ... ..sabahtan doktora gideceğiz.
bilginiz olsun ..
cnm çok sğl şimdi iyiyim çok şkür seninde kanamalrın kesilmiş ohh ne güzel,aman cnm çok yorma sen gene kendini..Canım merhaba bende iyiyim şükür bebişlerde iyi benimde sol ayağım şişiyo haftaya kontrolümüz var doktoruma soracağım bakalım.
İyiyim canım şükür RABBİME kanamalarımda kahverengi lekelerimde kesildi artık daha iyiyim ama çok çabuk yoruluyorum iş güç yaparken 5 dakika yapıyosam 15 dakika dinleniyorum.Doktordan güzel haberlerle gel bakalım meleğin nasılmış?
HERZAMANSENİNLE canım ishal olmuşsun geçmiş olsun.Sen nasılsın meleğin nasıl?
NURCAN306 sen nasılsın canım meleğin nasıl?
kızlar merhaba
her zaman bakamasam da topiğe kalbim sizinle.. sanırım sıradaki anne Nevra, sonra da Nurcan.. hayırlısıyla gelsin bebişler ve sağlıkla..
buarada herzaman seninle bebişimin adı Meriç. şu an mışıl mışıl uyuyor, geceye enerji depoluyor sabaha kadar uyumamak için
kendinize de bebişlere de iyi bakın,arada uğrarım ben yine..
kız daha yeni gitmedinmi sen
[
Nevracim güzel haberlerle dönersin insallah.
cnm bugün kontrolün varmış inş sorunsuz bi kontrol geçirirsin gelince yaz mutlaka hbrlerini bekliyoruz...
kızlar yarın kontrolüm var bebeğimi 20 gndür görmyorum bu benim için çok uzun bi zaman oldu ,ama hareketlerni hissettiğim için rahatım azda olsa.
bu arada babamız dün akşam ilk defa bebeğimizin hareketlerini hissetti çok hoşuna gitti onunda
yarın için bana dua edin fıstıklar...
bakalım belki dr umuz yarın ayrıntılıda baktırabilir bana ayrıntılıda neye dikkat etmem gerek nurcan ve nevra[/COLOR][/COLOR]
canım .. çok üzüldüm ... önce Allah nasip edecek biz yaşayacağız ... demekki Allah böyle nasip etmiş ... negüzel bak sende olgunca demişsin.... takdir Allahın ... sen böyle düşündükçekızlar merhaba bu gün doktora gittim biliyorsunuz 6 haftalık oldu fakat doktor kalbi oluşmamış dedi.bir hafta sonra bekleyelim düşmez ise kürtaj dedi.kese varmış 9 mm ama sağlıklı gebelik değil dedi sebebini sordum bir sebeb yok dedi,gelişmiyor dedi nedenini bilmiyor yarın kendi dışarıdaki doktoruma gidicem bakalım aynı şey diyecekmi % 90 olumsuz dedi. yıkıldım fakat anladımki bizler ne yaparsak yapalım gercekten allahın taktiri ben yinede isyan etmicem yüce rabbime bundada vardır bir hayır..
kızlar merhaba
her zaman bakamasam da topiğe kalbim sizinle.. sanırım sıradaki anne Nevra, sonra da Nurcan.. hayırlısıyla gelsin bebişler ve sağlıkla..
buarada herzaman seninle bebişimin adı Meriç. şu an mışıl mışıl uyuyor, geceye enerji depoluyor sabaha kadar uyumamak için
canım benim maaşallah bebişine gececi heeeeeee ha ha olsun olasun ben valla isterse sabaha kadar vıyaklasa razıyım he h ekızlar merhaba
canım takdiri ilahi tabiki bu şekilde olsun kimse istemez ama unutmaki sağlıksızda olsa bir gebelik oluştu yani anne olma ihtimalin çok yüksek artık eninde sonunda bi bebeğin olacak demektir bu hiç gebe kalamayanlarda var acıda olsa artık anne olabileceğini biliyorsun canım bidaha tüp denemeden önce enetik tahlillerini yaptırkızlar merhaba bu gün doktora gittim biliyorsunuz 6 haftalık oldu fakat doktor kalbi oluşmamış dedi.bir hafta sonra bekleyelim düşmez ise kürtaj dedi.kese varmış 9 mm ama sağlıklı gebelik değil dedi sebebini sordum bir sebeb yok dedi,gelişmiyor dedi nedenini bilmiyor yarın kendi dışarıdaki doktoruma gidicem bakalım aynı şey diyecekmi % 90 olumsuz dedi. yıkıldım fakat anladımki bizler ne yaparsak yapalım gercekten allahın taktiri ben yinede isyan etmicem yüce rabbime bundada vardır bir hayır..
canım benim hadi hayırlı haberlerle dön yanımıza ayrıntılıda nevra demiş kan akışını sor diye ama doktoruna söle bütün herşeyi senin anlıağın dilde sölesin damarlar organlar vs. zaten bi sorun olsa o söler gerçi bu arada cd benimkiler vermedi özelde gatada vermiyor alabilirsen cd al bencede hatta renkli doblör de al varsacnm bugün kontrolün varmış inş sorunsuz bi kontrol geçirirsin gelince yaz mutlaka hbrlerini bekliyoruz...
cnm çok sğl şimdi iyiyim çok şkür seninde kanamalrın kesilmiş ohh ne güzel,aman cnm çok yorma sen gene kendini..
MERİÇ imizin ismini hemen ekliyorum cnm merak etme...
kızlar yarın kontrolüm var bebeğimi 20 gndür görmyorum bu benim için çok uzun bi zaman oldu ,ama hareketlerni hissettiğim için rahatım azda olsa.
bu arada babamız dün akşam ilk defa bebeğimizin hareketlerini hissetti çok hoşuna gitti onunda
yarın için bana dua edin fıstıklar...
bakalım belki dr umuz yarın ayrıntılıda baktırabilir bana ayrıntılıda neye dikkat etmem gerek nurcan ve nevra[/COLOR][/COLOR]
sağolun kızlar hepiniz yazmışsınız..
nurcan bebişin hareketleri azalmıştı .. onun için gene gittik ..
yeri daralmış ondanmış ... 2 kez nstye soktu ...
nilu cum .. durumun düzelmiş maşallah
herzaman_seninle canım yarın için çok heyecanlısındır.. inş güzel haberlerle gel ...
ayrıntılıda bebeğe giden kan akışını sor o önemli ...
ben rahim ağzı açıklığını sormuştum ...
cd iste baştan ...
kan akışı ve rahim ağzı açıklığını soracam tamam...bide şey dr um önce ben bakacam sonra 2 hafta sonra perina...diye biyere baktırıcam dedi bakalım yarın nasıl geçecek...çok merak ediyorum bakalım neler olacak bebiş kaç gr oldu ben kaç kg oldum meraktym..cd makinası bozuktu hatırlıyomusun anlatmıştım sana yaptırttım yarına beni bekliyosağolun kızlar hepiniz yazmışsınız..
nurcan bebişin hareketleri azalmıştı .. onun için gene gittik ..
yeri daralmış ondanmış ... 2 kez nstye soktu ...
nilu cum .. durumun düzelmiş maşallah
herzaman_seninle canım yarın için çok heyecanlısındır.. inş güzel haberlerle gel ...
ayrıntılıda bebeğe giden kan akışını sor o önemli ...
ben rahim ağzı açıklığını sormuştum ...
cd iste baştan ...
canım benim maaşallah bebişine gececi heeeeeee ha ha olsun olasun ben valla isterse sabaha kadar vıyaklasa razıyım he h e
canım takdiri ilahi tabiki bu şekilde olsun kimse istemez ama unutmaki sağlıksızda olsa bir gebelik oluştu yani anne olma ihtimalin çok yüksek artık eninde sonunda bi bebeğin olacak demektir bu hiç gebe kalamayanlarda var acıda olsa artık anne olabileceğini biliyorsun canım bidaha tüp denemeden önce enetik tahlillerini yaptır
canım benim hadi hayırlı haberlerle dön yanımıza ayrıntılıda nevra demiş kan akışını sor diye ama doktoruna söle bütün herşeyi senin anlıağın dilde sölesin damarlar organlar vs. zaten bi sorun olsa o söler gerçi bu arada cd benimkiler vermedi özelde gatada vermiyor alabilirsen cd al bencede hatta renkli doblör de al varsa
canım iyisiniz ama o önemli bak hayatım tüp bebekte erken doğum çok oluyor ben araştırıyorum çok dikkat et bebişinin hareketleri dahada azalırsa yine git sakın boşlama bende cuma bidaha gidicem özele pazarteside gataya sanırım doğum haftamı öğrenecem inşallah :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?