Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ha ha kız seninle buluşak b,iş arada senin sıpalar benimkine eğitim versin benimkide totosunu kaldırmıyo hiç he he :))))))))[/QUOTE]

olur nurcancim benimkiler senin kizi bastan çikarirlar sonra kudurursa karismam :))))

kızlar mrb nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık ıns sorun yoktur benım 24 haftayaım ama bugun gorumcemde salatada cıg nane vardı az yedım ama migdem bulanıyor . ben hamılegım boyunca bulantı yasamadım hayır olsun

merhaba hoşgeldin .. maşallah bayaa ilerlemiş haftan :
afiyet olsun ..ama nane mide bulandırmaz .. başka bişeyden bulanmıştır ..

merhaba hoşgeldin .. maşallah bayaa ilerlemiş haftan :
afiyet olsun ..ama nane mide bulandırmaz .. başka bişeyden bulanmıştır ..

hb nevracım sağol evet allahın izniyle baya ilerledik ama ben bugün iyi degılım miğdem fena eşim de daha gelmedi çin den tek olmakta zor bugun korkuyorum kendım dua edın kızlar

olur nurcancim benimkiler senin kizi bastan çikarirlar sonra kudurursa karismam :))))
ah nerde o günler benim kızda şöle fıldır fıldır olsa :))))))))))))

canım benim başında olmadı diye hiç mide bulantın olmıcakdiye bişi yok arada midene dokunan şeler olabilir üşütmüşte olabilirsin sen bi sıcak süt iç sol tarafına yat dinlen bişi olmaz Allahın izni ile korkma

sağol nurcancım heralde usuttum buarada dularım senınle ıns hayırlısıyla gununde ve vaktınde sagsaglım kucagında ıns arkadasım

sağol nurcancım heralde usuttum buarada dularım senınle ıns hayırlısıyla gununde ve vaktınde sagsaglım kucagında ıns arkadasım

brnede üşüttün canım bebeğin hareketlerine dikkat et aalırsa yada kesilirse doktora git bebekler anne karnında annenin aldığı soğuktan hastalana biliyor havalara aldanma sıkı giyin canım

duan için sağol canım çok teşekkür ederim

yarın kontrolümüz var kızlarssss ... ..sabahtan doktora gideceğiz.
oradan kardeşime geçeceğim tüm güm orada olurum . kk ya giremeyebilirim .
bilginiz olsun ..

Merhaba nilu. Biz iyiz bebisleri büyütüyoruz. Sen nasilsin keyfin sagligin bebislerin nasil ?
Canım merhaba bende iyiyim şükür bebişlerde iyi benimde sol ayağım şişiyo haftaya kontrolümüz var doktoruma soracağım bakalım.
nilu cum iyiyiz saol ..sen iyimisin .. kanamaların bittimi?

bilginiz olsun ..

İyiyim canım şükür RABBİME kanamalarımda kahverengi lekelerimde kesildi artık daha iyiyim ama çok çabuk yoruluyorum iş güç yaparken 5 dakika yapıyosam 15 dakika dinleniyorum.Doktordan güzel haberlerle gel bakalım meleğin nasılmış?

HERZAMANSENİNLE canım ishal olmuşsun geçmiş olsun.Sen nasılsın meleğin nasıl?

NURCAN306 sen nasılsın canım meleğin nasıl?

Son düzenleme:

oh oh canım negüzel kesilmiş tamamen kanamade lekelenmede şükür rabbime hyatım yorulman normal blirli bir süre vücut yorgun oluyor 6. ayda biraz toparlanıyor insan daha ii oluor hareketleri sonra 8. ayda felan yine ağıraşıyorsun normalyani yorulman zorlama kendini sakın biyerlerde uzanma ağır iş yapma canım

bizde şükür iyiyiz ben hala kızla uğraşıyorum benimki daha doğmadan 9 ay çetirecek bana belli millet bi tatlıı yese çocuğu fılır fıldır oynar ben naparsam yapayım kendi stemiyorsa tık yok çocukta :)))))))

kızlar merhaba
her zaman bakamasam da topiğe kalbim sizinle.. sanırım sıradaki anne Nevra, sonra da Nurcan.. hayırlısıyla gelsin bebişler ve sağlıkla..
buarada herzaman seninle bebişimin adı Meriç. şu an mışıl mışıl uyuyor, geceye enerji depoluyor sabaha kadar uyumamak için
kendinize de bebişlere de iyi bakın,arada uğrarım ben yine..

kızlar merhaba bu gün doktora gittim biliyorsunuz 6 haftalık oldu fakat doktor kalbi oluşmamış dedi.bir hafta sonra bekleyelim düşmez ise kürtaj dedi.kese varmış 9 mm ama sağlıklı gebelik değil dedi sebebini sordum bir sebeb yok dedi,gelişmiyor dedi nedenini bilmiyor yarın kendi dışarıdaki doktoruma gidicem bakalım aynı şey diyecekmi % 90 olumsuz dedi. yıkıldım fakat anladımki bizler ne yaparsak yapalım gercekten allahın taktiri ben yinede isyan etmicem yüce rabbime bundada vardır bir hayır..

bilginiz olsun ..
cnm bugün kontrolün varmış inş sorunsuz bi kontrol geçirirsin gelince yaz mutlaka hbrlerini bekliyoruz...
cnm çok sğl şimdi iyiyim çok şkür seninde kanamalrın kesilmiş ohh ne güzel,aman cnm çok yorma sen gene kendini..

MERİÇ imizin ismini hemen ekliyorum cnm merak etme...

kızlar yarın kontrolüm var bebeğimi 20 gndür görmyorum bu benim için çok uzun bi zaman oldu ,ama hareketlerni hissettiğim için rahatım azda olsa.
bu arada babamız dün akşam ilk defa bebeğimizin hareketlerini hissetti çok hoşuna gitti onunda
yarın için bana dua edin fıstıklar...
bakalım belki dr umuz yarın ayrıntılıda baktırabilir bana ayrıntılıda neye dikkat etmem gerek nurcan ve nevra
[/COLOR][/COLOR]

kız daha yeni gitmedinmi sen

Nevracim güzel haberlerle dönersin insallah.

sağolun kızlar hepiniz yazmışsınız..
nurcan bebişin hareketleri azalmıştı .. onun için gene gittik ..
yeri daralmış ondanmış ... 2 kez nstye soktu ...
nilu cum .. durumun düzelmiş maşallah

herzaman_seninle canım yarın için çok heyecanlısındır.. inş güzel haberlerle gel ...

ayrıntılıda bebeğe giden kan akışını sor o önemli ...
ben rahim ağzı açıklığını sormuştum ...
cd iste baştan ...

canım .. çok üzüldüm ... önce Allah nasip edecek biz yaşayacağız ... demekki Allah böyle nasip etmiş ... negüzel bak sende olgunca demişsin.... takdir Allahın ... sen böyle düşündükçe
Allahım görsün . gölündekini versin

hoşgeldin tatlım ... maşallah bebiş büyüdü bile .... geceleri uyutmuyor anlaşılan
saol canım bizlere de az kaldı .. Allah hepimizin bu yolda yanında olsun

canım benim maaşallah bebişine gececi heeeeeee ha ha olsun olasun ben valla isterse sabaha kadar vıyaklasa razıyım he h e
canım takdiri ilahi tabiki bu şekilde olsun kimse istemez ama unutmaki sağlıksızda olsa bir gebelik oluştu yani anne olma ihtimalin çok yüksek artık eninde sonunda bi bebeğin olacak demektir bu hiç gebe kalamayanlarda var acıda olsa artık anne olabileceğini biliyorsun canım bidaha tüp denemeden önce enetik tahlillerini yaptır
canım benim hadi hayırlı haberlerle dön yanımıza ayrıntılıda nevra demiş kan akışını sor diye ama doktoruna söle bütün herşeyi senin anlıağın dilde sölesin damarlar organlar vs. zaten bi sorun olsa o söler gerçi bu arada cd benimkiler vermedi özelde gatada vermiyor alabilirsen cd al bencede hatta renkli doblör de al varsa

canım iyisiniz ama o önemli bak hayatım tüp bebekte erken doğum çok oluyor ben araştırıyorum çok dikkat et bebişinin hareketleri dahada azalırsa yine git sakın boşlama bende cuma bidaha gidicem özele pazarteside gataya sanırım doğum haftamı öğrenecem inşallah :))))))

kan akışı ve rahim ağzı açıklığını soracam tamam...bide şey dr um önce ben bakacam sonra 2 hafta sonra perina...diye biyere baktırıcam dedi bakalım yarın nasıl geçecek...çok merak ediyorum bakalım neler olacak bebiş kaç gr oldu ben kaç kg oldum meraktym..cd makinası bozuktu hatırlıyomusun anlatmıştım sana yaptırttım yarına beni bekliyo

tamam cnm hepsini soracam söyleyecem...cd de baş şartımdı zten
renkli dublör o ne acaba onuda istiyim bakalım
verin hepsinden banadaa ben torpilliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…