Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bebek siyah beyaz gözüküyor normalde ultrasonlarda onda sarı gözükür ve daha net gözükür yüzü gözü ama onu birazdaha büyüsün kızın öle çektir ablam öle yapmıştı arada izliyo :)))))))

merhaba kizlar. Bugün kimse ugramamis. Biz iyiz allaha sükûr.
Biz 25 hafta olduk dûzeltirseniz sevinirim :))))))

oh oh bebişler büyüyor kıs espoir senin yaraazlarda 30 haftaya yaklaşıyo bişi kalmamış 25 bitmiş oh oh yandın vallabüyüdükçekarnını patlatır onlar yaramazlıktan :)))))))))))

evet haklısın ...zaten bende endişelerimi söyledim doktora ..artık doğuma kadar her hafta kontrole gidicez ...
,seninde hade hayırlısı .. bizi merajkta bırakma haber ver

perina ne ? perinatologmu?? yani bebek kalp doktoru ??
haberlerini bekliyoruz ...
evet cd makinesini hatırladım ... bir kez daha tebrik ettim seniii
merhaba kizlar. Bugün kimse ugramamis. Biz iyiz allaha sükûr.
Biz 25 hafta olduk dûzeltirseniz sevinirim :))))))

maşallah .. 25 i devirmiş senin yaramazlar

cnm sarı şekilde dr um bana her gittiğimde fotoğraf veriyo zaten senin dediğin cd ye kayıtmı renkli sarı oluyo anlamadım...

cnm öyle bişi heralde bilmiyorum tam ismini ne

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------31. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------26.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 35.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----21.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------19.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

[QUOTE18439769][]DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE

...

perinatolog işte ... bebeğin kabine damarlarına iç organlarına bakılıyor ....
fetal kalp uzmanı ... yani doğmamış bebeklerin kalp kapakçıkları . kan akışları . damarları .. işte herşeyine bakan ve detaylı ultrason yapan uzaman doktor ...

oh oh bebişler büyüyor kıs espoir senin yaraazlarda 30 haftaya yaklaşıyo bişi kalmamış 25 bitmiş oh oh yandın vallabüyüdükçekarnını patlatır onlar yaramazlıktan :)))))))))))

benim karnim zaten patliyacak hale geldi büyüklügünden davul gibi olmus ilerliyen aylari düsünemiyorum

maşallah .. 25 i devirmiş senin yaramazlar

sagol nevracim. Insallah dahada çabuk geçer. Daha 3 ayimiz var bir ay önce dünyaya gelirlerse 2 ay :))))

benim karnim zaten patliyacak hale geldi büyüklügünden davul gibi olmus ilerliyen aylari düsünemiyorum

sagol nevracim. Insallah dahada çabuk geçer. Daha 3 ayimiz var bir ay önce dünyaya gelirlerse 2 ay :))))

hayırlısı ne ise o olsun cnm ... sağlıkla gelsinler .. önemli olan o

oh iyi canım aman bboşlamasınlar bebiişimize iyi baksınlar kaç kilo oldu hayatım şimdi senin 34 hafta bitiyor yarın şuan kaç kilo
sende bu arada haberdar et bizi hep merak ederiz
hakımda hayırlısı bakalım pazartesi i gidim :)))))))))))
cnm sarı şekilde dr um bana her gittiğimde fotoğraf veriyo zaten senin dediğin cd ye kayıtmı renkli sarı oluyo anlamadım...

hııııım ok o canım renkli doblör onun la ilereleyen aylarda yüzüü gözünü felan daha güzel görüyorsun çok tatlı oluyor benim doktor gösteriyo ama sadece resim için 80 tl istiyor yani ((((((( maalesef cd miz yok

haha sen yandın ilerleyen aylarda hele 8. ayda daha dızlı büyüyor karın :))))))))
canım asıl şimdiden sonra hiç geçmez bak gör benim ilk zman ne hızlı geliyodu şimdi işkence ibi her gün bir hafta gibi geliyor he he

kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...

herzaman senınle çok sevindim bak herşey negüzel allah bozmasın rabbim mucizelerimizi korusun bakalım benimde pazartesi randevum var bebişi inş hayırlısıyla görecem heralde şeker yüklemesi yaparlar

h oh maaşallah valla kızımıza herşey güzel Allahım nazardan korusun ve hergiymende cd ve renkli doblör foto heeeeee kız senin eşin orda çalşıyordiyemi torpil geçiyolar bana hiç biyer doğru dürüşt foto bile vermiyo yaaaaaaaaa içimde kaldı valla ((((((((( kıskandım

masallah insallah hep böyle güzel sonuçlarla gelirsin sonuna kadar.

herzaman senınle çok sevindim bak herşey negüzel allah bozmasın rabbim mucizelerimizi korusun bakalım benimde pazartesi randevum var bebişi inş hayırlısıyla görecem heralde şeker yüklemesi yaparlar
sğl cnm..
inş seninde sonuçların güzel çıkar cnm....
cnm renkli foto her hastaya veriyo bizim hastane öyle biliyorum ben..evet cd kaydı var artık yihhuuu ama az mücadele vermedim makinanaın yapılması için hakkım artık yaa...cnm hiç kıskanma hastanenin ismini biliyosun telden ara sor gel bide burada muayene ol..
kızlar 12g.ün372 14.gün2229 sizce de test mi hatalı
evet değer gerçekten çok yükselmiş 2iz 3üz olabilirmi acaba?
masallah insallah hep böyle güzel sonuçlarla gelirsin sonuna kadar.

amin cnm çok sğl inş hepimiz güzel sonuçlarla geliriz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…