kan akışı ve rahim ağzı açıklığını soracam tamam...bide şey dr um önce ben bakacam sonra 2 hafta sonra perina...diye biyere baktırıcam dedi bakalım yarın nasıl geçecek...çok merak ediyorum bakalım neler olacak bebiş kaç gr oldu ben kaç kg oldum meraktym..cd makinası bozuktu hatırlıyomusun anlatmıştım sana yaptırttım yarına beni bekliyo
tamam cnm hepsini soracam söyleyecem...cd de baş şartımdı zten
renkli dublör o ne acaba onuda istiyim bakalım
verin hepsinden banadaa ben torpilliyim
evet haklısın ...zaten bende endişelerimi söyledim doktora ..artık doğuma kadar her hafta kontrole gidicez ...canım iyisiniz ama o önemli bak hayatım tüp bebekte erken doğum çok oluyor ben araştırıyorum çok dikkat et bebişinin hareketleri dahada azalırsa yine git sakın boşlama bende cuma bidaha gidicem özele pazarteside gataya sanırım doğum haftamı öğrenecem inşallah :))))))
perina ne ? perinatologmu?? yani bebek kalp doktoru ??kan akışı ve rahim ağzı açıklığını soracam tamam...bide şey dr um önce ben bakacam sonra 2 hafta sonra perina...diye biyere baktırıcam dedi bakalım yarın nasıl geçecek...çok merak ediyorum bakalım neler olacak bebiş kaç gr oldu ben kaç kg oldum meraktym..cd makinası bozuktu hatırlıyomusun anlatmıştım sana yaptırttım yarına beni bekliyo
tamam cnm hepsini soracam söyleyecem...cd de baş şartımdı zten
renkli dublör o ne acaba onuda istiyim bakalım
verin hepsinden banadaa ben torpilliyim
merhaba kizlar. Bugün kimse ugramamis. Biz iyiz allaha sükûr.
Biz 25 hafta olduk dûzeltirseniz sevinirim :))))))
cnm sarı şekilde dr um bana her gittiğimde fotoğraf veriyo zaten senin dediğin cd ye kayıtmı renkli sarı oluyo anlamadım...bebek siyah beyaz gözüküyor normalde ultrasonlarda onda sarı gözükür ve daha net gözükür yüzü gözü ama onu birazdaha büyüsün kızın öle çektir ablam öle yapmıştı arada izliyo :)))))))
evet haklısın ...zaten bende endişelerimi söyledim doktora ..artık doğuma kadar her hafta kontrole gidicez ...
,seninde hade hayırlısı .. bizi merajkta bırakma haber ver
perina ne ? perinatologmu?? yani bebek kalp doktoru ??
haberlerini bekliyoruz ...
evet cd makinesini hatırladım ...bir kez daha tebrik ettim seniii
maşallah .. 25 i devirmiş senin yaramazlar
...
cnm öyle bişi heralde bilmiyorum tam ismini ne
oh oh bebişler büyüyor kıs espoir senin yaraazlarda 30 haftaya yaklaşıyo bişi kalmamış 25 bitmiş oh oh yandın vallabüyüdükçekarnını patlatır onlar yaramazlıktan :)))))))))))
benim karnim zaten patliyacak hale geldi büyüklügünden davul gibi olmusilerliyen aylari düsünemiyorum
sagol nevracim. Insallah dahada çabuk geçer. Daha 3 ayimiz var bir ay önce dünyaya gelirlerse 2 ay :))))
oh iyi canım aman bboşlamasınlar bebiişimize iyi baksınlar kaç kilo oldu hayatım şimdi senin 34 hafta bitiyor yarın şuan kaç kiloevet haklısın ...zaten bende endişelerimi söyledim doktora ..artık doğuma kadar her hafta kontrole gidicez ...
,seninde hade hayırlısı .. bizi merajkta bırakma haber ver
perina ne ? perinatologmu?? yani bebek kalp doktoru ??
haberlerini bekliyoruz ...
evet cd makinesini hatırladım ...bir kez daha tebrik ettim seniii
hııııım ok o canım renkli doblör onun la ilereleyen aylarda yüzüü gözünü felan daha güzel görüyorsun çok tatlı oluyor benim doktor gösteriyo ama sadece resim için 80 tl istiyor yanicnm sarı şekilde dr um bana her gittiğimde fotoğraf veriyo zaten senin dediğin cd ye kayıtmı renkli sarı oluyo anlamadım...
cnm öyle bişi heralde bilmiyorum tam ismini ne
benim karnim zaten patliyacak hale geldi büyüklügünden davul gibi olmusilerliyen aylari düsünemiyorum
sagol nevracim. Insallah dahada çabuk geçer. Daha 3 ayimiz var bir ay önce dünyaya gelirlerse 2 ay :))))
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
cAnım artık listeye herzaman seninle bakıyor o düzeltir gelincenurcan teyzesi bizi değiş biz 24 olduk
kızlar 12g.ün372 14.gün2229 sizce de test mi hatalı
sğl cnm..herzaman senınle çok sevindim bak herşey negüzel allah bozmasın rabbim mucizelerimizi korusun bakalım benimde pazartesi randevum var bebişi inş hayırlısıyla görecem heralde şeker yüklemesi yaparlar
h oh maaşallah valla kızımıza herşey güzel Allahım nazardan korusun ve hergiymende cd ve renkli doblör foto heeeeee kız senin eşin orda çalşıyordiyemi torpil geçiyolar bana hiç biyer doğru dürüşt foto bile vermiyo yaaaaaaaaa içimde kaldı valla((((((((( kıskandım
evet değer gerçekten çok yükselmiş 2iz 3üz olabilirmi acaba?kızlar 12g.ün372 14.gün2229 sizce de test mi hatalı
masallahinsallah hep böyle güzel sonuçlarla gelirsin sonuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?