kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
sğl cnm..
inş seninde sonuçların güzel çıkar cnm....
cnm renkli foto her hastaya veriyo bizim hastane öyle biliyorum ben..evet cd kaydı var artık yihhuuu ama az mücadele vermedim makinanaın yapılması için hakkım artık yaa...cnm hiç kıskanma hastanenin ismini biliyosun telden ara sor gel bide burada muayene ol..
evet değer gerçekten çok yükselmiş 2iz 3üz olabilirmi acaba?
amin cnm çok sğl inş hepimiz güzel sonuçlarla geliriz artık...
Kızlar merhaba hayırlı cumalar herkese RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Geçmişi tam okuyamadım ikidebir internet kopuyo.
Herzamanseninle bebiş iyiymiş canım gözünaydın.
Nevracım seninde doktor randevun vardı sen ne yaptın?
Nurcancım senin meleğin nasıl?
sağol canım senin oğluşların nasıl yerim onları :))))))Kızlar merhaba hayırlı cumalar herkese RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Geçmişi tam okuyamadım ikidebir internet kopuyo.
Herzamanseninle bebiş iyiymiş canım gözünaydın.
Nevracım seninde doktor randevun vardı sen ne yaptın?
Nurcancım senin meleğin nasıl?
Günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar.
sanada hayırlı cumalar cnmmmGünaydin kizlar hepinize hayirli cumalar.
herzaman seninleeeeee ben 32. haftaya başlıyorum oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
nevracım bi haftayıdaha bitirdik seninde hayırlı olsun yeni hatan canım
herzaman seninleeeeee ben 32. haftaya başlıyorum oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
sAĞOL CAnımhayirli olsun yeni haftan masallah az kaldi.
hehehe çoookktaaaan değiştim seni be cnm sen söylemeden daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?