selam kıslarr napıyosunuz ne zamandır yazamıyodum mide bulantılarım fena halde coşmuştu çok şükür sakinleşti unutanlara tekrar anlatim benim minnoşlar 3üz topikteki tek üçüz annesi olmaklada gurur duyuyorum bu aradaher zaman seninle sen heralde düzenliyosun 16 haftamızdayız 2li testlerimiz güzel çıktı ama kanda bakmadılar çünkü karışıklık oluyomuş ultrasonda güzel çıktıysa zaten kandada pek bi değişiklik olmuyo dediler bebkler şimdilik sağlıklı ilk başlarda panik yaptım ve hamileliğin tadını çıkaramadım ama şimdi inannıyorum ki allahım onlara sağlıkta rızkta bana sabırda werecek inşallah tabiki benle aynı haftada olanlara nazaran çok daha erken doğacak 33 35 haftada doğum bekleniyo 16. haftanızda kaç kilo aldınız ben onu merak ediyorum ben 2 kilo almışım ama göbişim pörtledi kimse anlamıyo bile heralde tek olsaymış doğurana kadar kimse anlamazmış bende 3 haftadır görmüyorum bebekleri haftaya bi haftam daha var acaip büyümüşlerdir dimi??? öptüm hepinizi hayırlı cumalar hepinize
merhaba hoşgeldin ... benim karnımda 20li haftalarda bile belli olmuyordu ...
7 aydan sonra çıktı ... ama senin şimdiden sonra birden çıkabilir üçüz olduğundan dolayı ... önemli olan bebişlerin sağlıklı olması ..
birde senin nasıl üçüz oldu ki?? kaç embiryo transfer edildi? 2 den fazla olmuyor diye biliyorum artık ... tek yumurtadan olan mı var aralarından ikisi
canım biz tek zannediyoduk meğer doktor bi tanede 2.kalite koymuş diğerinin tutunmasına yardımcı olması için 2side tuttu biride tek yumurta ikizi diğeride tek başına yayılıyo geniş geniş yani aslında doktorun yaptığı yasak ama diğerinden hiç umudu yokmuş demekki allahın werdiği can işte buda bahane olmuş oldu bence
benimde 2 adet embriyo 2.kalite transfer oldu sanırım tek tam belli değil 6 haftalığım arkadaşlar eğer isterseniz imza vererek 2 tane transfer olabiliyor doktorun insafiyeti birazda değilse ben daha 31 yaşım yani
7.haftada birirni 10 da ikisini 11de üçüncüyü gördüm belli olmuyo yani sonradan çıkabilir ikinci ama bellide olmuyo
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------31. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------26.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 35.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----21.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 24.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---22.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----16.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------19.hafta
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
2stdt----------------------------------------5.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
merhaba arkadaşlar ben 9 haftalık oldum herşey yolunda 1 tanecik bebeğim görünüyor bu arada benim merkezimin adı ÖZEL EGE TÜP BEBEK izmir haber vereyim dedim iyi akşamlar....
he he ne güzel işi ben bayılıyorum çoğul gebeliklere ikiz üçüzz valla benim olsun razıyım kaçız olursa olsun he he :)))))))))) ama bakman ço zor olacakcanım biz tek zannediyoduk meğer doktor bi tanede 2.kalite koymuş diğerinin tutunmasına yardımcı olması için 2side tuttu biride tek yumurta ikizi diğeride tek başına yayılıyo geniş geniş yani aslında doktorun yaptığı yasak ama diğerinden hiç umudu yokmuş demekki allahın werdiği can işte buda bahane olmuş oldu bence
benimde 2 adet embriyo 2.kalite transfer oldu sanırım tek tam belli değil 6 haftalığım arkadaşlar eğer isterseniz imza vererek 2 tane transfer olabiliyor doktorun insafiyeti birazda değilse ben daha 31 yaşım yani
canım biz tek zannediyoduk meğer doktor bi tanede 2.kalite koymuş diğerinin tutunmasına yardımcı olması için 2side tuttu biride tek yumurta ikizi diğeride tek başına yayılıyo geniş geniş yani aslında doktorun yaptığı yasak ama diğerinden hiç umudu yokmuş demekki allahın werdiği can işte buda bahane olmuş oldu bence
yazını okurken hem duygulandım hem tebessüm ettim canım rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alıp güzel gönlerini görmeyi nasip etsin inşallahslm kızlar nasılsınız...
benim dün akşam yaşadıklarım bebek için mücadelelerimin hepsi gözümün önünden geçti gitti sonundada güzel bi gülümseme ile kapandı...
dün akşam çok samimi olduğum bi arkadaşımın ameliyat oldu onu ziyarete gittik,gittiğimiz hastanede memorial yani tedavi olduğum hastne,evimin kapısından çıktığım andan itibaren 2 defa tedavi için gittiğim hastanenin kapısınna kadar bütün anılarım saniye aklımdan çıkmaksınız hepsini tekrar yaşadım gibi...çok duygulandım çok sakinleştim ama hepsi çok gzel anılardı,dr larımıda ziyeret edecektim ama geç gittiğimizden sebep bölüm kapalı idi...
çok şükürler olsun bebeğimi bana veren hastane onun her adını duyduğumda yüzümde gülümsemelr mevcut..Allahıma şükürler olsun...
yazını okurken hem duygulandım hem tebessüm ettim canım rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alıp güzel gönlerini görmeyi nasip etsin inşallah
slm kızlar nasılsınız...
benim dün akşam yaşadıklarım bebek için mücadelelerimin hepsi gözümün önünden geçti gitti sonundada güzel bi gülümseme ile kapandı...
dün akşam çok samimi olduğum bi arkadaşımın ameliyat oldu onu ziyarete gittik,gittiğimiz hastanede memorial yani tedavi olduğum hastne,evimin kapısından çıktığım andan itibaren 2 defa tedavi için gittiğim hastanenin kapısınna kadar bütün anılarım saniye aklımdan çıkmaksınız hepsini tekrar yaşadım gibi...çok duygulandım çok sakinleştim ama hepsi çok gzel anılardı,dr larımıda ziyeret edecektim ama geç gittiğimizden sebep bölüm kapalı idi...
çok şükürler olsun bebeğimi bana veren hastane onun her adını duyduğumda yüzümde gülümsemelr mevcut..Allahıma şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?