Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ahcanım ya korka Allahım büyük sancım yok diyodun yaaaa bak merak etme bence serum yada ine ile en az 1 ay ertelerler arkadaşıma öle yaptılar

aynen öyle diğer topikte arkadaşımız hem de tek yumurtayı 35. haftaya kadar ertelededi 2 ay hastanede yattı doktorlar alıyor önlemini lütfen sen neden kendini üzüyorsun canım rabbim yar ve yardımcın olsun

kizlar cuma aksamindan beri hastanedeyim sancidan dolayi pazartesi doktorda hersey yolundaydi rahim kapali uzunlugu 3cm. simdi ise 2cm oldu sukur ki rahim kapali. dualarinizi eksik etmeyin sagolun

canım üzme kendini .. sancının önlemi alınabiliyor .. dediğin gibi .. çok şükür rahim kapalı ...
Allah yardım eder ... dualarımızdasın canım ..
bizide habersiz bırakma . iyi olduğunu bilelim

canım üzme kendini .. sancının önlemi alınabiliyor .. dediğin gibi .. çok şükür rahim kapalı ...
Allah yardım eder ... dualarımızdasın canım ..
bizide habersiz bırakma . iyi olduğunu bilelim

bu arada espoir yazmayı unuttum demin ...
bende doktordan geldim biraz önce .. nstye girdim .. bendede ilk defa sancı çıktı .. 60-70-80 civarında gitti geldi sancı ... haftam ileri olduğunda önemsemedi doktor ..
hani taş gibi kasılma varya ..tam nst de öyle oldu ..ondan heralde ...
benimde rahim kapalıymış..

sanırım seninde nst sırasında kasılman tutmuş olabilir.. hep sancı yoktur ..

oh oh uyumusun maşallah ona uyusunki büyüsün cnm benim..
bem iyiyiyim bi yaramazlık yok şükr göbüş büyütüyorum...
çarşamba günüü ayrıntılım var günler böyle geçip gidiyo..
ahh cnm yaa ben börek yaptım deyince canın börek istedi senin dimi kıyamam hakkını helal et valla
ama bak bi daha yemeki miden fena olmasın
kızlar bende bazen yemek borum alev alev yanıyomuş gibi hissediyorum dr uma söyledim rennie şurup verdi yanmayı hissedince bi ölçek atıyorum mideye inmeden kesiliyo yanmalarım..
cnm 3lü ve 4lü test kan alınarak yapılıyo
senin dediğin bebeğin orgnları 21.ile 23.haftalar arasında ayrıntılı ultrason benim bu çarşamba yaptıracağım yani...

kizlar cuma aksamindan beri hastanedeyim sancidan dolayi pazartesi doktorda hersey yolundaydi rahim kapali uzunlugu 3cm. simdi ise 2cm oldu sukur ki rahim kapali. dualarinizi eksik etmeyin sagolun

ahh cnm Allah yardımcın olsun merak etme daha doğum olmaz kızların dediği gibi erteletirler daha...

kızlar bende bazen yemek borum alev alev yanıyomuş gibi hissediyorum dr uma söyledim rennie şurup verdi yanmayı hissedince bi ölçek atıyorum mideye inmeden kesiliyo yanmalarım..
...

geçmiş olsun canım..mide yanması felaket bişey.. ben hamilelikte böyle olduğunu bilmiyprdum başıma gelmeden önce ..
bazen diyorum ki bulantı daha iyi ..tuzlu ekşi bişey yiyorsun geçiyor.. yada çıkartıyorsun geçiyor ...
ama bu zor ...
ilerki zamanlarda delinecek gibi oluyor yanma .. .. şurup murup hak getire ...
bu hafta yada haftaya karnım aşağı inebilirmiş .. o zaman geçiyormuış ..

ay canım hadi bişi kalmadı valla seninde kaavuşucaksın kızına canım benim :))))))
ah gülüm helal olsun olurmu öle benim zaten canım çekiyodu ama dokunuyo diye yiyemiyodum ki yediğiede pişman etti :))))))) şurup önceden kullanmıyodum ama doktor sonradan verdi fakat fayda etmiyo :)))))))))

canım yaaaaaaa bebeğim benim karnım bu hafta iyice indi göğsümden daha inik geçen hafta düz durunca göğsümden şiş duruyyodu şimdi iyice aşşağıda neden indiki bukadar erken

kızlar merhaba.benim dün uzun protokolle tedavim basladı.uzun protokolle ilgili bi başlık vardı ama bulamıuyorum.yerini bilen linkini gönderebilir miiiiii seviyorum sizii güzel annelerrr

inşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşacağız ...

bizim topikte 34. haftada karnı inenler oldu ... erken inebiliyor ...
erken inenlerde 1-2 hafta erken doğum olabilir diye duydum ... senin 40. haftayı bekleme derdin yokki zaten ...
normali 36 dan sonra inmesi ... 4 parmak yukarıdan boşluk oluyorsa yumuşaklık varsa , inmiş oluyormuş .... benimkinin ayakları hala kaburgamda dayalı .. inmeye niyeti yok onun keyfi kebab :)))

vallah bana rennie içtiğim anda etkisi gösteriyo
inş ilerleyen zmaanlardada öyle olur..
bende yeni başladım ama çok memnunum işimi göryo yani
kızlar merhaba.benim dün uzun protokolle tedavim basladı.uzun protokolle ilgili bi başlık vardı ama bulamıuyorum.yerini bilen linkini gönderebilir miiiiii seviyorum sizii güzel annelerrr
cnm hadi hayırlısı olsun tedavin..benim uzun protokol topiği hakkında bilgim yok kusura bakma

seninki yerini sevmiş besbelli erken gelmeye niyeti yok desene olsun cnm ne kadar geç o kadar iyidir
inş nurcanında istediği zmanda bebeğini doğurur ya

inşallah ilaç hep iyi gelir ...

benimki gerinip ittirip duruyor ... yatak belledi içerisini ... doğunca mızmızlık ederse .. karnıma geri sokturayım ben onu
inşallah.. bence nurcan 37 de doğuracak bak içime doğdu ...

merhaba hanımlar bende tüp bebek düşünmeye başladım 6 ay önce 7 haftalık bir düşük yaşadım 3 aydır uğraşıyoruz olmuyor.Yaşım ilerliyor ve sabredecek gücüm kalmadı herkesin çocuk sormasından psikolojim bozulmaya başladı.Eşim her ay ayda on gün işi nedeniyle yurt dışında olmak zorunda yumurtlama günlerimi ayarlayamıyorum.Bu ay da deneyip gelecek ay tüp bebek tedavisi için kontrole gideceğim.

tüp bebek için hangi merkezleri tavsiye edersiniz maliyet yaklaşık 3500 TL civarındaymış sanırım.

kız o kadar bekliyoz onları içeri sokulurmu hiç
ayy inş dediğin gibi olur nurcanın doğumu yaa

cnm eşinin sperm sonucu gzelse aşıamada deneyebilirsiniz...
inş bunların hiçbirini denemeden gelir bebeğin inş...

cnm eşinin sperm sonucu gzelse aşıamada deneyebilirsiniz...
inş bunların hiçbirini denemeden gelir bebeğin inş...

inşallah canım ama insanların sürekli sorması o kadar bunalttı ki anlatamam bide yaşadığım düşük aklıma geliyor sürekli.Sanki yine aynısı başıma gelecek gibi yumurtlama zamanım da belli değil sanki iki adet ortası diye düşünüyordum.iki aydır adetten bir hafta önce kasıklarım çok ağrıyor adete yakında yumurtlama olabilirmi acaba.

merhaba kızlar nasılsınız,
esport geçmiş olsun çoğul gebeliklerde hep oluyor benim kardeşiminde hamileliği ikizdi ve hep ertelemeyi başardılar 36.hafta doğum yaptı sağlıklı bir şekilde inşallah sendede bir sorun olmaz canım,
bende dün doktora gittim şeker yüklememiz vardı sonuçlarımız güzel çıktı güzel kızımıda gördüm büyümüş 800 gr. olmuş allah şükür mutlu mutlu döndük evimize,
herzaman seninle biz 26. haftadayız güncellersen sevirim şimdiden teşekkürler.

istanbulda avrupa yakasındayım. Aşılama klomenmi oluyor acaba
cnm istanbulda olmana sevindim çünkü çok güzel merkezler var ..ben sana okmeydanı memorial yani benim merkezimi öneririm ben 2. denememde pozitifi gördüm ama çok iyi bir merkez gerçekten...

cnm ohh ne güzel maşallah büyütmüşün meleğini
ama sen çok gelmiyosun bizim topiğe neden?
bide seni 27 olarak güncelleyeyim çnkü 26nın bitmesine 1 gün kalmış...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------33. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------27.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 36.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----22.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 27.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---24.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----19.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------16.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------10.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…