nevracim benim sanci bu son gunler gun boyunca karnim kasiliyordu gunduz gece. Hastanede ilac verdiler serum bagladilar sancilarim hafifledi hep yatmak zorundayim
valla harbiden seninkinin keyfi yerinde heralde daha inmiyosa yerine küçük hanım he he benim daha 33. hafta yeni başladı ya sanki erken geldi gözüme karnım daha doğru dürüst sertleşmeden indi geçen lvw dan pantalon aldım düşün hala 42 beden yiyiyorum sadece hafif sıkıyo oturunca onun dışında hiç bir sıkıntı vermiyo anlamadım ne işinşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşacağız ...
bizim topikte 34. haftada karnı inenler oldu ... erken inebiliyor ...
erken inenlerde 1-2 hafta erken doğum olabilir diye duydum ... senin 40. haftayı bekleme derdin yokki zaten ...
normali 36 dan sonra inmesi ... 4 parmak yukarıdan boşluk oluyorsa yumuşaklık varsa , inmiş oluyormuş .... benimkinin ayakları hala kaburgamda dayalı .. inmeye niyeti yok onun keyfi kebab :)))
işine yarıosa çok iyi canım benim yeterki yarasınvallah bana rennie içtiğim anda etkisi gösteriyo
inş ilerleyen zmaanlardada öyle olur..
bende yeni başladım ama çok memnunum işimi göryo yani
cnm hadi hayırlısı olsun tedavin..benim uzun protokol topiği hakkında bilgim yok kusura bakma
seninki yerini sevmiş besbelli erken gelmeye niyeti yok desene olsun cnm ne kadar geç o kadar iyidir
inş nurcanında istediği zmanda bebeğini doğurur ya
ayyyyyyyy inşallaHben razyım 37 haftaya yeterki 38-39-40 bu son 3 hafta olmasın zaten benim diğerindede bu son 3 haftada olan oldu inşallah rabbim azından çıkanı dua saysında kabul etsin :)))))) her geçengün daha çok heycanlanıp hayal kuruyoruz eşimle kızımızla yapacaklarımızı hayal ediyoruz inşallah busefer hayallerimiz gerçekleşirinşallah ilaç hep iyi gelir ...
benimki gerinip ittirip duruyor ... yatak belledi içerisini ... doğunca mızmızlık ederse .. karnıma geri sokturayım ben onu
inşallah.. bence nurcan 37 de doğuracak bak içime doğdu ...
merhaba hanımlar bende tüp bebek düşünmeye başladım 6 ay önce 7 haftalık bir düşük yaşadım 3 aydır uğraşıyoruz olmuyor.Yaşım ilerliyor ve sabredecek gücüm kalmadı herkesin çocuk sormasından psikolojim bozulmaya başladı.Eşim her ay ayda on gün işi nedeniyle yurt dışında olmak zorunda yumurtlama günlerimi ayarlayamıyorum.Bu ay da deneyip gelecek ay tüp bebek tedavisi için kontrole gideceğim.
valla harbiden seninkinin keyfi yerinde heralde daha inmiyosa yerine küçük hanım he he benim daha 33. hafta yeni başladı ya sanki erken geldi gözüme karnım daha doğru dürüst sertleşmeden indi geçen lvw dan pantalon aldım düşün hala 42 beden yiyiyorum sadece hafif sıkıyo oturunca onun dışında hiç bir sıkıntı vermiyo anlamadım ne iş
ayyyyyyyy inşallaHben razyım 37 haftaya yeterki 38-39-40 bu son 3 hafta olmasın zaten benim diğerindede bu son 3 haftada olan oldu inşallah rabbim azından çıkanı dua saysında kabul etsin :)))))) her geçengün daha çok heycanlanıp hayal kuruyoruz eşimle kızımızla yapacaklarımızı hayal ediyoruz inşallah busefer hayallerimiz gerçekleşir
seninki biran önce anneye kavuşmak istiyor demekki ...
benimkide ekmek elden su gölden tatlı geldi .. uzattı ayaklarını yatıyoooo ..
şaka bir yana hiç belli olmaz.. kısmet bu işler ...
bırsktırma zaten 39-40 haftaya .. riske atma ...en geç 37 bitsin 38in başında iyidir .. hem gelişiminide tamamlamış oluyor o zaman ...
Allah dualarını isteklerini hayllarini gerçekleştirsin inşallah
nurcanım buyur gel hayatım...
arkadaşlar merhaba kimse beni merak etmemiş ama ben kendi doktoruma gittim ve allahın taktiri kalp atışını duydum diğer doktora kalsa kürtaj yapıcaktı bu gibi durumlarda ikinci doktora gitmek lazımmış 6+5 duydum geç oldu ama allah devamını getirir inşallah, sizlerinde sağlık versin.
cnm istanbulda olmana sevindim çünkü çok güzel merkezler var ..ben sana okmeydanı memorial yani benim merkezimi öneririm ben 2. denememde pozitifi gördüm ama çok iyi bir merkez gerçekten...
hoşgeldin canım bencede eğer sperm sayınız iyi ise aşılama denenebilir ama ille tüp bebek diyorsanda o başka ama insanları çokta duyma tüp bebekle stres çok büyük etken
canım aslında aklımdasın ama sen kesin dediğin için kürtajı sorupta üzmek istemedim seni ama başka doktora git demiştik sana bak aklın yolu bir ben neyim var neyim yok doktorlara yatırıyom sırf kızımı yatırimdiye doktorlar çok garip 1 doktara asla güvenmem sende güvenmearkadaşlar merhaba kimse beni merak etmemiş ama ben kendi doktoruma gittim ve allahın taktiri kalp atışını duydum diğer doktora kalsa kürtaj yapıcaktı bu gibi durumlarda ikinci doktora gitmek lazımmış 6+5 duydum geç oldu ama allah devamını getirir inşallah, sizlerinde sağlık versin.
bilgi için teşekkür ederim gelecek ay bu ay denememizde olumsuz sonuçlanırsa merkeze gidip konuşacağım
hoşbulduk canım aslında dediğin gibi aşılamayı da doktorumla konuşacağım hangisini önerirse onu deneyeceğim.Normalde insanların söyledğini umursamazdım ama çalıştığım ortamdaki insanlar olsun arkadaşlarım akrabalarım olsun her gören soruyor.Hala niye yapmıyorsunuz diyorlar durmadan sanki keyfimden yapmıyorum.Bir kere düşük yaşadığımı bildikleri halde fazla beklemeyin diyorlar.Şaka gibi niye bekleyim olmuyor hemen işte.Ben açıklamaktan yoruldum insanlar sormaktan yorulmadı.
canım aslında aklımdasın ama sen kesin dediğin için kürtajı sorupta üzmek istemedim seni ama başka doktora git demiştik sana bak aklın yolu bir ben neyim var neyim yok doktorlara yatırıyom sırf kızımı yatırimdiye doktorlar çok garip 1 doktara asla güvenmem sende güvenme
HADİ RABBİM İNŞALLAH SONUNU GÖRMEYİ KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN gözün aydın
ha ha canım bnim çocuğum öldü millet habire bitane yaparsın yeni öbürünü unutturur diyodu akıllarınca teselliediyolar 2 yıl geçti hala aynı artık öbürüne üzülmeyi bırak bitanedaha yap demeye başladılar bende direk diyodum olsa niye yapmim salakmıyım sizin aklınız çalışıyoda benimki çalışmıyomu diyodum milletin çenesini kapatamazsın boşver sanki bebeğin olsa onlarabişimi olcak olmasa onlara bşimi olcak LEMLE BİR YAŞAMIYONUZ EVİNİZDE MİLLETNEDERSE DESİN
ohh çok şükür cnm kalp atışlarını duymuşsun...inş devamıda güzel gelir cnm...
şifremi unuttum haber veremedim çatladım,şimdi 7+3 oldu şükür allaha böyle gider inşallah sizinde baya oldu valla doğurup yanlız bırakmayın haaaaaaa
cnm nerede yaptırdığını yaz senide listeye ekleyelim...
cnm nerede yaptırdığını yaz senide listeye ekleyelim...
şifremi unuttum haber veremedim çatladım,şimdi 7+3 oldu şükür allaha böyle gider inşallah sizinde baya oldu valla doğurup yanlız bırakmayın haaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?