Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

arkadaşlar herkese merhaba alllah herkese iyilik versin
ben 2 hafta önce hastaneye gitiiğimde doktor cinsiyetimize emin bi şekilde erkek demişti bugün özel doktoruma gittiğimde bence kız dedi şaşırdım (allah hayırlısını versin tabii) bide bayağı kilo almışım bir buçuk ayda 7 kilo daha 18+4 üm. bebek de 343 gram olmuş (nette benim haftalarımda 200 gr falan olacağını yazmış bebkde almış gibi sanki ) bide pazartesi diyetisyene göndericek bakalım. sizler ne alemdesiniz?

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Bİ ARKADAŞ ANLATMIŞTI ORADAN KOPYALADIM CNM

eraycım çok sevindim ..Allah dualarını boşa çıkarmadı ...
git şimdi o doktorun yüzüne tükür diyesim geliyor ...
biz bile burdan sana katlaman geç ama gerilemiyor kalp atışlarını geç duyarsın dedik kaçkere .. o nasıl bir doktormuş taaa ... kürtaj önerdi ...
seni merak ettim ben kendi adıma .. .ama özeldende msj atacaktım .. olumsuz birşey vardır diye seni üzmekte istemedim ..

merhab hoşgeldin cnm ...maşallah haftan baya ilerlemiş .... yolun yarısına az kaldı
fazla kilo almışsın sende bebekte .. 21-24. haftalarda şeker testi yapılıyor... şekerin olabilir öyle gibi gözüküyor.. doktorun tahlil önerecektir..
sen genede cinsiyeti 1 kez daha teyid ettirt ... 25 . haftaya kadar bu konuda yanılmalar olabiliyor ...

Allah Rahmet eylesin canım Allah sana ve yeni doğacak bebeğine sağlıklı uzun ömür versin.Canım dediğin gibi ne derlerse desin hayat işte.ünv yi bitirdik işe ne zaman gireceksin demeye başladılar.işe girdim ne zaman evleneceksin cümleleri başladı sıra bebekte.Bebekte olunca neye geçeceğiz acaba:)

Son düzenleme:

Bebek oluncada kaç yaşında okula ne zaman başlıyo lisemi üni mi
hangi bölüm......................
sorular hiç bitmezki....

söliyim ne dicekler tek çocuk olmaz tembellik etme bi kardeş ya dicekler standarttır

Kızlar kaç zamandır internetim kopuktu giremedim..Geçmişi okuyamadım..Umarım iyisinizdir..Bizim dün ayrıntılımız vardı..Çok şükür herşey yolundaymış..Bu haftada şeker yüklemem olacak..Sizlerden ne haberler..Bu arada biz 23 haftalık oldukListede güncellerseniz sevinirim.......

hadi hayırlı olsun canım ayrıntılında iyi çıkmış inşallah şeker testinde güzel sonuçlanır

kız maşallah ... çok güzel cicilermiş ... güzüel güzel giysin inşallah ....

oy oy sen ne zaman 23 haftalık oldun ....
çok sevindim iyi çıkmış sonuçlar .. şekerinde iyi çıkar inş ...

dualarımız seninle cnm inş istediğin olur..
ayıca cicilerine bayıldık kıjımla çok güzel hep inş güzel günlerde giymeniz nasip olur..

cnm benim maşallah büyüttün bebişi
benimde çarşamba ayrıntılım var inş benimkide seninki gibi güzel geçer hemen güncelleyeceğim cnm haftanı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------33. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------27.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 23.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 36.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----22.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 27.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---24.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----19.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 18.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------21.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------16.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta

doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53 [/QUOTE]

sağol canım rabbim senin kızına daha güzellerini nasip etsin canım benim :)))))))))

hadi hayırlı olsun canım ayrıntılında iyi çıkmış inşallah şeker testinde güzel sonuçlanır

Aile gibi olmuşuz merak ettim sizleri...NEVRA senin çok yaklaşmış...NURCAN cicilerin pek güzel..Oğluşum gözlerini alamıcak senin kızından:))HERZAMAN SENİNLE umarım ultrasonun ii geçer...Ben çok korkuyodum...Neyse atlattık...Umarım sorunsuz devam ederiz....

öyle valla .. iyice alıştık birbirimize ...
bebeği hissetmeye başladın mı?

merhaba kızlarrr ... dışarısı serin gene .. bahar gelmeyecek daha galiba...
biliyorum ben doğurup eve kapandığımda misss olacak hava ...

hep nisanda hava güzel olur da hamileliğimin son günleri güneşin tadını çıkarır gezerim diye hayal etmiştim ...

neyse ..sizler nerdesiniz?? bugün topikte tık yok

mrb cnm...
evet bu sene nisan ayı hep böyle bi güzel hava olmadı şöyle kombileri kapatalım evi güneşle bi havalandıralım ...
ben buralardayım cnm...
nurcanda gataya gitti geldi ama dr u dalga geçmiş onunla yani istediği zaman doğumuna karşı çıkmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…