eraycım çok sevindim ..Allah dualarını boşa çıkarmadı ...arkadaşlar merhaba kimse beni merak etmemiş ama ben kendi doktoruma gittim ve allahın taktiri kalp atışını duydum diğer doktora kalsa kürtaj yapıcaktı bu gibi durumlarda ikinci doktora gitmek lazımmış 6+5 duydum geç oldu ama allah devamını getirir inşallah, sizlerinde sağlık versin.
arkadaşlar herkese merhaba alllah herkese iyilik versin
ben 2 hafta önce hastaneye gitiiğimde doktor cinsiyetimize emin bi şekilde erkek demişti bugün özel doktoruma gittiğimde bence kız dedi şaşırdım (allah hayırlısını versin tabii) bide bayağı kilo almışım bir buçuk ayda 7 kilo daha 18+4 üm. bebek de 343 gram olmuş (nette benim haftalarımda 200 gr falan olacağını yazmış bebkde almış gibi sanki ) bide pazartesi diyetisyene göndericek bakalım. sizler ne alemdesiniz?
canım aslında aklımdasın ama sen kesin dediğin için kürtajı sorupta üzmek istemedim seni ama başka doktora git demiştik sana bak aklın yolu bir ben neyim var neyim yok doktorlara yatırıyom sırf kızımı yatırimdiye doktorlar çok garip 1 doktara asla güvenmem sende güvenme
HADİ RABBİM İNŞALLAH SONUNU GÖRMEYİ KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN gözün aydın
ha ha canım bnim çocuğum öldü millet habire bitane yaparsın yeni öbürünü unutturur diyodu akıllarınca teselliediyolar 2 yıl geçti hala aynı artık öbürüne üzülmeyi bırak bitanedaha yap demeye başladılar bende direk diyodum olsa niye yapmim salakmıyım sizin aklınız çalışıyoda benimki çalışmıyomu diyodum milletin çenesini kapatamazsın boşver sanki bebeğin olsa onlarabişimi olcak olmasa onlara bşimi olcak LEMLE BİR YAŞAMIYONUZ EVİNİZDE MİLLETNEDERSE DESİN
Allah Rahmet eylesin canım Allah sana ve yeni doğacak bebeğine sağlıklı uzun ömür versin.Canım dediğin gibi ne derlerse desin hayat işte.ünv yi bitirdik işe ne zaman gireceksin demeye başladılar.işe girdim ne zaman evleneceksin cümleleri başladı sıra bebekte.Bebekte olunca neye geçeceğiz acaba:)
Allah Rahmet eylesin canım Allah sana ve yeni doğacak bebeğine sağlıklı uzun ömür versin.Canım dediğin gibi ne derlerse desin hayat işte.ünv yi bitirdik işe ne zaman gireceksin demeye başladılar.işe girdim ne zaman evleneceksin cümleleri başladı sıra bebekte.Bebekte olunca neye geçeceğiz acaba:)
Kızlar kaç zamandır internetim kopuktu giremedim..Geçmişi okuyamadım..Umarım iyisinizdir..Bizim dün ayrıntılımız vardı..Çok şükür herşey yolundaymış..Bu haftada şeker yüklemem olacak..Sizlerden ne haberler..Bu arada biz 23 haftalık oldukListede güncellerseniz sevinirim.......
kız maşallah ...kızlar yaın doğum tarihim belli olacak dua edin kızımla bana
bunlarda yeni cicilerimiz
Uploaded with ImageShack.us
YETER TEYZEMİZİN HEDİYESİDİR TEKRARDAN ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİZ
Kızlar kaç zamandır internetim kopuktu giremedim..Geçmişi okuyamadım..Umarım iyisinizdir..Bizim dün ayrıntılımız vardı..Çok şükür herşey yolundaymış..Bu haftada şeker yüklemem olacak..Sizlerden ne haberler..Bu arada biz 23 haftalık oldukListede güncellerseniz sevinirim.......
kız maşallah ...çok güzel cicilermiş ... güzüel güzel giysin inşallah ....
oy oy sen ne zaman 23 haftalık oldun ....
çok sevindim iyi çıkmış sonuçlar .. şekerinde iyi çıkar inş ...
dualarımız seninle cnm inş istediğin olur..kızlar yaın doğum tarihim belli olacak dua edin kızımla bana
bunlarda yeni cicilerimiz
YETER TEYZEMİZİN HEDİYESİDİR TEKRARDAN ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİZ
dualarımız seninle cnm inş istediğin olur..
Ayıca cicilerine bayıldık kıjımla çok güzel hep inş güzel günlerde giymeniz nasip olur..
Cnm benim maşallah büyüttün bebişi
benimde çarşamba ayrıntılım var inş benimkide seninki gibi güzel geçer hemen güncelleyeceğim cnm haftanı
kız maşallah ...çok güzel cicilermiş ... güzüel güzel giysin inşallah ....
oy oy sen ne zaman 23 haftalık oldun ....
çok sevindim iyi çıkmış sonuçlar .. şekerinde iyi çıkar inş ...
hadi hayırlı olsun canım ayrıntılında iyi çıkmış inşallah şeker testinde güzel sonuçlanır
dualarımız seninle cnm inş istediğin olur..
ayıca cicilerine bayıldık kıjımla çok güzel hep inş güzel günlerde giymeniz nasip olur..
cnm benim maşallah büyüttün bebişi
benimde çarşamba ayrıntılım var inş benimkide seninki gibi güzel geçer hemen güncelleyeceğim cnm haftanı
Aile gibi olmuşuz merak ettim sizleri...NEVRA senin çok yaklaşmış...NURCAN cicilerin pek güzel..Oğluşum gözlerini alamıcak senin kızından:))HERZAMAN SENİNLE umarım ultrasonun ii geçer...Ben çok korkuyodum...Neyse atlattık...Umarım sorunsuz devam ederiz....
merhaba kızlarrr ... dışarısı serin gene .. bahar gelmeyecek daha galiba...
biliyorum ben doğurup eve kapandığımda misss olacak hava ...
hep nisanda hava güzel olur da hamileliğimin son günleri güneşin tadını çıkarır gezerim diye hayal etmiştim ...
neyse ..sizler nerdesiniz?? bugün topikte tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?