Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım öle tabi çok alıştık birbirimize :))))))))
he he kızım fıstık olcak artık kimin oğlu yakışıklıysa ona vericem

evet yaaa .. 1-2 gün açtı hava kandırdı bizi :))

ayyyy sinir oldum şu gatadakilere... senin hastaneyede baktıracaktı bakalım onlar ne diyecekler?

ayyyy sinir oldum şu gatadakilere... senin hastaneyede baktıracaktı bakalım onlar ne diyecekler?
evet cnm bizim hastaneye gelecek şimdi,ona demişlr çaramba gel eşide bugün izinliymiş çarşamba olmaz dedi
ben aradım hastaneyi ve şansa iptal edilmiş randevu varmış 3buçuğa aldım ona randevuyu gidecek bakalım inş bizim hastane onun istediği zaman yapar doğumu...
bu çizelgeyi beceremedim neyse yapıcam ama :)

neresini beceremedin bacım..

sen hani yönlendirmişsin güzel güzel hani açıklamalı herşeyi yaptım fakat kopyalamada ofsayt oldu yapamadım

cnm en basit yerde kalakalmışsın...çizelgeyi yaptığın sitedeki linki kopyalayıp profilindeki yere yapıştıracaksın...acaba doğru yapamadında o yüzdenmi kopyalamıyo..

selam kizlar bir hafta daha hastanede tutacaklar. sancilarim azaldi ve hafifledi allaha sukur.

nurcan prensesin cicileri cok guzel gule gule giysin

nurcancımm ayy ben çok halsizim miğdem bulanıyor başım dönüyor oturduğum yerde halsizim valla bundan önceki hamileleğim gibi olucam sanırım

selam kizlar bir hafta daha hastanede tutacaklar. sancilarim azaldi ve hafifledi allaha sukur.

İYİ MAŞALLAH ...SEVİNDİM SANCILARININ AZALMASINA ....
YARINDA ......NE KADAR ZAMAN GEÇSE BEBEKLER İÇİN O KADAR İYİ GELİŞİMLERİ İÇİN ... İKİZLER HEP ERKEN GELİYORLAR AMA .. ŞÖYLE EN AZ 33-34 LERE KADAR SABIR ETSİNLER ANNESİ ... ALLAHA ŞÜKÜR 28 E GELMİŞLER

canım gittim herzaman seninlenin hastaneye iyi ilgilendi doktor ama oda bi doğum tarihi sölemedi daha bakalım artık ben oluruna bıraktım her hafta gidicez zatenartık bakalım :)))))))))))

nurcan prensesin cicileri cok guzel gule gule giysin
teşekkür ederim hayatım seninde sancıların hafiflemesine sevindim Allahım bidaha böle erkenden korkutmasın seni bebişlerin güzelce gelişsin gününde gelsin
nurcancımm ayy ben çok halsizim miğdem bulanıyor başım dönüyor oturduğum yerde halsizim valla bundan önceki hamileleğim gibi olucam sanırım

ah canım sağ sağlim olsunda boşver halsiz oluver yatarsın evde napıcan ama beslenmene dikkat et :))))))

slm kızlarr.size bi sorum olacaktı.cuma günü aşılama yaptırdım.normALDE BENİM AKINTIM OLURDU YUMURTLADIMI BELİRTEN AMA BU AY ÇOK AZ OLDU.AŞILAMADAN SONRADA HİÇ AKINTIM OLMADI HANİ ŞU YUMURTA BEYAZI GİBİ OLAN.YOLUNU GÖZLER OLDUM RESMEN.gebe kalanların hepsi çok akıntısının oldunu söylüyolarrr bide size sorayım dedim

kızlar selam
nasılsınız? az kaldı bebişlerin gelmesine..umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.. ben kızıma gece gündüzü öğretme çabasındayım
espoir umarım iyisindir, hastanede misin? bebişlerle hep konuş, sabretsinler.. ben hep bebişimle konuşuyordum, sabırlı olsun diye, o da annesini dinledi:) komik ama işe yarıyor..
nevra sen de heyecanlısındır, az kaldııııııı
tuğba umarım herşey gönlünce olur, bebişin sağlıkla ve en doğru zamanda gelir inşallah..
gözdemm 23 haftalık olmuş bile, zaman hızlı geçiyor.. hamileyken son zamanlarda çok çok yavaş geç,iyor gibi gelmişti bana, şimdi ise bebiş olunca acayip hızlı geçiyor, 1 ay oldu bile bizim, anlayamadan

canım gittim herzaman seninlenin hastaneye iyi ilgilendi doktor ama oda bi doğum tarihi sölemedi daha bakalım artık ben oluruna bıraktım her hafta gidicez zatenartık bakalım :)))))))))))
)
dur bakalım .. daha erken diye bişey dememiştir ... 1-2 haftaya daha netleşir inşallah ...

canımm .. hoşgeldin ...meleğini öpüyorum ... gece lambası al başucuna ... gece olunca odayı karart loş olunca anlıyorlarmış bebişler .. nette okumuştum ..
sorma canım yaaa .. heyacan çokk .. yavruma kavuşmak istiyorum ... benimle haftası yakın olanlar doğumaya başladı arkadaşlardan ....

canım bence akıntı için endişelenme gebe kaldıysan sonradanda başlaayabilir akıntıya takılma

yok takılmıyom canım çok ilgilendi Allah razı olsun doktor şimdilik gerçekten çok iyiydi

ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa

ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa

cnm 9 yada 19 hiç farketmez sana yetecek olan 1 kaliteli yumurta...
benimde 9 yumurtam oluştu iki tedavimdede ama 3taneleri fena sayılmaz kalitede oluyolardı...
inş yumurta toplama operasyonun başarılı geçer cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…