Aile gibi olmuşuz merak ettim sizleri...NEVRA senin çok yaklaşmış...NURCAN cicilerin pek güzel..Oğluşum gözlerini alamıcak senin kızından:))HERZAMAN SENİNLE umarım ultrasonun ii geçer...Ben çok korkuyodum...Neyse atlattık...Umarım sorunsuz devam ederiz....
mrb cnm...
evet bu sene nisan ayı hep böyle bi güzel hava olmadı şöyle kombileri kapatalım evi güneşle bi havalandıralım ...
ben buralardayım cnm...
nurcanda gataya gitti geldi ama dr u dalga geçmiş onunla yani istediği zaman doğumuna karşı çıkmış...
evet cnm bizim hastaneye gelecek şimdi,ona demişlr çaramba gel eşide bugün izinliymiş çarşamba olmaz dedievet yaaa .. 1-2 gün açtı hava kandırdı bizi :))
ayyyy sinir oldum şu gatadakilere... senin hastaneyede baktıracaktı bakalım onlar ne diyecekler?
bu çizelgeyi beceremedim neyse yapıcam ama :)
evet cnm bizim hastaneye gelecek şimdi,ona demişlr çaramba gel eşide bugün izinliymiş çarşamba olmaz dedi
ben aradım hastaneyi ve şansa iptal edilmiş randevu varmış 3buçuğa aldım ona randevuyu gidecek bakalım inş bizim hastane onun istediği zaman yapar doğumu...
neresini beceremedin bacım..
cnm en basit yerde kalakalmışsın...çizelgeyi yaptığın sitedeki linki kopyalayıp profilindeki yere yapıştıracaksın...acaba doğru yapamadında o yüzdenmi kopyalamıyo..
selam kizlar bir hafta daha hastanede tutacaklar. sancilarim azaldi ve hafifledi allaha sukur.
nurcan prensesin cicileri cok guzel gule gule giysin
cnm.sen hastanedemi yatıyosun?
karnında sertleşmeler olduğunu biliyorum ama sancılara dönüştüğünü atlamışım
çok geçmiş olsun cnm...
selam kizlar bir hafta daha hastanede tutacaklar. sancilarim azaldi ve hafifledi allaha sukur.
canım gittim herzaman seninlenin hastaneye iyi ilgilendi doktor ama oda bi doğum tarihi sölemedi daha bakalım artık ben oluruna bıraktım her hafta gidicez zatenartık bakalım :)))))))))))evet yaaa .. 1-2 gün açtı hava kandırdı bizi :))
ayyyy sinir oldum şu gatadakilere... senin hastaneyede baktıracaktı bakalım onlar ne diyecekler?
teşekkür ederim hayatım seninde sancıların hafiflemesine sevindim Allahım bidaha böle erkenden korkutmasın seni bebişlerin güzelce gelişsin gününde gelsinselam kizlar bir hafta daha hastanede tutacaklar. sancilarim azaldi ve hafifledi allaha sukur.
nurcan prensesin cicileri cok guzel gule gule giysin
nurcancımm ayy ben çok halsizim miğdem bulanıyor başım dönüyor oturduğum yerde halsizim valla bundan önceki hamileleğim gibi olucam sanırım
dur bakalım .. daha erken diye bişey dememiştir ... 1-2 haftaya daha netleşir inşallah ...canım gittim herzaman seninlenin hastaneye iyi ilgilendi doktor ama oda bi doğum tarihi sölemedi daha bakalım artık ben oluruna bıraktım her hafta gidicez zatenartık bakalım :)))))))))))
)
kızlar selam
nasılsınız? az kaldı bebişlerin gelmesine..umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.. ben kızıma gece gündüzü öğretme çabasındayım
espoir umarım iyisindir, hastanede misin? bebişlerle hep konuş, sabretsinler.. ben hep bebişimle konuşuyordum, sabırlı olsun diye, o da annesini dinledi:) komik ama işe yarıyor..
nevra sen de heyecanlısındır, az kaldııııııı
tuğba umarım herşey gönlünce olur, bebişin sağlıkla ve en doğru zamanda gelir inşallah..
gözdemm 23 haftalık olmuş bile, zaman hızlı geçiyor.. hamileyken son zamanlarda çok çok yavaş geç,iyor gibi gelmişti bana, şimdi ise bebiş olunca acayip hızlı geçiyor, 1 ay oldu bile bizim, anlayamadan
canım bence akıntı için endişelenme gebe kaldıysan sonradanda başlaayabilir akıntıya takılmaslm kızlarr.size bi sorum olacaktı.cuma günü aşılama yaptırdım.normALDE BENİM AKINTIM OLURDU YUMURTLADIMI BELİRTEN AMA BU AY ÇOK AZ OLDU.AŞILAMADAN SONRADA HİÇ AKINTIM OLMADI HANİ ŞU YUMURTA BEYAZI GİBİ OLAN.YOLUNU GÖZLER OLDUM RESMEN.gebe kalanların hepsi çok akıntısının oldunu söylüyolarrr bide size sorayım dedim
dur bakalım .. daha erken diye bişey dememiştir ... 1-2 haftaya daha netleşir inşallah ...
canımm .. hoşgeldin ...meleğini öpüyorum... gece lambası al başucuna ... gece olunca odayı karart loş olunca anlıyorlarmış bebişler .. nette okumuştum ..
sorma canım yaaa .. heyacan çokk .. yavruma kavuşmak istiyorum ... benimle haftası yakın olanlar doğumaya başladı arkadaşlardan ....
ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?