Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa

bence gayet iyi zaten enfazla 2 tane yüklüyolar yeterki 1. kalite oolsun gerisi boş

öyle valla .. iyice alıştık birbirimize ...
bebeği hissetmeye başladın mı?

Az buçuk bişeyler hiissediyorum şükür..Ben ilkokul öğretmeniyim..Etrafımda bir sürü çocuk hiç kendime kalamıyorum..Evde uzandığımda hissetmeye başladım..Ama çok yoğun bi hareket gibi değil...Bide kasıklarımın orda sanki gaz dolaşıyomuş gibi bişey hiissetmeye başladım..Acaba yer değiştirince mi oluyo anlamlandıramıyorum....Sen nasılsın??

o gaz hareketi olmuyor bu haftalarda... işte bebek o ...
hatta biri içinde birşeyi zorla ileri itiyor gibi de olur ... sadece tekme değil ... itme kaymalarıda hissedersin zamanla..
bende iyiyim ..kasılmalarımız var sertleşmeler oluyor ... arada ufak ufak doğum sancıları yokluyor .. idare ediyoruz

Kızlar bu tetanoz aşısı ile ilgili ne yaptınız???

ben yaptırdım ...

ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa

hiç üzülme arkadaşım bence iyi bir sayı önemli olan kaliteli yumartalar olması bunları düşünme içini ferah tut sakın ve hep olumlu olmaya çalış Allah gönlğne göre versin.

kızlar dün gece rahatsızlandım gözlerim önünde birşey parlıyordu görmem zorlaştı sonrada inanılmaz bir baş ağrısı, uyuyordum eşim yatağa yatmam için uyandırdı olan oldu sabahladım mideme vurdu baş ağrısı bulantı dayanamadım sabah 4te parol içtim bir tane iki saat sonrada işe geldim ruh gibiyim çok sıkıntılıydı dün gece sizce neden bu baş ağrıları tansiyonum falan mı çıkıyor acaba anlayamadım.

nevraa şekerim demek doğum belirtileri hafif hafif geliyo desene...
hadi hayırlısıyla gelir inş nevra bebek zamanında..
amin canım inş ...
36 bitiyor cuma günü ...
hedefimiz 38. i bitirmek .. ciğer gelişimi için ..
birde kilosunu toparlasın diye .40 a kadar beklemeyeceğinden düşük kilolu doğabiliyor bebişler . bu haftalarda çok besili gıdalar yemeye gayret ediyorum ...
...

geçmiş olsun canım... sanırım tansiyon probl . yaşamışsın ...
tansiyonunu ölçmeden emi olmadan ilaç içme derim ben ...
tansiyonun yükseskse ğrı kesici içmemelisin ...
eve gidince ılık bir banyo yap .. gecede yatmadan önce ayran iç tavsiye ederim

cnm tansiyon problemin olmuş senin
inş bu geceyi güzel geçirirsin...
geçmiş olsun..

evet canim cumadan beri hastanedeyim o sertlesmeler meger sanciymis aklinizda bulunsun. sancidan rahmim kisaldi acilmadi buna sukur. 1 hafta daha burdayim

hayırlı Allah tamamına erdirsin....
MRB bende yaklaşık 4 ay önce 6 haftalıkken bebişimi kaybettim topikteki yazılarınızı takip ediyorum sizinde başınıza şeyler gelmiş. bu seferki transfeleriniz dondurulmuş mu? yoksa yenilenen bir tedavi mi? baba yardımcı olursanız sevinirim...

kusura bakmayın yanlışlıkla size geldi mesajım

nurcancımm ayy ben çok halsizim miğdem bulanıyor başım dönüyor oturduğum yerde halsizim valla bundan önceki hamileleğim gibi olucam sanırım

hayırlı Allah tamamına erdirsin....
MRB bende yaklaşık 4 ay önce 6 haftalıkken bebişimi kaybettim topikteki yazılarınızı takip ediyorum sizinde başınıza şeyler gelmiş. bu seferki transfeleriniz dondurulmuş mu? yoksa yenilenen bir tedavi mi? baba yardımcı olursanız sevinirim...

cnm ben 2 tüp bebek tedavisi geçirdim
ilki tutmadı ve 6 ay sonra 2.yi denedik sil baştan tedavi oldu yani
ilkinde kaliteli embriyomuz olmadığından dondurma işlemi gerçekleşmedi..
2.denememizde bebişimiz tutundu çok şükür 22 haftalık hamileyim şuan
ve bu son tedavimdede 3 embriyom oluştu ve 2sini transfer ettiler diğeri çöpe gitti kalitesi iyi olmadığı için..
tek transfer olacaktı ama embriyolarım çok iyi kalitede olmadığı için 2ye karar verdiler ve 1 tanesi tuttu
yani dondurulmuş şansım hiç olmadı...

benim 4 tane 1. kalite oluştu 1 tanesini transfer ettiler 3 tanesini dondurdular. kan değerlerim çok yavaş ilerlerdi doktorum tahmin etmiş böyle bi sonuç alacağımızı. önümüzdeki aylardan birinde 1 tane daha transfer edilecek ama kendimi hazır hissetmiyorum. sonucudada 2 tane transfer edilecek olumsuz sonuç olursa.napalım olana kadar devam .rabbim ol diyene kadar bekleyeceğiz...

cnm sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla...
dondurulmuş tedavisinde embriyonunn tutunması daha kolay diyolardı arkadaşlar
vücudun yoğun ilaç görmeden tedavi olmuş oluyosun..
inş hayırlısı neyse o olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…