ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa
öyle valla .. iyice alıştık birbirimize ...
bebeği hissetmeye başladın mı?
Kızlar bu tetanoz aşısı ile ilgili ne yaptınız???
o gaz hareketi olmuyor bu haftalarda... işte bebek o ...Az buçuk bişeyler hiissediyorum şükür..Ben ilkokul öğretmeniyim..Etrafımda bir sürü çocuk hiç kendime kalamıyorum..Evde uzandığımda hissetmeye başladım..Ama çok yoğun bi hareket gibi değil...Bide kasıklarımın orda sanki gaz dolaşıyomuş gibi bişey hiissetmeye başladım..Acaba yer değiştirince mi oluyo anlamlandıramıyorum....Sen nasılsın??
ii akşamlar kızlar bir kaç gündür giremiyordum yarın yumurtalarım toplanıyor 9 tane yumurtam olmuş toplama gününe 10 olur dedi doktorum çok az değil mi kızlar moralıim çookk bozuk yaaa
amin canım inş ...nevraa şekerim demek doğum belirtileri hafif hafif geliyo desene...
hadi hayırlısıyla gelir inş nevra bebek zamanında..
kızlar dün gece rahatsızlandım gözlerim önünde birşey parlıyordu gö
rmem zorlaştı sonrada inanılmaz bir baş ağrısı, uyuyordum eşim yatağa yatmam için uyandırdı olan oldu sabahladım mideme vurdu baş ağrısı bulantı dayanamadım sabah 4te parol içtim bir tane iki saat sonrada işe geldim ruh gibiyim çok sıkıntılıydı dün gece sizce neden bu baş ağrıları tansiyonum falan mı çıkıyor acaba anlayamadım.
kızlar dün gece rahatsızlandım gözlerim önünde birşey parlıyordu görmem zorlaştı sonrada inanılmaz bir baş ağrısı, uyuyordum eşim yatağa yatmam için uyandırdı olan oldu sabahladım mideme vurdu baş ağrısı bulantı dayanamadım sabah 4te parol içtim bir tane iki saat sonrada işe geldim ruh gibiyim çok sıkıntılıydı dün gece sizce neden bu baş ağrıları tansiyonum falan mı çıkıyor acaba anlayamadım.
evet canim cumadan beri hastanedeyim o sertlesmeler meger sanciymis aklinizda bulunsun. sancidan rahmim kisaldi acilmadi buna sukur. 1 hafta daha burdayim
hayırlı Allah tamamına erdirsin....
MRB bende yaklaşık 4 ay önce 6 haftalıkken bebişimi kaybettim topikteki yazılarınızı takip ediyorum sizinde başınıza şeyler gelmiş. bu seferki transfeleriniz dondurulmuş mu? yoksa yenilenen bir tedavi mi? baba yardımcı olursanız sevinirim...
nurcancımm ayy ben çok halsizim miğdem bulanıyor başım dönüyor oturduğum yerde halsizim valla bundan önceki hamileleğim gibi olucam sanırım
hayırlı Allah tamamına erdirsin....
MRB bende yaklaşık 4 ay önce 6 haftalıkken bebişimi kaybettim topikteki yazılarınızı takip ediyorum sizinde başınıza şeyler gelmiş. bu seferki transfeleriniz dondurulmuş mu? yoksa yenilenen bir tedavi mi? baba yardımcı olursanız sevinirim...
benim 4 tane 1. kalite oluştu 1 tanesini transfer ettiler 3 tanesini dondurdular. kan değerlerim çok yavaş ilerlerdi doktorum tahmin etmiş böyle bi sonuç alacağımızı. önümüzdeki aylardan birinde 1 tane daha transfer edilecek ama kendimi hazır hissetmiyorum. sonucudada 2 tane transfer edilecek olumsuz sonuç olursa.napalım olana kadar devam .rabbim ol diyene kadar bekleyeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?