Sorunda o zaten şubat ayından bu yana bekliyorum.arkadaşlarımı görüyorum hadi benimde olsun diyorum ama daha zamanı gelmedi galiba(bu arada size özel msj atmak istedim ama olmadı)
birde ilk denemede elevit çocuk aspirini ve progeston kullandım 2.de ilaçlar değişiyormu ? Herhangi bir bilginiz varmı?
CANIM BEN KENDİM GİDİP YEPTIRDIM SEZERYAN OLUCAZ BİLEMEZSİN HASTANEDE BELKİ PASLI BİŞİ KUŞŞANICAKLARKızlar bu tetanoz aşısı ile ilgili ne yaptınız???
ay ay ay kızımız gelmeye hazırlanıyor heeeeeeeeee :)))))o gaz hareketi olmuyor bu haftalarda... işte bebek o ...
hatta biri içinde birşeyi zorla ileri itiyor gibi de olur ... sadece tekme değil ... itme kaymalarıda hissedersin zamanla..
bende iyiyim ..kasılmalarımız var sertleşmeler oluyor ... arada ufak ufak doğum sancıları yokluyor .. idare ediyoruz
ben yaptırdım ...
canım bence bişi kullanma doktora git tansiyonun düüyorsa sorun yok amaa çıkıyorsa yada şekerin yükseliyorsa hemen önlem alınmalı bilmedende ilaç içmekızlar dün gece rahatsızlandım gözlerim önünde birşey parlıyordu görmem zorlaştı sonrada inanılmaz bir baş ağrısı, uyuyordum eşim yatağa yatmam için uyandırdı olan oldu sabahladım mideme vurdu baş ağrısı bulantı dayanamadım sabah 4te parol içtim bir tane iki saat sonrada işe geldim ruh gibiyim çok sıkıntılıydı dün gece sizce neden bu baş ağrıları tansiyonum falan mı çıkıyor acaba anlayamadım.
yola çıktı bakalım ... sancılar var ama .. benimki midemi ve kaburgalarımı terk etmiyor :)))ay ay ay kızımız gelmeye hazırlanıyor heeeeeeeeee :)))))
bu dondurulmuşların tutunmasında kilonun etkisi var mı?herhangi bir bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
canımsın yaa kız senle tanıştığımzda keşke hbrim olsaydıda seni hemen bizim hastaneye yönlendirseydim...herzaman seninle kız kızımın resi varya artık elinmde ne hoşmuş ya valla habire alıp alıp bakıyorum ay çok tatlı yaaaaaaa :))))))))))) he he iyki gitmişim oraya eşimde ilk defa böle resim gördü gata asla resim vermiyo özeldekide böle vermiyo isterssek siyah veriyo bu çok güzel yüzü belli bas baya :)))))))))
bu arada hastaneden güzel haberlerle gel inşallah bebişin tombişleşmiş kilo almış olsun ve sağlıklı olsun Allahın izni ile
cnm bu konuda pek bil bilgim yok amabu dondurulmuşların tutunmasında kilonun etkisi var mı?herhangi bir bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
yola çıktı bakalım ... sancılar var ama .. benimki midemi ve kaburgalarımı terk etmiyor :)))
tatlım ..Allah bu yolda yanında olsun ... bana dondurulmuş embiryo ile transfer yapıldı ...
dondurulmuşlar daha dayanıklı oluyorlar ...
dondurucuda 2-3 ay beklediler
dondurucudan çıkarken bozulmayan embiryolar tutunmaya da elverişli .. herşeye daha dayanıklılarmış ...
kiloyla ne alakası var ..rahmin içine yerleşiyor .. senin yağ hücrelerinle mantıksal hiçbir ilişkisi yok
selam kizlar iyiz sancilar azaldi bebeklerim iyi rabbim hazirana kadar daha dayanma gucu versin
ah canım o doğmaya niyetlensin yolunu bulur merak etme ama zaten bizim kızımızın yolbulmasına gerekyok sezeryan olacak sanırım idare eder o birazcıkdaha :)))))yola çıktı bakalım ... sancılar var ama .. benimki midemi ve kaburgalarımı terk etmiyor :)))
tatlım ..Allah bu yolda yanında olsun ... bana dondurulmuş embiryo ile transfer yapıldı ...
dondurulmuşlar daha dayanıklı oluyorlar ...
dondurucuda 2-3 ay beklediler
dondurucudan çıkarken bozulmayan embiryolar tutunmaya da elverişli .. herşeye daha dayanıklılarmış ...
kiloyla ne alakası var ..rahmin içine yerleşiyor .. senin yağ hücrelerinle mantıksal hiçbir ilişkisi yok
ah keşke canım ya benim oğlumunda hiç ultrason resmi yok bitek doğduğunda kendimiz kuvözde çekmiştik 2 tane o var hiç vermezlerdi şimdi kızımda belliya çok hoşuma gidiyor eşimde bayılıyo hemen telefonuna çekti resmi habire bakıyomuş işl yerinde :)))))))) ay bide fotosuna bukadar sevindik bide kendi gelse nasıl oluruz bilmiorum he he görmemişin bi kızı olmuşcanımsın yaa kız senle tanıştığımzda keşke hbrim olsaydıda seni hemen bizim hastaneye yönlendirseydim...
o fotolar çok güzel yaa
ben ilk aldığımda bişeye benzetememiştim dr bana şuanlar pek anlamaya çalışma uzaylıdan başka bişeye benzemez diye dalga geçmcnm yaa keşke senle taıştığımız andan itibaren gelseydin bizim hastaneye
ben her gittiğimde 2 3 veriyo dr umuz renkli foto
olsun sende hiç yoktan aldın ya bitane en azından hatıra cnm her geldiğin verir dr
kimi hastanelerde o fotoğraf için +80lira para veriyolarmış....
akşam üstü 4 5 gibi gidecem hastaneye
inş güzel sonuçlarla dönerim cnm yaaa
bebişimde güzel kilo almıştır inş...
cnm bu konuda pek bil bilgim yok ama
kilonun tüp bebekte iyi bişi olmadığını biliyorum...
nevracım cnm face teki fotonda ne kadar güzel görünüyosun çok fit bi anne olucaksın ne güzel
orada soramadım ama toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar?
bide demişin ya burada şimdilerde hep bebeğin kilo alması için besinler tüketiyorum
onlar neler bizimle paylaşsana
malum biz o zamanlara gelince sizleri pek bulamıycaz topiklerde
selam kizlar iyiz sancilar azaldi bebeklerim iyi rabbim hazirana kadar daha dayanma gucu versin
sende hastaneye gidecekmişsin .... güzel haberlele gel annesiakşam üstü 4 5 gibi gidecem hastaneye
nevracım cnm face teki fotonda ne kadar güzel görünüyosun çok fit bi anne olucaksın ne güzel
bide demişin ya burada şimdilerde hep bebeğin kilo alması için besinler tüketiyorum
hayırlı Allah tamamına erdirsin....
MRB bende yaklaşık 4 ay önce 6 haftalıkken bebişimi kaybettim topikteki yazılarınızı takip ediyorum sizinde başınıza şeyler gelmiş. bu seferki transfeleriniz dondurulmuş mu? yoksa yenilenen bir tedavi mi? baba yardımcı olursanız sevinirim...
canımsın yaa kız senle tanıştığımzda keşke hbrim olsaydıda seni hemen bizim hastaneye yönlendirseydim...
o fotolar çok güzel yaa
ben ilk aldığımda bişeye benzetememiştim dr bana şuanlar pek anlamaya çalışma uzaylıdan başka bişeye benzemez diye dalga geçmcnm yaa keşke senle taıştığımız andan itibaren gelseydin bizim hastaneye
ben her gittiğimde 2 3 veriyo dr umuz renkli foto
olsun sende hiç yoktan aldın ya bitane en azından hatıra cnm her geldiğin verir dr
kimi hastanelerde o fotoğraf için +80lira para veriyolarmış....
akşam üstü 4 5 gibi gidecem hastaneye
cnm bu konuda pek bil bilgim yok ama
kilonun tüp bebekte iyi bişi olmadığını biliyorum...
sğl cnm gidicem 1 saate kadar..sende hastaneye gidecekmişsin .... güzel haberlele gel annesi
saol canım 12 kilo aldım ...
genelde muz- sabahları pekmez- 2 günde bir yumurta yemeğe gayret ediyorum ..
birde tahin helvası bebişe kilo yapıyor ..
yarın gidicem kontrole .. geçen hafta pek kilo almamıştı ...
baklım u hafta yediklerime dikkat ettim ..ne olmuş merak ediyorum
çok sevindim cnm ...gözün aydın
selam arkadaşım, bu renkli fotolar her haftada olabilio mu ? bi de hangi hastane bu? gerçi sen istanbuldasın sanırım ben ankarada , burda da var mı acaba bu fotolardan?
sğl cnm gidicem 1 saate kadar..
yumurtayı yiyemiyomusun yoksa az yemeyemi özen gösteriyosun ben hergün yiyorum 1 tane..
hmm tahin helvası muz pekmez favorimiz olsun o zman
ayy bunların hepsi tatlı grubuna giriyo şeker yüklemesi sorunumuz olacak 1 2 haftaya onunda sıkıntısı var üzerimde.
inş senin bebişte güzel kilo almıştır bu hafta.
cnm dr a ne zman gitsem veriyo 15te 1 gidiyorum 15 te 1 veriyo..
evet cnm ben istanbuldayım..
bence kesinlikle vardır cnm..
araştır cnm hastaneleri..
özel hastane herhalde değil mi
tabii şeker varsa dikkat ...sğl cnm gidicem 1 saate kadar..
yumurtayı yiyemiyomusun yoksa az yemeyemi özen gösteriyosun ben hergün yiyorum 1 tane..
hmm tahin helvası muz pekmez favorimiz olsun o zman
ayy bunların hepsi tatlı grubuna giriyo şeker yüklemesi sorunumuz olacak 1 2 haftaya onunda sıkıntısı var üzerimde.
inş senin bebişte güzel kilo almıştır bu hafta.
..
kızlar bu arada bebek odası için dönence olarak karar verdiğiniz bi model varmı
peppermint eminönünden bakıcaksın sanırım senin bellimi ne alacağın..
ben e bebekte beğendim bi model çok güzel ama diğer dönengeçlere göre tuzlu gibi karar veremedim daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?