nedenini bilemiyorum bize kimse bişey söylemedi.sadece 2 ay sonra diğerlerine başlayalım dedi...sorun ne bilemiyorum((
bende merakla bekliyorum valla :))))))))))))))benimkinin düzeltilmesi gerekiyodu girmişken seni ve nvrayıda dzelteyim dedim..
yarın doluyo ama olsun.zararı olmaz
nevranın kontrolü nasıl geçti acaba?
slm kızlar nasılsınız yaa bir şey sorcam benim salı günü yumurtalarım toplandı 9 tane 6 sı döllendi 3 ü anormal olduğu için geriye sağlam 3 tane kalmıştı bu gün aradılar 2 si 2 hücreli bir tanesi 4 hücreliymiş yarın transfer olabilir dediler sizce nasıl kızlar ne olur bişeyler yazın bana.....:18::18::18:
bende merakla bekliyorum valla :))))))))))))))
canım çokta kötü değil 2 tane 2 hücreli birinci kalite değil ama hiç yumurtası kalmayanlarda var tutacak oldumu 2 hücrelide tutar merak etme
canım bir tanade 4 hücreli var o nasıl peki sence yazdım görmedin galiba ne olur iyi de yaaaa
cnm hiç takma kafana bubnları bak 3 tane ne güzel embriyon var
o 2 hücreliler bakarsın bi anda çoğalır 4 8 16 32 falan diye
tabi 4 hücreli olan daha kaliteli inş güzel bölünmeleri devam eder..
yani 2 hücreli olması kötü değil azda olsa bölünme var
ama 4 olan daha kaliteli
çok teşekkürler yani tutma şansım var değil mi belki yarına 6 olur değil mi yaaaa
canım bir tanade 4 hücreli var o nasıl peki sence yazdım görmedin galiba ne olur iyi de yaaaa
çok teşekkürler yani tutma şansım var değil mi belki yarına 6 olur değil mi yaaaa
cnm bak 6 diye bişi yok
yani çifter çifter bölünüyolar
ilk önce tek embriyo 2 ye sonra 4e sonra 8e sonra 16 diye gider
her geçen gün bölünmeleri çoğaldığı gibi gerilemede olabilir
ama bak 4 olanda bölünme var inş bölünme devam eder
2 bölünmeli olanda kaliteleri iyiyse bölünürler
ama kötyü düşünmek istemiyorum
yani 4 hücreli olan aniden durabilir bölünmesi
yaada bi güzellik olup 2 hücreliler aniden hızla bölünmeye başlarlar bilemezsin.
ne zaman transfer bilgi verdilermi?
bol bol dua et cnm...
transfer yarın öğleden sonra olabilir dediler canım yumurtaların gidişatı güzel görünüyor dediler bakalım hayırlısı canım inşallah güzel olur....
ne zaman toplanmıştı yumurtalar?
ilk denemenmiydi cnm senin yaş kaç?
salı günü toplanmıştı canım ilk denemem yaşım 27 canımm
yarın sabahtan seni tekrardan ararlar
transferin olucaksa çağırırlar..o zaman sor embriyoların gelişmelerini çünkü söylemeyebiliyolar sonra bizede yaz merak ederiz..
muhtemelen 1 tane transfer edecekler cnm sana oda 4 hücreli olan olur tabi yarına çoğalırda..
saol canım iki gündür arayıp durum hakkında bilgi veriyorlar yarın doktorumun toplantısı varmış biraz geç arayabiliriz dediler inşallah güzel olur yaaa inşallah yarına kadar hala canlı ve sağlıklı olurlar mutlaka haberdar ederim canım..
slm kızlar edayı sallarken bir baım dedim
uyudu nihayet ben de yatıcam hemen hepinize iyi gecelerrrrrrr:80::80::80::80::80::80:
slm kızlar edayı sallarken bir baım dedim
uyudu nihayet ben de yatıcam hemen hepinize iyi gecelerrrrrrr:80::80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?