Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba kızlar .. yeni geldik eve ..

sabah hastaneye gittik .. önce kan şekerine bakıldı - normal
nst ye girdik .... bebeğin kalp atışları sonlara doğru çok düştü 80lere falan ...
tekrar nst ... daha kötü çıktı ... kalp atışları düşüyor -sancılar çok yüksek ..sancı 20-30 olması gerekirken ..155 lere çıktı
ultrasona soktular acil ... bebeğin suyu iyi ...
acil doğumhaneye müşahedeye yolladılar ..serum bağlandı .. kantahlilleri -idrar tahlili yapıldı ...
tahliller iyi ..serumdan sonra tekrar nst ye girdim...
sancılar ve kalp atışları düzeldi nihayet .. ama kasılmalarım çok genede ..

gözümdeki problemi de anlayamadı -ama önemli dedi .. göz bölümüne yolladı ..
görme kaybının sebebini bulmaya çalıştılar .. göz tomografisinden tut bir sürü makineye soktu ..
doktor.. vah vahh .. olamaz.. görme damarın tıkanmış ..ne yapacağız ...
anjiyo çekilmesi lazım acil .. dedi ..
önce hemen doğum ..ardından anjiyo .. gerekirse ameliyat dedi ..delirdikkkk ...bebeğini emziremezsin göz tedavisi sırasında bile dedi ... hiç göremeyebilirsin milim oynasa dedi.
doğumhanedeki stersten sonra göz doktorunda gene kasıldım stresten... 1 saat sonra başka makineye soktu ...
yanlış görmüşüm ..damarların tıkanmammış -- retinada su toplamış dedi .bu daha iyi dedi ....orda doktoru boğasım geldi .. eşim para almak için yapıyorlar dedi ...
. ...
belki kendi geçermiş .. geçmezse doğumdan 1 hafta sonra gel .. anjiyo sonra tedavi dedi ...

sabah 8 de gittiğimiz hastaneden saat 3 te çıktık ... hala 1 gözümde görme kaybı var ... kasılmalarım var karnımda ..
ama en kötüsü bize yaşattıkları sıkıntı ..

cnm ne zor bigün geçirmişsin yaa
bu arada göznde ne sorun vardıki senin ben kaçırmışım...inş retinada su toplaması inş geçerde ameliyat olmana gerek kalmaz cnm yaaa çok üzüldüm..
peki ilkten neden kalp atışları azalmış...
kasılmalar çok sık değildir inş cnm..
peki sezeryan için gün vermedilermi?
ay ilk dr ne kadar karamsar konuşmuş öyle bebeğini emziremeyebilirsin falan

canım çooooooooook üzüldüm ama sana tek tavsiyem olabilir başka bi doktora git en kısa zamanda üzülmeni istemem ama aynı şeler geldi başıma bidahaki gitmeme bebeğimi kaybetmiştim canım belki benim aşıma gelen sanada gelecek diyemem ama genede riske atma yavrunu söylemesem sonra pişman olmaktan korkarım teleşlandırmakta istemem ama lütfen bi doktora daha git ve başına gelen durumu anlat ki imşallah eşinin dediği gibi para için yapıyolardır

canım çooooooooook üzüldüm ama sana tek tavsiyem olabilir başka bi doktora git en kısa zamanda üzülmeni istemem ama aynı şeler geldi başıma bidahaki gitmeme bebeğimi kaybetmiştim canım belki benim aşıma gelen sanada gelecek diyemem ama genede riske atma yavrunu söylemesem sonra pişman olmaktan korkarım teleşlandırmakta istemem ama lütfen bi doktora daha git ve başına gelen durumu anlat ki imşallah eşinin dediği gibi para için yapıyolardır

bilmiyorumki haftaya bidaha kontrole gidicem .. kadın doğumcu ne diyecek .. belki hemen doğum verir
gözümde güneşe bakınça bir siyah leke kalır ya görüş alanında .. o bölgeyi görmezsin ... onun gibi kocaman yuvarlak bir karalık .. görme kaybı var ..sağ gözümde 4 gündür ...
bugün verecekti gün ..böyle olunca ... eve yolladı haftaya gel dedi ..

gözübekleyeceğim geçmezse artık başyere de baktırırım heralde

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz kızımla..
ben yatayım .. hareketli bir gün geçirdik .. yorgunum birazcık gözlerimide dinlendireyim .. çok damla sıktılar bugün ...

iyi geceler .. tatlı rüyalarrrr

çok teşekkür ederim...
peki bu test nasıl yapılıyor. sanırım yumurtalara toplanmadan önce yapılmış olabilir bu test. belki gebe takibini yapan doktorumda yaptırmış olabilir.tıbbi olarak tam adı nedir bu testin...

günaydın canlar benim transfer bu günde kaldı gibi yumoşlar 4 6 7 hücre olmuşlar 4 hariç diğer ikisinin kalitesi iyiymiş doktorum 4. gününüde görelim demiş canlar

canım çok geçmiş olsun
sağ salim kucağına al inşlhh bebişini ama nurcanın dediği gibi
tek dr. kalma hem gözün için hemde doğum için
farklı bir göz görsün mutlaka

sen blirsin canım göz konusunu bilemem bişi diyemem ama bebek konusunda mutlaka git derim bi yere haftaya gideceksende bebeğini sürekli dinle en ufak bi cansızlıkta git aldırt hemen
günaydın canlar benim transfer bu günde kaldı gibi yumoşlar 4 6 7 hücre olmuşlar 4 hariç diğer ikisinin kalitesi iyiymiş doktorum 4. gününüde görelim demiş canlar

bak negüzel bölünüyolarmış hadi gözün aydın sen düşünme onları artık onları doktorun düşünsün sen stres yapma

nevra geçmiş olsun doğum tarihini beklerken duyduklarıma şaşırdım umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.

Sela kizlar hayirli cumalar.

Nevra cok gecmis olsun insallah duzene girer gozun bebeginde saglikli dogar.

Nazim kizini halen salliyorsun biz ne yapicaz

oh oh ohh ne gzel bak embriyolarında mücadele var ne güzel
dedim sana ikiside her an bölünmeye başlayabilir bak ne güzel onlardada gelişme vr çok sevindim..
nevra
cnm inş göz sorunun geçerde bebeğini doğurup emzirmen nasip olur cnm..
nazım83
cnm maşallah çok hamaratsın hem edayı sallıyon hemde bize yazıyon daha ne olsun...
nurcan
yaa nurcan bu dr bana dedi ya bebek aşağıda diye ben bebeğin hareketlerini göbek deliğimin orada daha çok hissediyorum,tamam aşağıdada oluyo pıt pıtlar ama göbek deliğimin yanlarında daha çok hareket hissediyorum...

canım aşşağıda ddediyse bütün bebek aşağıda değil sonuçta başı aşşağıda ise ayaklaıı yukardadır eğer ayakları aşşağıda ise elleri başı yukardadır hem o doğum kanalına girenekaadar oooooooooooooo
oooooooooooooo
neler olur neler sen merak etme hareket ediiyoya sen ona bak asıl hareket etmedimmi sorun :)))))))) he he cici anne kız bebişin tümünü sokacan oraya sana kalsa yazık yavruya sıkışır kalır :))))))))

hımm peki cnm anladım...
çok şükür hareket ediyo...
Allahtan rahimde açıklık yok..
kafayı sıyırmak üzereyim sanırım
bi ara salıyorum kendimi bişi olmayacak diye
bi geliyo afakanlar ne olucak acaba erken doğummu olur yoksa kaybedermiyim korkusu...
Allahım sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…