kızlar transferm bu gün yapaılacak gidiyorum ben bana dua edin olur mu canlar...
çok teşekkür ederim...
peki bu test nasıl yapılıyor. sanırım yumurtalara toplanmadan önce yapılmış olabilir bu test. belki gebe takibini yapan doktorumda yaptırmış olabilir.tıbbi olarak tam adı nedir bu testin...
saol nazımcım teşekkür ederim ... takip ediyorum hareketleri kasılmaları ...canım çok geçmiş olsun
sağ salim kucağına al inşlhh bebişini ama nurcanın dediği gibi
tek dr. kalma hem gözün için hemde doğum için
farklı bir göz görsün mutlaka
zaten dün bile alalım deselerdi ..razıydım .. haftaya bakalım ne diyecek .. beklemekte riskli birşey görürse .nstler gene kötü çıkarsa .doğum olsun diyeceğimsen blirsin canım göz konusunu bilemem bişi diyemem ama bebek konusunda mutlaka git derim bi yere haftaya gideceksende bebeğini sürekli dinle en ufak bi cansızlıkta git aldırt hemen
aminnn canım çok saolnevra geçmiş olsun doğum tarihini beklerken duyduklarıma şaşırdım umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.
inş. canım ...saolasın ... Allah yardım eder diyorumSela kizlar hayirli cumalar.
Nevra cok gecmis olsun insallah duzene girer gozun bebeginde saglikli dogar.
:
cnm inş göz sorunun geçerde bebeğini doğurup emzirmen nasip olur cnm..
[...
herkese hayırlı cumalar ..
İnşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz
bugün eşimin annesi ile babası gelecek akşamüstüne doğru .. oturmaya ...
2 seneden sonra ilk defa ... .. biz 1.5aydır gitmiyoruz .. hamile olduğumdan fazla sitemde edemediler ; artık gelme mecburiyeti oluştu heralde .. bilemicemmm ... zaten oturmaya gezmeye geliyorlar
pek giremezsem nete merak etmeyin .. olurmu ..
herkesi iyi dilekleri için öpüyorum
çok teşekkür ederim...
peki bu test nasıl yapılıyor. sanırım yumurtalara toplanmadan önce yapılmış olabilir bu test. belki gebe takibini yapan doktorumda yaptırmış olabilir.tıbbi olarak tam adı nedir bu testin...
inş nevracım inş bebeklerimiz zamanında ve sağ salim doğururuz
ben şimdiden girdim o psikolojiye
misafirlerin gelecekmiş çok yorma kendini...
merhaba kızlar .. yeni geldik eve ..
sabah hastaneye gittik .. önce kan şekerine bakıldı - normal
nst ye girdik .... bebeğin kalp atışları sonlara doğru çok düştü 80lere falan ...
tekrar nst ... daha kötü çıktı ... kalp atışları düşüyor -sancılar çok yüksek ..sancı 20-30 olması gerekirken ..155 lere çıktı
ultrasona soktular acil ... bebeğin suyu iyi ...
acil doğumhaneye müşahedeye yolladılar ..serum bağlandı .. kantahlilleri -idrar tahlili yapıldı ...
tahliller iyi ..serumdan sonra tekrar nst ye girdim...
sancılar ve kalp atışları düzeldi nihayet .. ama kasılmalarım çok genede ..
gözümdeki problemi de anlayamadı -ama önemli dedi .. göz bölümüne yolladı ..
görme kaybının sebebini bulmaya çalıştılar .. göz tomografisinden tut bir sürü makineye soktu ..
doktor.. vah vahh .. olamaz.. görme damarın tıkanmış ..ne yapacağız ...
anjiyo çekilmesi lazım acil .. dedi ..
önce hemen doğum ..ardından anjiyo .. gerekirse ameliyat dedi ..delirdikkkk ...bebeğini emziremezsin göz tedavisi sırasında bile dedi ... hiç göremeyebilirsin milim oynasa dedi.
doğumhanedeki stersten sonra göz doktorunda gene kasıldım stresten... 1 saat sonra başka makineye soktu ...
yanlış görmüşüm ..damarların tıkanmammış -- retinada su toplamış dedi .bu daha iyi dedi ....orda doktoru boğasım geldi .. eşim para almak için yapıyorlar dedi ...
. ...
belki kendi geçermiş .. geçmezse doğumdan 1 hafta sonra gel .. anjiyo sonra tedavi dedi ...
sabah 8 de gittiğimiz hastaneden saat 3 te çıktık ... hala 1 gözümde görme kaybı var ... kasılmalarım var karnımda ..
ama en kötüsü bize yaşattıkları sıkıntı ..
herzaman seninle canım bak bir arkadaşımla konuştum ona da doktor önce bebek aşağıda demiş 25. haftada yukarı çıkmış rahat ol canım herşey yolunda gidecek
kızlar rahminizde bebek bir yerde toplanıyor gibi olup kasılma tarzı oluyor muydu?
ha ha canım benim üzme kendini bişi olmaz merak etme sen o yaramaz zamanında gelicek inşllahhımm peki cnm anladım...
çok şükür hareket ediyo...
Allahtan rahimde açıklık yok..
kafayı sıyırmak üzereyim sanırım
bi ara salıyorum kendimi bişi olmayacak diye
bi geliyo afakanlar ne olucak acaba erken doğummu olur yoksa kaybedermiyim korkusu...
Allahım sonumuzu hayır etsin.
hadi hayırlı olsun inşallahkızlar transferm bu gün yapaılacak gidiyorum ben bana dua edin olur mu canlar...
bencede öle yap aldırt bidaha olursa serumla felan durdurttma senin son zamanın bebek doğamazsa doğum sitresine girersaol nazımcım teşekkür ederim ... takip ediyorum hareketleri kasılmaları ...
zaten dün bile alalım deselerdi ..razıydım .. haftaya bakalım ne diyecek .. beklemekte riskli birşey görürse .nstler gene kötü çıkarsa .doğum olsun diyeceğim
aminnn canım çok saol
inş. canım ...saolasın ... Allah yardım eder diyorum
hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
inşallah canım ...
kolay geşsin canımherkese hayırlı cumalar ..
İnşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz
bugün eşimin annesi ile babası gelecek akşamüstüne doğru .. oturmaya ...
2 seneden sonra ilk defa ... .. biz 1.5aydır gitmiyoruz .. hamile olduğumdan fazla sitemde edemediler ; artık gelme mecburiyeti oluştu heralde .. bilemicemmm ... zaten oturmaya gezmeye geliyorlar
pek giremezsem nete merak etmeyin .. olurmu ..
herkesi iyi dilekleri için öpüyorum
aa yukarı çıkma imkanı varmış yani öylemi bak bunu duyunca çok sevindim yaa inş...
o kasılma tarzı şey bende olmuyo cnm...
Herzaman seninle benim oglumda acagida oturak seklinde poposu asagida korkacak birsey yok dedi doktorum sende korkma
saol canım çok teşekür ederim . Inşallahnevra canım çok çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğine kucağına al ve sen de sağlığına kavuş inşallah.
kızlar rahminizde bebek bir yerde toplanıyor gibi olup kasılma tarzı oluyor muydu?
hamıle deılım ama topıgın hayırlı lsun dmeek ıcın geldım canım
ınş herkes hamıle kalır faydalı bılgıler edınır burada
bol hamıslı gunlerrrrrrrrrrrrrrr
sanada selm nurcancım...
tahser diye arkadaş vardı dün transferi yapıldı ayy inş sorunsuz bi transfer olmuştur yaa gelmedi yazmadı bişi,gelmesine gelmesinde iyi olduğunu bilseydik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?