Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

test trombofili testi, faktör V, faktör II, mtfhr 677 ve mtfhr 1298 diye parametrelere bakılıo

canım çok geçmiş olsun
sağ salim kucağına al inşlhh bebişini ama nurcanın dediği gibi
tek dr. kalma hem gözün için hemde doğum için
farklı bir göz görsün mutlaka
saol nazımcım teşekkür ederim ... takip ediyorum hareketleri kasılmaları ...
sen blirsin canım göz konusunu bilemem bişi diyemem ama bebek konusunda mutlaka git derim bi yere haftaya gideceksende bebeğini sürekli dinle en ufak bi cansızlıkta git aldırt hemen
zaten dün bile alalım deselerdi ..razıydım .. haftaya bakalım ne diyecek .. beklemekte riskli birşey görürse .nstler gene kötü çıkarsa .doğum olsun diyeceğim
nevra geçmiş olsun doğum tarihini beklerken duyduklarıma şaşırdım umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.
aminnn canım çok saol
Sela kizlar hayirli cumalar.

Nevra cok gecmis olsun insallah duzene girer gozun bebeginde saglikli dogar.

:
inş. canım ...saolasın ... Allah yardım eder diyorum
hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
cnm inş göz sorunun geçerde bebeğini doğurup emzirmen nasip olur cnm..
[...

inşallah canım ...

herkese hayırlı cumalar ..
İnşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz
bugün eşimin annesi ile babası gelecek akşamüstüne doğru .. oturmaya ...
2 seneden sonra ilk defa ... .. biz 1.5aydır gitmiyoruz .. hamile olduğumdan fazla sitemde edemediler ; artık gelme mecburiyeti oluştu heralde .. bilemicemmm ... zaten oturmaya gezmeye geliyorlar
pek giremezsem nete merak etmeyin .. olurmu ..
herkesi iyi dilekleri için öpüyorum

inş nevracım inş bebeklerimiz zamanında ve sağ salim doğururuz
ben şimdiden girdim o psikolojiye
misafirlerin gelecekmiş çok yorma kendini...

kan alınarak yapılıo aç tok farketmiodu sanırım, özelde yaptırısan 3-4 güne veriyorlar sonucu, devlet hastanesi 15-30 günü buluo 150 tl ye yaptırmıştım

inş nevracım inş bebeklerimiz zamanında ve sağ salim doğururuz
ben şimdiden girdim o psikolojiye
misafirlerin gelecekmiş çok yorma kendini...

saol canım... birşey yapamayacağım zaten .. dün 3 kere nst ardından serumlar kantahlilleri .. gözümü bulanıklaştıran damlalar ve onca streslerden sonra .. bugün kalkacak gücüm yok .. bir şey yapamadım .. yemekte yok ..yapamayacağımda sanırım ...
ben kaçtım tatlım ..dediğim gibi belki girermem gün içinde ..

arkadaşım
geçmiş olsun

herzaman seninle canım bak bir arkadaşımla konuştum ona da doktor önce bebek aşağıda demiş 25. haftada yukarı çıkmış rahat ol canım herşey yolunda gidecek
kızlar rahminizde bebek bir yerde toplanıyor gibi olup kasılma tarzı oluyor muydu?

aa yukarı çıkma imkanı varmış yani öylemi bak bunu duyunca çok sevindim yaa inş...
o kasılma tarzı şey bende olmuyo cnm...

ha ha canım benim üzme kendini bişi olmaz merak etme sen o yaramaz zamanında gelicek inşllah
kızlar transferm bu gün yapaılacak gidiyorum ben bana dua edin olur mu canlar...
hadi hayırlı olsun inşallah
bencede öle yap aldırt bidaha olursa serumla felan durdurttma senin son zamanın bebek doğamazsa doğum sitresine girer
kolay geşsin canım
aa yukarı çıkma imkanı varmış yani öylemi bak bunu duyunca çok sevindim yaa inş...
o kasılma tarzı şey bende olmuyo cnm...

var canım ama zaten doğcak olan yukarda olsada doğar sen dikkat et yinede ama boş yerede kendini hırpalama

Herzaman seninle benim oglumda acagida oturak seklinde poposu asagida korkacak birsey yok dedi doktorum sende korkma

nevra canım çok çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğine kucağına al ve sen de sağlığına kavuş inşallah.
saol canım çok teşekür ederim . Inşallah
kızlar rahminizde bebek bir yerde toplanıyor gibi olup kasılma tarzı oluyor muydu?

bebek bir yerde toplanıyorsa problen değil ... Rahminin diğer yerleri yumuşak olur ..sadece bebeğin toplandığı yer sert olur ...

Ama ; karnın tamamen kaskatı kesiliyorsa ve ince bir sızı adet ağrısı hafiften geliyorsa o an .... Onlar kasılma ve haftan erken daha ... Doktoruna bilgi ver

sanada selm nurcancım...
tahser diye arkadaş vardı dün transferi yapıldı ayy inş sorunsuz bi transfer olmuştur yaa gelmedi yazmadı bişi,gelmesine gelmesinde iyi olduğunu bilseydik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…