Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet canım dediğin gibi bişi olsa girerdi aman iyi olsunda girmesede olur baksana diğer topic dökülüyo

evet cnm yaa diğer topik resmne yıkılıyo
pınara çok üzüldüm
hele ayşe kıza moral veriyorum ama verdiğim morellere bende inanamıyorum
oda biliyo herşeyi ama napsın cnm yaa
onun durumu daha kötü
aslında bi istanbula gelse tedaviye başlamadan bi ön görüşme yapsa belki farklı sonuçları çıkabilir...
ama o pes ediyo üzerinede gidemeyizki...çok yorulmuş belli.

bende artık teselli etmeye çalışmıyorum ayşeyi çünkü bende inanmıyorum ama biraz dinlensin ben onu kandırırım istanbula gelmeye sen merak etme pes etmesine izin vermem en azında birkere denesin burda
merhabalar ... canım hareket ediyor ..ama zaten son haftalarda yeri çok çok daraldı .. daha az ..
kasılmaları ve hareketleri takip ediyorum.....
arada sancılar giriyor ...

oh oh iyi gülüm ya nevracım beni yanlış anlamanı istemem ama haftaya gittiğinde en ufak bir sorun olursa doğma aldırt kendini gülüm bak bebeğin artık kendini toplıcak haftada bıak karnında durcana kucağında dursun canım

canlar transferim yapıldı 7 hücreli bebişim yanımda dua edin olur mu....beni bilgisayara oturtmuyorlar.....umarım hepiniz iyisinizdir canlar...

slm kızlar nasılsınız bizde iyiyz ranayla gece gündüz nöbet tutuyoruz.. yaa doğum yapan arkadaşlar ayrı bi topç oraya geçelim doğum yapan oraya gelsin yapacak olanlarda okuyup faydalanırlar. doğum sonrasına hazırlık olur ne dersiniz

hoşgeldn cnm...
demek nöbetli günler geceler devam ediyo onların bile ayrı güzelliği vrdır olsun annesi
herşey onlar için
açın valla doğum yapan oraya gelsin...
doğumu yakın olanlarda sizlerden faydalansın...
tüp bebek yoluyla gelen bebişler gibi isim olsunki diğerlerinden farklı oldukları belli olsun hadi açın burayada hbr verin...

kızlar ya bı sey sorcam bu gun transfermın 3. Gunu karnım sısmeye basladı bu adet belırtısı olabılır mı tutmazsa dıye korkuyorum ne olur cevap canlar

kızlar acıl cevap benm transfern 3 gunu karnımda sıslık var adet belırtısı dıyorlar moralım sıfır ılaclardn olamaz mı yaa

canlar transferim yapıldı 7 hücreli bebişim yanımda dua edin olur mu....beni bilgisayara oturtmuyorlar.....umarım hepiniz iyisinizdir canlar...

kızlar ya bı sey sorcam bu gun transfermın 3. Gunu karnım sısmeye basladı bu adet belırtısı olabılır mı tutmazsa dıye korkuyorum ne olur cevap canlar

canım karnın ilaçlardan şişiyor
inşallah bebişin seninledir gülüm

yok yalış anlarmıyım ... bizde öyle düşünüyoruz ....
nst de yada başjka şeyde gene probl çıkarsa .. alsınlar

canım karnın ilaçlardan şişiyor
inşallah bebişin seninledir gülüm

inşallah canım bu gün aradılar diğer yumurtam gelişmemiş dondurulmuş yok o gelişmedi diye bendeki de gelişmeyecek diye bi kural yok değil mi canım yaaa bir de kasıklarımda adet ağrısı gibi bazende sızlama şeklinde ağrılar oluyor bu normal mi yoksa adet mi olcam yaaaa sizi de sıkıyorum ama kusuruma bakmayın ne olur

yok gülüm ne sıkması
her yumurta farklı o öldü diye buda ölmez canım merak etme ve zaten bu transfer edildi o bekleme aşamasnda öldü senin şimdi bölünme beklenmiyo döllenme bekleniyor
kasıkarıları gebe kalsanda ilk 2 ay geçmiyo canım karın şişşliğide öle ama bunların hepsi ilaçların etkisi ne hamile olduğuna nede olmadığına delalet artık sakin ol canım düşünme bukadar

slm kızlar pozitif sonuç alanlar sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayata devam mı?

canım ilk 3 gün sadece wc vw arada kalkıp sakin sakin evin içinde yüüme serbest ama ani hareket eğilmek uzamak yok
sonrasında normal hayata devam ma yine sakin hareketlerle sanki hastaymışsın gibi

inan düşünmekten uyuyamıyorum ya tutmazsa diye korkulardan yoruldum ne olur dua edin bana

herkese iyi haftalar
sık giremiyorum artık biraz ağırlaştım ...
arada kasılma sancılarım geliyor ... altta acı oluyor...
birde göz probl dolayı . uzun duramıyorum

çarşamba günü kontrolumuz ve nst var .. heralde artık sezeryan günüm belli olacak ...
çok az kaldı artık...biraz erkene alabilirim demişti ...
birkaç gün sonrasınada gün verebilir ... 10 gün sonraya da bilmiyorum ..nst deki sancılara bağlı
bugün birde yarın ... evdeyim ...
evi son kez toparlayacağım .. son parça ütülerim var onları yapacağım ... yarın ağdaya gitmem lazım -
en sonda yatağımı serip .. bavullarımı alıp ..evi kapatıp çıkacağım doğuma gider gibi ...

kociş eve gelir arada ..ama ben kardeşimde kalacağım çarşambadan itibaren doğuma kadar ... hastane onlara 5 dk . zaten ..
nete girerim gene arada .. haberleşiriz ...

cnm hiç karnın şişmiş falan tutmadımı diye kendii üzme sakın
karnının şişmesi normal ben 1 aylık hamileyken yeni belli olduğunda kayınvalidemden laf duymuştum kız bu senin karnın ne çok şişti ilk aydan daha diye
ama ilaçlardan cnm takılma buna
ayy düşünme bunları,tabi öle bi kural yok...adet ağrısı ile hamilelik belirtileri zaten aynı belirti arasanda bulamazsın..
slm kızlar pozitif sonuç alanlar sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayata devam mı?
bak ben ilkinde hiç yatmadım hiç dikkat etmedim negatifi görüdm
ikincide devamlı yattım hiç bişi yapmadım ama ev içinde dolaştım hafif işlerimi yaptım ilk 5 günden sonra pozitifi aldım
ama yatıp yatmamakla hiç alakası yok ilk 3 gn çok önemli sadece o kadar

ayy okurken duygulandım inan yaaa
cnm inş bebeğini ağ salin zamanında kucağına alırsın..bizi merakta bırakma
Allahım yardımcın olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…