ayy okurken duygulandım inan yaaa
cnm inş bebeğini ağ salin zamanında kucağına alırsın..bizi merakta bırakma
Allahım yardımcın olsun cnm..
Nevra, çok uzun zaman geçmedi ben de doğum yapalı ama hemen unutmuşum, senin yazdıklarını okuyunca heyecanlandım ben de...hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah bebişini kucağına al, anne olmak dünyanın en zor ve en güzel şeyi bence..sağlıkla iyi haberlerini bekliyoruz
Selam kizlar ben halen hastanedeyim simdilik sancilar azaldi bebisler iyi cok sukur.
Nevra canim dogumun yaklasiyor allah kurtarsin sag salim kucagina alirsin bebegini.
cnm benim çıkmadın demek daha yoksa doğuma kadar hep hastanedemi olacaksın
Allah yaardımcın olsun cnm herşey onlar için...
Simdilik hastanedeyim ne zamana kadar bilmiyorum kalsamda doguma kadar kalmam belki 7 aylik olana kadar su an 6 aylik + 1 hafta
canım benim ..sorma hem heyecan-hem aceleli bekleyiş -hem yorgunluk ..karman çormanım ...Nevra, çok uzun zaman geçmedi ben de doğum yapalı ama hemen unutmuşum, senin yazdıklarını okuyunca heyecanlandım ben de...hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah bebişini kucağına al, anne olmak dünyanın en zor ve en güzel şeyi bence..sağlıkla iyi haberlerini bekliyoruz
bitti , evdesin zannediyorum ben...Selam kizlar ben halen hastanedeyim simdilik sancilar azaldi bebisler iyi cok sukur.
Nevra canim dogumun yaklasiyor allah kurtarsin sag salim kucagina alirsin bebegini.
Nevracim hastane benim icin daha iyi yemek sorunum yok 3 ogun veriyorlar daha duzenli kontrol altindayim.
Sanci dedigim karnim kasiliyor tas gibi sertlesiyordu 4 dakikada bir oluyordu gun boyunca rahmimin kisalmasina neden oldu
anladımcanım Allahın izni ile 29. haftaya giriyorsun ....
gün geçtikçe erken doğum tehditin azalacaktır ... düzelecek herşey ....
evet hastanede olman çok daha faydalı senin için
öyle bir topik açılması taraftarıyım canım:80:derviş
hoşgeldin cnm..
inş bebişinle güzel günler geçiriyosunuzdur...
geçen gün ah kalbim nikli arkadaş geldi oda doğum yaptı biliyosun ve o istediki
ayrı bi topik açılsın ve sizler yani doğum yapmış arkadaşlar o topikte buluşup konuşun ve bebişiniz hakkında konuşulsun buradanda doğum yapanlar o topiğe geçsin..
sen ne dersin bu konuda bilgileriniz ve bebekleriniz için neler çok kullanıyosunuz bunlarda bizim için faydalı bilgilier olur aslında...eğer istersen sende böyle bi topik açın cnm...
bizde yararlı bilgilerinziden fydalanalım...
öyle bir topik açılması taraftarıyım canım:80:
açın cnm güzel olur...ben açsam ne yazacamki...sizlerin açması lazım...
ama başlığındada belirtin tüp bebekle dünyaya gelen bebekler falan diye
açında bizde eksiklerimizi sizlerin kullanışlı bulduklrına göre düzenleyelim..
kahve lekeler
slm arkadaşlar sorum şu 3. denememi bu ay dondurulmuşlar la yaptım
cuma transferim vardı
bugün öğlenden beri kahve akıntılarım var çamur gibi iç çamaşırım kirlenmişti
ve hala geliyo pamuk kullanıyorum
merkezi aradım progestandandır dediler öncekilerde hiç olmamıştı
böyle bişey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?