cnm hiç takma kafana evet progestandandır..bende ceviz büyüklüğünde katı katı kahverengi parçalar geliyodu bende çok korkmuştum ama dedikleri gibi progestandan olduğunu anladım
transferin hayırlı olsun cnm hiç korkma..
biz iyiyiz cnm çok şükürKızlar sık giremiyorum..Netim sorunlu biraz..Umarım iyisinizdir..Nevra az kaldı canım...Nurcan,her zaman seninle nasılsınız???? Yeni topiği gördüm ama unutulmuşum üzüldüm
cvb için teşekk. ama bu katı değil adet sonunda kahve kahve gelir ya öyle çamur gibi
canım asıl böle kafana takarsan tutmaz ama yapma böleinan düşünmekten uyuyamıyorum ya tutmazsa diye korkulardan yoruldum ne olur dua edin bana
ay hadi hayırlısı olsun bizde bugün alel acele karın ağrısı ile gittrik ama bizim kız şaka yapmış bana birazcık kordonu çekiştirmiş sanırım bide kansızlıktan krın ağrım olmuş doğumumuzuda ayın 20 sinde yapıcaz inşallah sendende iyi haberler bekliyoruz canım bize yazmayı unutmaherkese iyi haftalar
sık giremiyorum artık biraz ağırlaştım ...
arada kasılma sancılarım geliyor ... altta acı oluyor...
birde göz probl dolayı . uzun duramıyorum
çarşamba günü kontrolumuz ve nst var .. heralde artık sezeryan günüm belli olacak ...
çok az kaldı artık...biraz erkene alabilirim demişti ...
birkaç gün sonrasınada gün verebilir ... 10 gün sonraya da bilmiyorum ..nst deki sancılara bağlı
bugün birde yarın ... evdeyim ...
evi son kez toparlayacağım .. son parça ütülerim var onları yapacağım ... yarın ağdaya gitmem lazım -
en sonda yatağımı serip .. bavullarımı alıp ..evi kapatıp çıkacağım doğuma gider gibi ...
kociş eve gelir arada ..ama ben kardeşimde kalacağım çarşambadan itibaren doğuma kadar ... hastane onlara 5 dk . zaten ..
nete girerim gene arada .. haberleşiriz ...
ooooooooo bayağıdır girmiyodun kız arada yazsanaöyle bir topik açılması taraftarıyım canım:80:
canımjel geri geliyo zaten herzaman seninlede sölemiş ilaçtan hiç telaş etmekahve lekeler
slm arkadaşlar sorum şu 3. denememi bu ay dondurulmuşlar la yaptım
cuma transferim vardı
bugün öğlenden beri kahve akıntılarım var çamur gibi iç çamaşırım kirlenmişti
ve hala geliyo pamuk kullanıyorum
merkezi aradım progestandandır dediler öncekilerde hiç olmamıştı
böyle bişey yaşayan var mı
oh oh ciciler geldi he ay negüzel bende forum istanbula gitcem perşembe günü ordan bakim fiyatlara diyorum ama madem alacağınız var yazıktır boşuna dışarıya para vermeyin küçük beşik vs. alacaksan eski kiracıdan al ki hem paranızı almış olun biz hem oda alıcaz hemde küçük beşik alıcaz yatak odasına koymak için bak anakucağı felanda iyi oluyo yani paranızı bırakmayın boşa onlara vereceğinizle kızına başka ciciler alırsın ız :)))))))kızlarrr yemek üstü sofrayı topluyodum kapı çaldı kayınvalidem geldi elinde bi poşet
bebişimize bi sür şeyler almış çıtçıtlı değişik desenlerde ve renkler kaç tane sayamadım tek altlar çoraplar altlı üstlü takım eldiveni sapkası falan haa bide yelek vardı...hepsi o kadar çok hoşumuza gittiki bakıp poşete koyduk,dayanamadım o gitti çıkardım tek tek yine incelerdim hepsini..giderkende dedi siz bişi almayın ben daha alacam...ben daha bişi alamadan alma emri geldi ama kusura bakılmasın bende bebeğim için beğendiklerimi alırım...bide benim kayınpederin kirada dükkanı vardı bebek için bebek arabası bisiklet yürütec faln o tarz şeyer satıyodu sonra kayınpeder kira ödemiyo diye çıkardı onu kayınvalidede dedi gidin alacaklarınızı o adamdan alın kiraya saymış oluruz diye...kociş bi ara gidip bakacak eğer beğendiğimiz modellerden varsa alacaz ondan...bugünkü gelişmeler güzel kızlar...
Kızlar sık giremiyorum..Netim sorunlu biraz..Umarım iyisinizdir..Nevra az kaldı canım...Nurcan,her zaman seninle nasılsınız???? Yeni topiği gördüm ama unutulmuşum üzüldüm
günaydın canlarrr kızlar cuma transferim yapıldı ya bu gün artık kalkıp işlerimi yapmam da bir sakınca var mı 4 mayıs test tarihim korkuyorum iş yapmaktan kasıklarımda hala ağrı oluyo yaaaadet olacakmışım gibi ama adet tarihim de 4 mayıs:18::18:
canım iş yapmak yok normal hayatına dön derken yavaş yavaş yürüyebilirsin yemek yapablirsin fazla ayakta kalmadan amaaaaaaaaaa iş yasak
günaydın canlarrr kızlar cuma transferim yapıldı ya bu gün artık kalkıp işlerimi yapmam da bir sakınca var mı 4 mayıs test tarihim korkuyorum iş yapmaktan kasıklarımda hala ağrı oluyo yaaaadet olacakmışım gibi ama adet tarihim de 4 mayıs:18::18:
nurcan yaaa bişey daha sorcam bende adet olacakmışım gibi sancı var bu normal mi yoksa sonuç negatif de onun habercisi mi bunu çok taktım kafama...
güle güle kullansın bebişin cicilerini ... şimdiden bir sürü şeyi olmaya başladı ... Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinkızlarrr yemek üstü sofrayı topluyodum kapı çaldı kayınvalidem geldi elinde bi poşet
bebişimize bi sür şeyler almış çıtçıtlı değişik desenlerde ve renkler kaç tane sayamadım tek altlar çoraplar altlı üstlü takım eldiveni sapkası falan haa bide yelek vardı...hepsi o kadar çok hoşumuza gittiki bakıp poşete koyduk,dayanamadım o gitti çıkardım tek tek yine incelerdim hepsini..giderkende dedi siz bişi almayın ben daha alacam...ben daha bişi alamadan alma emri geldi ama kusura bakılmasın bende bebeğim için beğendiklerimi alırım...bide benim kayınpederin kirada dükkanı vardı bebek için bebek arabası bisiklet yürütec faln o tarz şeyer satıyodu sonra kayınpeder kira ödemiyo diye çıkardı onu kayınvalidede dedi gidin alacaklarınızı o adamdan alın kiraya saymış oluruz diye...kociş bi ara gidip bakacak eğer beğendiğimiz modellerden varsa alacaz ondan...bugünkü gelişmeler güzel kızlar...
evet ..en son geçenlerde girmiştin .. pek göremiyoruz seni ...Kızlar sık giremiyorum..Netim sorunlu biraz..Umarım iyisinizdir..Nevra az kaldı canım...Nurcan,her zaman seninle nasılsınız???? Yeni topiği gördüm ama unutulmuşum üzüldüm
... jelin iyice dağılması için sıktıktan sonra 10 dk evde ağır bir yürüyüş yap ...günaydın canlarrr kızlar cuma transferim yapıldı ya bu gün artık kalkıp işlerimi yapmam da bir sakınca var mı 4 mayıs test tarihim korkuyorum iş yapmaktan kasıklarımda hala ağrı oluyo yaaaadet olacakmışım gibi ama adet tarihim de 4 mayıs:18::18:
sağ salim evdesin yaaa... maşallah .kusura bakmayın arkadaşlar 8.haftadan beri giremedim çünkü sürekli yatak istirahati verdi doktor ,(netede giremedim dolayısıyla)bu sürenin bir kısmınıda hastanede geçirdim şükürler olsun kızımla şimdi çok iyiyiz sonuna kadarda böyle olur inş.,herzaman seninle 22.haftadayım ve kız bebek bekliyorum değiştirirsen sevinirim,bu arada herkezin iyi olduğunu okumak çok güzel
cnm çok geçmiş olsun neyseki iyiymişsiniz bu güzel hbr..hemen dzeltiyorum cnm haftanı..kusura bakmayın arkadaşlar 8.haftadan beri giremedim çünkü sürekli yatak istirahati verdi doktor ,(netede giremedim dolayısıyla)bu sürenin bir kısmınıda hastanede geçirdim şükürler olsun kızımla şimdi çok iyiyiz sonuna kadarda böyle olur inş.,herzaman seninle 22.haftadayım ve kız bebek bekliyorum değiştirirsen sevinirim,bu arada herkezin iyi olduğunu okumak çok güzel
ay hadi hayırlısı olsun bizde bugün alel acele karın ağrısı ile gittrik ama bizim kız şaka yapmış bana birazcık kordonu çekiştirmiş sanırım bide kansızlıktan krın ağrım olmuş doğumumuzuda ayın 20 sinde yapıcaz inşallah sendende iyi haberler bekliyoruz canım bize yazmayı unutma
yaramazlık yapmış seninki ...
20 sinde ka haftalık olacaksın .. bu tarihi kim verdi, gata mı_?
dünde benimki alta nasıl baskı ve vurdu akşam ... bu gece dedim böyle giderse kafası elime gelecek ...
çıkacak gibi ....tekmeden ziyade ; sürekli el ve ayaklarıyla ittirdi ..
dün bütün gün karnımın nasıl ici acıdı .. bebek top gibi ağır geldi ... aşağılara vurdu ..
benim kociş kapıdan girer girmez ..senin karnın aşağı inmiş dedi ...
CNM HADİ bak seninki yavaş yavaş gelme sinyalleri veriyo demekki dikkatli ol
inş sorunsuz bi şekilde doğum yaparsın
ayyy çok heyecanlı...
cnm sakın öyle iş falan yapayım deme
yat yatağında aç tv ni izle duanı et yeter bunlar sana
yavaş yavaş yemeğini yemeğe git wc ye git dolaş evin içinde hafif hareketlerle yemeğini yap
bak bu 12 gün çok değerli bi sürec negatifi görürsen keşke hep yatsaydımda işler kalsaydı diyeceğine değerlendir şu gnleri altın günler bugünler...,
hiç düşünme bunlar adt belirtisimi falan diye adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı ayırd etmen imkansız..
nurcan
kız bak e bebek te ve jokerde kampanya varmış hbrin olsun gidecekmişin ya
kiracıya kociş bakacak bizim beğendiğimiz modellerden varmı neler alabiliriz ondan sonra alacaz cnm
güle güle kullansın bebişin cicilerini ... şimdiden bir sürü şeyi olmaya başladı ... Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
evet ..en son geçenlerde girmiştin .. pek göremiyoruz seni ...
netin düzeldiyse daha sık katılırsın inş ...
az kaldı canım saol ... birbirimizin duaları ile iyi sonuçlar alacağız inş . hepimiz ...
bende çok uzun duramıyorumartık ... bebek alttan çıkmaya çalışır gibi vuruyor ... ...
giriyorum .. yazıp çıkıyorum hemen
... jelin iyice dağılması için sıktıktan sonra 10 dk evde ağır bir yürüyüş yap ...
hem daha az geri gelir o şekilde...
yapacağın en fazla iş .. kendine çorba pişirmek olmalı 4 mayısa kadar ...
küçük tuvaletini bile kendini çok serbest bırakarak yap ...
ev işi yapma bence ..
çok çok saolun canlar iyiki varsınız siz olmasanız ben ne yapardım canım ben jel değil progestan fitil kullanıyorum ayrıca günde bir tanede kalçadan progestan iğnem var ve bir de göbekten iğnem var zaten arkadaşım yanımda kalıyo ilk günden beri(artık arkadaştan öte olduk da)o kalıyo yanımda ayy kızlar dua edin ne olur şu ağrılar tuttuğunun belirtisi olsun canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?