cnm ilaçlarını sakın aksatma.dualarım seninle..
canım bunlarr normal herzamanda sölemiş doğum belirtisi ve adet belirtisi hepsi anı bunun bi belirtisi yok sancım var adet olcam diyip rahat davranmanurcan yaaa bişey daha sorcam bende adet olacakmışım gibi sancı var bu normal mi yoksa sonuç negatif de onun habercisi mi bunu çok taktım kafama...
gittiğimde bakarım joker vardı sanırım forumda bakarım perşembe günü baksın kocan valla bence nboşa masraf yapmeyin belki araba felan almasanızda dediğim gibi küçük beşik felan alın maksat paranıızı kurtarmakcnm sakın öyle iş falan yapayım deme
yat yatağında aç tv ni izle duanı et yeter bunlar sana
yavaş yavaş yemeğini yemeğe git wc ye git dolaş evin içinde hafif hareketlerle yemeğini yap
bak bu 12 gün çok değerli bi sürec negatifi görürsen keşke hep yatsaydımda işler kalsaydı diyeceğine değerlendir şu gnleri altın günler bugünler...,
hiç düşünme bunlar adt belirtisimi falan diye adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı ayırd etmen imkansız..
nurcan
kız bak e bebek te ve jokerde kampanya varmış hbrin olsun gidecekmişin ya
kiracıya kociş bakacak bizim beğendiğimiz modellerden varmı neler alabiliriz ondan sonra alacaz cnm
çok geçmiş olsun canım Allaha şükür bişi kalmamış rabbim bundan sonraa kötü gün gösrtermesinkusura bakmayın arkadaşlar 8.haftadan beri giremedim çünkü sürekli yatak istirahati verdi doktor ,(netede giremedim dolayısıyla)bu sürenin bir kısmınıda hastanede geçirdim şükürler olsun kızımla şimdi çok iyiyiz sonuna kadarda böyle olur inş.,herzaman seninle 22.haftadayım ve kız bebek bekliyorum değiştirirsen sevinirim,bu arada herkezin iyi olduğunu okumak çok güzel
yok canım özeldeki doktorumuz gatayı bırakaktım artık herzamanın doktoruna gidiyorum orda doğurucam diğer doktorlarımın hepsini bıraktım ama dün eşim konuşmuş gata ile onlar ayın 30 una gün vermiş hayatta okadar beklemek istemiyorum zaten bu özel iyi oldu şimdi tek duam 20 sinde doğunca küveze girmemesim doktor ciğer geliştirici ine verdi ama ben biraz baktım hrkez farklı saatte vurdurmuş bana doktor dün 5 te 2 tane vurdurttu bugün 5 tede diğer ikitaneyi vurdurtmamı sölediyaramazlık yapmış seninki ...
20 sinde ka haftalık olacaksın .. bu tarihi kim verdi, gata mı_?
dünde benimki alta nasıl baskı ve vurdu akşam ... bu gece dedim böyle giderse kafası elime gelecek ...
çıkacak gibi ....tekmeden ziyade ; sürekli el ve ayaklarıyla ittirdi ..
dün bütün gün karnımın nasıl ici acıdı .. bebek top gibi ağır geldi ... aşağılara vurdu ..
benim kociş kapıdan girer girmez ..senin karnın aşağı inmiş dedi ...
saol cnm .. inş hepimiz....
yarın kontrolde bakalım belli olacak ... geliyormuuuu ???? .. yokssa içerde yeri dar diye mi böyle acıyor ...??
birde açılma varmı onu merak ediyorum ... inş yarın güzel şeyler söyler dr ...
çok çok saolun canlar iyiki varsınız siz olmasanız ben ne yapardım canım ben jel değil progestan fitil kullanıyorum ayrıca günde bir tanede kalçadan progestan iğnem var ve bir de göbekten iğnem var zaten arkadaşım yanımda kalıyo ilk günden beri(artık arkadaştan öte olduk da)o kalıyo yanımda ayy kızlar dua edin ne olur şu ağrılar tuttuğunun belirtisi olsun canlarrr
nurcancım evet öyle yapıcaz cnm bakıcaz bakalım bize yarar neler var onları ordan alırız..
forumda joker ve e bebek 2 3 dükkan arayla olması lazım cnm git bi ihtiyacın olduklarını al fıstık..bu arada lansinoh ürünleri yüzde elli indirimdeymiş göğüs ucu kremini çok öneriyolar bende gitsem alacam..
bakarım canım kremlerim var almıştım zatende ben ebebğe bişi almadım hiç hani bişi olursa diye bakim güzel şeler varmı diye daha önce bakmıştık eşimle aslında ama eşim öle herşeyi, beğenmiyo beni gıcık ediyo he he dövesim geeliyo mazada onu :)))))) yok kızım ondan düşer yok kızım bursına kolunu sıkuştırır kimsenin çocuğun a bişi olmuyo benimkinin kızına olacak :)))))))) hele o bastonları görüyo yolda diyo bana sakın böle bişi alim deme gebertirim diyo bu ne diyo çarşafa koymuşlar çocuğu sanki diyo he he benimki bu büyük takımları istiyo dah çok gerçi bende öle istiyorum
yok canım özeldeki doktorumuz gatayı bırakaktım artık herzamanın doktoruna gidiyorum orda doğurucam diğer doktorlarımın hepsini bıraktım ama dün eşim konuşmuş gata ile onlar ayın 30 una gün vermiş hayatta okadar beklemek istemiyorum zaten bu özel iyi oldu şimdi tek duam 20 sinde doğunca küveze girmemesim doktor ciğer geliştirici ine verdi ama ben biraz baktım hrkez farklı saatte vurdurmuş bana doktor dün 5 te 2 tane vurdurttu bugün 5 tede diğer ikitaneyi vurdurtmamı söledi
ayın 20 sinde cuma oluyo gün yani tam 37 hafta bitmiş oluyo canım :))))))) secwe nasıl küvezegirermi şuan kilosu 2kilo 81 gram
ay canım senin kız gelmek istiyo sanırım acaba normal doğuramazmısın ki :)))) bak mutlaka doğurttur kendini en ufak bişide bekletme doktorlara güven olmaz ben bu doktotra içim sindi okadar doktor gezdim bak hiç umursamıyolar
slam kızlar nasılsınız ben bugün geldim eve hastalanmıştım çok fena annemlere gittik kızımla saolsun annecim hem bana baktı hem kızıma neyse 5 günde iyileştik döndük evimize çok iyi geldii ahh bu anneler olmasa valla işimiz zor
nevracım sen nAsılsın mesajları okudum gerçi am alıntı yapamadım şimdi
son hazırlıkları yapıyormuşssun ayyy kendi günlerim geldi aklıma o heyecan hazırlık herşey bambaşka oluyordu evi de süslüycenmi bak fotoları istiyoruz ona göreee
nurcan sen nasılsın balıkımız nasıl kıpırdıyormu dr. değiştiröişssin sende hayırlı olur inşllh bende son ayda değiştirmiştim dr. iyi ki değiştirmişim şimdi diyorum inşlhh sen de memnun kalırsın eee daha başka ne var neyok hanımlar 5 günde özledim sizleri vallahi gelir gelmez hemen bir bakım dedim
slam kızlar nasılsınız ben bugün geldim eve hastalanmıştım çok fena annemlere gittik kızımla saolsun annecim hem bana baktı hem kızıma neyse 5 günde iyileştik döndük evimize çok iyi geldii ahh bu anneler olmasa valla işimiz zor
nevracım sen nAsılsın mesajları okudum gerçi am alıntı yapamadım şimdi
son hazırlıkları yapıyormuşssun ayyy kendi günlerim geldi aklıma o heyecan hazırlık herşey bambaşka oluyordu evi de süslüycenmi bak fotoları istiyoruz ona göreee
nurcan sen nasılsın balıkımız nasıl kıpırdıyormu dr. değiştiröişssin sende hayırlı olur inşllh bende son ayda değiştirmiştim dr. iyi ki değiştirmişim şimdi diyorum inşlhh sen de memnun kalırsın eee daha başka ne var neyok hanımlar 5 günde özledim sizleri vallahi gelir gelmez hemen bir bakım dedim
hoşgeldinnn... geçmiş olsun canım .... inşallah bebiş iyidir ..
öpüyorum seni de kuzunuda ... kocaman olmuştur .. gülücüklere başlamıştır annesine
bebek şekerlerim bitti - kapı tülüm falan hazır - .. .... kurdeleler falan sepetler hazır ..... az biraz süsledim..
ahh cnm geçmiş olsun yaaa üzüldüm
neyseki anneciğin iyileştirmiş seni
bizde bi yaramazlık yok cnm yuvarlanıp gidiyoz,benimde bebek aşağıda dedi dr kafam ona takılıyo çok...
firstnimbus nikli arkadaş siz anneler için ayrı topik açtı sende ziyaret et orayı bizlere faydalı bilgilerde bulunun...
saolasın cnm
bnm kız hiç dönmemişti o yüzden çok bilmyoru aşagıda olursa ne olur sen erken diyemi kafana takıldı canm dr. ne dedi tehlikeli bir durum mu ??
inşlhhh sıkıntı yoktur dediğin topik nerde tüp bebek bölümümü?? bakıyım bir ara
ooo her şeyi yapmışssın canım daha ne olsun güle güle kullanın inşlh kızım gülüyor konuşunca ama şimdi ağlamay başladı sıkıldı sanırım ben şimdi gideyim sonra görüşürüz kardeşine gitcekmişssin görüşemezsekte hayırlı doğumlar sana canım
cnm evet göbekten olana takıldım bende ne iğnesi acaba o?
cnm dr bişi demedi yasak bile koymadı muayenedeyken ultrasonda baktı bebek aşağıda gibi dedi sancın varmı dedi yok dedim nst ye bağlattı sancı falan çıkmadıda aşağıda dediği için erkenden aşağıda olmasına kafam takılı kalıyo
ama hiç yasağın y sini söylemedi
dediğim topik tüp bebek bölümünün başlıklarında cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?